P.T.H.U. Eko Trans S.j.
2 106 6 1

Opinie o P.T.H.U. Eko Trans S.j.

Filtruj opinie po kryteriach:

Kris
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam , U orłowskich na placu wykop - podobno szukają soli lub złot. :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
 Opinia
@Kris 05.04.2019 15:04

Oni już złoto w postaci odpadów dawno znaleźli. Dziwię się ludziom tam pracującym, którzy świadomie uczestniczą w tym procederze.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

Ciekawe ile płacą za usuwanie wpisów z tego forum., bo.sporo ich znikneło, a zwłaszcza tych prawdziwych i dosadnych , ładnie była tam opisana karolinka i jej chamskie teksty do ludzi

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariusz
 Opinia
@Xyz 05.08.2017 22:43

281398Autor: gremlinOpinia:Negatywna Firma Eko trans Henryk i Grazyna Orłowscy to nierzetelna firma sa niewyplacalni pracuje sie u nich za przysłowiowe bóg zapłać nie polecam tej firmy ludzie uważajcie omijajcie ich szerokim łukiem. Pracowałem na własnej skórze przeżyłem i ostrzegam żebyscie ludzie później nie żalowali jak wasza rodzina i dzieci bedą zgrzytały z głodu zębami bo ani złotówki nie ujrzycie zgłoś nadużycie (...) rozpocznij dyskusję (...)Zgadzam się ( 0 ) Nie zgadzam się ( 0 ) 281367Autor: gremlinOpinia:Pozytywna Firma Eko trans Henryk i Grazyna Orłowscy to nierzetelna firma sa niewyplacalni pracuje sie u nich za przysłowiowe bóg zapłać nie polecam tej firmy ludzie uważajcie omijajcie ich szerokim łukiem zgłoś nadużycie (...) rozpocznij dyskusję (...)Zgadzam się ( 0 ) Nie zgadzam się ( 0 ) 117432Autor: KLEMAOpinia:Negatywna Witam Przestrzegam przed firmą EKO-TRANS z Wieszowej, woj: śląskie, firma jest nie słowna, szef to jeden wielki krętacz, nie liczy się z innymi, są nie wypłacalni już od dłuższego czasu. zgłoś nadużycie (...) rozpocznij dyskusję (...)Zgadzam się ( 231 ) Nie zgadzam się ( 155 )

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariusz
 Opinia
@Mariusz 23.08.2017 10:01

Pani Karolina O. nie ma na wypłaty dla roboli, bo lansuje się Porsche. Temu zapie...szy 1000,temu 2000 i porszak jest : Porsche Cayenne Wieszowa Data publikacji: Luty 1, 2017 Miejsce: Wieszowa, Slaskie, Polska ⭕ Witam! Mam do zaoferowania samochód jakim jest Porsche Cayenne w pakiecie techart, które odznacza się nietuzinkowym wyglądem. W samochodzie jest świeżo założona instalacja gazowa w renomowanym warsztacie, dwie butle o łącznej pojemności 120l. Auto po serwisie olejowym łącznie z filtrami na wszystko jest faktura. Pojazd nigdy nie sprawiał problemów, dwa komplety felg w cenie.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysztof
 Opinia
@Xyz 05.08.2017 22:43

Niestety z prawdziwymi opiniami na temat eko trans trzeba będzie się przenieść na wykop.pl.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KamilK
 Opinia

dobrze wposminam prace w ekotransie chociaz zrezygnowalem ale ze wzgledow powiekszenia rodziny. dobrze zycze tej firmie i mam nadzieje ze jak maly podrosnie to znow podejmiemy wspolprace

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysztof
 Opinia
@KamilK 14.07.2015 11:30

Chyba żartujesz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sąsiad
 Opinia

Co tam się dzieje na placu w ekotransie... Kopalnia soli ? Diamentów ? Wysypisko ?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysztof
 Opinia
@Sąsiad 01.03.2019 13:14

Raczej to ostatnie. Ponoć WIOŚ, prokuratura i inne służby już pracują nad wykopaliskami. Jako mieszkaniec Wieszowy, chciałbym kiedyś obudzić się o poranku i spojrzeć w stronę Zbrosławic nie widząc hałd Lisa i Orłowskiego. Ten kto dał im zezwolenie na prowadzenie takiej działalności powinien juz dawno siedzieć. Niestety sołtys i radni na czele z wójtem od kilku lat są z jakiejś przyczyny bezskuteczni w tym temacie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czakers
 Opinia

Pojawil sie artykuł w gazecie: (usunięte przez administratora) Czyli mam rozumiec,ze ta halda smieci przez biurowcem na placu zostala zakopana koncem roku? :-)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
se
 Opinia

długo firma trzyma sie na wierzchu. kto ją chroni?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franc
 Opinia

