P.T.H.U. Eko Trans S.j.

Wieszowa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 97 ocen.

Opinie o P.T.H.U. Eko Trans S.j.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.

w imię zasad skur..syny

Mam nadzieje, że Salini go wy......li z budowy, bez zapłaty za jego pier....nie roboty. Na cemencie do stabilizacji oszczędza i jest zdziwiony, że badania mu nie wychodzą. Zatrudnia ludzi bez kwalifikacji i doświadczenia i wymaga od nich cudów nie stworzonych. Swoich pracowników traktuje gorzej niż śmieci. Uważa się za najmądrzejszego na świecie, a w praktyce nie ma ani ch.ja, ani pojęcia o robocie. Jednym słowem firma niech najszybciej pada, przynajmniej nie oszuka więcej osób. Nie płaci na czas i patrzy jak by tu uje.ać liczbę godzin do wypłaty. Ta firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która pogrąża nie tylko siebie lecz również ludzi tam pracujących.

Mariusz
@w imię zasad skur..syny 20.10.2017 10:45
Mam nadzieje, że Salini go wy......li z budowy, bez zapłaty za jego pier....nie roboty. Na cemencie do stabilizacji oszczędza i...

Zgadzam się w 100% . Do administratora...Nie cenzuruj opini,które są pomocne innym ,przyszłym pracownikom Eko-Trans" Nie dajcie się oszukać.Mnie Orłowski wycyckał na 2000 zł.Nic mu zrobić nie mogę,musiałbym założyć sprawę cywilną.Życzę tylko temu k...sowi ,miłego pobytu w więzieniu,do którego zapewne wkrótce trafi za przekręty z fakturami łapówkami,akcyzą.

Epek

Ktoś mógłby napisać na jakich obiektach/autostradach firma aktualnie wykonuje działalność??

Beaciak
@Epek 21.09.2017 09:23
A na jakich jeszcze prowadzą budowę - potrzebuję tak naprawdę wszystkie. Z góry dziękuję za pomoc

Do 1

Beaciak
@Beaciak 25.10.2017 17:59
Do 1

DK 1

Maja

@Anonimowo1 na forum nie możesz nikogo obrażać. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim przystąpisz do napisania komentarza. Czy ktoś pozostawi informację na temat warunków pracy w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.?

Anna

Mąż również pracował tam trochę czasu i został oszukany. Ludzie nie dajmy się tak oszukiwać jakiemuś chamowi ze wsi. Tępić takie firmy. Szykujemy pozew.

Poszła Karolinka
@Anna 15.09.2017 07:56
Mąż również pracował tam trochę czasu i został oszukany. Ludzie nie dajmy się tak oszukiwać jakiemuś chamowi ze wsi. Tępić taki...

Przed złożeniem pozwu proponuję zgłoszenie "orzełków" do kilku instytucji takich jak PiP , Urząd Skarbowy ZUS ,Czy to coś da ? Nie wiem.Jednak przyjdzie się "szefĄ" tłumaczyć z niegodnych postępowań,zatrudniania na czarno,bez uprawnień,umów niezgodnych z prawem.Trzeba również zawiadomić "Salini Polska" aby sprzwdzili czy warstwy na A1 były wykonane i odebrane rzetelnie

Oszust

Orłowski nie wypłaca pieniędzy, wkrótce opiszę cały proceder. Przedemną został ,, wywalony,, Ukrainiec który zrobił ponad 400 godzin i wrócił z niczym ;) Pod grożbą dostania w morde, W moim przypadku było to samo tylko w porę się ocknąłem. Firmy nie Polecam, nie jedzcie tam, nigdy w zyciu ;) Wkrótce pojawi się fajny wpis odemnie.

Mariusz
@Oszust 13.09.2017 19:03
Orłowski nie wypłaca pieniędzy, wkrótce opiszę cały proceder. Przedemną został ,, wywalony,, Ukrainiec który zrobił ponad 400...

