Gugała BIS

Turkowy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 42 ocen.

Opinie o Gugała BIS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gugała BIS

waldek

wielki TERAKOTA - myslisz ze nikt cie nie rospoznal ? Mylisz sie i to bardzo!!! Przypomnij sobie jak wpieprzyl ci Napora-jak blagales Fiole iRysia zeby cie nie bili na wyjezdzie integracyjnm , jak kapowales do Grzecha wszystkich lacznie z tesciem(ojcem Dyrektorem)- czy mam ci dalej wymieniac twoje zaslugi w BISIE-czy to ci wystarczy? Byles jestes i pozostaniesz zwyklym Ch... takim do lania bo do innych zeczy sie nie nadajesz!!!!!! moze czas oficialnie uzyc swojej ksywki- panie - PICER!!!!!!! HA HA HA HA !!!!!!

terakota
@waldek 14.06.2016 21:45
wielki TERAKOTA - myslisz ze nikt cie nie rospoznal ? Mylisz sie i to bardzo!!! Przypomnij sobie jak wpieprzyl ci Napora-jak bl...

ales ty przyjeb-ny ja nie moge...

Patrycja

@J to w takim razie myślisz, że w tym czasie tyle się zmieniło? To ciekawe - czasami to się zdarza, aczkolwiek system zmianowy często pozostaje bez zmian. Jak to jest w Gugała BIS?

J.

Myśle o pracy tam. Już wcześniej pracowałam na produkcji. Tylko właśnie mam pare pytań, na ile zmian pracujecie, mnie odpowiadałaby 1 czy 2 zmiany. I jakie macie warunki tam, jak jest na hali ?

Patrycja

@J. a pracowałaś już na produkcji, czy może to miałaby być pierwsza praca tego typu? Wiesz coś może o rekrutacjach, czy na razie jesteś wstępnie zainteresowana pracą w Gugała BIS?

J.

Myślę o pracy tam,gdzieś na produkcji może, tylko mam pytanie, na ile zmian pracujecie?

Patrycja

@J. A o pracy na jakim stanowisku myślisz? Planujesz wziąć udział w rekrutacji? W tej chwili nie widać żadnych ofert pracy - czy ktoś z pracowników firmy wie coś na temat planowanych w przyszłości?

J.

Czy tam jest ciężka praca dla kobiety? Na ile zmian pracujecie?

karol

@dht skoro nie ma ofert, to nie ma rotacji... więc chyba warto :)

były pracownik

Nie warto sie tam zatrudniać !!!!!!!!!!

Kk

Ulala, szkoda, ale podanie zawieźć można... A nóż... Dziękuję za odp SD :)

kk

A są może jakieś przyjęcia?

ulllalla

Tutaj smieszniej jak w kabarecie haha ,opinia jest o tym By napisac o zakladzie jaka praca ,atmosfera,jaka płaca ,jak umowy o prace,premie sa czy nie ,ile godzin praca ,jak ktos chce isc do g3 a nie obrazacie sprzataczke bo jednemu,drugiemu uwage zwrocila i sie mscicie na necie obrazajac zapewne pracujecie tam jak ja obrazacie to masz problem pogadac w oczy a nie na necie krytykujesz,a to ze usiadze czasem kazdy czasem sciemnia ludzie to nie roboty sa,dalej wody nie ma nie dali to idz do h.... biura i powiedz kierownikowi ,szefowej jaki problem woda musi byc w upaly obowiazkowo ,kto ma jaja ten sie odezwie a nie zale wylewa i obrazajac Kobiete,a jak nie ma wody to kup se 1zl nie majatek.

szafa daria

tez słyszałem o tym wyskoku Murzyna. Oj nieładnie okradac kolegów... Może niech ten ktos pojdzie z tym do kierownika?