U Orłowskich brak wypłat to standard a szacunek do pracownika nie istnieje. Na własne życzenie mają tak jak chcieli. Teraz orły wskakujcie na wasze "maszyny". Zdecydowanie nie polecam.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
orzeł
 Opinia

Henryk O. - szalony człowiek jak cała rodzina. Nie polecam pracy w tej firmie. Nie polecam współpracy w tą firmą - nie płacą.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janosik

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Po ostatnim wpisie widac,ze sami sobie piszecie opinie, bo akurat ostatnio przyjelo sie dwoch operatorow i po tygodniu zrezygnowali. A dlaczego zrezygnowali: 1) praca na sprzecie uszkodzonym przez nierozsadne podejscie szefa, gdzie obowiazkiem jest pracowac maszynami ciagle " na rezerwie" i nawet czesto sie zdarza,ze silnik maszyny staje w czasie pracy i operator musi samowolnie ja uruchamiac; 2) szef nie potrafi umiejetnie sprecyzowac,jakie ma wymagania od pracownika - zbyt czesto zmienia swoja wizje pracy,ze trudno za tymi zmianami nadazyc; 3) szef zawsze ucina wynagrodzenie,a to, ze w chwili wyplaty nie ma ustalonej sumy pieniedzy,a to ze przerwa byla 30-minutowa itp. Dla potencjalnych pracownikow informacja: zastanowcie sie dlaczego, jak tylko wyjedzie sprzet firmy poza baze, to sasiedzi od razu dzwonia na Policje; dlaczego wokol firmy wesza wierzyciele, komornicy itp. Z reszta prosze przyjac sie do firmy i porobic tydzien. Ja nie zycze zmarnowanego czasu.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tom
 Opinia

Dobrzy ludzie, pan prezes z początku wydawał się sztywnym i wymagającym szefem, ale po czasie okazało się, że to spoko gość. Rzetelna firma. Moje sugestie dla P.T.H.U. Eko Trans S.j.: Zero pretensji dla tej firmy Lubię atmosferę w P.T.H.U. Eko Trans S.j. za: Hehe, zarobki i umowa bez ściemy.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia
@Tom 25.11.2018 05:32

To dobrze, że masz pozytywne zdanie na temat firmy P.T.H.U. Eko Trans. Jednak nie podałeś zbyt wielu szczegółowych informacji, które mogą rozwiać wątpliwości o ewentualnym aplikowaniu tam przez potencjalnych kandydatów. Mówisz: "zarobki i umowa bez ściemy" - zachęcam byś rozwinął te aspekty. Czy nowy pracownik może liczyć na stabilną umowę o pracę? Jak to wygląda?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CzakiCzak
 Opinia

Na dzien dzisiejszy w Eko-Trans jest nastepujace. Dzialalnosc prowadzona "po cichaczu", gdyz jej faktyczny szef p.H,a nie jakis tam inny podawany oficjalnie do wiadomosci w dokumentach, ma dlugi i swoja dzialanosc opiera na niewyplacaniu calkowitym lub czesciowym wynagrodzen. Do tego dochodzi niejasno prowadzona gospodarka odpadami: na pewno bierze od jakiejs firmy pieniadze za czesciowe branie odpowiedzialnosci wynikajacej z dzialanosci " w smiechach". Maszyny nie maja na biezaco dokonywanych napraw. Nie ma mechanikow zajmujacych sie naprawami tegoz sprzetu. Kompetentnej zalogi p.H tez nie ma, bo nie stac go na porzadnego pracownika.Wlasciwie to p.H nie nadaje sie do zarzadzania zasobami ludzkimi ,ze wzgledu na postepujaca nerwice.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miron
 Opinia

Witam, jak wygląda sytuacja w eko-Trans na dzień dzisiejszy? pytam bo pojawila się oferta pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Jak aktualnie kształtuje się sytuacja P.T.H.U. Eko Trans S.j. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, związane m.in. z warunkami zatrudnienia mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Wieszowa i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beaciak 43
 Opinia

Byłem pracownikiem na umowe zlecenie u Orłowskiego od pażdziernika do stycznia .wczoraj byłem w ZUS i URZĘDZIE SKARBOWYM oraz w ŚLĄSKIEJ KASIE CHORYCH jak się okazało jestem nie ubezpieczony bez odprowadzanych składek a w URZĘDZIE SKARBOWYM też nic nie doprowadził. Miałem pracować za 17 zł na godz plus 30 zł delegacje. Do tej pory nie wypłacił mi wszystkich pieniędzy o delegacji nie wspomnę .odzieży roboczej nie dał pracowałem w swojej a w umowie mam zaznaczone że pracodawca sam ją pierze jak się domyślacie tego nie robił. Dla mnie to oszust gbur i (usunięte przez administratora) w ciągu 3 miesięcy wyrzucił kilkunastu Ukraińców którzy pracowali na czarno bez wypłaty.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nadzieja
 Opinia
@Beaciak 43 02.02.2018 08:27

jak masz jakieś przelewy od niego to zgłoś to do ZUS i US a na pewno urząd każe mu to ubruttowić i opodatkować