Ja też przepracowałem cały miesiąc bez grosza.Czekałem na wypłatę 2000zł,nie doczekałem się.Odwiedzę jeszcze Karolinkę w kwaterze w Częstochowie,spróbuję porozmawiać,jeśli to nie pomoże,będzie trzeba powiadomić ZUS,Urzędy Skarbowe,PiP,sprawdzić trzeba będzie paliwo.Tak czy siak,odzyskam swoje pieniądze. Dla tych którzy potrzebują pomocy w odzyskaniu swojej kasy od Orłowskich: Posiadam kilka nagrań z rozmów z Orłowskimi Piszcie na FB;https://www.facebook.com/maryla.kossel.5

Maja

@Michal aktualnie firma P.T.H.U. Eko Trans S.j. nie ma żadnych nowych ofert pracy. Skąd taka informacja, że ukraińcy są zwolnieni bez wynagrodzenia? Dlaczego zostają zwalniani? Czy ktoś z was został zwolniony bez wynagrodzenia?

Michal

Zawsze szukają pracowników, Wolni pracownicy bez wynagrodzenia. Ukraińcy są zwolnieni bez wynagrodzenia w każdym tygodniu. Henryk Jest szefem, a robotnicy nie są ludźi.

Poszła Karolinka

Tony śmieci wysypane przez Orłowskich Eko Trans Wieszowa http://www.fakt.pl/eko-trans-z-wieszowej

Poszła Karolinka

Codziennie Karolinka poszukuje naiwniaków do roboty za miske zupy /którą , nie powiem,funduje/ ,lecz na misce zupy się kończy wypłata. Popatrzcie ilu "fachowców' potrzebuje Karolinka "na już" do Częstochowy https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/RA7H/

Xyz

Ciekawe ile płacą za usuwanie wpisów z tego forum., bo.sporo ich znikneło, a zwłaszcza tych prawdziwych i dosadnych , ładnie była tam opisana karolinka i jej chamskie teksty do ludzi

Mariusz
@Xyz 05.08.2017 22:43
Ciekawe ile płacą za usuwanie wpisów z tego forum., bo.sporo ich znikneło, a zwłaszcza tych prawdziwych i dosadnych , ładnie b...

281398Autor: gremlinOpinia:Negatywna Firma Eko trans Henryk i Grazyna Orłowscy to nierzetelna firma sa niewyplacalni pracuje sie u nich za przysłowiowe bóg zapłać nie polecam tej firmy ludzie uważajcie omijajcie ich szerokim łukiem. Pracowałem na własnej skórze przeżyłem i ostrzegam żebyscie ludzie później nie żalowali jak wasza rodzina i dzieci bedą zgrzytały z głodu zębami bo ani złotówki nie ujrzycie zgłoś nadużycie (...) rozpocznij dyskusję (...)Zgadzam się ( 0 ) Nie zgadzam się ( 0 ) 281367Autor: gremlinOpinia:Pozytywna Firma Eko trans Henryk i Grazyna Orłowscy to nierzetelna firma sa niewyplacalni pracuje sie u nich za przysłowiowe bóg zapłać nie polecam tej firmy ludzie uważajcie omijajcie ich szerokim łukiem zgłoś nadużycie (...) rozpocznij dyskusję (...)Zgadzam się ( 0 ) Nie zgadzam się ( 0 ) 117432Autor: KLEMAOpinia:Negatywna Witam Przestrzegam przed firmą EKO-TRANS z Wieszowej, woj: śląskie, firma jest nie słowna, szef to jeden wielki krętacz, nie liczy się z innymi, są nie wypłacalni już od dłuższego czasu. zgłoś nadużycie (...) rozpocznij dyskusję (...)Zgadzam się ( 231 ) Nie zgadzam się ( 155 )

Mariusz
@Mariusz 23.08.2017 10:01
281398Autor: gremlinOpinia:Negatywna Firma Eko trans Henryk i Grazyna Orłowscy to nierzetelna firma sa niewyplacalni pracuje s...

Pani Karolina O. nie ma na wypłaty dla roboli, bo lansuje się Porsche. Temu zapie...szy 1000,temu 2000 i porszak jest : Porsche Cayenne Wieszowa Data publikacji: Luty 1, 2017 Miejsce: Wieszowa, Slaskie, Polska ⭕ Witam! Mam do zaoferowania samochód jakim jest Porsche Cayenne w pakiecie techart, które odznacza się nietuzinkowym wyglądem. W samochodzie jest świeżo założona instalacja gazowa w renomowanym warsztacie, dwie butle o łącznej pojemności 120l. Auto po serwisie olejowym łącznie z filtrami na wszystko jest faktura. Pojazd nigdy nie sprawiał problemów, dwa komplety felg w cenie.

Mariusz

Ponieważ byłem na chorobowym, Pan Orłowski stwierdził,iż wstrzymuje mi wypłatę za poprzedni przepracowany miesiąc.Oczywiście pracując na zlecenie nie płacił mi za zwolnienie. Idę dziś do PiP.Nagrałem sobie rozmowę z kadrową i Orłowskim,Zobaczymy jak sprawa się rozwinie.

Mariusz
@WIX 14.07.2017 08:11
A jaki termin wypłaty ma pan w Umowie ? Do kiedy dostarczył pan zwolnienie lekarskie do firmy i kiedy to było ? czyżby przypad...

Żałosna odpowiedż.Terminy na umowie,a terminy uzgadniane ustnie.Część wypłaty z umowy oficjalnie na konto,druga część ugadana ustnie-pod stołem, Nie po to człowiek pracuje cały miesiąc,by po miesiącu ,podpierając się "umową" ograbić go z pieniędzy. Chcecie iść na wydry?Proszę bardzo.Ja jeszcze mam co do garnka włożyć.

Darek
@WIX 14.07.2017 08:11
A jaki termin wypłaty ma pan w Umowie ? Do kiedy dostarczył pan zwolnienie lekarskie do firmy i kiedy to było ? czyżby przypad...

Brak szacunku dla pracowników od Pana Szefa i Maistrow.Firma pozostanie bez pracowników i zostanie pan Szef sam pracować.

Maja

@Niezadowolonyco rozumiesz przez brak wypłat? Czy chodzi o opóźnienie w wypłacaniu wynagrodzeń? Jak często zdarzają się takie sytuacje? @Byłypiszesz, że pracodawca oszukuje. Mógłbyś powiedzieć na ten temat coś więcej?

Niezadowolony

Brak wypłat i bucowate szefostwo. Nie polecam.

Były

Ten gość to furiat mówimy o orzełku a co do kasy to oszukuje jak może sam tego doświadczyłem nie warto u niego zaczynać bo i tak cie oszuka .

Maja

@koko bardzo chętnie poznamy Twoją opinię. Co możesz powiedzieć na temat tego jakim pracodawcą jest Eko Trans?

Maja

Pracujesz obecnie w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia oraz benefitów oferowanych pracownikom.

koko
@Maja 17.03.2017 10:55
Pracujesz obecnie w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia oraz benefitów of...

witam pracuje w twj firmie i moge coś powiedzieć na temat warunków i benefitów

edwin

zastaw, podstawową dobrego funkcjonowania jest przyzwoita atmosfera. Z tego co mi ludzie opowiadali to za częste zmiany personalne tam są.

kak

jak widać coś jest jednak na rzeczy #zastaw, Firma chyba sobie nie do końca z tym radzi

!!!

(usunięte przez administratora) Powiem tak może i praca nie jest zła ale z daleka od szefa , bo jak na miejscu to nie polecam . Piszę bo wiem dłuższy czas pracowałem z dala od szefa i było dobrze, nie powiem ze wspaniale bo na papierze najniższa krajowa , nie wiem jak teraz jest , tylko problem zrobił się jak pojechaliśmy pracować do Wieszowej !! Facet zawsze ma rację nawet jak jej nie miał , jak będziesz przytakiwał i nie upominał się o swoje to jesteś super pracownik , tylko jak o coś się upomnisz to już jest problem i nie jesteś już dobry, a broń Boże się sprzeciwić . Nie powiem że był niewypłacalny bo wszystko płacił i nacz as nie wiem jak teraz bo już z 6 lat temu tam pracowałem i nie mogę się wypowiadać za to co teraz się dzieje bo nie wiem (usunięte przez administratora)

boss

Eko trans z wieszowej

anonim

(usunięte przez administratora)

majstero

jak pracujesz na systemach i jest ogsarniano to wypłaty są no dosyć spore a z tego co widze to maja zaczete kilka budow to praca na najblizsze 4 lata jest na pewbo potem pewnie szef zorganizuje cos tak coby sie zazebialo z koncem kontraktu

KamilK

dobrze wposminam prace w ekotransie chociaz zrezygnowalem ale ze wzgledow powiekszenia rodziny. dobrze zycze tej firmie i mam nadzieje ze jak maly podrosnie to znow podejmiemy wspolprace

20 lat w zawodzie

koledzy pracuje w Eko juz na prawde długo, w swoim zawodzie od ponad 20 lat z czego przeszło 10 w eko i powiem wam ze wiele juz tu widzialem i taka sinusoida ale tak jest w kazdej firmiwe w polsce mysle ze lepiej trzymac sie jednego pracowadcy bo lepiej siie na tym wyjdzie za kazyme razem!

20 lat w zawodzie
@ciekawyyy 09.07.2015 09:12
to mowisz kkolego ze tak dlugo tam pracujesz i masz dobre zdanie o firmie? Śmiem twierdzić że te wszystkie hejty tutaj to opini...

jak najbardziej! i nie jestem jedyny chpociaz mysle ze jak ktos jest robotny chop to wszedzie sie odnajdzie i beda go dobrze traktowac

brewka
@20 lat w zawodzie 13.07.2015 09:48
jak najbardziej! i nie jestem jedyny chpociaz mysle ze jak ktos jest robotny chop to wszedzie sie odnajdzie i beda go dobrze tr...

co racja to racja, dobry operator zawsze sie obroni!

polecam

polecam współprace, nie trzeba się przynajmniej prosić o zapłatę faktury jak to bywa czasami w przypadku gigantów typu Budimex czy Skanska..

były znów nie były

Koledzy powiem Wam że w Eko wiele zmian, kiedyś pracowałem i odeszlem bo nerwowo nie wytrzymywałem ale w sumie mialem dobre zarobki wiec po 4 latach zdecydowałem sie ze wracam i nie zaluje dawno mam teraz pewnosc ze ,oje dzieci beda mialy dobre warunki bo mnie na to stać!!!

miro

bo chop może jest nerwowy ale umie wynegocjować dobry kontrakt i robota zawsze bedzie

transport

Mam ofertę pracy jako podwykonawca w firmie EkoTrans i nie wiem czy przyjąć czy odrzucić czy zapłacą czy też nie proszę o pomoc w tej decyzji podwykonawców ktorzy mieli z tą firmą do czynienia tdt-1983@tlen.pl

jonsonsa
@transport 24.06.2015 11:33
Mam ofertę pracy jako podwykonawca w firmie EkoTrans i nie wiem czy przyjąć czy odrzucić czy zapłacą czy też nie proszę o pomoc...

Jako kontrahenta polecam, szef trzyma rękę na pulsie więc masz pewność wykonania zleconej pracy w 100 %

wojaczka

Hej Wojak a byłeś kiedykolwiek w biurze? Coś mi się nie wydaje :)

wojaczka

Może nie właścicielem ale jedną z osób które obrazasz swoim bezsensownym i bezpodstawnym komentarzem

miro
@wojaczka 06.07.2015 11:46
Może nie właścicielem ale jedną z osób które obrazasz swoim bezsensownym i bezpodstawnym komentarzem

pracowałem w eko 3 lata i mogę coś o pracy,owłaścicielu coś powiedzieć człowieku

pracownik

Pracuje juz dlugo i nie zauwazylem zeby ktos mnie oszukiwal jedyne co widze to was oszustow wy wiecznie mi za malo pracownicy i zlodzieje

operator
@pracownik 19.06.2015 10:11
Pracuje juz dlugo i nie zauwazylem zeby ktos mnie oszukiwal jedyne co widze to was oszustow wy wiecznie mi za malo pracownicy i...

Do zadowolonych Jeżeli pracujesz długo i twierdzisz że to pracownicy są oszustami to czemu w firmie są non stop wizyty inspektorów z Państwowej Inspekcji Pracy i wszystkie zasadne? Widać następny troll internetowy

spostrzegawczy

Tygrys piszesz o innej firmie! Stary Warszawa to nie Wieszowa :D torche przyda się przytulić mapy google

biurowa

Firma zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, począwszy od rozmowy kwalifikacyjnej aż po okres próbny nie mam żadnych zastrzeżeń. Niestety nie podjęłam pracy ze względów prywatnych. żałuję ale polecam wszystkim

były

zgadzam się z "były pracownik". Mi wystawili kwit na wynagrodzenie w kwocie wyższej aniżeli faktycznej przekazanej do ręki a później bezczelnie twierdząc że mam w ręce tyle ile na kwicie. W porę się zorientowałem

brewka

dlatego ukraincow zatrudnil bo oni siedza cicho ana sie boi

Ivan
@brewka 04.03.2015 12:41
dlatego ukraincow zatrudnil bo oni siedza cicho ana sie boi

Ukraińcy nie gada po polsku ijemu to pasuje.Ukraincam też nie opłaca.Pojechali bez pieniędzy do Ukrainy

anonim

(usunięte przez administratora)

ziby

Witam, wojak masz już chętnych do zbiorowego? daj znać na adres: ez17@vp.pl

pracownik były

Uciekajcie ludzie stamtąd nawet nie idźcie na rozmowę to tylko oszuści i wyzyskiwacze

ciekawski

Dlaczego ukrain ?

rak

Potwierdzam powyższe lepiej znaleźć inną firmę. Mówi co innego a robi co innego. Nie można mu ufać a tym bardziej w kwestiach finansowych.

perseus

Poprawiam * na porzatku dziennym :) t9 w telefonie sorki :)

perseus
@perseus 05.12.2014 13:54
Poprawiam * na porzatku dziennym :) t9 w telefonie sorki :)

* porządku dziennym xD przepraszam za błędy lub literówki !

były pracownik

taomek pracowałem tam długo pare lat i wiem co pisze.

miś

Nie płacą kontrahentom. Pan Orłowski za nic ma swoje słowa i swą wiarygodność. Jak najdalej od jakiejkolwiek współpracy z tym człowiekiem.

były

Odradzam ta firmę (usunięte przez administratora)

gość

(usunięte przez administratora) Omijać tą firmę z daleka!!!!!!!!!!

leszek

to warto tam isc do pracy jako kierowca na solowke czy nie????bo dostalem od nich telefon z info,ze mogą mnie przyjąc

Tomek
@leszek 08.04.2014 15:40
to warto tam isc do pracy jako kierowca na solowke czy nie????bo dostalem od nich telefon z info,ze mogą mnie przyjąc...

Nie warto. Szef nie jest pozontny. Zawsze cos wymysle aby nie dac wyplaty

jimmy@vip.onet.pl

JAK NAJDALEJ OD TEJ FIRMY.DOBRA RADA. WIEM CO MOWIE BO TAM PRACUJE.

fizyczny

Czy jednak to prawda że po 15 gdzin dziennie? A jak teraz wygląda sytuacja na Kowal_Włocławek? Płacą, umowy jakieś zaczęli dawać?

;)

witam odnosnie firmy ekotrans i ( usunięte przez administratora ) w jakich latach pracowałes w tej firmie

www

zakwaterowanie w delegacji masz na 100%,wypłatę dostajesz według umowy około 10-go

operator

czy w delegacji zapewnia mieszkanie czy własny zakres

operator

chce zasięgnąć opinii kolegów mianowićie czy wynagrodzenie minimalne jest chociaż 10 każdego miesiąca czy póżniej. dostałem oferte pracy więc chce się upewnić.

burmistrz
@operator 16.05.2013 19:01
chce zasięgnąć opinii kolegów mianowićie czy wynagrodzenie minimalne jest chociaż 10 każdego miesiąca czy póżniej. dostałem ofe...

orzel walnięty ale idzie z nim wytrzymać placic w miare placi kiedyś u niego pracowałem ichyba do niego wruce

Demolka

Witam pracowników Eko Transu. Możecie się podzielić wiedzą na temat pracy we firmie?? Gdzie teraz prowadzicie roboty??

brewka
@Demolka 10.04.2013 13:42
Witam pracowników Eko Transu. Możecie się podzielić wiedzą na temat pracy we firmie?? Gdzie teraz prowadzicie roboty??...

mozesz sie przyjac ja tam pracuje jest super od 2 lat

Zostaw opinię o P.T.H.U. Eko Trans S.j. - Wieszowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.