Opinie o ProPersonal

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProPersonal

ewa

Ja osobiście chcę podziękować Pani Alicji Kłyszejko za okazaną pomoc to niesamowita osoba ,zawsze pomocna ,zawsze wysłucha , zawsze miła i uprzejma .Długo szukałam pracy i długo czekałam na oferty dopiero tutaj pracę dostałam w zasadzie natychmiast wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu.Pozdrawiam serdecznie cały Personel i dziękuję.

Kamil piotr lys

Polecam Firme iviven work z olsztyn Miła i r zetelna obsługa telefoniczna oraz dobre miejsce do pracy Firma dobrze stojąca na rynku pracy polecam serdecznie bo jestem zadowolony

malgorzata

firma vivien work godna polecenia posiadaja sprawdzone oferty pracy staly kontakt z firma wyplata na czas mily personel zawswze znajduje czas na rozmwe i sluzy pomoca polecam kto szuka pracy

ale sie usmialam

z tych pozytywnych komentarzy !!!!

zadowolona

Przeczytałam opinie i jestem zdumiona negatywnymi opiniami. Mam najlepszą opinie na temat tej firmy Pieniądze na czas obsługa miła pomocna otwarta na nasze problemy z całą pewnością długo jej nie zmienię, mimo licznych ofert z innych firm .Nie piszcie panie że ktoś mi zapłacił za opinię , bo myślę że te panie które żle piszą mają problem ze swoją osobą przykro to pisać ale niestety panie wasze zachowanie jako opiekunki czasem jest karygodne ,porządek odnoszenie się do osoby którą się opiekujemy i nieposprzątane butelki w pampersach to wstyd ,nie wszystkie są takie ale kilka poznałam wstyd. Potem macie pretensje że firma zła.Pozdrawiam

opiekunka Alicja

Opiekuje się już 10 lat w Niemczech z różnymi Firmami miałam do czynienia... lecz teraz muszę napisać że trafiłam naprawdę konkretną Firmę która nazywa się Propersonal i od sporego czasu tylko z tą Firmą współpracuje.Nie ma problemu z wypłatami telefony są zawsze odbierane ...panie bardzo uprzejme oferty ciekawe a przecież o to nam kochani chodzi żeby dobrze współpracować i zarobić.. Wiadoma rzecz trzeba pracować z sercem..Z czystym sumieniem mogę polecić Propersonal jest ona godna tego....pozdrawiam serdecznie.. Alicja

opiekunka Alicja

Witam drogie panie nie mam pojęcia dlaczego tyle narzekacie ...Pracuje od 10 lat jako opiekunka i różne domy oraz Firmy przeszłam...Na ProPersonal nie mogę narzekać gdyż jest to jedna z lepszych ..żadnych problemów nie robi jest w kontakcie z pracownikiem wypłaty na czas..oferty dobrze płatne.a oto przecież nam chodzi po to my tam jedziemy żeby zarobić.. można by chcieć więcej ale to też jest uzależnione od schorzenia..i ile pracodawca Niemiecki zapłaci...Panie z tej Firmy zawsze miłe gdy się dzwoni i co ważne zawsze jest telefon odbierany..Paniom które tak narzekają radziłabym sprawdzić inne Firmy ..Osobiście polecam z czystym sumieniem Firmę Propersonal godna zaufania..Pozdrawiam serdecznie

opiekunka Alicja

Dlaczego panie piszecie takie bzdury ...raz ja nie pracuję w biurze jestem opiekunką przeszłam już trochę Firm i nikt mi nie powie że jest to zła Firma .Wypłata jest na czas to bardzo ważne bo po to tam jedziemy..Kontakt z Firmą jest cały czas...w razie potrzeby pomoc jest natychmiastowa ...oferty pracy bardzo dobre i stawki również wiem zawsze mogły być większe ale w porównaniu z innymi Firmami są bardzo dobre a przecież o to nam kochani chodzi...cóż sobie więcej życzyć panie w biurze bardzo miłe i kompetentne..telefony zawsze odbierane ..nie rozumiem złośliwych wpisów ..niestety jedziemy do pracy i pracować musimy nikt za nas nie będzie pracował..jak chcemy coś zarobić .....Pozdrawiam serdecznie wszystkie opiekunki ..i z czystym sumieniem polecam Firmę Propersonsl......