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beaciak 43
 Opinia
@Nadzieja 26.03.2018 15:02

Zapłacił namiastkę pęsji do ręki .posiadam jedynie aż 2 umowy o pracę co jedna lepsza od drugiej!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wienio
 Opinia

Dla PTHU Wieszowa opracowałem cztery opinie na podstawie: - zlecenia ustnego przekazanego przez panią Karolinę Orłowską, reprezentującą Zleceniodawcę, - umowy o dzieło dot. wyceny prac wykonanych od 2009 r. do 2013 r.”, spisanej w lutym 2016 r., - dokumentacji Zleceniodawcy zawartej w pięciu kartonach, tj. w 37. skoroszytach Zleceniodawca zapłacił zaliczkę 5.000 zł w 2016 r., natomiast drugiej ratę nie chciał zapłacić i wydębił ją dopiero w 2017 r. radca prawny tej firmy. Dotyczyło to pierwszej opinii. Za pozostałe opinie Zleceniodawca nie zapłacił mi kwoty około 15.000 zł. Pani Karolina Orłowska nie odpowiada ani na maile ani na telefony. Nachodziła mnie policja z Bytomia prowadząca śledztwo w sprawie upadku firmy. Odmówiono mi statusu osoby pokrzywdzonej. Podobno pieniądze z firmy wyprowadziła księgowa, ale głównym podejrzanym jest hiszpańska firma Dragados, która obecnie buduje drogę S-3. Wszystko to odbywało się pod auspicjami GDDKiA w Katowicach - inwestora. Żyjemy w państwie prawa i sprawiedliwości!!!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szofer
 Opinia

Najlepsze było jak był nabór kierowców na czterooski. Hehe

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Nadzieja piszesz, że w tych opiniach jest cała prawda, a czy miałeś/miałaś okazję pracować w firmie P.T.H.U. Eko Trans , czy swoją opinię tworzysz jedynie na bazie przypuszczeń? Jeśli posiadasz wiedzę na temat warunków pracy w tej firmie, to rozwiń ją w sposób bardziej merytoryczny, Twoje przemyślenia pomogą wielu użytkowników.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia

Negatywne opinie czytałem ale jak co drugi wyraz są wulgaryzmy to bardzo słusznie , że są usuwane.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nadzieja
 Opinia
@Stefan 18.03.2018 12:15

w tych opiniach jest cała prawda, a wulgaryzmy to tylko część tego co cię czeka u Orłowskiego

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beaciak 43
 Opinia

Chcecie prawdziwe opinie???????? Bo Mi się wydaje że nie. Nic złego nie napisałem a już moja opinia już ocenzurowana.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenek
 Opinia

Jesteście pewni, że nie można o Eko Trans napisać coś pozytywnego? Wszędzie bywają momenty lepsze i gorsze!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Zenek 04.01.2018 11:51

Nie można śmieci mają swoje miejsce

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mechaniczna
 Opinia
@Zenek 04.01.2018 11:51

Tutaj już tych lepszych nie będzie !!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

tel w sprawie windykacji 518 764 013

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr Furman
 Opinia
@anonymous 08.12.2017 15:03

Co firma upadła można odzyskać pieniądze czy jak bo niewiem oco chodzi dokładnie proszę o info

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oooooooolek
 Opinia

Orłowski miał dobrych operatorów i mechaników ale chłopaki nie będą robić za darmo... Za niedługo to sam będzie jeździł. Jest to kwintesencja polskiego szeryfa przedsiębiorcy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Oooooooolek 21.11.2017 23:50

po pierwsze nie rejestruje pracowników, po drugie po miesiącu każe im iść bez zapłaty to bez cenzury, po trzecie ten facet to dno i zero.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Michal aktualnie firma P.T.H.U. Eko Trans S.j. nie ma żadnych nowych ofert pracy. Skąd taka informacja, że ukraińcy są zwolnieni bez wynagrodzenia? Dlaczego zostają zwalniani? Czy ktoś z was został zwolniony bez wynagrodzenia?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr Furman
 Opinia
@Maja 11.09.2017 14:33

tak ja zostałem zwolniony dał mi za 3 miesiące pracy 1400 złotych

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr Furman
 Opinia

to jest muj aktualny adres email bo zrobiłem bład poniżej pio.furman.93@wp.pl Piotr Furman

