SALON DENIQUE

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 87 ocen.

Opinie o SALON DENIQUE

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE

anonymous

Tragedia. Wszędzie lepiej tylko nie tam! Wieczne kłótnie o klientów, sprzątanie, bardzo słabe zarobki. W każdym innym salonie pracownicy są lepiej traktowani. Pensja wypłacana w częściach i nikogo nie interesuje ze masz opłaty.

Iska

Według mnie plusem sieci jest jednak stabilność pracy, a to jednak dzisiaj postawa. Poza tym ze względu na lokalizację salonu ruch jest spory, mając jeszcze stałych klientów to naprawdę finansowo ok wychodzi.

Nowy

Sprostowanie Obecnie kosmetyki daje firma :-)

katarzyna

nie polecam, praca w każdym innym salonie będzie lepsza niż w denique.

anonim

(usunięte przez administratora)

alicja

niby czemu nic nie wnosi? beznadziejnie i tyle, widocznie nic więcej nie trzeba dodawać. też tak uważam.

mika

Możecie podpowiedzieć jak finansowo wygląda kwestia pracy w denique ?

ankaa
@mika 06.02.2016 11:42
Możecie podpowiedzieć jak finansowo wygląda kwestia pracy w denique ?

beznadziejnie

anonim

(usunięte przez administratora)

były

są na olx, raz na 2 miesiące, zarówno na kosmetyczkę, jak i na fryzjerów, sprawdzaj zanim coś napiszesz :) i nikt nie oddaje kasy za swoje kosmetyki.

nullira

Kojarzycie czy może teraz rekrutują w Denique?

gosc
@nullira 25.10.2015 09:15
Kojarzycie czy może teraz rekrutują w Denique?

Słyszałam ze szukaja. Zawsze warto podejsc do salonu i sie zapytać.

były pracownik
@nullira 25.10.2015 09:15
Kojarzycie czy może teraz rekrutują w Denique?

tam non stop rekrutują, domyśl się dlaczego

qyz

tak jasne, znowu sami piszą sobie pozytywne opinie. smuteczek xD

Nutekka

Znajoma kiedyś pracowała i na plus zaliczała przede wszystkim dwie rzeczy, na starcie szkolenia które robiła przez nich i dwa naprawdę fajną kasę, nieporównywalną do tego co można zarobić w jakimś małym osiedlowym salonie w którym wcześniej pracowała a była naprawdę dobra.

inga

No tak zrób imho najszybsza opcja a jak trafisz dobrze to może uda się coś od razu dowiedzieć konkretnego.

trealka

Ok no to faktycznie mogłabym podjechać na miejsce, jeśli tylko będzie menadżerka jakaś by pogadać.

inga

Obecnie nie, ale najszybciej bedzie wybrac sie do salonu i dopytać, ewentualnie przedzwonić do centrali...

trealka

A kojarzysz czy szukają teraz obecnie ?

inga

Imho warto jeśli szukacie miejsca aby troche osiąść, ja sie przeniosłam z małego lokalnego salonu i nie narzekałam, bardzo pomogła mi praca w takiej sieciówce rozwinąć dalej skrzydła.

majdra

pracowalas we wroclawiu czy warszawie w salonie ?

Siska

ja powiem szczerze ze jak dla mnie to bardzo w porzadku, nie wiem jak w tym konkretnym salonie bo pracowalam w innym ale tak czy siak bylo w porzadku

majdra

bo jak sie idzie do fryzjerki czy manicurzystki to wazne by bylo fachowo i w milej atmosferze - a jak ktos szuka pracy to polecam jako bdb alternatywe dla pracy w jakichs lokalnych salonikach

Grezia

Ile osob tyle opinii, wiadomo :) faktycznie np. w magnolii mam sprawdzoną manicurzystkę i pochodzi z ukrainy tylko co z tego, manicure jest zrobiony mistrzowsko po prostu :)

Elga

dziwne, ja jak bylam w salonie ostatnio to tez strzygła mnie fryzjerka właśnie ze wschodu, przemiła dziewczyna i do tego wyszłam bardzo zadowolona ze strzyżenia, a w salonei kompletnie przeciwnie niż piszesz - cisza, spokój, żadnego chaosu - polecam gorąco!

WEraza

A co chciałaś byś dokładniej wiedzieć to mogę dopytać :)

wielka ściema

widać , że te pozytywne opinie nikt normalny nie pisze, jedynie " menager i rcepcja""

yelitsefa

Okej dzieki za info a możesz jeszcze jakies detale podesłać ?

WEraza

Tak - pełny etat na umowe miala

yelitsefa

I na umowe o prace pracowala ?

WEraza

Na pewno kole 3 lat ale tak dokladnie nie pamietam

yelitsefa

No wlasnie, a jak dlugo pracowala? Na umowie o prace była ?

WEraza

Mojej znajomej qmpela pracowała... nie narzekała - byla naprawde dobrą fryzjerka i dlugi czas tam siedziala

Fjaska

Tez sie rozgladam - mam nadzieje ze po nowym roku beda szukać!

morluga

Na okresie probnym masz zlecenie potem umowa o prace

Maśśśka

A co możecie więcej podpowiedzieć ?? jaka forma zatrudnienia ?

morluga

Jak masz doświadczenie to probuj imho warto

Arethaaa

Słuchajcie a w magnolii jak z salonem ? chce spróbować się tam dostac – warto ?

morluga

No tutaj popieram, akurat co do denique mam dobrą opinię, moja siostra pracowala i była bardzo zadowolona!

Sussska

Praca 12h/dzień to tak dużo? Niektórzy chcą pracować 6 i byle mieć na rachunki a inni pracują dłużej bo chcą więcej zarobić akurat to taki typ pracy że im więcej godzin się jest tym więcej klientów można obsłużyć i więcej zarobić.

Róża
@Sussska 30.11.2014 07:32
Praca 12h/dzień to tak dużo? Niektórzy chcą pracować 6 i byle mieć na rachunki a inni pracują dłużej bo chcą więcej zarobić aku...

natomiast mniej niż 180 h w miesiącu nie pracujesz, mimo że jesteś na umowę o pracę. Dla mnie osobiście bardzo ciężko jest wyrabiać 200 h miesięcznie.

Fuksia

Ja mam inne zdanie, nie wiem, może tak trafiłam, ale dogadywałam się i nie było problemu, nie każdy się do każdej pracy nadaje, ja pracuję od początku w sieciówkach i jest zawsze trochę inaczej niż w małych osiedlowych salonikach ale i też ilość klientów inna. Ja byłam zadowolona.

Weronna

ja moge polecic - salon w magnolii bdb, nie ma problemów z grafikiem, dogadaniem się z menadżerką, można sensownie zarobić przy stałych klientów + sporej ilości przechodnich jak to w galerii, liczy się w końcu ruchliwe miejsce, POLECAM

MEszka

Masz normalnie umowę o pracę po okresie próbnym, tylko pełny etat!

ARETKA

A możesz podpowiedziec jak z rozliczeniami – na czas, czy wszystko ok. czy jest umowa o pracę???

MEszka

Ja denique mogę Wam polecić jeśli chcecie pracować w sieciówce a nie lokalnym salonie. Zarobki są wyższe, ruch w salonie w dobrym centrum handlowym naprawdę spory, tutaj mogę konkretnie polecić salon w Arkadii.

monnia

hmm znam jedna osobe ktora tam pracuje juz sporo czasu i nigdy nie narzekala, pracy ma sporo ale im wiecej pracuje tym wiecej tez zarabia wiec pelna norma, widac sa rozne oczekiwania :)

ronay

ronay - 2013-05-13 19:52:09 Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?Ponawiam pytanie o zarobki.

ronay

Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?

zain_te_re

Tak dokładnie tak, ale jak masz sporo klientów którzy regularnie wracają no to trzeba przyznać, że naprawdę fajnie finansowo to wychodzi.

arrrletnka

A jak z rozliczeniami w sensie z systemem zarobków, pewnie podstawa+od klientów tak?

nowy
@Róża 13.01.2017 01:17
Proponują procent ale musisz pracować na swoich kosmetykach

Sprostowanie Obecnie kosmetyki firmy:-)

Olena J.
@Róża 13.01.2017 01:17
Proponują procent ale musisz pracować na swoich kosmetykach

Już pół roku jak pracujemy na firmowych materiałach manicure.

zain_te_re

Jest OK, ostatnio są lekkie opóźnienia, ale nawet jak kiedyś tez były to firma rozliczała się solidnie i w całości ze wszystkiego, nigdy nie było większych problemów z tym, także tutaj jest fair moim zdaniem.

arrrletnka

zain_te_re - 2013-03-01 10:09:53 tak jest taka opcja, nawet na identycznych waruynkach tylko zmieniasz salon jeśli jest stanowisko wolne :)OK dziękuję bardzo za informację :) cenne info! :) a jak z terminowością rozliczeń itd?

zain_te_re

tak jest taka opcja, nawet na identycznych waruynkach tylko zmieniasz salon jeśli jest stanowisko wolne :)

arrrletnka

Czy np. można się przenosić między salonami jakoś na podobnych warunkach, bo to dla mnie dość istotne??

zain_te_re

arrrletnka - 2013-02-26 10:02:45 Cześć dziewczyny, szukam osób pracujących w salonie denique i opinii, chciałam spróbować na manicurzystkę znaleźć u nich pracę, może ktoś podpowie jak to wygląda od środka?Cześć, a co dokładnie chciałabyś wiedzieć? :) Bo tak to jest tego sporo :) generalnie ja złego słowa powiedzieć nie mogę, warunki są lepsze i praca pewniejsza niż w małych salonach kosmetycznych, płaca ok jeśli ma się sporo klientów stałych to naprawdę fajnie wychodzi.

Zostaw opinię o SALON DENIQUE - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE