2.9/5

• Tłokinia Kościelna
  • Zduny
  • Sulisławice
  • Borków Nowy
Szosa Turecka - Agrokordi Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Kalisz
  5. Opinie o Agrokordi

Opinie o Agrokordi Kalisz

Nie przegap nowości o Agrokordi!

Lena

25.06.2026 13:03

Dzień dobry.Czy są przyjęcia na tą chwilę w waszej firmie do produkcji?
    #Magazynier

25.06.2026 13:39

Dzień dobry, Tak, obecnie prowadzimy rekrutację do działu produkcji. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie swoich aplikacji (CV) na adres: [email protected].
    50+

03.07.2024 16:04

Czy Agrokordi przyjmuje do pracy osoby 50+ ,

21.02.2026 21:15

Jaka jest stawka godzinowa na początek.
    M

16.01.2026 20:14

Ilu zmianowa praca?

M

16.01.2026 20:15

Chodzi o produkcje lub magazyn, tak dla ścisłości
    nick

14.04.2025 19:05

Czy jest dojazd do pracy? Jakiś autobus pracowniczy z Kalisza?
    Poszukuję pracy

12.06.2024 22:45

Witam czy Agrokordi poszukuje pracownika biurowego? Dziewczyna 22 lata, roczne doświadczenie jako referent ds.magazynowych. :) Ukończone technikum w Kaliszu.

13.06.2024 08:49

Witam, tak poszukiwaliśmy pracownika biurowego, na dzień dzisiejszy nie rekrutuje na to stanowisko ale proszę o wysłanie cv na adres [email protected] .Ogłoszenie było wystawione na OLX praca . Nadmienię jeszcze, poszukujemy pracowników magazynowych i pracowników na produkcję, chętnych zapraszamy do kontaktu i wysłanie aplikacji , adres do kontaktu [email protected]

30.12.2023 20:43

Widzę, że zazwyczaj to średnio z wolnymi wakatami na stanowisko kierowcy... Czy nadal tak jest? Co jaki czas można spodziewać się nowej rekrutacji? Chętnie bym się tu przyjął... Jeśli już kogoś szukają, to jakie warunki trzeba spełniać, aby mieć szansę dostać tę pracę? Napiszcie proszę, jak wygląda sytuacja na ten moment...

02.01.2024 08:31

Witam W tym roku planujemy powiększyć flotę ,podaję adres e mailowy do osoby ,która prowadzi rekrutację [email protected]

27.06.2023 10:57

Witam czy potrzebujecie kierowców Ce?

05.09.2022 11:34

Witam czy nie potrzebujecie kierowców C, C+E

24.09.2022 09:46

Rekrutują tylko jak są ogłoszenia w internecie?
    kierowca

28.09.2021 18:37

czy potrzebujecie kierowcy C+E ?

28.09.2021 19:01

Nie :)
    kierowca

28.09.2021 18:24

witam czy potrzebujecie kierowcy C+E?

28.09.2021 18:36

Witam , Nie, nie przyjmujemy .Mamy komplet Pozdrawiam i życzę powodzenia
    Zbigniew

27.09.2021 15:14

Polecam, bardzo profesjonalna komunikacja z firmą!

05.02.2021 09:09

Witam czy poszukują państwo kierowcy kat C

05.02.2021 09:37

Witam ,na tą chwile mamy komplet .Pozdrawiam
    Jola

26.01.2021 08:30

Czy są przyjęcia na tą chwilę w waszej firmie

26.01.2021 08:37

Witam ,jeśli jest Pani zainteresowana zapraszam .Na dzień dzisiejszy chętnie przyjmę panie na produkcję.
    Jola

26.01.2021 08:06

Czy obecnie jest rekeuracja w waszej firmie

24.11.2020 10:58

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego zespołu w Agrokordi?

26.11.2020 15:12

Dzień Dobry Były pracowniku ,pracowałeś /aś kilka m-cy zanim poproszono Cię o samodzielna pracę ,a do przeszkolenia Twojej osoby wytypowano pracownika z Twojego działu ,jest to ,był to pracownik ,który potrafi przekazać wiedzę . Czy uważa Pan/i ze została źle wdrożona ??? Nie sądzę !!!!! Chyba ,że w Pani rozumieniu osoba ,,nowa ,,przez połowę roku ma odbywać szkolenie ,a zarabiać identycznie jak pracownik z wieloletnim doświadczeniem .Mam nadzieję ,że znajdziesz pracę na warunkach ,które sobie wymarzyłeś/aś .Były pracowniku życzymy powodzenia . Firma zatrudnia ponad 100-u pracowników ,z powodu jednej niezadowolonej osoby musimy się szarpać na forum ??? Co z osobami ,które nadal tu pracują ,są częścią firmy ,,grają do tej samej bramki ,, i w tym miejscu dziękujemy im za to że są .