Ewa

bardzo chwale sobie wspolprace z firma Propersonal, panie zawsze mile, pieniadze na czas i wszystko na koncie sie zgadza, polecam

opiekunka

Najgorsza firma z która wspolpracowalam, (usunięte przez administratora) nikomu nie poleciłam i nie polece tej firmy !!!!

opiekunka

ja pracuje w propersonal ponad 2 lata i nie mam zadnych problemow wynagrodzenie wplywa na czas mam dobry kontakt z calym personelem

opiekunka1

ludzie co za bzdury wypisujecie ja pracuje ponad 2 lata mam dobry kontakt z personelem zawsze odbieraja telefony rozmawiaja sa mile uprzeme bardzo sypatyczne panie tam pracuja z wynagrodzeniem nie mam zadnych problemow jest na czas

gosia

dziekuje pani ( usunięte przez administratora ) za dobre zlecenie pracy w ENDINGEN jestem bardzo zadowolona podopieczna mila sympatyczna osoba rodzina uprzejma sympatyczna to super zlecenie bardzo chce tu pracowac rodzina rowniez z mojej pracy jest zadowolona dziekuje calemu zepolowi PROPERSONAL zawsze z nimi mozna porozmawiac wynagrodzenie na czas pozdrawiam i polecam prace kazdemu kto jej szuka

malgosia

polecam propersonal ja pracuje dlugo i nie ma zadnych problemow zlecenia uczciwe wyplata na czas i super kontakt z personelem pozdrawiam

malgosia

polecam propersonal ja pracuje dlugo i nie ma zadnych problemow zlecenia uczciwe wyplata na czas i super kontakt z personelem pozdrawiam

malgorzata

chce podziekowac pani Aleksandrze grodzkiej za dobra oferte pracy milo sie pracowalo wynagrodzenie bylo na czas pozdrawiam cala firme

goska458@interia.pl

dziekuje pani aleksandrze grodzkiej za super zlecenie pracy w endingen jestem zadowolona podopieczna mila sympatyczna osoba rodzina rowniez bardzo dobrze mi sie tam pracowalo i bardzobym chciala wrocic dziekuje szefowej i panu arturowi za przelewy byly zawsze na czas polecam kazdemu kto szuka pracy firma posiada duzo ofert pracy mily personel i uczciwe szefostwo

anonim

(usunięte przez administratora)

frisza

Hej widnieją w KRS, wiec jest to legalne zarejestrowana firma. http://www.krs-online.com.pl/propersonal-sp-z-o-o-krs-901099.html No i zawsze można do nich zadzwonić i się dopytać o wszytko. Ja tak zawsze robię zanim wybiorę firmę.

Dora

Witam!Zastanawiam się nad wspolpraca z firma Propersonal!Mam doswiadczene w opiece,pracowalam w Niemczech,jednak na"czarno",znam niemiecki w stopniu podstawowym,ale nie miałam większych klopotow w porozumieniu się z rodzina niemiecka!Mam pytanie czy z podstawowa znajomoscia jezyka,moge liczyc na wspolprace?Troszke się obawiam rozmowy kwalifikacyjnej w j.niemieckim,bo to jednak bywa stresujące i powoduje blokadę!Pozdrawiam

jaka

Na jaka umowe zatrudniacie?

anonim

(usunięte przez administratora)

ProPersonal
pracodawca

Tak, jak najbardziej, nowi pracownicy mogą liczyć na tego typu dodatki. Jeśli chodzi o upominki dla dzieci - to świetny pomysł i prawdopodobnie postaramy się go wdrożyć w niedługim czasie. Pozdrawiamy i serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta.

Edyta

Witam. Dajecie jakieś premie na święta? pozdrawiam.

ProPersonal
pracodawca
@Edyta 10.11.2014 19:07
Witam. Dajecie jakieś premie na święta? pozdrawiam.

Tak, oczywiście. Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w celu przedstawienie szczegółów. http://propersonal.pl/kontakt/. Pozdrawiamy.

Edyta
@ProPersonal 16.11.2014 14:15
Tak, oczywiście. Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w celu przedstawienie szczegółów. http://propersonal.pl/kontakt/. Pozdr...

Dzięki za odpowiedź. Również pozdrawiam :)

mila

Firma Ok. Dobry kontakt zakres obowiązków tak jak w opisie i co najważniejsze pieniążki się zgadzają i na czas :)

ProPersonal
pracodawca
@mila 01.11.2014 22:13
Firma Ok. Dobry kontakt zakres obowiązków tak jak w opisie i co najważniejsze pieniążki się zgadzają i na czas :)...

Dziękujemy serdecznie i zapraszamy do dalszej współpracy z naszą firmą.

Ewa N.

Opinia dotyczy: Propersonal Sp. z o.o. w Olsztynie

ProPersonal
pracodawca

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z naszą firmą. Przy okazji chcielibyśmy przypomnieć, że obecnie oferujemy 100% PŁATNE STAWKI (diety) dla naszych współpracowników w okresie świątecznym! Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym biurem obsługi.

anetad

Bardzo mi się miło pracowało z ProPersonal. Serdecznie polecam wszystkim bo na prawde warto zapytac o oferty pracy bo mają bardzo pewne zlecenia i jest bardzo dobry kontakt z paniami z rekrutacji i o wszystko mozna spytac. POLECAM!!!

KAMA

Zalezy jakie macie wymagania ,ja osobiscie jestem ze wspolpracy z firma zadowolona otrzymuje wyczerpujace informacje,wynagrodzenie w terminie,w razie zaistniaalego problemu natychmiastowa pomoc ze strony Firmy.Pozdrawiam

opiekunka odwiedzajaca forum

Witam. Naczytałam się wiele negatywnych opinii na temat płatności w firmie PROPERSONAL,do dnia wypłaty pozostawałam pod ogromnym stresem . Pieniądze otrzymałam w terminie, kwota się zgadza. Takie forum ma pomagać w podjęciu decyzji o wyjeździe z daną firmą a nie potęgować niepewność. Dodam tylko, ze ze zlecenia wróciłam wcześniej niż miałam to określone w umowie. Kontakt z firma jest tez ok, oraz szybka reakcja w razie problemów.

ProPersonal
pracodawca
@opiekunka odwiedzajaca forum 15.10.2014 15:29
Witam. Naczytałam się wiele negatywnych opinii na temat płatności w firmie PROPERSONAL,do dnia wypłaty pozostawałam pod ogromn...

Dziękujemy serdecznie za wyrażenie swojej opinii. Zawsze staramy się aby Nasi współpracownicy byli zadowoleni, a Pani jest tego przykładem. Serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję, że będzie Pani kontynuowała współpracę z ProPersonal.

anonim

(usunięte przez administratora)

ewka75

Witam dziekuje za szybka odpowiedz, aplikowałam do waszej firmy poniewaz sa tu same dobre opinie i mysle ze bedzie miła współpraca z wasza firma.Dousłyszenia.Pozdrawiam!!!

ProPersonal
pracodawca
@ewka75 11.10.2014 20:04
Witam dziekuje za szybka odpowiedz, aplikowałam do waszej firmy poniewaz sa tu same dobre opinie i mysle ze bedzie miła współ...

Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na aplikację do naszej firmmy. Zależnie od okresu posiadamy różne oferty pracy dla osób zajmujących się opieką osób starszych. Postaramy się dopasować odpowiednią ofertę.

niksa

ja tam nie narzekam jak mają oferty to dzwonia i załatwiają dojazd na miejsce. Jak miałam problem z dotarcie to znaleźli mi dość szybko busa. Mogę polecić.

nawida

Teraz się tych firm narobiło jak grzybów po deszczu ale ta akurat jest w porządku. Normalne zarobki dobry kontakt z biurem i czasami dużo ofert do wyboru. Ja akurat się załapałam koło Farnkfurtu. Fajnie że sami dzwonią z propozycjami i nie muszę szukać.

kwidzyń

Ostatnio wyjechałam od nich do pracy w niemczech. Bardzo mi się podoboło no i moge polecić innym opiekunkom ktore decyduja sie na prace w niemczech.

gesta

firma w porządku mogę polecić

anonim

(usunięte przez administratora)

ProPersonal

Nasza firma dokłada wszelkich starań aby proces rekrutacji był przyjazny, a zlecenie zgodne z opisem. Jeśli według Pani coś zrobiliśmy nie tak to prosimy o telefon i rozwiążemy sprawę.

anonim

(usunięte przez administratora)

ewka75
@ProPersonal 04.09.2014 11:10
Serdecznie zapraszamy do kontaktu postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania odnośnie pracy. Numer kontaktowy do naszego b...

Witam serdecznie! Mam pytanie czy z podstawowym niemieckim i doswiadczeniem w pracy jako opiekunka mam szanse szybko dostac prace w waszej firmie zastanawiam sie nad współpraca z wami po przeczytaniu opini.Pozdrawiam!!!Ewa

ProPersonal
@ewka75 05.10.2014 20:25
Witam serdecznie! Mam pytanie czy z podstawowym niemieckim i doswiadczeniem w pracy jako opiekunka mam szanse szybko dostac pr...

Szanowana Pani Ewo, ze znajomością języka podstawowego istnieje jak najbardziej szansa na rozpoczęcie pracy jako opiekunka osób starszych. Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem. Wszystkie dane informacyjne znajdują się na stronie http://propersonal.pl/kontakt/. Serdecznie pozdrawiamy!

do ewki

to zadzwon do firmy mily personel odpowie na twoje pytania

ewka75

Witam serdecznie! Czy firma zatrudnia na umowe o prace czy zlecenie w Niemczech jako opiekunka

gosia

W FIRMIE PROPERSONAL OLSZTYN PRACUJE DLUGO I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA REKRUTACJE PRZEPROWADZILA PANI ALEKSANDRA CZAPSKA TO BARDZO MILA UPRZEJMA OSOBA POZNIEJ ROZMOWA Z SZEFOWA PANIA MAGDA SUSKA TO OSOBA O DOBRYM SERCU POTRAFI DOSKONALE DOBRAC OFERTE PRACY I BYC W STALYM KONTAKCIE WYNAGRODZENIE JEST ZAWSZE NA CZAS CHCE JAK NAJDLUZEJ W TEJ FIRMIE PRACOWAC I MILO UKLADAC DALSZA WSPOLPRACE CGCE DODAC ZE CALY PERSONEL FIRMY JEST MILY UPRZEJMY ZAWSZE ZNAJDUJE CZAS NA ROZMOWE PRACUJE W GARBSEN U PANA WALDEMARA TO DOBRY I BARDZO CHORY CZLOWIEK POMIMO SWEJ CHOROBY JEST POGODNY I ZADOWOLONY Z MOJEJ OPIEKI Z JEGO RODZINA MOCNO SIE ZAPRZYJAZNILAM TRAKTUJA MNIE JAK SWOJEGO CZLONKA RODZINY I MYSLE ZE NA DLUDO TAK MIEDZY NAMI POZOSTANIE MIESZKAMY W PIEKNYM DUZYM DOMU Z OGRODEM KAZDEGO DNIA GDY POGODA DOPISUJE TO SPACERUJEMY DZIEKUJE PANI MAGDALENIE SUSKA I CALEMU PERSONELOWI ZA PRACE KTORA OD NICH OTRZYMALAM ZARABIAM PIENIADZE I MOGE CIESZYC SIE Z GODNEGO ZYCIA POLECAM KAZDEMU KTO SZUKA PRACY A BEDZIE NAPWENO ZADOWOLONY GOSIA

ProPersonal
@malwina 23.09.2014 23:27
Witam.Pracuje Pani długo tzn ile? Nie wydaje mi się by Pani pracowała długo a każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.Ja nie poleca...

