Agrokordi

• Tłokinia Kościelna
  • Zduny
  • Sulisławice
  • Borków Nowy
Szosa Turecka - Agrokordi Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Kalisz
  5. Opinie o Agrokordi

Opinie o Agrokordi Kalisz

Nie przegap nowości o Agrokordi!

hanna

Zenada wyzysk ponizanie odradzam

20.01.2015 16:35

pati

24.01.2015 13:56

same plusy,kasa na czas,7.50/h,ubikacja ,szatnia,stołóweczka,możliwość po cichu coś dla rodzinki(kalafior,granat,włoszczyzna)zapraszamy
    pati davidson

13.01.2015 20:41

firma ok pozbywamy się kiepskich pracowników,(usunięte przez administratora)teraz jest duzo lepiej i premie są.
    ggggg

24.12.2014 20:45

witam....musze pochwalic zmiany we firmie....zatrudnili wiecej pracownikow poprawily sie miny pracownikow...sa joz nowe pomieszczenia do pracownikow jadalnia itp.ogolnie widac ze szefostwo zmienilo podejcie do swoich pracownikow...zaczeli dbac o lodzi.... ogolnie jest dozo lepiej.... wyglad firmy sie poprawia nowy tabor.ladne nowe tiry porzadeczek.....szkoda tylko ze dostawcow traktuja niemilo...a to dzieki nim firma zarabia....
    mały dla KSIĘŻNICZKI

30.08.2014 23:47

najlepiej Panie i Panowie nic nie robic a zarobic tak!!!!... zaczynałem prace jako zwykły pracownik zarabiajac bagatela 2.75 zł na godzine .cieżko było ale robie to co lubie TAK!!!.panie panowie szkola była dla wszystkich TAK!!!(nie pasuje zmien prace) ciekawe czy bedzie lepiej,,, dziś kazdemu dzieje sie krzywda bo mało zarabia, zwłaszcza w naszym pięknym polskim kraju,,,pracowałem w firmie AGROKORDI budując nowa hale ,,MAŁY" uważam że prezes Mateusz i Kornel sa spoko Mateusz zna sie na rzeczy. zatem pani kierownik oczywiscie Aneta jest osoba odpowiedzialna bardzo oddana swojej pracy i robi to co do niej nalezy(postwcie sie na jej miejscu)ciekawe jakie bedzie nastawienie innych osob według was..,praca po 15,16 godzin hmm ja pracowałem po 20 i zyję ,wiec niewiem dlaczego są takie opinie o tej firmie i o Pani KIEROWNIK. wystarczy tylko chciec
    gggg

13.02.2017 23:03

pracowałeś po 20-dzieścia godzin boś idiota dupoliz i frajer co ci dała praca po 20 godzin kiedyś to się odbije na zdrowiu i cieawe co wtedy zrobisz trzeba być niezłym dupkiem i idiotą by robić po tyle godzin

31.05.2014 15:16

Kierowniczka nie wie co sie w firmie dzieje mówi Ci co masz robić a zaraz okazuje sie ze mówiła źle więc zawija kite i ucieka żeby na głupią nie wyszła. Raz pomagała nam sortować i po chwili słyszę tekst "co ja wam bede pomagać ide do domu"(usunięte przez administratora). Rano mówia że plan na dzisiaj to 8 godzin a musisz zostac 12. Parodia. Nie polecam.

Kontakt - Agrokordi

12 62-800 Kalisz

KRS:0000319704

Branże: Przetwórstwo owocowo-warzywne
    była pracownica

16.04.2014 15:12

Gdyby nie ta śmieszna "kierowniczka" pracowałabym tam dalej bo praca mi odpowiadała ale pod jej rządami nie da się długo wytrzymać, człowiek się natyra i na koniec nawet dziękuje nie usłyszy. Człowiek pracuje na pełnych obrotach a jej ciągle mało nie wiadomo jakich ona cudownych rzeczy od ludzi wymaga. Gdyby na jej miejsce dali innego kierownika chętnie bym tam wróciła..

08.04.2014 16:56

Zgadzam się w 100%... "Kierowniczka" jeżeli tak można ją nazwać, oczekuje od ludzi nieoczekiwanego i wręcz niemożliwego. Rozumiem, jak kierownik motywuje do pracy ale dramatem jest to, że ta kobieta niewłaściwie traktuje ludzi. Uważa chyba, że dla ludzi pracujących w tej firmie, praca pakowacza jest całym życiem i muszą jej się poświęcić w całości. Każdy kolejny dzień w pracy to dodatkowy stres. Chociaż robisz, tyrasz, pracujesz na pełnych obrotach to musisz to robić jeszcze szybciej. Jeżeli się uda coś zrobić to nie ma nawet słowa o tym, aby Ona pochwaliła, zmotywowała słowem osoby pracujące, za kawał roboty, jaki codziennie wykonują. Myślę, że wszyscy pracownicy, ucieszyliby się, gdyby na jej miejsce przyszedł bardziej kompetentny, wykształcony i wyrozumiały kierownik bo na tą chwile z roku na rok jest coraz gorzej.
    anetadobani

02.02.2014 17:41

dno nie firma kiedys byli uczciwi teraz zawierzyliA..... ie i ida ku upadkowi niktt amniedlugo niebedzie chcial tam pracowac dostawcow tez ubywa(usunięte przez administratora)
    pakowaczka

09.12.2013 02:27

Kazdy robi to co lubi.... nie w tej firmie prezesi super!!! szatnia?(dla 5 osob - tyle szafek,pracownikow ze 30 pomijajac obsluge ksiegowosci ok 11os "inne warunki") stolowka?(kto pierwszy czyli jest nadzieja ze moze uda sie zjesc sniadanie przy "stole") toaleta?(pomijajac roz.. prysznic i brud tylko na 1 osobe) poczekalnia? (reszta czeka na kolejke i szuka kawalka miejsca zeby polozyc swoje zeczy) fakt popieram opinie powyzej oni sa nie tylko dobrzy to mistrzowie bo to wszystko zmiescili w pomieszczeniu ok 4m x 5m. jest 2 toaleta dla tych co maja klucz! oczywiscie zarzad obok ma swoj aneks lazienke wiec wszystko ok... pracownicy ich nie brakuje z 8zl na 9zl i juz sa chetni socjalne poczeka jak i dostawcy za przelewami... zazdrosc heh raczej chciwosc ....(usunięte przez administratora)

11.11.2013 16:50

Nie wiem o co Panu chodzi, to, że ktoś nosi koszulę Armaniego to chyba nic złego, a może to po prostu zazdrość, że Pana nie stać? Trzeba na takie coś sobie zapracować więc chyba musi być dobry w swoim fachu. Również miałem okazję tam pracować i uważam, że prezes Kornel jest równie dobry co prezes Mateusz, ich role są podzielone. Jeden zajmuje się sprawami biurowymi zaś drugi magazynem dlatego tak dobrze się uzupełniają. Skoro nie "kuma" Pan o co chodzi w funkcjonowaniu tej firmy, to czas się podszkolić bądź zmienić zawód. Uważam, że firma jest bardzo dobra jak i jej szefowie.

01.10.2013 14:27

tez kiedyś miałem okazje tam pracować firma prowadzona przez 2 osoby [usunięte przez moderatora] kolesia który zna się na rzeczy mieć takiego szefa to skarb!!! zaś 2 [usunięte przez moderatora] podający się za wiceprezesa to obibok chodzący w koszuli Armaniego i ściemniający niby wiceprezes a nie ma nic do powiedzenia nie kumam o co tam chodzi... (nie wiem jak taka firma może funkcjonować gdzie 1 pracuje na 2)
    hhhhh

21.07.2013 21:32

ZGADZAM IE W ZUPELNOSCI Z POPRZEDNICZKA BRUD SMROD I UBUSTWO DZIWIE SIE ZE WARZYWA OD NICH SA SPRZEDAWANE W SKLEPACH
    bylam

08.02.2013 19:54

witam serdcznie odradzam prace [usunięte przez moderatora] .praca na uowe zlecenie za 8 zl na godz caly czas pod presja przydupasow szefa [usunięte przez moderatora] wchodzisz do pracy na dana godzine a nie wiesz o ktorej wyjdziesz praca po 10 h to minimum a zdarza sie po 15 a nawet 16 h warunki pracy przerazajace stolowka jak to tak mozna nazwac razem z szatnia 5 szafek na ok 25 pracownikow 1 toaleta na wszystkich tym zakladem powinna zajac sie PIP Sanepid [usunięte przez moderatora] byla pracownica

Zostaw merytoryczną opinię o Agrokordi