terakota

POWIEM WAM TAK, WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI. A NA TEMAT RENI WOLE SIĘ NIE WYPOWIADAĆ, BO KAZDY WIE JAKA JEST PRAWDA. HI HI. A KTO NIE WIE TEN FRAJER I PAŁA. ZAWSZE BYLY PROBLEMY Z TA PANIA. I W KAZDEJ HISTORII JEST ZIARNO PRAWDY KOLEDZY I KOLEZANKI. A ZRESZTA SZKODA STRZEPIC RYJA. WYJEBANE MAM NA SPRZATACZKE. SA WAZNIEJSZE PROBLEMY. NP. TO ZE POMIMO UPAŁOW NIE MA WODY NA HALI. A DLACZEGO NIE MA? BO PEWNIE SZEFOSTWU SZKODA PIENIEDZY. GDYBY POLSKIE SŁUŻBY TYPU INSPEKCJA PRACY CZY INNE CHUJEMUJE PRACOWAŁYBY TAK JAK POWINNY TO JUZ DAWNO DOSTALIBYSCIE PO PIZDZIE. WSTYD ZEBY NA TAKIM ZAKŁADZIE NIE BYŁO JEBANEJ WODY. TŁUMACZENIE PEWNIE DALEJ TO SAMO: JEST KRYZYS I MUSIMY OSZCZEDZAC (66 MIEJSCE NA LISCIE 100 NAJBOGATSZYCH POLAKÓW) NO TO SIE W GLOWIE NIE MIESCI. A CO DO UKRAINCOW TO OBECNY KIEROWNIK PAN M. JUZ W TAMTYM ROKU RZUCIL PROPOZYCJE ZEBY ICH PRZYUCZAC NA MASZYNY, BO PRZECIEZ MOGA ROBIC ZA MNIEJSZE PIENIADZE. TAK TAK MOI KOCHANI MOWIE O TYM PANU O KTORYM MYSLICIE. ZAPAMIETAJCIE SOBIE JEDNA RZECZ: CZY BEDZIECIE PRACOWAC W HOLANDII, RUMUNII, AUSTRALII CZY NAWET KURWA W KANADZIE, NAJGORSZYM CO MOZE WAS SPOTKAC TO PRACA Z KARIEROWICZAMI. POLSKIMI KARIEROWICZAMI. TAKI POLSKI ROBAK ZROBI WSZYSTKO ZEBY SIE WYBIC I NIC NIE WYDAJE MU SIE NIEMORALNE, DONOSY, KŁAMSTWA, PRZEINACZANIE RZECZYWISTOSCI. WOLE PRACOWAC Z UCHODZCAMI Z TRYNIGDADU I TABAGO CZY NAWET Z SOMALII ALE NIE Z POLAKAMI. SKORO W POLSCE CHCE WYGRYSC POLAKOW Z PRACY TO CO ON MUSIAL WYCZYNIAC NA ZACHODZIE TO MOZEMY SIE TYLKO DOMYSLAC. Z CZASEM Z CZŁOWIEKA WYCHODZI PRADZIWA NATURA. A SZKODA STRZEPIC RYJA. AHA, PRAWIE BYM ZAPOMNIAŁ: JAK BEDZIESZ TO CZYTAŁ PANIE M. ZAMIAST LATAC PO HALI I SIAC PANIKE ZE ZNAJDZIESZ MNIE, ZE ZNASZ JAKIS HAKERÓW KTORZY MNIE NAMIERZA, WEZ CHŁOPIE ZASTANÓW SIE CZY TY W OGOLE MASZ GODNOSC I HONOR CZŁOWIEKA. PAMIETAJ: KARMA WRACA. AAAA CZORNY PIEKNIE WYGLADA Z MIOTŁĄ Xdd ALE SIE ROZPISAŁEM. WRACAM DO PRACY. JESZCZE NIE RAZ TU WBIJE ZEBY NAPISAC COS OD SIEBIE, BO PRZECIEZ MI WOLNO :)

terakota
@ja 05.06.2016 10:36
a podobno masz swoją firmę? czy tylko o niej marzysz czubie hihihih

