SKAN TRANSPORT

Adres: Gospodarcza 22, 05-825 Grodzisk Mazowiecki

NIP: 5291697562 KRS: 0000226275

SKAN TRANSPORT
2 264 338 5 1

Opinie o SKAN TRANSPORT

Filtruj opinie po kryteriach:

Moya
 Opinia

Latałem po unii u tego dziada trochę. Powiem krótko: to jest prawdziwy rasowy dziad trans. Zdecydowanie nie polecam.

Pomocna?
Tak3Nie
Zuzanna
 Opinia
@Moya 19.06.2019 11:51

Bardzo zmartwiła mnie Twoja wypowiedź odnośnie wyjazdu do Holandii i cytuje "zaćpania się". Biorąc pod uwagę Twoje posty w których niejednokrotnie wspominałeś że masz myśli samobójcze, pozwolę sobie powiadomić bliskie Ci osoby o Twoim tragicznym stanie . Czy chciałbyś profesjonalnego kontaktu specjalisty który mógłby Ci pomoc . Nasz servus potrafi nieść fachowa pomoc.

Pomocna?
TakNie
Ech
 Opinia

Czy kierowca może osiągnąć sukces w późnym wieku , czy to jest możliwe? Dla części kierowców i większości z nas, im więcej mamy lat każde kolejne urodziny są przypomnieniem, że czas nieubłaganie ucieka, a nasze wzniosłe aspiracje, cele i marzenia często nadal pozostają niespełnione. Negatywny nastrój kierowcy mogą potęgować prezentowane w mediach historie o nastoletnich geniuszach, młodych osobach, które jeszcze nie ukończyły 30 roku życia, a które dzięki swoim pomysłom, przedsiębiorczości, biznesom, czy wynalazkom odniosły ogromny sukces. Ci młodzi ludzie jak np. założyciel Facebooka Mark Zuckerberg, czy Evan Spiegel, twórca Snapchata, gdyby tylko chcieli w zasadzie mogliby przejść na emeryturę i odcinać kupony ze swojego sukcesu. U niektórych osób, które słyszą takie historie zamiast podziwu rodzi się zawiść i przygnębienie. Nie wszyscy wiedza jak sobie z tym radzić . Mam wielu kolegów którzy zawsze mówili ze w Polsce to wszystko nie dobre . Wychwalali wszystko co możliwe, jeśli tylko było niemieckie . Byli tak rozgoryczeni ze wyjechali . Co dzisiaj , po wielu latach o tym myślą ? No cóż odpowiedzi jest tak wiele jak wiele jest pytań.

Pomocna?
TakNie
A mnie jest szkoda lata.
 Opinia
@Ech 12.06.2019 10:52

Kiedyś na pauzie każdy wychodził z kabiny. Rozkładal plastikowe krzesła między ciężarówkami. Piwko, wódeczka, grillik, każdy dorzucał, co tam miał - kiełbasę, karczek. Nawet obcokrajowcy przychodzili i też coś dorzucali. Kto miał telewizor z satelitą, wyciągał przed kabinę, odpalał, puszczał dla wszystkich mecz. Taka mała strefa kibica się robiła. A jak ktoś potrzebował pomocy w trasie, to nadawał przez CB-Radio, a koledzy zjeżdżali na pobocze, poratowali kablami, pomogli odpalić samochód. Dzisiaj, kierowcy już ze sobą nie rozmawiają. Każdy pozaciąga kotary w kabinie, siedzi sam, odpali laptopa. Młodzi gapią się w telefony. Grille zniknęły bezpowrotnie. Nawet na CB-Radiu jakby ciszej.Wielu kierowców ma problemy z własną tożsamością . Zmienia się świat zmieniają się relacje i przybywa niezadowolonych.

