!@#$%^&*22.01.2013 09:43
Uwaga!!! Przyszły kliencie i pracowniku biura nieruchomości "Bracia Strzelczyk" w Olsztynie. Jeżeli cenicie sobie spokój i bezstresowe funkcjonowanie zrezygnujcie z współpracy lub usług tych Państwa. Proszę zasięgnąć opinii wśród znajomych, a najlepiej byłych pracowników! Szef i pani manager są skoligaceni i robią dobrą minę do złej gry. Nie wypłacają wynagrodzeń, unikają zobowiązań wobec pracowników. [usunięte przez moderatora] ze strony pani manager i praca na okrągło. Jeszcze żeby zapłacili za włożony trud i wysiłek. Przykaz z góry aby nie promować transakcji nieopłacalnych dla biura "bo samo ogłoszenie już kosztuje i nic nie zarobimy, paliwo drogie i nie ma sensu jeździć na okazania", zobaczcie jak długo niektóre ogłoszenia widnieją na stronach tej firmy. Z klientem "nieopłacalnym" się nie rozmawia lub okłamuje, że jest zainteresowanie. Tylko po co brać takie ogłoszenia?! Już Państwu odpowiadam: żeby budować fikcyjną bazę nieruchomości. Potem Sz.P. manager może napisać w ogłoszeniu, że posiadają największą bazę klientów w regionie i ten cały "miód na uszy". Kolejna rzecz to ciągła zmiana adresu biura aby łapać nowych klientów a wystrzegać się opinii tych niezadowolonych. NIE POLECAM!!! POPYTAJCIE, PRZEKONACIE SIĘ!