Ola27.11.2013 14:18
Pracowałam dla tej firmy dosłownie jakiś tydzień ponieważ dłużej nie dało się wytrzymać!!!!!!!!! Tragiczna firma!!! Ja siedząc u siebie w domu miałam wrażenie że po drugiej stronie siedzi jakiś cwaniaczek mający się za nie wiadomo kogo, wydający rozkazy, do tego uważam że ich komunikator jest do niczego. Zero organizacji, współpracy, ja bym nie nazwała tego firmą tylko pseudo firmą!!!
Szczerze mówiąc to ja miałam takie wrażenie że to całe studio znajduje się u kogoś w domu w pokoju i ta cała firma składa się z 2 może 3 osób. Nie chcę nikogo obrażać ale przy tym jak mnie przyjmowali testowali komunikator i próbowali wszystko tłumaczyć, to po prostu śmiać mi się chciało bo w kółko jakieś pomyłki, ani tak ani siak, no ja wiedziałam więcej od nich a przecież powinno być na odwrót :)
No ta firma to śmiech na sali. Nie polecam nikomu, naprawdę odradzam, strach wysyłać im swoje dane i zdjęcia. A poza tym chciałam dodać że po moim pierwszym dyżurze czy jakoś tak niby wysłali mi umowę ale ona jakoś nigdy nie doszła do mnie... ODRADZAM!!!!!!! Rozpisałam się ale jak zobaczyłam stronkę z opiniami to też musiałam się udzielić :) A no jeszcze co do tego że wszystko kopiują od Studia Cammers to również się z tym zgadzam :)
I podczas mojej pracy tam, moderator nadawał na Itercam co moim zdaniem jest nie fer.
STANOWCZO ODRADZAM!!!!!