Pomocna?
TakNie
Szukalski
 Opinia

Zaniepokoiła mnie Twoja wypowiedz.Praca kierowcy nie jest łatwa . Bywa jednak i tak, że obiektywnie stresów przeżywamy niewiele. Mimo to ciągle się czymś zamartwiamy, odczuwamy nieokreślony lęk lub nieuzasadnioną irytację. Tak się dzieje, jeśli mamy osobowość „produkującą” frustracje, choć nie ma ku nim prawdziwych powodów. Jeżeli nasza psychika jest tak skonstruowana, to będziemy czuli negatywne emocje nawet bez powodu. W takim przypadku potrzebna jest korekta osobowości. Z reguły następuje ona podczas sesji psychoterapeutycznych, na warsztatach rozwijania osobowości. Trudno o takie korekty gdy się jest w trasie . Ja duzo czytam negatywnych forum i to mi pomaga.

Pomocna?
TakNie
Helmut
 Opinia

Zawsze można zmienić firmę na duuuużo lepszą jeśli się uda bo ta jest spoko!!

Pomocna?
TakNie5
Ostatni Polak w firmie
 Opinia
@Helmut 03.06.2019 17:02

Jak jest tak spoko to napisz jak jest z zarobkami. Ja pracowałem tutaj i odszedłem bo miałem dość wyzysku. Nie ma podstawowej wypłaty ani diet czy ryczałtu za nocleg. Nie wspominam nawet o premii czy płaconych nadgodzin z tacha. Poprostu dziad i tyle.

Pomocna?
Tak4Nie
Kolysanka
 Opinia

Niektórzy kierowcy uważają, że szczęście i sukces po prostu przychodzą same. Inni moi koledzy twierdzą, że trzeba mieć fart w życiu i urodzić się w bogatej rodzinie lub znaleźć się w odpowiednim miejscu i czasie. Za kierownica jestem już parę latek i powiem wam ze w/g mnie ,poczucie szczęścia i osiągnięcie sukcesu w dużym jednak stopniu zależy od nas samym, naszego charakteru i cech osobowości. Każdego dnia , każdy z nas może kształtować swój charakter, pozbywać się wad i wzmacniać zalety, rozwijać swoja osobowość w kontaktach z innymi. Stajemy się w ten sposób silniejszym człowiekiem, który w większym stopniu panuje nad swoim życiem i może czerpać z niego więcej satysfakcji.Narzekać można zawsze na wszystko i wszędzie . Można tez czekać ze los będzie nam dawał to co nam parowi samopoczucie . Zycie to nie je bajka ... . Kierownica to nie .... :-) Pozdrawiam wszystkich kolegów.

Pomocna?
TakNie
Rumak
 Opinia

Telefonicznie kontakt super. Extra wszystko i wszędzie. Problem się zaczyna w praktyce. Samochody sprowadzane z zagranice wyjeżdżone w innych firmach transp stare graty. Tutaj malowanko doklejanko i zyskuje drugi żywot. Same golasy bez wyposażenia na tak długie trasy. W trasie najlepiej jakbyś zamieszkał w aucie bo nic się nie opłaca. Spedycja dno nie ma wyjazdow i powrotow dla nich. Kasa żadna a na koncu to jeszcze coś odlicza cwaniak. Na terenie firmy same szoszony.

Pomocna?
Tak5Nie
anonim
 Opinia

Młodzi kierowcy, mnie jako staremu Drajwerowi , często zadają pytanie ," Na czym polega pogłębianie bieżnika? " To aż dziwne jak mała jest wiedza . Koledzy kierowcy wstyd mi za was ,pogłębianie bieżnika jest czynnością polegającą na wycięciu warstwy gumy znajdującej się pod fabrycznym wzorem bieżnika. Celem tej operacji jest przywrócenie właściwości jezdnych opony , które pogarszają się w wyniku jej użytkowania. Aby wykonanie pogłębiania było możliwe, już na etapie projektowania, producenci ustalają odpowiednią warstwę gumy, która będzie mogła zostać poddana temu procesowi bez ryzyka obniżenia trwałości i wytrzymałości opony. Przy dobrze przeprowadzonym pogłębianiu, oponom takim można również nadać ?trzecie życie? poprzez bieżnikowanie. Opona do ciężarówki i opona do osobówki ; to dwie rożne bajki ; pamiętajcie chłopaki. Wykonywanie pogłębiania bieżnika opon jest dopuszczone przez przepisy europejskie oraz ustawodawstwo poszczególnych krajów Europy w tym kodeks drogowy naszego kraju. Jest to także czynność rekomendowana przez ETRTO (Europejska Organizacja Techniczna ds. Opon i Felg). Pogłębianiu można poddawać opony do samochodów ciężarowych, osobowych, a nawet motocyklowych pod warunkiem, że posiadają na ściance bocznej oznaczenie ?Regroovable? lub symbol ?U?. Gdybyście chcieli prezerwatywę pogłębiać; to oczywiście nie polecam ale w ciężarowce to czynność równie ważna jak wymiana oleju .( nie mylić z tym w głowie).

Pomocna?
TakNie
Flora
 Opinia

Świat jest różnorodny. Otaczają nas różni ludzie, o rożnych poglądach, osobowości, spojrzeniu na świat. Aby znaleźć szczęście powinieneś rozwijać w sobie tolerancję. Wzmacniaj swoją umiejętność poszanowania czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, różniących się od Twoich własnych. Ucz się i rozwijaj z różnorodności. Szanuj drugiego człowieka i stosuj prostą zasadę nie robienia tego, czego nie chciałbyś, aby ktoś czynił wobec Ciebie.

Pomocna?
TakNie
SL
 Opinia

Typowy dziad. Auta kupuje stare kilkunastoletnie, opony stare bieżnikowane i nacinane, czesci do tych trupów uzywane i wiecznie się nic nie opłaca. Teraz tutaj to tylko nasi wschodni przyjaciele pracują i siedza w niskich kabinkach bez klimy po kilka tygodni,

Pomocna?
Tak6Nie
Adela
 Opinia

Właściwie we wszystkich kulturach alkohol odgrywał istotną rolę. W przypadku Majów świadczył o społecznym statusie, u Wikingów zajmował centralne miejsce, Anglosasi pili ku chwale upojenia, Aztekowie produkowali pulque z agawy (psuła się w ciągu jednej doby), a europejscy kolonizatorzy nie spotkali w Ameryce Środkowej ani jednego ludu, który „zadowoliłby się piciem samej wody”. Tylko Indianie i Aborygeni nie znali napojów wyskokowych, które zresztą przyczyniły się w dużej mierze do ich eksterminacji.

Pomocna?
TakNie
Franek
 Opinia

Fachowa obsługa i ekspresowy dostawa Jestem pod wrażeniem funkcjonalności. Współpraca z nimi ok. U mnie nie bylo problemów, moze dlatego ze od pierwszej rozmowy umawiam sie z konkretna osoba pod konkretnym numer telefonu ,jedynie za pierwszym razem dzwoniłem kilka razy zanim się dodzwoniłem ale może to przypadek.

Pomocna?
TakNie7
Wcher
 Opinia

Rzetelność to pozytywna cecha charakteru Naszego zawodu, która oznacza solidne wykonywanie tego, czego się podejmujemy. Przejawia się precyzyjnością, dokładnością i poprawnością realizacji zadań, które bierzemy na siebie. Kiedy wiesz, że jesteś rzetelny i co do zasady należycie wypełniasz swoje obowiązki, wzmacnia to w Tobie zaufanie do swojej osoby oraz daje większe poczucie własnej wartości. Wiesz, że inni mogą na Tobie polegać, jak również Ty możesz polegać na sobie.