Jeśli nie jest Pani zadowolona ze współpracy z Nami. To będziemy wdzięczni za uwagi. Jeśli faktycznie Pani z Nami współpracowała to zapraszamy Panią do osobistego kontaktu z naszą firmą, postaramy się rozwiązać problem. Pozdrawiam.

Kaneta
@malwina 23.09.2014 23:27
Witam.Pracuje Pani długo tzn ile? Nie wydaje mi się by Pani pracowała długo a każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.Ja nie poleca...

Ja również nie polecam. Oszuści. Całe zlecenie to jedno wielkie kłamstwo. Nic się nie zgadzało poza tym jest już miesiąc po moim powrocie a ja nadal wynagrodzenia nie otrzymałam. Firma otrzymala pieniadze od rodziny co udowodnila mi córka babci pokazując przelew ro firmy. A przy każdej próbie kontaktu telefonu ode mnie są odrzucane. Sprawa juz trafiła do sądu.Dziwi mnie skąd tu tyle pozytywnych opinii. Czyżby pracownicy się za to zabrali? Stanowczo odradzam.

opiekunka

polecam firme propersonal z olsztyna to firma sprawdzona ma duzo ofert pracy kto naprawde chce pracowac to znajdzie cos dla siebie mily personel wspaniala szefowa i co najwazniejsze wynagrodzenie zawsze na czas polecam

do mikusi

mozesz jechac do pracy z firmy propersonal wyplata na czas i napewno mila wspolpraca

opiekunka

polecam kazdemu propersonal firma uczciwa posiadajaca wspaniale oferty pracy nie czekaj zaczynaj prace

daria

Ostatnio właśnie wróciłam ze zlecania wszytko w porządku. Prawdopodobnie nawiąże długą współprace. Polecam!

podziekowanie

pragne podziekowac calemu personelowi firmy propersonal olsztyn ktora repezentuje pani (usunięte przez administratora)za mila i dluga wspolprace za kontakty w czasie pobytu u pana Waldemara w Garbsen za wpywajace na czas wynagrodzenie i niespodziewane zaskakujace premie kazdemu kto szuka pracy to moze ja znalezc w propersonal olsztyn maja duzo ciekawych sprawdzonych ofert zycze calemu personelowi milej wspolpracy i dalszych osiagniec i sukcesow Malgorzata

malgorzata

pani grazyno prosze nie pisac obelg na propersonal olsztyn wszystko co pani napisala to kompletne bzdury ja doskonale wiem ze papier wszystko przyjmuje ale tego nie da sie czytac ja pracuje od dawna w tej firmie i moge na ten temat cos powiedziec rekkrutacje przeprowadzala ( usunięte przez administratora )mila sympatyczna wszystko co powiedziala o podopiecznym panu waldemarze z garbsen bylo zgodne po dwoch dniach rozmawialam z szefowa pania magda rowniez milym cieplym glosem wszystko sie potwierdzilo a szanowna pani grazyno final byl w garbsen oczywiscie wszystko zgodne z wypowiedziami pan z propersonel wspaniale mi sie pracuje u ( usunięte przez administratora )odzina super traktuja mnie jak czlonka rodziny a przedewszystkim wynagrodzenie jakie mam w umowie kazdego 10 miesiaca wplywa na konto w lipcu firma propersonal zrobila mi niesamowita niespodzianke wplynela dodatkowa premia za dobre sprawowanie opieki nad ( usunięte przez administratora ) a pani wypisuje historie wziete z pani bajecznych snow lubi pani bujac w oblokach to dobrze a nie z firma propersonal mysle ze powinny byc wobec pani wyciagniete srogie konsekwencje kto chce pracowac i wyjechac z propersonal to prosze spokojnie jechac i przekonac sie ja z calego serca polecam i chce tu dlugo pracowac u waldemara a jesli juz tam nie bedzie pracy to mysle ze uczciwy personel cos dla mnie znajdzie a pani grazynie moze potrzebna wizyta w poradni psychiatrycznej moge pokryc koszty wizyty i prosze sie odczepic i zajac sie praca w wolnej chwili odmowic rozaniec albo piesza pielgrzymka do czestochowy moze pani dobrze zrobi oby nie bylo za pozno niech pani pamieta pan bog nie rychliwy ale sprawiedliwy a to sie sprawdza jest pani osoba --------

