Kraina pierogów

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 19 ocen.

Kraina pierogów
3 19 6 1

Opinie o Kraina pierogów

Administrator

Czy jakiś pracownik firmy Kraina pierogów chciałby zabrać głos w sprawie zatrudnienia tam?

Anita

Czy jest jakiś powód, że przestaliście pisać na forum? czy jest tak dobrze?

Jasiu
@Anita 22.01.2018 18:18

Po (usunięte przez administratora) prowokujesz?

Jasiu
@Jasiu 25.01.2018 22:33

Po huuy prowokujesz?!

daniel

świetne jedzenie i piękne dziewczyny. lecz widać po nich że są przepracowane:-(

damian

fajny bar i fajne dziewczyny. dania super. trochę ceny wysokie ale sami klienci je napedzają - popyt :-)

Roman
@damian 16.12.2016 13:16

Ceny nie są spowodowane popytem, lecz tym że używamy najlepszych produktów. Dlatego ma to odzwierciedlenie w smaku potraw. Pozdrawiam i zapraszam ponownie.

stały klient
@Roman 16.12.2016 15:26

to fakt, daje się wyczuć , że składniki są najwyższej jakości

kolega

ale trzeba przyznać że jeśli chodzi o jakoś mięsa to trzymacie poziom

Kraina Pierogów

Jeżeli chodzi o rolady, to trzy rodzaje rolad mieliśmy w ciągu ostatnich 7 dni. Na żeberka " polujemy " od dłuższego czasu, nie chcemy robić z byle jakiego towaru. Jak się uda fajne kupić to się pojawią w menu ( też czekam ). Jeszcze raz gorąca prośba, jeżeli są jakieś uwagi na temat jakości lub smaku jedzenia proszę o kontakt telefoniczny bezpośrednio ze mną. Pozdrawiam. Romek

Bywalec

To prawda jedzenie od jakiegoś czasu nie takie jak zawsze gdzie te rolady i żeberka :( ogólnie nie jest w krainie tak jak było smacznie przede wszystkim !!!

staszek

Panie Romanie jest coraz gorzej. Jedzenie fatalne. Placek po węgiersku jak guma i o śmietanę trzeba się prosić choć jest w opisie. Pierogi coraz gorsze. Coś się dzieje niedobrego.

Kraina Pierogów
@staszek 20.05.2016 20:19

Dzięki za info. Sprawdzę jakie są przyczyny i na pewno poprawimy jakość placków, zwrócę uwagę na wydawanie dodatków ale proszę o wysłanie na e-mail krainy więcej informacji co niedobrego się dzieje z pierogami. Pozdrawiam Romek

anonim

(usunięte przez administratora)

Kraina Pierogów

Obecnie nie poszukujemy pracowników.

Kraina Pierogów

A na jakim stanowisku szuka pani pracy ?

Klientka

Często zaglądam do baru wraz z koleżankami i uważam że jedzonko jest naprawdę super, z jednym wyjątkiem..Placki ziemniaczane! Tragedia! Zewnętrzna część placków niemal zawsze spalona i ociekająca tłuszczem, połowa do wyrzucenia. Druga sprawa:wielkość - raz duże, innym razem mikroskopijne - zważywszy że połowa do wyrzucenia wyszłam głodna..Starsze małżeństwo, z którym rozmawiałyśmy w barze ma dokładnie to samo zdanie, podobne opinie znalazłam też na Facebooku w "Nie polecam w Opolu". Jak wiadomo dobrego kucharza można poznać po tym jak przygotowuje najprostsze potrawy, w przypadku Krainy niestety byle jak..Wiem że to forum dot. pracodawców, jednak zważywszy na fakt, że pracodawca jak widać czyta te wpisy, chciałam powyższy problem zgłosić, z nadzieją że zjemy kiedyś jeszcze u was mięciutkie placki W CAŁOŚCI :)

Kraina Pierogów
@Klientka 15.04.2016 22:47

Bardzo proszę o zgłaszanie takich reklamacji bezzwłocznie obsłudze, a obowiązkiem kucharza jest danie zrobić jeszcze raz tak aby nie wyszła Pani głodna lecz zadowolona. Nam z kolei pozwoli to na jak najszybszą reakcję i odpowiednie działanie. Mam nadzieję, że następnym razem będzie Pani zadowolona z placków tak jak z pozostałych dań. Jeszcze raz przepraszam i życzę smacznego.

carla

Tez bylem w krainie na probe ogólnie z szefem nie bylo problemu mysle ze facet wiarygodny fakt jest tam mało miejsca ale bylo czysto nie zauważyłem żadnych butów ani nic takiego jest osobne pomieszczenie zamknięte, ekipa wydawała mi się zgrana dużo potrafią szczególnie pani na kuchni szybka zwinna i dużo potrafi można sie od niej dużo nauczyć. Poza tym miałem wrażenie ze jak wchodzi szefowa to wszyscy na baczność.

Bywalec

Przepyszny bogracz i żeberka na kapuście jak u mamy, tak po domowemu Polecam

on

jak ma na imię ta przepiękna blondynka z za baru

Monika

Odwiedziłam wczoraj krainę pierogów i miałam nadzieję, że po raz kolejny zjem pyszne pierogi, które jednak okazały się totalną klęską...Zamówiłam polecane pierogi ze świeżymi truskawkami, w których praktycznie ich nie było oraz pierogi ruskie (które zawsze zamawiałam) które były bez smaku,bez dodatku soli i pieprzu, a ser w nich zawarty by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ny i sprawiał wrażenie zepsutego. Ponadto zamówiłam to samo danie, co osoby za mną, a dostałam je dużo później. Wcześniej często jadałam w krainie, jednakże to był ostatni raz. Nie polecam!!!

Kraina Pierogów
@Monika 12.06.2015 21:00

Bardzo proszę o składanie reklamacji w barze bezpośrednio po spożyciu co umożliwi nam natychmiastową reakcję, tak aby podobne sytuacje się nie powtarzały. Nie polecam mieszania potraw o różnych smakach: słony lub [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ny ze słodkim ponieważ może to mieć wpływ na doznania smakowe. Dostawę nabiału mamy trzy razy w tygodniu i jest za każdym razem sprawdzana więc nie ma możliwości, aby ser był zepsuty. Bardzo przepraszamy za pomyłkę w obsłudze i mamy nadzieję, że jako stała klientka wybaczy nam Pani tą niefortunną wpadkę.

Marvel

Z racji na to że jest to sieciówka mam wrażenie, że nie ma to zbyt dużego znaczenia czy to Opole czy Warszawa, kasa raczej wszędzie taka sama pracownika czeka. Przy okazji mogę się zapytać, czy ktoś z was był na rozmowie rekrutacyjnej i mógłby stwierdzić jak to wszystko od kuchni wygląda, bo zastanawiam się czy nie złożyć swoich papierów.

Kraina Pierogów
@Marvel 18.03.2015 07:11

Nie jesteśmy sieciówką, stawki godzinowe ustalamy indywidualnie. Aktualnie poszukujemy kucharkę lub kucharza z doświadczeniem.

Paweł

To ile w końcu teraz proponują w Krainie pierogów? Bo w sumie 10 złotych za godzine netto, to nadal wychodzi ponad minimalna krajowa, chociaż ostatnio ta minimalna poszła do góry, to może i tu coś się zwiekszyło? W ogóle czy poza pensją macie coś jeszcze, jakieś rzeczy socjalne, karty na basen, czy siłownię?

Lesba

10 na godz?? Ma się pan czym chwalić. Komuno wróć!

Kraina Pierogów
@Lesba 20.09.2014 21:25

Z tego co czytałem jest to stawka o 25% większa niż płaci sprzedawcom największy w Polsce pracodawca JM właściciel Biedronki. Płacimy tyle na ile nas w tej chwili stać. Ci którzy pracują u nas dłużej wiedzą, że płace u nas wzrosły i to znacznie w miarę rozwoju i zwiększenia ilości klientów. Na stanowiskach wymagających dużo większej wiedzy oraz talentu ( kuchnia ) płacimy więcej. Stawka zależy od umiejętności.

b.pracownica

Witam. Nie polecam pracy w Krainie, wymagania ogromne - płaca minimalna. Umowa zlecenie albo własna działalność. Do tego nie pracuje sie tylko na barze ale i również na zmywaku, do tego do ogarnięcia sala i wszystko co się z tym wiążę. Kto może to niech omija szerokim łukiem.

xxx
@b.pracownica 14.09.2014 19:20

Tak sprzedawca na barze w wolnych chwilach myje naczynia, toalety, a jak wolnych chwil nie ma dostaje opieprz.

Kraina Pierogów
@b.pracownica 14.09.2014 19:20

Czy 10 zł na godz. na rękę dla sprzedawczyni to test płaca minimalna? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej nie zostały przedstawione obowiązki na stanowisku ( obsługa baru, sali) ? Czy nie przedstawiłem jasno, że jest do WYBORU przez PRACOWNIKA umowa o PRACĘ lub własna działalność ( nikt u nas nie pracuje na umowę zlecenie). Jeżeli nie sprawdziła się pani na tym stanowisku, proszę nie wypisywać bzdur tylko zastanowić się gdzie pani popełniła błąd, że nie została pani przyjęta do pracy.

Zawiedziona

Wytrzymałam w tej pracy dwa tygodnie! Koszmar, nie polecam nikomu!

Kraina Pierogów
@Zawiedziona 12.09.2014 12:45

Jak pisałem wcześniej duża część pracowników naszego baru współpracuje z nami ponad dwa lata, inni wytrzymują krócej. Nie każdy nadaje się do pracy w gastronomii. Bardzo proszę o bardziej merytoryczne wypowiedzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kraina Pierogów

Zapraszam na rozmowę do baru. Aktualnie poszukujemy pracowników na stanowisko kucharza, sprzedawcy, pomoc kuchenna

on

haha... Panie Romanie jedzenie jest super !

Kraina Pierogów

Aby ograniczyć liczbę pomyłek od dziś wprowadziliśmy numerki. Mam nadzieję, że stary dobry sposób sprawdzi się u nas. Tym postem chciałbym zakończyć polemikę na tematy niezwiązane z forum. Uwagi dotyczące funkcjonowania baru zarówno pozytywne jak i negatywne proszę przesyłać na e- mail : info@krainapierogow.pl . Odwiedzający to forum oczekują wpisów jaki to ja jestem niedobry pracodoawca ;)

klientka

Niestety moja opinia również jest Negatywna. Jadałam w barze bardzo często,jedzenie było smaczne, a Panie,które pracowały bardzo długo były zawsze miłe i obrotne.Zmieniło się to jednak na niekorzyść baru,który TRACI klientów. Co chwilę jest ktoś nowy,co chwilę pojawia się ogłoszenie na nowego pracownika,a cierpią na tym kliemci.Osobiście po raz kolejny dostałam nie to,co zamawiałam.Błędy pracowników nie są eliminowane!!

Kraina Pierogów
@klientka 29.08.2014 09:42

Panie które pracowały długo były zawsze miłe i obrotne, ale niestety już u nas nie pracują. Mam nadzieję, że wkrótce znajdziemy równie miłe i obrotne następczynie. Zanim jednak dokonamy wyboru, mogą zdarzyć się pomyłki za które z góry przepraszam. Proszę o wyrozumiałość i cierpliwość.

Klientka

Niestety ale moja opinia na temat tego baru jest bardzo negatywna. Dziewczyny na barze wciąż się zmieniają... ja naliczyłam już 6! w tym roku. Osoby te wciąż się mylą, zamawiam co innego, dostaję co innego. Trzeba wziąć pod uwagę to, że osoba, która zaczyna pracę może popełniać błędy, ale powinna być pilnowana przez starsze stażem koleżanki... Niestety nie ma kto jej pilnować, bo ekipa wciąż się zmienia. Nie świadczy to dobrze o pracodawcy... Coś jest tam "nie tak".

Kraina Pierogów
@Klientka 28.08.2014 10:35

Bardzo przepraszam za pomyłki których pani doświadczyła. Mam nadzieję, że po zakończeniu obecnej rekrutacji sytuacje takie się nie powtórzą. Obecne zmiany mają właśnie na celu wyłonienie jak najlepszej obsługi, która sprosta wymaganiom naszych klientów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kraina Pierogów

Zapraszam na rozmowę w sprawie pracy w godz. od 10 do 16. Kilku pracowników jest z nami niemal od początku istnienia baru, będzie można również z nimi porozmawiać.

on

smacznie i oby tak dalej

klientka

Pierogi mają najlepsze na świecie gdyby jeszcze tylko posprzątali czasem

Kraina Pierogów
@klientka 07.08.2014 13:15

Dziewczyny sprzątają i to naprawdę często, lecz starają się to robić gdy na sali nie ma lub jest bardzo mało klientów ( Nie każdy lubi jak mu się z mopem między nogi ktoś wciska w trakcie posiłku. A niestety kolor kafelek mamy jaki mamy, widać na nich każdy okruszek ). Za opinię o pierogach ślicznie dziękujemy.

anna

Pracowałam. Nie polecam.

Kraina Pierogów
@anna 27.07.2014 00:46

Pracowała, nie polecam.

adam

No mydło i powidło. Powinno się skupić na danej specjalizacji. Proponuje zaprosić panią gessler

Kraina Pierogów
@adam 25.07.2014 17:55

Jest to bar osiedlowy - specjalizacja : obiady domowe :). Póki co radzimy sobie bez p. Magdy , z jej programów korzystamy wyławiając co cenniejsze wskazówki.

adam

No mydło i powidło. Powinno się skupić na danej specjalizacji. Proponuje zaprosić panią gessler

Zostaw opinię o Kraina pierogów - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kraina pierogów