Pomocna?
TakNie
Kwadratowa Kierownica
 Opinia

Fantastyka kierowcy wiadomo, porusza tyle tematów ile głów ją pisze. Od początków gdy pojawiły sie fora ,pojawiło się wiele jego odnóg. Mądre głowy niekiedy podejmują się prób klasyfikacji: urban fantasy, heroic fantasy, hard SF, fantastyka socjologiczna, New Weird... i pewnie jeszcze dużo więcej. Ale nie chcę, żebyśmy się tutaj bawili w klasyfikacje. Chciałbym zapytać jakie opowieści kierowców lubicie najbardziej, jakie są najbliższe Waszym sercom. Jaki zakres tematyczny cenicie sobie najbardziej? Czy wyprawy do obcych miast, innych krajów, a może coś w stylu tolkienowskiego Śródziemia albo wiedźmińskiego świata , albo jazda na magnesie? Ja chyba najbardziej lubię jednak pochodne tych światów rodzimych kierowców. Mi pasuje każdy rodzaj, byle tylko mnie fabuła wciągnęła. Najlepsza jest różnorodność i to właśnie ją chyba najbardziej cenię w fantastyce transportowej :).

Pomocna?
TakNie9

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M.K.
 Opinia

Zrobiłem tutaj parę kółek. Szef tutaj to ten co nic się mu nie opłaca, auta się nie oplacają, trasy ze stratą, mechanika nie ma na miejscu bo się nie opłaca, auta stare bo nowe się nie oplaca, trzeba oszczędnosci robić na kierowcach bo się nie opłaca. Firma cierpi na brak ludzi. Teraz to już w wiekszosci Ukraina i Białoruś pracuje. Nikt z naszych nie wsiądzie na takie samochody stare. Tabor to zabytki i pieniędzy też nie zarobisz. Pamietajcie transport się juz nie oplaca. Firma dno.

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtus
 Opinia
@M.K. 08.02.2019 19:33

Witam. Jestem kierowca i otwieram działalność transportowa na dwa samochody typu sprinter maxi i oczywiście jako " swiezak" potrzebuje namiarów na jakieś zlecenia na terenie kraju i nie tylko. Stawek nie zamierzam mieć wygórowanych aczkolwiek konkurencyjne :) Gdyby ktoś zechciał zaufać i zaoszczędzić to zapraszam. Przewioze wszystko i wszędzie :) Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
FRESTO z Bydgoszczy
 Opinia
@Wojtus 12.02.2019 03:23

PISZĘ PO MAM PROBLEM!!! Skorzystatalem z leasingu na samochód. Do dnia dzisiejszego spłacilem znaczna czesc wartości samochodu, ale niestety z powodu drobnych opóźnień - firma leasingowa żąda zwrotu auta. Leasingodawca na pewno postępuje zgodnie ze swoją umową (nawet nie podejmuje próby kwestionowania) ale czy jest uczciwym wobec klienta zrywać z nim umowę gdy wykonał już znaczna część świadczenia??? CZY MOżE KOTś MI POMóC?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysztof P.
 Opinia
@FRESTO z Bydgoszczy 12.02.2019 03:45

Dużo kierowców wzięło auta w leasing i założyło własną firmę, ale do zeczy .... . Pytanie zasadnicze - czy wypowiedzieli umowę? Mają takie prawo, w przypadku opóźnienia z płatnością chociażby jednej raty leasingu. Na ogół firmy zabezpieczają się w ten sposób, że zobowiązują klienta do zapłaty rat, nawet w przypadku nieotrzymania faktury (np. na podstawie planu płatności) i tym samym zabierają argument, że faktury nie było. Firma ma prawo odmówić przeniesienia prawa własności przedmiotu leasingu, jeśli w związku z tą konkretną umową występują zaległości płatnicze. Większość firm żąda wygórowanych odsetek, można się przed tym bronić, ale nie chcę pisać o tym na forum. Prawda jest taka, że firma leasingowa będzie miała szereg argumentów, które znajdą uzasadnienie w postanowieniach umownych. Nie widzę podstawy do zawyżania wartości końcowej, ale nie znam dobrze warunków umowy, kiedyś czytałam, mogło się coś zmienić. W grę może wchodzić także należność za bezumowne korzystanie w okresie od dnia planowego zakończenia umowy do dnia dzisiejszego. Konkludując - jeśli wystąpiły zaległości czy jeśli wypowiedzieli umowę, to jako właściciel mają prawo żądać zwrotu. Moja rada - bierz prawnika, siadajcie do stołu i negocjujcie, weryfikujcie co zapłacone, co do zapłaty. Dogadacie się. Jeśli możesz usuń nazwę firmy z postu, bo to nie jest dobry wstęp do przyszłych rozmów z tą firmą

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madziar
 Opinia
@M.K. 08.02.2019 19:33

Szef robi rzeczy nadprzyrodzone, jego wyobraźnia nie ma granic. Do tego powinien pisać powieści sf. Bajkopisarz. Auta dramat. Kasa żadna.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grandes
 Opinia

Jakiś czas temu korzystałam z usług . Nie miałem na co narzekać - sprawna i fachowa obsługa, ceny także przystępne. Polecam z czystym sumieniem

Pomocna?
TakNie9

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia

Ja mam całkiem miłe odczucia ze współpracy z firmą, obsługa telefoniczna ; Pani bardzo miła przekazała potrzebne informację.

Pomocna?
TakNie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiktoria
 Opinia

Opinia tanio szybko solidnie cały czas kontakt ze spedytorem ,polecam .. .

Pomocna?
TakNie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Vital
 Opinia

Ja z firmy jestem bardzo zadowolony ,szybko sprawnie, kontakt super, przy ostatniej dostawie powiedziano mi że się lekko opóźnia ale w całości naprawdę duży pozytyw .Polecam.

Pomocna?
TakNie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Irina
 Opinia

Ja mogę powiedzieć że spełnili moje oczekiwania. Towar zgodny z zamówieniem dotarł w całości , bez żadnych przykrych niespodzianek. Termin dotrzymany chociaż ciężko się do nich dodzwonić.

Pomocna?
TakNie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bgr
 Opinia
@Irina 22.03.2019 11:00

Ukraina i Białoruś nie kumatsa telefon. Nie paniemaju pan....

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Border
 Opinia

Miałam dostawe towaru, wszystko w porządku, godzina owszem troche przeciagnięta ale tłumaczyli się ogromem pracy, ja jestem zadowolona ze współpracy i polecam znajomym

Pomocna?
TakNie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dona
 Opinia

Transport dotarł mimo kiepskich warunków pogodowych,ekipa fachowa kontakt bez najmniejszego problemu. Kierowca uprzejmy. Ja mogę polecić te firmę innym .

Pomocna?
Tak1Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
T.R.A
 Opinia

Jedna z bardziej konkurencyjnych firm do których dzwoniłem, współpraca z nimi jak najbardziej pozytywna .

Pomocna?
TakNie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szoszon
 Opinia

Dziad pierwsza klasa. Transport się nie opłaca. Wiecie o co chodzi?

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olgierd
 Opinia

Pracowałem jako kierowca i postanowiłem przesiąść sie na własna ciężarówkę. Transportem zajmuję dzięki, albo jak kto woli, przez ojca. Odkąd tylko pamiętam pod naszym domem stała jakaś ciężarówka. Najpierw tata miał swoje samochody, potem niestety nie wyszło i musiał przesiąść się za czyjąś kierownice. Gdy bylem maly, chyba w wieku 6 lat, tata pokazał mi film Konwój Byłem zafascynowany i tak mi zostało do dzisiaj. Później jak tylko mogłem jeździłem z nim i coraz bardziej zakochiwałem się w ciężarówkach i transporcie. Od dziecka wiedziałem co będę robił i od zawsze było to właśnie jeżdżenie własną ciężarówką.Teraz nauczony doświadczeniem być może wybrałbym inną drogę . Po liceum zacząłem studia w trybie dziennym na Uniwersytecie. To była moja osobista ambicja, a i chęć zabezpieczania przyszłości – w przypadku gdyby jednak nie udało mi się pracować w swojej firmie zawsze mam możliwość pracy w transporcie, i to nie tylko za kierownicą. Jednakże często myślę, że trzeba było skończyć technikum samochodowe i dokładnie nauczyć się budowy samochodów, co pozwoliło by lepiej radzić sobie z awariami. Początki były trudne, choć miałem już tyle przygód, a i ciągle właściwie je mam, że sam uczę się tej budowy na bieżąco. Oczywiście w jednej ręce trzymając klucz, a w drugiej telefon połączony z tatą, który naprawdę dobrze zna się na samochodach.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

Problem w tym, że jeżeli się trzymać umowy - Firma leasingowa winna rozwiązać ze mna umowę . Ale wtedy chciała pieniądze. I chętnie przyjmowała. Ale dopiero gdy doszło do wykupu (za 1%) zablokowała transakcje. Przez cały czas zapewniali, że te monity to błąd systemu i zostaną wyczyszczone - nic takiego się jednak nie stało. Brak kontaktu. Nie ma z kim rozmawiać. Nie ma z kim się spotkać. Dla mnie to wyłudzenie - a wyłudzenie to nieuczciwość

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Borys
 Opinia

Ja bym się chyba nie podjął otworzenia własnej firmy no chyba że bym był niezadowolony ze swojej obecnej pracy to by trzeba byłoby kombinować.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zapobiegliwy Reksio
 Opinia

Powiem wam ze ja to mam swoje zdanie na temat tej roboty .Zawod kierowcy , to profesja starzejące się, które potrzebuje wiele uwagi. Osoby decydujące się na te pracę kierowcy muszą liczyć się z tym, że jest to praca trudna i wymagająca poświęcania, ale jeżeli zaangażujemy się w pełni, możemy odczuć też wiele satysfakcji. Ze względu na trudny charakter pracy bardzo ważna jest dobra organizacja, działanie zgodnie z planem i profesjonalnym podejściem do auta,Prócz kwestii zadaniowych, bardzo ważne jest odpowiednie nastawienie. Praca ta wymaga wiele empatii, cierpliwości oraz umiejętności radzenie sobie ze stresem, jednak stosując się do kilku poniższych wskazówek nasza praca kierowcy może stać się przyjemna, zarówno nasz czas jak i spedytora będzie upływał w miłej atmosferze,Poczucie odpowiedzialności za stan auta , które w związku z wiekiem potrzebuje uwagi w codziennych czynnościach, może być przytłaczające. Jeśli sprawujesz dozor nad autem, pamiętaj o następujących wskazówkach, które pomogą ci podołać trudnościom dnia.Planuj każdy dzień – ustalony harmonogram czynności sprawi, że poczujesz kontrolę nad swoimi działaniami. Zapisz, które czynności wykonujesz sam, a które z pomocą swojego mechanika.Staraj się wspierać spedytora, nie wyręczając go. Jeśli Twoje umiejętności pozwalają na wykonywanie drobnych napraw, nie zniechęcaj się do tego. Zachowanie sprawności technicznej jest bardzo ważne dla dobrego samopoczucia kierowcy.Intensywna jazda jest niewskazana, ale spokojna - jak najbardziej. Jeśli twoje auto jest malo dynamiczne z powodu jakiś dolegliwości znajdź sposób, aby je pokonać. Pomóż swojemu autku zachować sprawność – wzmacniaj jego witalność dobrym paliwem.Musisz pamiętać tez o sobie ,nie lekceważ u siebie oznak przemęczenia. Jeżeli obowiązki załadunku spoczywają przede wszystkim na tobie, w pewnym momencie będziesz potrzebowała odpoczynku. Więc staraj się tak zorganizować plan dnia, żeby wygospodarować, choć chwilkę czasu na relax. Jeżeli udaje ci się znaleźć trochę czasu n, zrób coś dla siebie, poczytaj książkę, gazetę, posłuchaj muzyki lub idź na spacer. Przygotuj się i dowiedz jak najwięcej o aucie i czasie jazdy, o zagrożeniach mandatem, dzięki temu praca będzie łatwiejsza.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
.
 Opinia

..

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MVI
 Opinia

Nie ma dobrych aut ani pieniędzy. Wszystkie auta to 10-15 letnie trupy.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia
@MVI 31.01.2019 09:06

MVI czy składałeś swoja aplikacje droga poczty elektronicznej czy telefonicznie ? Moze warto spróbować jeszcze raz ? Pomagamy w profesjonalnym przygotowaniu CV . Przeprowadzimy badanie Twojego potencjału na podstawie profesjonalnych testów psychometrycznych Hogan Assessment Systems: Kwestionariusz Osobowości Hogana HPI oraz Badanie Rozwojowe Hogana HDS. Kwestionariusz HPI opisuje „jasną stronę osobowości”, czyli mocne strony i predyspozycje do osiągnięcia sukcesu. Test HDS „ciemna strona osobowości” określa natomiast obszary, które mogą stać się przeszkodą dla dalszego rozwoju kariery. Narzędzia diagnostyczne Hogana stosuje się zwłaszcza w weryfikowaniu kompetencji .MVI Twoje predyspozycje z pewnością pozwolą Ci odnaleźć dla ciebie właściwe miejsce .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JESTEM Z NIKAD
 Opinia

Za fajera to spędziłem już parę latek i jak ktoś chce mowic o sprawach technicznych to niech najpierw pozna podstawy . Jak odpalasz silnik to jest chwila kiedy najbardziej go zużywasz. A który kierowca wie dlaczego ? Jest to spowodowane , że w ciągu tych kilku chwil nie posiada on jeszcze optymalnego smarowania. Po zgaszeniu silnika olej spływa do misy olejowej i dopiero ponowne odpalenia silnika uruchamia pompę dostarczającą do wszystkich pracujących elementów. Warto oszczędzić mu dużych obciążeń. Po uruchomieniu silnika korzystaj , nie wkręcaj go na wysokie obroty daj mu sie zagrzać : Silnika nie warto rozgrzewać na postoju. To nie tylko strata czasu i paliwa, ale i ryzyko, że dostaniesz mand Po długiej trasie poczekaj, aż schłodzi się turbina Szkodliwe dla silnika jest nie tylko obciążanie go zanim uzyska temperaturę roboczą, ale i szybkie wyłączanie go po dotarciu do celu. Dotyczy to wszyskich silników wyposażonych w turbinę, która w czasie jazdy jazdy mocno się nagrzewa. Aby nie uległa zatarciu, należy ją schłodzić przed wyłączeniem silnika. Jak to zrobić? Wystarczy pokonać ostatnie kilkanaście kilometrów trasy możliwie spokojnie, nie wkręcając silnika na duże obroty ;układ chłodzący zrobi swoje i zmniejszy temperaturę wrażliwych elementów silnika do optymalnych wartości. Pamiętajcie młodziaki, że jazda na niskich obrotach silnika, przy dużym obciążeniu, może bardziej uszkodzić silnik, niż wkręcanie go na wysokie obroty. Jak ktoś chce być kierowca to niech najpierw pozna auto , a jak pozna auto to zawsze wróci bezpiecznie i na czas do domu .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia
@JESTEM Z NIKAD 21.01.2019 17:02

Jestem z Nikad czy z tymi informacjami zapoznano Cie w firmie przed podjęciem zatrudnienia czy w czasie pracy . Czy możesz podzielić się informacja ? To z pewnością pozwoli innym kierowca uniknąć wielu błędów ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o SKAN TRANSPORT - Grodzisk Mazowiecki

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej