Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Kłodzko
  5. Opinie o PPC Machela Sp. z o.o.

Opinie o PPC Machela Kłodzko

WebsiteIconMachela Sp. z o.o.

ReviewUserIconKasik

14.10.2020 10:12

Opinie, które są dodawana w tym portalu to raczej żale osób, które zostały zwolnione ze swojej winy z tego, co widzę. Ciężko teraz o solidnego pracownika, który przyjdzie bez problemów do pracy. Każdy tylko co dwa dni prosi o podwyżkę, a nawet nie chodzi solidnie do pracy. Tylko narzekanie, a żeby przyłożyć się do pracy, to nie ma komu — o czym świadczą komentarze osób, które kupiły wadliwe produkty lub niesmaczne — moi drodzy to pracownicy je pieką nie szef. Wszyscy Ci wspaniali pracownicy, którzy tylko narzekać potrafią, zamiast pokazać się z dobrej strony i wtedy prosić o podwyżkę. Każdy chce, żeby mu z nieba spadło... i bez wstydu będą głupoty pisać to właśnie nasze społeczeństwo 21 wieku! Brawo dla Was! i rada weźcie się do roboty lepiej, bo z nieba nikomu nie spadnie chyba, że ptasia kupa na czoło!

ReviewUserIconLuciKa

03.02.2023 14:47

Prawda

ReviewUserIconGrażyna

06.02.2023 17:36

Popieram

ReviewUserIconBożena

07.12.2021 17:58

Czy praktykan może ubiegać się o jakies dodatkowe szkolenia bądź kursy? Czy firma to oferuje? Czy po praktykach firma przyjmuje praktykanta na stałe?

ReviewUserIconZośka

13.12.2021 13:10

Oczywiście — praktykant może ubiegać się o dodatkowe kursy doszkalające. Jeśli, praktykant jest zainteresowany pracą, to oczywiście firma przyjmuje praktykantów na stałe.
    ReviewUserIconMichał

23.02.2021 22:47

To prawda ze praktykanci są zle traktowani?
    ReviewUserIconKasia

04.03.2021 11:36

Nieprawda, że praktykanci są źle traktowani. Mało tego jako jedyna firma w okolicy Piekarnia Machela daje praktykantom normalne wynagrodzenie za pracę i to nie małe pieniądze. Trzeba tylko chcieć i pracować jak należy a nie wycierać ściany placami i później liczyć na gwiazdkę z nieba. Trochę chęci do nauki i pokory.
    ReviewUserIconMik

14.09.2021 07:24

Prawda.Mało tego pracownicy są tam nikim.Traktowani tragicznie!!!Pracujący fizycznie .!!!.Benefity tragedia pracownicze .
    ReviewUserIconGregor

07.10.2020 07:56

Podpowie mi ktoś czy firma może być zainteresowana zatrudnieniem nowego cukiernika z doświadczeniem?
    ReviewUserIconAnia

09.10.2020 20:46

Oczywiście, Piekarze i Cukiernicy zawsze znajdą pracę w PPC Machela.
    ReviewUserIconMarian

15.01.2021 21:09

Słyszałem że szukali ostatnio kogoś na kierownika zmianowego i mówili że chą kogoś z doświadczeniem i wykształceniem. trzeba dzownić do biura.
    ReviewUserIconAnna

15.08.2018 16:25

@Obecny pracownik, brzmi to całkiem nieźle! Wiesz coś na temat tego, czy w firmie prowadzone są obecnie jakieś ciekawe rekrutacje? Może któryś z użytkowników forum byłby zainteresowany aplikowaniem do pracy w PPC Machela. Czy ktoś z Was chciałby jeszcze coś dodać na temat pracy w PPC Machela?

22.08.2018 19:45

Firma dynamicznie się rozwija więc napewno rekrutowane są nowe osoby ;) wiem , że jest zapotrzebowanie na sprzedawcę w sklepie firmowym na Bielanach Wrocławskich oraz Oławie , dziewczyny które tam pracują są wspaniałymi koleżankami i współpracownicami ;) zapraszamy do naszej załogi ;)

Kontakt - PPC Machela Sp. z o.o.

Kłodzko

Machela Sp. z o.o.

ReviewUserIconAnna

12.07.2018 22:41

@Obecny pracownik, planujesz związać się na dłużej z tym pracodawcą? Czy jest jakiś socjal w firmie dla pracowników? Możesz powiedzieć coś na ten temat? Jak pracuje Wam się w PPC Machela? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?
    ReviewUserIconBeti

29.07.2018 23:23

Na plus na pewno Medicover poza tym socjal slaby ogólnie. Ale najgorzej ze tna na kasie pracownikow i nie szanuja czasu wolnego po pracy.

04.08.2018 00:14

Oczywiscie planuje pozostać w firmie jak najdłużej ! Pracuje mi się bardzo dobrze , wszystko zależy od ekipy . Pracownicy mogą otrzymać nagrody pieniężne - otrzymałam , wygrać nagrody w poza placowym systemie wynagrodzeń - również się załapałam , firma oferuje pożyczki zakładowe , paczki mikołajkowe dla dzieci i ciągle się rozwija . Polecam
    ReviewUserIconSprzedawca z Wrocławia

26.05.2018 20:56

PPC Machela NON STOP szuka "nowych" pracowników - szczególnie na stanowiska sprzedawcy, więc o czym to świadczy ??? Przekonałam się na własnej skórze. Pracowałam we Wrocławiu przez 11 m-cy (o zgrozo) - najpierw umowa na 3 m-ce potem na 1 rok. Praca świątek, piątek i niedziela - non stop . O URLOPIE możesz zapomnieć bo zawsze jest deficyt pracowników ("normalni" ludzie nie chcą tam pracować)-ja swój urlop mogłam wykorzystać w trakcie wypowiedzenia, po 10 m-cach pracy !!! Nadgodziny nie są uczciwie wypłacane, podobnie zwrot kosztów dojazdu - dostajesz w kopercie pieniądze - poza listą płac , na "lewo" - bez żadnego wyliczenia co-za co-za ile-i broń boże nie pytaj o to paniusi od płac-bo stajesz się "niewygodny"... jak o cokolwiek będziesz pytać. Żenada po prostu. To najgorszy pracodawca, u którego dotychczas pracowałam. NIE POLECAM NIKOMU - zwłaszcza sprzedawcom !!!

03.07.2018 09:48

Jak mozesz wypowaidac sie na temat urlopu i jego wykorzystania skoro sama napisalas ze pracowalas na stanowisku sprzedawcy 10 msc. Urlopy sa w sezonie wakacyjnym wiec albo go nie doczekalas albo uzyskala bys go teraz . Jak sie nie ma do czego przyczepic to sie czepia do byle czego ... kazdy potrafi wymienic negatywy ale pozytywow juz nie . Jak sie dostawalo premie po 300 zl to bylo milo i przyjemnie no ale coz to naprawde ciezka praca polecic klientowi drozdzowke i byc poprostu milym i usmiechnietym a nie jak gbur obrazona na caly swiat . Gdzie ta ciezka praca na sklepie na pierwszej zmianie wylozyc chlebek i drozdzowki wypiec 5 rodzaii bulek i obsluzyc klientow . Naprawde straszne obowiazki . Proponuje zrobic rachunek sumienia albo przyjac sie na inne stanowisko pracy w innej firmie moze wtedy doceni sie to co mialo . Ja pracuje w firmie od dwoch lat placa zmienila sie korzystnie dla pracownikow ale trzeba chcieć , pracowalam w roznych miejscach i z czystym sumieniem moge powiedziec ze praca w Macheli to moja najlepsza praca .
    ReviewUserIconOliwia

29.07.2018 23:15

Urlop można wziąć kiedy się chce. Zarówno przysługujące 14 dni wypoczynku jal również doraźnie, w razie potrzeby po kilka dni. Po 10 miesiącach ma się wypracowane okolo 20 dni urlopu (przy 26 dniach przysługujących) i nie trzeba go wykorzystać tylko w lipcu lub sierpniu.
    ReviewUserIconCygan

16.09.2017 20:30

Mi tam dobrze. Na produkcji mam 18zeta na rękę i pracuje po 5 dni.
    ReviewUserIconRomek

01.11.2014 11:42

zaczynalem jako uczen na piekarni 8 lat temu. teraz jetsem juz brygadzistom zmianowym. nie mam co narzekac
    ReviewUserIconMonika

26.12.2013 11:40

pracowlam tam przez 3 lata jako cukierniczka. praca ciezka ale duzo sie nauczylam. teraz pracuje Leeds w hotelowej kuchnii nie narzekam.

Zostaw merytoryczną opinię o PPC Machela Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o PPC Machela Sp. z o.o.!