AsiaB27.10.2017 12:35
Parę miesiecy temu,sklep moim zdaniem dzialal bez zarzutu.Panie obslugiwaly szybko sprawnie bo było ich 3 albo 2 na zmianie.Mięsko zawsze świeże codziennie tam robilam zakupy wiedzac ze bede miała nie przeterminowane mięso.W tej chwili co jest w tym sklepie to porażka,po pierwsze obsluguje tam jedna pani,nie znająca sie na tym co sprzedaje na pytanie klienta czy polecilaby pano ta kielbaske pani obslugujaca na to ze jej nie probowala i nie wie jak ona smakuje....i czy w ten sposob taka osoba sprzeda państwu towar..nie sadze.Mięso za witryna wyglada na stare,kupilam tam ostatnio musztarde do terminu przydatnosci zostalo 2 dni.Prosze mi powiedziec kto normalny zje musztarde przez 2 dni.Ostatnio byla klientka ktora prosiła pania o zmielenie kawalka schabu (pewnie dla dziecka)pani obslugujaca zrobila dziwna mine i jeszcze raz niegrzecznie zapytala czy na pewno o schab chodzi...zmielila a reszte malego kawałka mięsa wrzucila za witryne ..to bylo w środę.wracajac do tego sklepu tydzien później co widze ten sam kawalek miesa ktory pani odciela tydzien temu...porażka,czy tyle moze leżeć mieso za witryna?wiecej do tego sklepu juz nie wejde,chyba ze jakość miesa i wedlin powroci