07.01.2021 17:41

Akurat ja uczyłem się nie pół roku, a jeden czy dwa dni i to wystarczyło,by przekonać sie o podejściu do pracownika, gdybym miał możliwość dłuższego wdrozenia z pewnością nie byłoby problemu i oczywlsciemu, gdyby osoba która uczy umiała cokolwiek przekazać a nie mówić jezykiem wyniosłym, dystyngowanym ale mylic pojęcia i jeszcze oczekiwac nie wiaodmo czego.

27.01.2014 18:38

Kierowniczka tragedia, po 2 dniach oczekiwała ode mnie cudów i stwierdziła ze się nie nauczę podstaw pracy

25.11.2020 20:15

Zgadzam się w 100%. Nic po tych paru latach się nie zmieniło. Oczekują od nowego pracownika, że od razu będzie wszystko kumał i pracował jako "samodzielny specjalista". NIE POLECAM FIRMY!

26.11.2020 15:23

Oczywiście, że chcielibyśmy otaczać się samymi specjalistami ,najlepiej gdyby pracownik po m-cu nie potrzebował już anioła stróża ,natomiast co zrobić z osoba ,która ,,wydaje się ,,że dobrze pracuje natomiast roztacza aurę niezadowolenia i powtarza że chce się zwolnić .Najlepiej dać jej szanse ,aby znalazła pracę lepszą ,ciekawszą . Szukamy pracowników ,którzy chcą pracować ,uczyć się i cieszyć się z tego ,że są w naszym zespole .Pozdrawiam
    Janusz

20.11.2020 16:05

Czy w Agrokordi jest stawka godzinowapensja stał czy akord

20.11.2020 16:33

Witam Oczywiście, że stawka godzinowa ustalana w momencie przyjęcia pracownika do pracy .
    Lara

17.11.2020 14:17

Czy obecnie jest rekeuracja do Agrokordi

17.11.2020 14:29

Dzień dobry Nie ukrywam ,że na dzień dzisiejszy nie poszukujemy pracowników ,ale jeśli masz doświadczenie jako pracownik magazynowy lub poszukujesz pracy jako pracownik fizyczny jest szansa ,że Ciebie przyjmiemy .
    Jonasz

16.10.2020 08:00

Czy firma wprowadziła jakieś dodatkowe obostrzenia w związku z panującą pandemią?
    Magazynier

11.11.2020 00:46

Nikt Was nie atakuje. Ktoś napisał prawdę a prawda jest taka ze w zakładzie produkcyjnym nikt masek nie nosi i każdy wchodzi gdzie chce i robi co chce - co przy obecnej sytuacji jest niedopuszczalne.

12.11.2020 11:05

Witam Nie mogę się zgodzić z tą opinią, ponieważ wszyscy maseczki noszą lub przyłbicę ,a przynajmniej taki jest nakaz . Maseczki i przyłbice zostały rozdane i zwracamy uwagę ,aby wszyscy tego nakazu się trzymali .

15.08.2020 11:10

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
    Obiektywna ocena pracownika

25.10.2020 19:34

(usunięte przez administratora) Jeżeli w te parę dni (1, 2, 3 dni czy tydzień) nie wdrożysz się lub po prostu się nie spodobasz przełożonemu to Ci podziękują. Nie marnuj sobie czasu na tą firmę - przychodzisz do pracy i nie wiadomo kiedy wyjdziesz. Pracownikom ciężko jest cokolwiek sobie zaplanować, ponieważ pracujesz w każdy dzień tygodnia 8-10 godzin, a nawet zdarza się i więcej godzin (tutaj jest to normą). Weekendy oczywiście też pracujące na zasadzie nadgodzin (nikt Wam nie da za pracujący weekend dnia wolnego w tygodniu roboczym). To nie jest zakład pracy w którym oszczędza się pracownika. W Agrokordi przychodzisz do pracy i zasuwasz do bólu na każdym stanowisku pracy. Jeżeli komukolwiek z Was przyjdzie przez myśl rekrutowanie do tej firmy, polecam parę razy przemyśleć swoją decyzję, gdyż naprawdę nie ma tu lekko. Jako wieloletni pracownik nie polecam!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agrokordi?

Kontakt - Agrokordi

12 62-800 Kalisz

KRS:0000319704

Branża główna: Przetwórstwo owocowo-warzywne
    szukam

29.08.2019 12:28

szukam pracy uprawnienia na wozki. Ktos powie jak tam sie pracuje
    Lisa

18.05.2018 22:14

A jak tam wygląda praca w biurze na magazynie? Pojawiła się oferta I zastanawiam się czy wogóle wysyłać cv. Ktoś coś wie?
    BLONDII

13.05.2018 15:19

witam praca masakra w firmie agrocordii pracuje masakra nigdy nie wie o której będzie w domu nawet nie idzie sobie weekendu zaplanować jak wychodzi w weekend na 6 rano to wraca koło 21 więc cały weekend spędzam sama z dziećmi a w tygodniu nie jest nic lepiej tez cały dzień siedźi w zakładzie wraca wieczorem a za nad godziny nie płacą nic więcej tylko jest taka sama stawka jak za zwykły dzień i te ich śmieszne godziny zaczynania i kończenia pracy a chodzi tak i tu pisze godźiny jak zaczyna prace na 5,30 10 i 12 sama OSOBIŚCIE NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU NIKOMU BO TO JEST (usunięte przez administratora) I TYLE.

07.01.2018 16:03

07.01.2018 16:15

Ta firma schodzi na psy szefostwo nie wie co sie dzieje w firmie
    Ktos z firmy

22.12.2017 08:19

Pracuje tam juz okolo 4 lata nie polecam tej firmy robie bo musze nie ma zycia prywatnego zrobi plan na 8 godzin a po paru godzinach powie ze 12 prawie kazde weekendy pracuje a zaklad jeden wielki (usunięte przez administratora) zero organizacji syf jak nie wiem brygadzisci wyrabane na wszystko maja a kierowniczka brak slow zajeta sama soba nie wie nic co sie dzieje w firmie . pieniadze ok ale zeby zarobic trzeba sie (usunięte przez administratora) nie polecam
    Ktos z firmy

28.12.2017 12:31

Lepiej niech niekt nie wspolpracuje z ta firma

04.01.2018 20:56

Jesli jestes brygadzista to sie nawet nie udzielaj bo wy i tak macie wszyatko gdzies nie wiem kto was zatrudnil jako brygadzisci

24.12.2017 11:56

Tez tu pracuhe i to co czytam to mnie nie dziwi i nie jestem w szoku wiekszosc opinii jest negatywna i te wszystkie komentarze na temat firmy agrokordi jest prawda brak organizacji kierowniczka jak to kierowniczka ale brygadzisci to masakra jaki normalny szef daje awans takim ludzia ktorzy maja gdzies wszystko. Ja nie pracuje akurat na sile tutaj ale kazdy widzi co sie tam dzieje w tej firmie.
    Siwy

12.12.2017 00:16

Witam mam pytanie,jak z dostawcami i płatnosciami jakiś dostawca opisze
    Siwy

19.12.2017 02:15

Witam o jakie zwroty chodzi?
    Dostawca

22.12.2017 11:01

Z powodu złej jakości towaru.
    Xxx

02.12.2017 23:14

Wszyatkie te zle komentarze o pani kierownik to nie jest prawda ...pewnie wypisuja to ludzie ktorzy tu nie pracuja bo jakos osoby pracujace w tej firmie nie skarza sie na Pani Anete:)
    Xxx

02.12.2017 23:11

Fajna firma polecam:)
    erfg

15.05.2016 18:08

@rpost no faktycznie nie ma teraz zadnych ofert pracy ale tak jak napisales nie wykluczone ze cos sie pojawi
    Adrian

15.11.2015 21:09

I Jak wrażenia ?
    ja

03.11.2015 16:52

jutro jestem umówiona na rozmowę, napiszę jakie wrażenia
    ukrain

03.11.2015 15:09

Odp..z pewnocia p.izzzzz pisala..wystarczy zajrzec do hali wynajetej naprzeciw...obok dino..to tez agro...di...wiekszosc ukraincow..od7do bolu...czyli1wnocy...8zl...
    Piotr

03.11.2015 14:09

Pracuję w Agrokordi od dobrych kilku lat, czytam to, co tu piszecie i zastanawiam się, dlaczego wypowiada się ktoś, kto tu nie pracuje. a nie pracuje na pewno, bo całkowicie mija się z prawdą. Dawniej pracowało się tutaj po naście godzin, ale te czasy minęły bezpowrotnie, pracujemy bowiem po 10godzin, czasami, ale rzadko zdarza się, że faktycznie trzeba zostać dłużej, ale maksymalnie 11godzin. Praca jak każda, pracować trzeba, bo za stanie nikt nie płaci, wypłata zawsze na czas, na pewno nie 8zł,. nie wiem skąd te informacje, warunki ok. Jeśli ktoś do pracy chce przyjść a nie wydziwiać i oczekiwać nie wiadomo czego polecam, bo warto :))

03.11.2015 08:12

din to chcesz powiedzieć że oni wcale nie potrzebują do pracy ?
    din

02.11.2015 16:20

Te ostatnie wpisy...to fikcja..ps..kolejna siec...wlasnie zaprzestala wspolpracy z ta firma..

02.11.2015 14:20

ona jak tam rozmowa o pracę wynegocjowałaś jakąś konkretną stawkę i jaka ta kierowniczka jest?

27.10.2015 16:26

ona

28.10.2015 12:30

Ide jutro na rozmowe w sprawie pracy do tej firmy...Jest wiele opini na ten temat wybrałam właśnie Cię bo masz najświeższy wpis jeżeli chodzi o tą firmę,jak jest na prawdę jesteś zadowolony z pracy??

27.10.2015 16:02

potrzebują do pracy od już na umowę zlecenie 8.50 na godzinę .

27.10.2015 10:03

Witam czy zna ktoś dobrze kierowniczkę Firmy AGROKORDI potrzebuje się dowiedzieć gdzieta Pani mieszka?
    Basia

27.10.2015 11:21

z tego co wiem mieszka w Kaliszu

Zostaw merytoryczną opinię o Agrokordi