anna155930.07.2013 18:44
Jak ja kupowałam pakiet to czas na rezygnację był chyba 3 dni, to nie jest za długo ale wystarczy na to aby przejrzeć narzędzia, panel biurowy i przetestować. Tylko nie zamawiaj od razu karty kredytowej do wypłat pieniędzy, ponieważ jednorazowa opłata za wydanie karty wynosi $15 i jak byś zrezygnował z pracy dla TalkFusion to za kartę ci nie zwrócą, karta będzie potrzebna dopiero wtedy jak będziesz miał wynagrodzenie.
Narzędzia są naprawdę super i oprócz pracy dla TalkFusion dają Ci możliwość pracy dla praktycznie każdej firmy na rynku co zwiększa możliwości dodatkowego dochodu. Niestety nie mogę o tym publicznie pisać, ponieważ to dobre pomysły na zarabianie pieniędzy z wykorzystaniem narzędzi TalkFusion i mówi się o nich jedynie w grupie partnerów, publikacja dobrych pomysłów na biznes pozbawiła by między innymi Ciebie większych możliwości zarobku gdybyś zdecydował się na pracę dla TalkFusion.
Jeżeli kiedyś zdecydujesz się, to daj mi znać, wówczas podzielę się z Tobą wieloma rozwiązaniami i możliwościami wykorzystania narzędzi do innych celów zarobkowych i gwarantuję Ci że zrobi to na Tobie ogromne wrażenie, ponieważ sam zobaczysz jak można wykorzystać to z czym każdy spotyka się na co dzień i że można to obrócić w pieniądze. Po zakopie pakietu na początku nie wiedziałam jak się zabrać do pracy i od czego zacząć do póki nie skontaktowano się ze mną i nie zaproszono mnie na szkolenia produktowe, do tego indywidualna pomoc ‘Lidera” i dopiero zauważyłam że to niesamowite możliwości. Dopiero wtedy potwierdziło się to w co za bardzo nie wierzyłam (zarobki - jakaś bajka), czyli to co najczęściej piszą ludzie na forum o TalkFusion. Ludzie nie wiedzą tak naprawdę jak wygląda praca dla TalkFusion, gdyż większość kojarzy stanowisko pracy z przełożonym, który nakazuje coś zrobić, poczym zazwyczaj skrytykuje to co zostało zrobione a na koniec miesiąca wypłaci wypłakane pieniądze. Współpraca z TalkFusion wygląda zupełnie inaczej, głównie opiera się na współpracy najbardziej kreatywnych ludzi co są wynagradzani oraz otrzymują awanse. Piszę w liczbie mnogiej „awanse” ponieważ firma jest ogromna i działa globalnie, więc to nie jest i awans a awanse i jeden Manager lub Lider nie ogarnął by wszystkiego. Tak więc jeżeli ktoś nie jest osobą potrafiącą pracować na samodzielnym stanowisku, to na początku nie będzie łatwo. Praca dla tej firmy brzydko mówiąc „nie jest dla wszystkich”, ale to nie znaczy ze nie można spróbować swoich sił, jak ktoś nie spróbuje to nie przekona się jak jest naprawdę a jak już ktoś coś osiągnie, to nie zawsze chce podzielić się doświadczeniem z innymi, więc innym pozostają jedynie domysły. Zdążyłam zauważyć ze jesteś osobą odważną i chcącą coś osiągnąć, ponieważ nie wystraszyłeś się tego że trzeba zapłacić za licencję pakietu, więc na podstawie tego sądzę że nie boisz się nowych wyzwań coś podobnie jak ja. :) Większość ludzi słysząc że musza za coś płacić natychmiast zamykają stronę i komentują to że ktoś chce wyłudzić od niech pieniądze, lecz takie jest życie, nie zrobi się pieniędzy z niczego, Talkfusion to nie darmowa poczta email, nasza klasa czy facebook, nie służy do zabawy lecz do pracy.
Niestety, nie ma nic za darmo, w USA tak jest od zawsze wiedzą to ci którzy znają tamtejsze realia. Amerykańskie firmy wychodzą z założenia ze osoba która nie posiada zabezpieczenia finansowego, nie jest osobą wiarygodną, wiec szanse mają tylko ci którzy potrafią potwierdzić swoja wiarygodność w postaci odpowiednich dokumentów i kwalifikacji lub zabezpieczenia finansowego. W efekcie tego, firma może filtrować partnerów poważnie zainteresowanych współpracą, w przeciwnym racie musieliby tracić czas i pieniądze na szkolenia osób z których nie mieliby zadanego pożytku. Nie namawiam i nie odradzam, bo najważniejsze jest aby decyzję podjąć zgodnie ze swoim odczuciem, gdyż kluczem do sukcesu zawodowego jest zadowolenie z pracy jaką się wykonuje oraz możliwości rozwoju. Mogę jeszcze jedno powiedzieć że oprócz dodatkowych pieniędzy z TalkFusion poznałam wielu wspaniałych ludzi rozproszonych po całym świecie. Poznałam realia panujące w innych krajach oraz zdobyłam cenne kontakty, gdybym obecnie chciała zmienić pracę i wyjechać z kraju, to wystarczyło by tylko dać znać o mojej decyzji i jestem pewna że wielu moich znajomych z TalkFusion zaoferowało by mi cenną pomoc a to czasami ważniejsze niż pieniądze.