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr Furman
 Opinia

Witam z tej strony P. Furman pracowałem u P. Henryka w 2016 roku na czarno bez umowy a pit i tak mi wystawił bez żadnej podkładki zaczołem prace znowu po okresie zimowym dokładnie w lutym i za 3 miesiące pracy wypłacił mi 1400 zł co mam udokumentowane karty godzin prac i podpisane przez P.Drzewika kierownika budowy odcinku Gaworzyce i naprzykład za kwiecień mam 431 godzin podpisane przez kierownika co prawo w polsce zabrania tyle godzin pracować a kiedy pisze do Orłowskiego to nawet na emaila nie potrafi odpisać tu jest muj email w razie pytań pio.furman.9w@wp.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
w imię zasad skur..syny
 Opinia

Mam nadzieje, że Salini go wy......li z budowy, bez zapłaty za jego pier....nie roboty. Na cemencie do stabilizacji oszczędza i jest zdziwiony, że badania mu nie wychodzą. Zatrudnia ludzi bez kwalifikacji i doświadczenia i wymaga od nich cudów nie stworzonych. Swoich pracowników traktuje gorzej niż śmieci. Uważa się za najmądrzejszego na świecie, a w praktyce nie ma ani ch.ja, ani pojęcia o robocie. Jednym słowem firma niech najszybciej pada, przynajmniej nie oszuka więcej osób. Nie płaci na czas i patrzy jak by tu uje.ać liczbę godzin do wypłaty. Ta firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która pogrąża nie tylko siebie lecz również ludzi tam pracujących.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariusz
 Opinia
@w imię zasad skur..syny 20.10.2017 10:45

Zgadzam się w 100% . Do administratora...Nie cenzuruj opini,które są pomocne innym ,przyszłym pracownikom Eko-Trans" Nie dajcie się oszukać.Mnie Orłowski wycyckał na 2000 zł.Nic mu zrobić nie mogę,musiałbym założyć sprawę cywilną.Życzę tylko temu k...sowi ,miłego pobytu w więzieniu,do którego zapewne wkrótce trafi za przekręty z fakturami łapówkami,akcyzą.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Epek
 Opinia

Ktoś mógłby napisać na jakich obiektach/autostradach firma aktualnie wykonuje działalność??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poszła Karolinka
 Opinia
@Epek 21.09.2017 07:55

Największą obecnie inwestycją jest budowa A1 odcinek F

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Epek
 Opinia
@Poszła Karolinka 21.09.2017 08:25

A na jakich jeszcze prowadzą budowę - potrzebuję tak naprawdę wszystkie. Z góry dziękuję za pomoc

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beaciak
 Opinia
@Epek 21.09.2017 09:23

Do 1

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beaciak
 Opinia
@Beaciak 25.10.2017 17:59

DK 1

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Anonimowo1 na forum nie możesz nikogo obrażać. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim przystąpisz do napisania komentarza. Czy ktoś pozostawi informację na temat warunków pracy w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia

Mąż również pracował tam trochę czasu i został oszukany. Ludzie nie dajmy się tak oszukiwać jakiemuś chamowi ze wsi. Tępić takie firmy. Szykujemy pozew.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poszła Karolinka
 Opinia
@Anna 15.09.2017 07:56

Przed złożeniem pozwu proponuję zgłoszenie "orzełków" do kilku instytucji takich jak PiP , Urząd Skarbowy ZUS ,Czy to coś da ? Nie wiem.Jednak przyjdzie się "szefĄ" tłumaczyć z niegodnych postępowań,zatrudniania na czarno,bez uprawnień,umów niezgodnych z prawem.Trzeba również zawiadomić "Salini Polska" aby sprzwdzili czy warstwy na A1 były wykonane i odebrane rzetelnie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oszust
 Opinia

Orłowski nie wypłaca pieniędzy, wkrótce opiszę cały proceder. Przedemną został ,, wywalony,, Ukrainiec który zrobił ponad 400 godzin i wrócił z niczym ;) Pod grożbą dostania w morde, W moim przypadku było to samo tylko w porę się ocknąłem. Firmy nie Polecam, nie jedzcie tam, nigdy w zyciu ;) Wkrótce pojawi się fajny wpis odemnie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariusz
 Opinia
@Oszust 13.09.2017 19:03

Ja też przepracowałem cały miesiąc bez grosza.Czekałem na wypłatę 2000zł,nie doczekałem się.Odwiedzę jeszcze Karolinkę w kwaterze w Częstochowie,spróbuję porozmawiać,jeśli to nie pomoże,będzie trzeba powiadomić ZUS,Urzędy Skarbowe,PiP,sprawdzić trzeba będzie paliwo.Tak czy siak,odzyskam swoje pieniądze. Dla tych którzy potrzebują pomocy w odzyskaniu swojej kasy od Orłowskich: Posiadam kilka nagrań z rozmów z Orłowskimi Piszcie na FB;https://www.facebook.com/maryla.kossel.5

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o P.T.H.U. Eko Trans S.j. - Wieszowa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.