malgorzata

prosze nie wierzyc co wypisuje pani grazyna ja z firma propersonal pracuje od kwietnia i jestem bardzo zadowolona wspanialy personel i naprawde super szefowa pani MAGDA pieniadze sa zawsze na czas i przedewszystkim jestesmy w kontakcie bardzo dobrze mi sie pracuje w garbsen u pana waldemara i chce jak tylko bedzie to mozliwe tam pracowac polecam kazdemu propersonal olsztyn pracujcie a bedzie zadowolenie wszystko co mowia jest prawda

Aneta_36

Chyba zaszło jakieś nieporozumienie. Nie twierdzę, że firma ma jakieś problemy. Proszę o wyjaśnienie panią Grażynę bo NIGDZIE nie znalazłam żadnych informacji o jakichkolwiek problemach finansowych tej firmy, a na takie powołuje się ta pani. I dlatego proszę o wyjaśnienie bo taka sytuacja na pewno pozostawiłaby ślad. Natomiast pani Grażyna podaje konkretny zakres nieprawidłowości (giełda wierzytelności) a tam nie ma nic.

Propersonal

Uprzejmie informuję wszystkich, że Propersonal Sp. z o. o. z siedzibą w Olsztynie przy Al. M. J. Pilsudskiego 76/313, NIP 7393861925, www.propersonal.pl nie ma żadnych zobowiazań finansowych zarówno wobec pracowników jak i urzędów (m.in. Urzędu Skarbowego i ZUS) oraz firm trzecich. Nigdy nie było i nie jest prowadzone postępowanie sądowe ani inne dochodzenie roszczeń wobec naszej firmy. Dla wszystkich zainteresowanych udostępnimy zaświadczenia o niezaleganiu w składkach ZUS oraz podatkach. Wszystkie nieprawdziwe i powodujące szkodę dla naszej firmy wpisy będą zgłoszone do prokuratury. Umieszczanie takich informacji jest bowiem karalne. Współczujemy nieszczęśliwym i zawistnym osobom oraz firmom, które aby przetrwać muszą stosować nieuczciwą konkurencję. Jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony przez naszą firmę, proszę o kontakt, stosowanie form prawnych, pisanie pism lub dochodzenie roszczeń na drodze sądowej, a nie anonimowe oczernianie w internecie. Powyższe informacje składam w formie oświadczenia. Prezes Zarządu Propersonal Sp. z o. o., Magdalena Suska

do aneta

pani aneto ja od dawna z nimi wspolpracuje i jestem pani opinia mocno przerazona jak dotychczas to mam wyplate na czas i ogolnie dodrze naprawde nie wiem co myslec

Aneta_36

Przepraszam za błąd we wcześniejszym wpisie. Oczywiście chodziło mi o firmę PROPERSONAL.

Aneta_36

Pani Grażyno sprawdziłam Pani info na giełdzie wierzytelności. Brak przypisanych zobowiązań zarówno dla nazwiska Artur Suski jak i firmy Pronobel. Sprawdziłam również sytuację finansową na wewnętrznej stronie bankowej (nie podam bo tylko dla bankowców), nic nie znalazłam. Proszę, jeśli może Pani, napisać dlaczego jest tak sceptycznie nastawiona do tej firmy. Z góry dziękuję za wyjaśnienia. Mam nadzieję, że wpis nie zostanie usunięty i będzie można ją zweryfikować

Zostaw opinię o ProPersonal - Olsztyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProPersonal