Globetek Sp. z o.o. Oddział w Polsce

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o Globetek Sp. z o.o. Oddział w Polsce

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Globetek Sp. z o.o. Oddział w Polsce

Natalia

Od ponad roku nikt z Was nie wypowiadał się na temat Globetek. Chętnie dowiemy się jak wygląda współpraca z firmą obecnie. Ktoś z Was w ostatnim czasie korzystał z jej usług? Co wyróżnia tą agencję pośrednictwa na tle innych firm z branży?

bege

@Staszek może coś się zepsuło i to miała być po prostu jednak oferta. Jak widzę to ogłoszenie na kierownika ds. ofertowania to źle to nie wygląda. Wystarczy doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, najlepiej w branży Oil&Gas.

El Maestro

Czy ktoś z tej firmy pojechał na maszyny budowlane do Norwegii?

spawacz

a widzieliście jaka stawka proponuje w Kielcach - by go fix.w angli tez odpierdolił numer stulecia !!!!!

kontraktor

to jest forum do hejtu, narzekania i prezentowania anonimowych opinii często wyssanych z palca - dotyczy to wszystkich firm nie tylko tej. nie wiem tez dlaczego ktos tutaj szuka informacji o pracy - to nie do tego sluzy. Masz pytanie to zadzwoń do nich bo to nie miejsce na czatowanie z firmami.

anonim

(usunięte przez administratora)

Globetek

Witam, każde ogłoszenie zawiera informację na jaki email można przesyłać CV. Można też użyć ogólnego emaila tj. praca@globetek.pl Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Globetek

Zatem zapraszam do kontaktu w celu omówienia szczegółów tej oferty pracy. Dodam, że stanowisko dotyczy rekrutacji stałych, a nie kontraktów zagranicznych, które realizowane są przez inny zespół.

ink

bricklayer nie wiesz czy GLOBETEK BĘDZIE WYSYŁAŁ NASTĘPNYCH MURARZY?CZY MAJĄ JAKIEŚ OFERTY?POZDRAWIAM BRICKIES.

bricklayer

Generalnie osobom wyjeżdżającym do pracy do Anglii w charakterze murarza mogę polecić Globetek. Jest uczciwa firma i pracując dla niej mam poczucie, że trafiłem dobrze. Oczywiście były problemy jak to uczciwie przyznał pan Piotr Swirkowski ale dotyczą one funkcjonowania biura Globeteku w Anglii, które nie stanęło na wysokości zadania i zawaliło kilka spraw. Obecnie jednak sytuacja się ustabilizowała i nie jest źle. Z pewnością można by jeszcze poprawić komunikację ale powtarzam na razie jest OK. Gorszą opinię mam natomiast o Polakach czyli ludziach wyjeżdżających do pracy za granicą. Tak roszczeniowej, kłótliwej i węszącej wszędzie oszustwo nacji jeszcze nie widziałem. Kłopoty, problemy się zdarzają i najważniejsze chyba jest sposób w jaki firma podchodzi do ich rozwiązania i tutaj Globetek mogę pochwalić. Natomiast zadowolić Polaka tego chyba i sam Pan Bóg nie zdołał by zrobić.

Piotr Swirkowski

Panowie, okropnie sie czyta to co piszecie na tym forum. Zajmujemy sie tym samym od 8 lat i pomoglismy znalezc prace wielu ludziom, czasem naprawde w ciezkich sytuacjach i nigdy nie zostawilismy nikogo na lodzie, nawet jesli musialem leciec za granice po kogos lub z nim wracac. Panowie Murarze faktycznie maja prawo do narzekania i wyrazania swoich negatywnych opinii poniewaz bylo i jest wiele niedociagniec, natomiast stawka 15GBP/h nie wydawala nam sie zla. Dodatkowo pokrywamy koszty wynajmu auta co tydzien, i pokrywamy koszt zakwaterowania - wszystko powyzej 100GBP za tydzien za osobe. Oczywiscie, do baku trzeba nalac z wlasnych pieniedzy i kupic brytyjskie narzedzia, ale czy dojezdzajac do pracy w Polsce pracodawca pokrywa koszty dojazdu? Nie chce usprawiedliwiac tutaj ani siebie, ani moich wspolpracownikow z UK. Jedyne co moge powiedziec to, ze konsekwencje zostaly juz wyciagniete i naprawiamy bledy z ubieglych 6 tygodni. Wkrotce ruszymy z nowymi projektami i rekrutacjami, w sczegolnosci w petrochemii. Jezeli ktokolwiek czuje sie pokrzywdzony, lub tak jak czytalem oszukany lub nie posiada jasnych informacji, prosze o email bezposrednio do mnie na adres: piotr.swirkowski@globetek.pl, lub zapraszam do nas do biura na rozmowe. Wszystko da sie wyjasnic i wyprostowac. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)

IPtensam
@Piotr Swirkowski 03.07.2015 19:34
Panowie, okropnie sie czyta to co piszecie na tym forum. Zajmujemy sie tym samym od 8 lat i pomoglismy znalezc prace wielu ludz...

Prawo za "kawę na ławę"!, i bez względu na to co Pan myśli , jestem za tym żeby zawsze rozmawiać.(również słowa w czyn wprowadzać). Proszę również nie porównywać chorego polskiego rynku pracy do UK. Pomijając wszystko chyba wychodzimy na prostą i będzie tylko lepiej.

kontraktor2

Prawda, słyszałem że była taka sytuacja , ale to tylko oni są sami sobie winni. I raczej nie widziałem ich wpisów na tym forum. nie widzę związku z ostatnimi wpisami.

kontraktor

to forum służy jedynie do przedstawiania stronniczych uwag pod adresem wielu firm w polsce bo tylko do tego sluzy. z mojego kontraktu w uk tez tu wypisywali perdolenie jak to bylo źle ale zapomnieli dodac ze wlasciciel rafineri ich wywalil za niezdane testy na alkohol i narkotyki - nie globetek. i teraz mają zal do całego świata i największy problem bo im globetek cos zawinił a swojej winy nie podali albo jak mieli swoje samochody tankowac to wielki problem ale jak dostali auto od firmy to ze musza za nie placic pare funtow na tydzien. podobny problem z lotami bo im globetek kupil bilety a wylecieli za picie i teraz oczekiwania ze za przelot muszą oddawać - w jakim kraju my zyjemy ze cie z pracy wywalą z twojej winy i jeszcze maja ci za frajer bilet sponsorowac. Ludzie ogarnijcie sie najpierw i nie proscie nikogo o pomoc na miejscu tylko sami sobie organizujcie to wtedy zobaczycie ile co kosztuje i jak was wtedy ruchaja na wszystko - mowie z doswiadczenia. jak ktoś nie wie jak jest na kontraktach i ze wszystko kosztuje to niech siedzi w domu i marudzi jak mu zle

coco

Nikt bez powodu nie chce tu tracić czasu i wypisywać negatywy , wręcz liczę na to że i pozytywy będę mógł wpisać. Zawsze jest szansa na rehabilitację. Na tym chyba polega to forum.

coco

Witam, wszystkich nie zadowolonych i zadowolonego czopka Waldka , który próbuje wpisać pozytyw w imieniu wszystkich kolegów. (nawiasem w jaki sposób wpadł na to żeby znaleźć się na tym forum , skoro jest tak zadowolony) Prawda jest taka że Globetek jeśli by mógł ogolił by Cie z kasy do zera. Ja byłem kilka razy na kontrakcie z tej agencji i za każdym razem miałem nadzieję że mi zwrócą zaległości. Dałem sobie spokój z tą firmą by nie pogrążać ich w długu. Potrafią oskrobać Cię nawet z drobnych , potrafią " zarobić " na Tobie nawet jak jesteś na Bluebook -u. Zarabiając na dojazdach na lotnisko lub na pożal się Boże hotelach. Jeśli się chcesz coś dowiedzieć kiedy dostaniesz zaległości , przedstawiciel Ci odpowiada że się dowie u szefa , ..... i tak leci sobie czas. Jak już nie ma argumentów to pada hasło "wie Pan/Pani Globetek miał problemy finansowe i ciężko teraz " A CO TO KOGOŚ OBCHODZI !! Nikt nie próbuje upominać się o czyjeś pieniądze , tylko o swoje. A nie tak na rumuńską Pandę - Pan da , Pan da. TO JEST JEDYNA PRAWDA O TEJ FIRMIE. Szanujmy się sami , bo nikt nas nie będzie szanował. Uf , pozdrawiam.

d

dziwie sie że sa jeszcze jacys ludzie ktorzy chca z tej firmy wyjechac po tylu negatywnych wpisach na internecie, chyba daje to do myslenia jak az tak zle pisza o tej firmie

abcd

wyjazdu raczej nie bedzie takie moje zdanie, bo jakby mial byc to by juz byl,posypalo im sie troche pracownikow w angli bo zaczeli za bardzo kombinowac, zarobisz maksymalnie do 300 funtow tygondiowo z czego musisz zyc i oplacic mieszkanie, mowia ze bez karty mozesz pracowac a na miejscu okazuje sie ze nie ma takiej opcji, ogolem firma kukulka a nie agencja na kazdy kroku uwalaja kase

agl

czesc czy jest ktos kto czeka na wyjazd do anglii bylem na tych testach w gliwicach i juz trzy tygodnie a wyjazdu nie ma a mial byc juz dwa tygodnie temu w biurze mowią ze to sprawy organizacyjne [dogadują sie z angolami]czy wierzyc w to ich gadanie.jakby ktos cos wiedział niech wpisze opinie.czy tam w angli na budowie pracują jacys Polacy i czy to jakoś sie opłaca tam pracować tzn. ile na wypłate ile zostaje po odliczeniu za dojazdy,hotel itp.prosze o odpowiedź Jurek

piter

mieszkasz w pensjonacie 4 osoby w pokoju 2 osobowym,bez kuchni, ale w polsce zapewniaja ze bedziesz mial mieszkanie, samochod jest wypozyczony ale na paliwo musisz dawac kase, umowy nie ma , wysla ci po angielku ale jest to taka sama umowa jak umowa o dzielo w polsce , jesli nie umiesz angielskiego to jakos dasz rade chociaz jak ci pwoiedzia z dnia na dzien ze wylatujesz to masz problem bo musisz sie dotransportowac do polski jakos , wplaty co tydzien ale za kazdy tydzien inna kasa a skad jak i gdzie to sie nigdy nie dowiesz upieprzaja na kazdym kroku z kazdej tygodniowki ,

www

jakie sąwarunki mieszkalne ile opłaty za mieszkanie,jak z transportem na budowe koszty,gdzie jest praca czy jest umowa podpisana w Polsce?jaka atmosfera w pracy czy angielski wymagany,jak czesto wypłaty czy dużo murarzy wylatyje z pracy prosze o odpowiedź bo nie wiem czy starać sie o prace murarza w anglii

pit

ile wychodzą dniówki?ile cegieł lub pustaków trzeba wymurować?proszę o odpowiedź.

piter
@pit 20.06.2015 10:31
ile wychodzą dniówki?ile cegieł lub pustaków trzeba wymurować?proszę o odpowiedź.

dniówki wynosza grubo ponizej 100 funtów, ale nigdy nie wiesz ile zarobisz, tygondiowka nigdy nie przekroczyla 400 funtow a jeszcze z tego odejmuja ci mieszknaie i musisz za cos zyc, najlepiej to zebys murowal jak najwiecej za jak najmmniejsza kwote

lul

Dniówki nie przekraczaja 100 funtów albo i mniej, a miało byc ponad 100 funtów, warunki sa takie ze jestes defaklto bez umowy dostajesz jak oczyweiscie bedzie trul [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pejslipy ale i tak baldego pojecia nie masz ile co kosztowalo ze masz tyle kasy poniewaz nie przedstawiaja zadnych rachunkow, firma anglielska to ta o ktorej pisal wczesniej murarz , ale nie warto szkoda czasu i zachodu

az
@lul 19.06.2015 14:48
Dniówki nie przekraczaja 100 funtów albo i mniej, a miało byc ponad 100 funtów, warunki sa takie ze jestes defaklto bez umowy d...

A gdzie sa godz nadliczbowe które objecali.Oszusty nawet z małej tygodniowego wynagrodzenia zapiepsza

BART
@az 19.06.2015 16:08
A gdzie sa godz nadliczbowe które objecali.Oszusty nawet z małej tygodniowego wynagrodzenia zapiepsza

Popieram oszusty co innego mówją na spotkaniu a co innego w realu.Z tego co wiem to jak się tam nie poprawi na lepsze to niedługo wszyscy murarze z tamtąd uciekną,Lepsze pieniądze można zarobi w Polsce na prywatkach niż tam NIE POLECAM TEJ FIRMY.

pit

ile wychodzą dniówki tygodniówki,jakie warunki w angli dla jakiej firmy angielskiej sie pracuje dzięki za inf.pozdrawiam

murarz

wyrarzam swoja opinie ofirmie glbetek ktura wynajmuje murarzy firmie pidzej firma pidzej zabjera dniuwki lub godziny zato ze rozbierajasciany po anglikah za bledy w wytyczaniu slupkuw ogrodzeniowyh iza inne bledy popelnione przez anglikuw a globetek umywa rece

...

Mozemy sie tylko domyślec kto moze usuwac te wpisy.... Szkoda mi tylko tych ludzi którzy uwierza na słowo tej agencji i pojada do pracy za granice zeby miec lepsza przyszłośc i natną się tak jak ci którzy juz mieli z nimi doczynienia...

kolo

Juz widze ze ktos kombinuje i zaczyna usuwac

murarz

Potwierdzam globetek to jedna wielka sciema , obiecuja ponad 500 funtow na tydzien a dostajesz o wiele wiele mniej, pobieraja kase bez jakichkolwiek porzedstwienia rachunkow , faktur itk., dziekuja za prace z godz na godzine wiec jak ma ktos na tyle kasy zeby trzymac na bilet powrotny to zapraszam do globeteku mozna sobie robic wycieczki po swiecie na miesiac lub mniej. ale owszem na testatch i rozmowach przez telefon sa wspaniale warunki wspolpracy niestety to taka sama agencja jak kazda inna w polsce.

kolo

z kazdej tygodniowki sa potracenia jak skoncza sie koszty to wymyslaja nastepnepolakow traktuja jak murzynow

Odradzający murarz

Witam owszem popieram wczesniejsze wpisy Panow murarzy którzy mieli przyjemnośc współracy z ta że agencja. Cóż obiecac to można wiele tak jak w przypadku tej agencji a jak przychodzi co do czego to realia sa calkiem inne, warunki mieszkaniowe- żenada, umowa o prace owszem jak sobie sam napiszesz i podpiszesz ze sobą to masz ja na 100%,brak komunikacji miedzy Polskimi pracownikami globeteku a angielskimi, ale najlepsze co im wychodzi to potrącenia. I moża miec wiele do zyczenia jesli chodzi o ich wspólprace z angielskimi pracodawcami, chyba ktoś uważa że Polacy to tania siłą robocza . Prosze Państwa jesli szukajaą Państwo pracy za granica za pół darmo prosze bardzo zycze państwo powodzenia, a jesli ktos szanuje siebie i swoj fach w reku to odradzam.

murarz z angli

panowje murarzewstrzegajcie sie firmy globetek nieslusznie zabjeraja dniuwki objecywali powyrzej 500 funtuw a zarabjalo sie polowe ta firma to wjelka sciema

zawjedziony murarz

to co pisza o globeteku to jest prawda globetek robi waly na kasie w angli

z flustrowany

pracowałem w globeteku jako murarz co innego obiecują w kraju a co innego jest na miejscu mieszka się w tanich hotelach i obiecują mieszkania a wcale ich nie szukają a jak znają to albo drogie albo jakąś norę odzież ochronną i buty mieli dać a robi się w dresach buty musisz kupić i rękawice umowa o prace to tylko można o niej pomarzyć nie wiadomo co z podatkiem czy jest odprowadzany czy jest ubezpieczenie za wszystko potrącają mieszkanie bilety lotnicze narzędzia a opieka koordynatora to też ma wiele do życzenia wypłata jest co tydzień ale potrącana jedynie z czego się dobrze wywiązują to potrącanie pieniędzy nie polecam tej agencji chyba że na przetrwanie

pit

czy ktoś pracowal jako murarz w Anglii?ja mam we wtorek testy praktyczne w Gliwicach i nie wiem czy jechac znam system angielskiego murowania

pit

czy ktoś pracowal jako murarz w Anglii?ja mam we wtorek testy praktyczne w Gliwicach i nie wiem czy jechac znam system angielskiego murowania

damian

do wladek ja wlasnie staram sie chyba na ten sam wyjazd ale nie wiem jakie sa szanse. kandydatow podobno 10 na jedno miejsce pracuje jakis czas jako monter konstrukcji i urzadzen ale nie wiem czy to wystarczy. z rurami nie mialem za wiele wspolnego

tiki

Uwaga pracownicy chcący się zatrudnić przez Globetec Agencję Pośrednictwa- możesz spotkać się z sytuacją, że podejmujesz temat pracy - masz niby dograny temat zatrudnienia - zwalniasz się u poprzedniego pracodawcy - chcesz podjąć pracę u nowego - a okazuje się, że roboty nie ma. Pozdrawiam Globetec przez kupę kamieni.

waldek
@tiki 27.02.2015 03:18
Uwaga pracownicy chcący się zatrudnić przez Globetec Agencję Pośrednictwa- możesz spotkać się z sytuacją, że podejmujesz temat...

My jedziemy teraz na kontrakt do anglii na remonty - po raz kolejny od kilku lat - nigdy nie było problemu. Mamy zawsze umowe przed wyjazdem i bilety plus kwatery - na miejscu samochód na dojazdy i diety - kazdy wyjazd z Globetek na energetyke to kilka tysiecy funtów w kilka tygodni na czysto. Nie wiem gdzie ty jechaleś z nimi ale my z chlopakami nie mieliśmy rzadnych problemow - robimy na rafineriach jako montaerzy. Jak u nas sie komus cos niezgadzało to był telefon do nich i problem byl rozwiązany - bo na sajcie sie okazalo ze godzin za jeden dzien nie wysłali do firmy - po tygodniu bylo wyrównanie. Ja nie mam problemów wiec nie wiem kto pisze takie pierdoły.

tiki

Uwaga pracownicy chcący się zatrudnić przez Globetec Agencję Pośrednictwa- możesz spotkać się z sytuacją, że podejmujesz temat pracy - masz niby dograny temat zatrudnienia - zwalniasz się u poprzedniego pracodawcy - chcesz podjąć pracę u nowego - a okazuje się, że roboty nie ma. Pozdrawiam Globetec przez kupę kamieni.

spawacz

Jesli chodzi o firme globetek to w wiekszym dziadostwie nie robiłem co innego mowia co innego jest dlamnie to firma kszak i odradzam kazdemu Chyba ze ktos jest bardzo zdesperowany to moze jechac ja o tej firmie nie chce juz nic slyszec pani pszedstawiciel nie chce sie nic

Kontraktor

Panowie was kompletnie powaliło żeby oczekiwać firmę za błąd? Przyjechała do nas przedstawicielka i wyjaśniła z czego wynika problem . Mogliśmy nie podpisać i wrócić do domu ale zostaliśmy wiec z czym cie oszukali? Teraz pajacujesz jak reszta. Jak do roboty to super ale jak Ci podziękowali to już firma jest be. Za takie pieniądze w Polsce pracy nie ma, opieka była, warunki były więc z czym cie oszukali?

MTL

Globetek to firma oszustów byłem w Roterham do teraz czekam na zwrot kosztów z kaucji za mieszkanie jak wiele innych osób . Gdy w Polsce podpisałem umowę stawka wydawała się całkiem porządna a gdy byłem na miejscu po dwóch dniach została obniżona kilku kolegów robiło tam jako szlifierzy a w umowach mieli spawacz

gl
@MTL 23.01.2015 14:13
Globetek to firma oszustów byłem w Roterham do teraz czekam na zwrot kosztów z kaucji za mieszkanie jak wiele innych osób . Gd...

To prawda co pisze MTL globetek to oszusci w Polsce podpisujesz inna stawke a dojedziesz na miejsce to masz obnizaną

kleks kosmos

panie lukas, czy cię na serio firma oszukała? napisałeś ze problemy z akomodacją... ja chcę się podjąć pracy właśnie przez Globetek Sp. z o.o. Oddział w Polsce i czy możesz mi napisać jak właśnie jest z kontaktem z firmą w razie ewentualnych problemów, pytań i niejasności? boję się że zostawija mnie na lodzie

anonim

(usunięte przez administratora)

czerski

Globetek jest międzynarodową agencją rekrutacyjną wyspecjalizowaną w usługach dla przedsiębiorstw sektora przemysłowego. Działając na globalnym rynku współpracuje z największymi korporacjami branży energetycznej, petrochemicznej, budowlanej, konstrukcyjnej czy produkcji i automatyki , pozyskując dla nich wykwalifikowaną kadrę i dostarczając zaawansowane rozwiązania HR. to apropo rekrutacji

anonim

(usunięte przez administratora)

siwyQ
@coco 02.07.2015 15:28
Już w sposobie twojej wypowiedzi można dużo wywnioskować ( o pisowni nie wspomnę ), że wystarczy Ci część wypłaty i nocleg pod...

To ile są Ci winni i za co konkretnie? Ile skasowali za taksówkę i za hotele, a ile to kosztowało naprawdę? Na ilu kontraktach byłeś? Ile na nich zarobiłeś?

coco
@siwyQ 02.07.2015 22:42
To ile są Ci winni i za co konkretnie? Ile skasowali za taksówkę i za hotele, a ile to kosztowało naprawdę? Na ilu kontraktach...

Czyli ciesz się że w ogóle pracujesz - Siwy, tak niemożna , wiesz że Ciebie też to może spotkać.

hepi

tee oszukany a ja to tak se mysle ze niektorym sie w dupach popzewracalo. kilka razy bylem z globotekiem na krutkich kontraktach za super kase. i znam cala ekipe ktora z nimi czesto jezdzi. jasne ze zawsze na poczatku sa jakies jajca ale to agencja a z agencjami nigdy nie wiadomo bo to nie oni ustalaja warunki tzlko ich klient. a przynajmniej mnie ani nikogo kto ze mna jezdzil na lodzie bez wyplaty czy spania nie zostawili. a z innymi firmami tak bywalo. teraz jestem na robocie w roterham za troche mniej ale za to na stale. i wszystko zalatwili transport, najpierw hotele potem flaty. na flaty troche czekalem ale teraz mam mieszkanie i robote na stale za fajne pieniodze. a ty to pewnie jestes ten cwaniak co chlopaki coprzyjechali ostatnio mowili ze nie wsiad do samolotu bo mu zal dupe sciskal bo niby kiedys jego koledzy to za taksowki w anglii mniej placil. ale ty bys chcial pewnie zeby ci wszystko kolo siura za friko robic. smiecchu warte. sluchaj dalej takich "kolegow". ode mnie wzieli dwie dychy za taryfe a od cibie ile niby chcieli. 10x tyle czyli 200? a za bilet na samolot im oddales? bo przecierz oni placli. pewnie nie wiec zastanow sie kto kogo oszukal.

uwaga

Uwaga na tą firmę ja zostałem oszukany stawki owiele nizsze jak oferowali ja zrezygnowałem i znam.kilka osob ktore po kilku dnich wróciły i nie chca miec nic wspolnego z ta firmą

oszukani

Nie polecam tej firmy oszuści !!! Na ogłoszeniu i podczas rozmowy rekrutacyjnej atrakcyjne warunki przy podpisywaniu umowy w Polsce już stawki zmniejszone i to o dużo, a tuż przed wylotem okazuje sie ze w Anglii czeka kolejna już własciwa umowa z jeszcze mniejszymi stawkami. Mowią że pokrywają koszta zakwaterowania do 50£ i że szukają tanich mieszkań , a w rzeczywistości mają to w du..e a naprawde na miejscu podają zawyżone ceny hoteli żeby mogli wiecej z wypłaty nam zabrać taksówki zawyżają już 10x niż rzeczywista cena . A podczas rozmowy telefonicznej probujacej wyjasnic ta sytuacje na miejscu nikt nic nie wie każdy umywa ręcę , a tak naprawde dobrze wiedzą . Oszukują że szukają mieszkań , albo że jeszcze muszą doposarzyć wynajete już mieszkanie , a tak naprawde wynajmują tanie hotele zawyzają ceny i mowią że to przejsciowe a ciągnie się w nieskończoność.

zdegustowany

niepoważna firma, co innego mówią podczas pierwszego kontaktu telefonicznego, co innego podczas spotkania w cztery oczy a w umowie jeszcze inne warunki. zupełny brak profesjonalizmu. jeśli komuś jest obojętne na jakich warunkach będzie pracował to polecam

spawacz

Analizator widać tak się znasz, że wcale - jako znawca powinieneś też wiedzieć, że wiele osób z globetekiem jeździ co roku do angli na kontrakty w petrochemi i pracuje na stawkach rynkowych z pelnym zakwaterowaniem i socajelem - po 4 tygodniach mozna przywiesc kilkadziesiąt tysiecy zlotych - to są słabe oferty gdzie nikt nie chce pracować? Co ty piszesz człowieku - jak ktoś chce to niech zadzwoni i się dowie co i jak zanim zacznie pisać takie pierdoły w internecie - oczywiscie anonimowo, bo tak wygodniej - nic nie wiesz i nie masz pojecia o tym co piszesz. Jezdze z nimi do uk i nie mam zadnych zlych doswiadczen od 2008 roku - najpierw sprawdz potem pisz

Analizator rynku Hr

Gdzie sie probojesz dodzwonic kolego do kogo i po co .Tam sie wysyla Cv na konkretna rekrutacje pzyjezdza przedstawiciel agencji z innego Państwa sprawdza cie jest test teoretyczny praktyczny i potem dostejesz odpowiedz i jedziesz wiadomo musisz miec duzo kasy na koncie jak jedziesz bo wiadomo ze w miejsce ktore trafiasz juz nikt miejscowy nie hce robic i niemaja wyjscia biora agencje .

Analizator rynku Hr

Kolega ma racje to nie od nich zalezy jak bedzie wyglądało twoje miejsce pracy tylko od tego z kim na codzien bedziesz wspolpracowac.Oni tylko ci beda płacic a ile i ile potraca mozesz sobie policzyc .To mniej wiecej bedziesz wiedziec ile zarobisz .A to czy trafisz na normalnego szefa czy idiote to juz kwestia szczescia a wiec niema co pisac na agencje ze np sie niespodobasz szefostwu i ci podziekuja . Opini jest mnostwo ale tym co jest dobrze to niepisza , pisza zawsze ci ktorym jest zle .

kontraktor

Ludzie, to firma rekrutacyjna wiec nie są pracodawcą. Zadzwoń do nich i sam zapytaj o pprace i warunki. Kiedyś rekrutowali na Bełchatów inżynierów i cały czas na duże projekty szukają. Pracy na forum nie znajdziesz, a opinia zależy tylko od tego czy ktoś ma interes kogoś oceniać czy nie - tych dobrych się nie czyta i pisze bo po co. Na ich stronie masz dane kontaktowe wiec dopytaj bo większość ofert jest w Polsce, byłem w jednej rekrutacji i było ok - podobnie jak w innych firmach rekrutacyjnych - najpierw rozmowa z nimi potem miałem spotkanie bezpośrednio w firmie wiec warunki dopiero tam omawiałem. Powodzenia!

Zostaw opinię o Globetek Sp. z o.o. Oddział w Polsce - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Globetek Sp. z o.o. Oddział w Polsce