A CO KURWA TĘPY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] MYŚLISZ, ŻE JAK SIĘ PROWADZI WŁASNA DZIAŁALNOSC GOSPODARCZĄ TO NIE TRZEBA KURWA PRACOWAC [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] BEZ HONORU? SSIJ PAŁE OBCIAGACZU MOSKWY I WYPIERDALAJ SPOWROTEM DO PAKOWANIA SZAF [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] BEZ SZKOŁY! CZUB TO CIE ROBIL RAZEM Z TWOJA STARA. ZAL CI ROW SCISKA BO KTOS OSIAGNAL SUKCES A TY DALEJ NA GRZESIA ZAPIERALASZ? JAK MASZ JAKIS PROBLEM TO POWIEDZ MI TO W TWARZ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ja
@terakota 09.06.2016 00:43
A CO KURWA TĘPY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] MYŚLISZ, ŻE JAK SIĘ PROWADZI WŁASNA DZIAŁALNOSC GOSPODARCZĄ TO NIE...

Taki sukces, że ty te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na G.bo włąsna firma dochodów Ci nie przynosi. Ciekawe co to za biznes hihihihi. Widzę, że tobie żaden kierownik nie odpowiada chyba tylko dlatego, że nie ty nim jesteś. No ale na to to trzeba mieć trochę oleju w głowie

ja

Jakie to charakterystyczne dla tego zakładu, że jeden drugiego wyzywa od najgorszych.Nic dziwnego jak a'la kierownik nigdy nie powie do pracownika po imieniu tylko ten debil, idiota, niedorobiony, gruba świnia(to są bardzo delikatne przezwiska przez nich używane) Czego ,więc wymagać od innych. RYBA PSUJE SIE OD GŁOWY!!

Popieram

Popieram i rozumiem twoje nerwy

to tylkoja

fast.co do tej sprzataczki to masz racje...nie rozumie dlaczego pani edyta zatrudnia takich ludzi! 12 godzsiedzina zakladzie i kapletnie nic nie robi..w wc robale chodza! zuca butami..kradnie..i niszczy wlasnosc zakladu

brendan
@to tylkoja 22.05.2016 17:28
fast.co do tej sprzataczki to masz racje...nie rozumie dlaczego pani edyta zatrudnia takich ludzi! 12 godzsiedzina zakladzie i...

to tylko ja to jest ciekawe ze oceniasz innych a jestes tepym bezmogiem ktory chyba mozgu nie ma? jak takie zero jak ty wogole moze u gugaly pracowac ktory jedno zdanie nie potrafi porzadnie napisac KOPLETNIE POWIEM TOBIE DEBILEM JESTES i tacy jak ty pisza o kims z zawistosci bo moze zamiast pracowac siedzisz ,pierdzisz i liczysz godziny coo albo jestes cholernym donosicielem,nie oceniaj innych bo sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wart jestes a zamiast ciebie i i innych pojebow moga ukraincy pracowac .

fast 1500

TAK CZYTAM TE OPINIE IJESTEM W SZOKU! SKORO AZ TAKJEST ZLE W TEJ FIRMIE TO PO JAKA CHOLERE TAM PRACUJECIE..KAZDY MA PRAWO OTWORZYCWLASNY ZAKLAD I SAMEMU DORABIAC SIE PRZEZ LATA,TAK JAK GREGORZ!JA TAM PRACUJE JUZ TROSZKE CZASU I TWIERDZE ZE NIE JEST ZLE,WYPLATA NA CZAS,NORMALNY CZAS PRACY ITD.O DO KIEROWNIKOW BYWA ROZNIE ALE SA TYLKO LUDZMI I MAJA BAT NA PLECACH.MOZNA TAK PISAC I PISAC,OBRAZAC CHWALIC...ALE OGOLNIE ZAKLA NI JEST ZLY..A CO DO p. EDYTY TEZ ZLEGO SLOWA NIE POWIEM MIALAM PARE SPRAW W BIURZE I ZALATWILA MI TO OD REKI. PARADOX TEJ FIRMY JEST TAKI ZE KAZDY PATRZY NASZEFOSTWO I KIEROWNIKOW...A NAJGORSE BAGNO ZACZYNA SIE NA DOLE...TO SPRZATACZKA..PSEUDO PANI RENIA..NO KUR...TAKIE WREDNEJ I FALSZYWEJ KOBIETY W ZYCIU NIE SPOTKALEM....NIE ROB TOPOTEGI..SYF W SZATNIACH,,W UBIKACJACH TRAGEDIA..WYMYSLA JAKIES HISTORIE...WIECZNIE SIEDZI NA KAWIE...ALE JAK SZEFOWA PODJEDZIE TO BIEGNIE PO MIOTLE I NIBY ROBI..SZOK

brendan
@fast 1500 21.05.2016 16:03
TAK CZYTAM TE OPINIE IJESTEM W SZOKU! SKORO AZ TAKJEST ZLE W TEJ FIRMIE TO PO JAKA CHOLERE TAM PRACUJECIE..KAZDY MA PRAWO OTWOR...

ty smieciu ty gnido nie masz o czym pisac tylko czepiasz sie sprzataczki? Takich parchow jak ty powinni zwalniac ,znalazl sie pracownik zasrany albo przydupas ktory lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefowstu ,moze jestes donosicielem ktory sie podlizuje ty lajzo jedna? Wez miotle idz sprzatac jednego dnia kretynie nie wytrzymasz i nie oceniaj innych bo mozesz tego pozalowac.

terakota

Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że ludzie którzy tam pracuja dalej nie znają mojej tożsamosci i w rozmowach ze mną podejrzewaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie kogo o te wpisy. Zamiast zastanawiac się kim ja jestem zatanówcie sie dlaczego pracujecie w tym obozie i co zrobić zeby się z niego wyrwac. Moze dla niektórych praca za 2500 zł miesiecznie to szczyt marzeń. Ambicje zabite przez rzeczywistosc. Może wypowiem się w koncu w jakiś pozytywny sposób na temat tego zakładu. Długo do tego dojrzewałem i wyszukiwałem w mojej pamieci jakis pozytywów i jedyne które znalazłem to niektórzy pracownicy i postanowiłem sie teraz wypowiedzieć w nieco cieplejszym tonie. Będe pisał przezwiskami, ale po raz kolejny nie narażać się na pier.... ze mnie na policje podają. A więc Maku- Swietny operator, koleś który ma pojecie na temat każdej maszyny i szczerze mówiąć marnujący sie w tej firmie. Maku na zachodzie zrobiłbyś furore i trzepałbys konkretny hajs. Tylko nie chlej :D Kasztanek- pilarz z prawdziwego zdarzenia. Tnie jak zły i nie ma sobie równych na pile. Człowiek o wielkim sercu. Nigdy nie odmówił pomocy, zarówno czy chodzi o prace czy o czas poza nia. Powiem Ci szczerze Panie K, ze powinienies czesciej byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla ludzi bo Cie nie doceniaja. Z kazdym problemem leca do Ciebie a nawet jeban* Kur*y nie potrafia ci podziekować za okazana pomoc. Przemo O.- człwoek który choć leniwy jest bardzo inteligentny i tez swietnie sobie radzi na maszynach, chociaż ostatnio lata podobno na widlaku (ale mu to w sumie pewnie pasuje) Michałek- podobno juz nie pracuje, ale z tego co pamietam na oklejarkach nie miał sobie równych i swoja wiedza przerósł nawet swojego nauczyciela Czornego (o ile tego kogos mozna nazwać nauczycielem) Michał gdybyś Czesciej myslał o pracy a mniej o pierdołach i wkurwianiu Junca (w sumie to tez goscia nie trawiłem i go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to teraz Ty byłbyś kierownikiem a nie jakieś włażidupy. Szkoda ze uciekłes i nie ma teraz się nawet z kim wódki napic :/ Ponitek- no i tu mamy kolejny przykład osoby która poświeca swój cenny czas i zdrowie na ta firme a tak naprawde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego ma. Ponitek spierdlaja z tej firmy i uciekaj na zachód, tam docenią Twoje zdolnosci i bedziesz zarabiac tyle ile Fachowiec taki jak Ty powinien zarabiać. Czapa- podobno juz nie pracuje. Ale warto o jim wspomniec bo to naprawde świetny kolega i operator. Kurzoj- o i tu mamy temat rzekę. Człowiek o ogromniej kulturze osobistej, Osoba elokwetna, inteligentna. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że to pewnego rodzaju WIZJONER PRZEMYSLU DRZEWNEGO. Niejeden jego projekt podbija dzisiaj europejskie salony i jest rozchwytywany przez stolarnie na cały swiecie. Jak widac 5 lat studiów w renomowanej brytyjskiej uczelni ,,THE ŁÓD HAJD SKUL OF OBRUBKEJSZYN OF THE PLYTA,, nie poszło na marne. Jednym słowem Fachura w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> no i tu mamy problem, bo wymieniłem juz wszystkich inteligentnych pracowników i nie mam juz o czym pisac i w tym samym momencie skonczyły sie pozytywne strony tego zakładu. buuuuuuuu. Chciałem się bardziej rozpisac ale naprawde nie mam o czym. Moze ktoś ma jakieś pytania? Moze jakoś pomoge albo cos? wasz ukochany/a TERAKOTA

a moze to ja?
@moze to ja? 19.05.2016 11:42
Terakota po raz kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] system !!! Brawo :D

Terakota z całym szacunkiem,ale ,,najinteligentniejszy,, jest Moskwa!!

ja
@terakota 18.05.2016 11:43
Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że ludzie którzy tam pracuja dalej nie znają mojej tożsamosci i w rozmowach ze mną po...

ta firma to profesjonalny hejt internetowy ... własna firma, koń by się uśmiał

bis

Czyzby kierownika tez dopadla redukcja etatow??

ja

Oooo...w końcu niektóre nieroby wezmą sie do roboty, bo nie bedzie miał ich kto chronić.

terakota

hmmmmmmmmmmmmmmmmm podobno (usunięte przez administratora) wyleciał. Nie wiem co powiedzieć...

ja
@terakota 04.05.2016 10:32
hmmmmmmmmmmmmmmmmm podobno (usunięte przez administratora) wyleciał. Nie wiem co powiedzieć...

o czym ty terakota będziesz teraz pisał i czym żył???? Może się do roboty weźmiesz i zajmiesz swoimi sprawami? tylko czy jest czym hihihi ? wątpię !!!!

terakota
@ja 05.05.2016 18:20
o czym ty terakota będziesz teraz pisał i czym żył???? Może się do roboty weźmiesz i zajmiesz swoimi sprawami? tylko czy jest c...

swoimi sprawami? Aktualnie prowadze swoja mała firme, ale zawsze znajde czas zeby troche pocisnac po ludziach którzy sobie na to zasłużyli.

ona

Wiecie może czy bedą jakieś przyjęcia w g3?

XXX

Ha.ha.ha Jeruz kon by sie usmial z twojego wpisu! Musiales byc niezle....i tu wybierz sobie co.Fachowcy ? Operatorzy zwlaszcza- ha.ha.ha

mariano italiano

Elo. Ma któoś jakies nowe wiesci od gugały? :DDDDD

ja.

@sukis jeśli jesteś Ukraincem ,masz ogromne szanse na to ,że cie przyjmą.Powodzenia.

OBSERWATOR

A gdzie w tym bajzlu WIELKA SZEFOWA?Dlaczego nie siedzi razem z fiola na lawie w sadzie?To jej rzady aprobaty a wrecz uleglosc wzgledem decyzji fioly doprowadzily do tego burdelu TO ona wraz nim wykancza normalnych ludzi.Sciagnela do pracy ojca-niby mial byc DYREKTOREM achlop przezucal tony mebli na zaladunkach az dostal dwustronnej prepukliny.A "SZEFOWA"jezdzila po nim rowno przy wtorze fioly.Skonczylo sie tonerwowe zycie ciezkimi rozleglym zawalem serca.Ale to nie koniec "szefowania"Po leczeniu i powrocie jazdy byly jeszcze wieksze=az chlop sie wk.... izwolnil z godziny nagodzine.Potem sciagnela brata. I tu historia sie powtarza-jazda,jazda a na koniec propozycja nie do odzucenia-albo praca na 3 zmiany albo zwolnienie;a chlopak ma male dziecko. We wszystkich tych manewrach udzial czynny bierze fiola To on w firmie jest panemzycia ismierci a"szefowa"tylko akceptuje jego decyzje.on przyjmuje i zwalnia-szczegolnie niewygodnych,on dedyduje na biezaco o iloscj godzin pracy czy 8 czy 14 nigdy tego nie wiesz decyzja zapada o14

anonim

(usunięte przez administratora)

Maly

To kretyn i tyle !!!!

terakota

Boże kochany... Ludzie tu jest forum o firmie GUGAŁA BIS a nie o jakis G3 czy Dretwurach czy jak to się tam nazywa, wypowiadajcie sie na temat tamtyc firm pod innym tematem. APROPO BISU!!! CZORNY ZDEGRADOWANY NA POMOCNIKA!!! BRAWO, PO TYLU LATACH W KOŃCU LUDZIE SIĘ NA NIM POZNALI!!! TO CHYBA NAJSZCZEŚLIWSZY DZIEN W MOIM ZYCIU. NORMALNIE SKACZE Z RADOSCI. CHYBA POJADE DZISIAJ Z FLACHA I WYPIJE Z FIOŁKA I GRZECHEM. SUPER SUPER SUPER. CZEKAM NA DZIEN AZ TEN CZŁOWIEK W KONCU ZOSTANIE ZWOLNIONY Z PRACY. WTEDY DOPIERO BEDE SIĘ CIESZYŁ W SUMIE NIE MUSZĄ GO CAŁKIEM ZWALNIAĆ WYSTARCZY, ŻE NAUCZĄ GO OBSŁUGIWAC MIOTŁE BO NWET TEGO NIE POTRAFI GRZESIU JESLI TO CZYTASZ TO PROSZE CIĘ Z CAŁEGO SERCA RZUĆ CZASEM OKIEM NA TO CO SIE DZIEJE NA HALI I JAK CZORNY PRACUJE MYSLE ZE WTEDY NIE BEDZIESZ MIAL NAJMNIEJSZYCH OPOROW ZEBY GO WYPIERDOLIC NA ZBITY PYSK. NIE MA CO SIE SZCZYPAC BUGI CZORNY=DNO=PODPIERDALACZ=NIERÓB=ŁAJNO I BŁAGAM NIE SIEJCIE ZNOWU PANIKI NA HALI ZE POJEDZIECIE NA POLICJE ZEBY ZGŁOSIC MOJE WPISY BO POLICJA WAM NIE POMOZE BO TU NIE MAM NIC OBRAŹLIWEGO ANI NIC W TYM STYLU, TU JEST SAMA PRAWDA Z POZDROWIENIAMI TERAKOTA CZYLI JA. :D

ja
@terakota 23.11.2015 11:38
Boże kochany... Ludzie tu jest forum o firmie GUGAŁA BIS a nie o jakis G3 czy Dretwurach czy jak to się tam nazywa, wypowiadajc...

Tylko czy oni chcieliby pić z tobą ???? wątpię

terakota
@ja 19.12.2015 10:32
Tylko czy oni chcieliby pić z tobą ???? wątpię

oczywiscie, że chcieliby ze mną pic... nie watpie w to wogole :D

Xxx

A ja zauwazylam ze w Drewturze kierownicy nie sa wcale zli. Wiadomo, kazdy ma cos za skora. Wystarczy tylko ich sluchac i robic co kaza a wszystko jest git. Nikt nie ma do nikogo zadnych pretensji. Wtedy nawet sami podchodza i pozartuja. Wystarczy tylko pracowac a nie przychodzic do pracy na ploty. A co do zarobków. Hmm, wiadomo zawsze mogly by byc wieksze.

hkhkh

gugala bis g3 czy drewtur wszedzie trzeba robic . ja obecnie jestem w g3 pracowalem rowniez w drewturze ogolnie nie mam ani do jednego kierownika ani do drugiego nic . Napewno wiecej szacunku maja w drewturze do ludzi niz na g3 ale coz zycie jestesmy tylko ludzmi kazdy ma gorsze i lepsze dni.

xxxx

Tu jest forum o GUGAŁA BIS CZYLI NIE O DREWTUR. ale skoro jesteśmy przy temacie DREWTURU powiem krótko, kierownik to kierownik każdy ma swoich ulubieńców ale to też ze względu na to jak pracują. Kierownik Tomek.. hmm ten to jest nierób. Siedzi tylko w biurze lub na stołówce i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi. A Darek robotny ale fakt troszkę za bardzo trzyma z ludźmi. Tyle na ten temat. OGÓLNIE praca ok, zarobki słabe pozatym atmosfera fajna jak się jest w porzadku to ludzie też bedą ok. Pracuję i jestem zadowolony.

nmnn

MOZE WIE A NIC NIE MOWI KTO WIE JAK TAM U NICH SIE DZIEJE. TOMEK MOZE NIE TYLE ZE TRZYMA RYGOR ALE POTRAFI WSZYSTKIEGO DOPILNOWAC. MOZNA SIE Z NIM DOGADAC NORMALNY CZLOWIEK NIE PANOSZY SIE I TRAKTUJE PRACOWNIKOW JAK LUDZI. JUZ TAM NIE PRACUJE ALE DO TOMKA DZ MAM SZACUNEK !

ojtam

Tam to sie dzieje nawet jak robisz dobrze to sie przywalaja plotki to codziennosc w drewturze wredne tipsiary same kokoszambonnely jedyny normalnyto kierownik Tomek bo trzyma rygor u niego nie ma kolesiostwa

XXXX

Tak zgadzam sie darek jest mily tylko dla swojej kliki czyli edyty manuelki piotrka . tamci moga wpne kiedy chca a reszte ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dodatku ma romans z taka mloda A z elementow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zaklad a darek to chyba nawet nie wie jak sie nazywa

tarakotka powrócił

no prosze. Pan Czorny ostatnio znowu zjebał wieńce do jakiejs tam szafy i nawet zjeby nie dostał!!! Sprawiedliwosc jak chooy

xoxo s

Prawda jest taka ze nikt nikogo nie zmusza i nie ciągnie za ręce do pracy do Gugały ! Fiolka to jest temat rzeka ale jak słucham tego całego chłamu na temat p.Gugałow i Fiołki to mi się płakać ze śmiechu chce ! Spielibyście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zebrali grupę ludzi i poszli z porządną skarga do szefostwa to myśle ze byście dali radę coś załatwić , a nie jakies zachowanie sie na poziomie gimnazjum (terakota) i poruszanie spraw nie mających nic wspólnego z pracą czy pani szefowa z kimś urzęduje czy nie !! Nie podoba sie to zmieńcie miejsce pracy tam gdzie szef poluje w twarz pracownikowi i miesza go z błotem . wszyscy cwani a nikt nie moze dac sobie rady z jedna os. Czyt.Fiolka . Narzekacie na szefostwo a nie jeden z was zamiast bbrać sie za prace to chleje w konciku gdzieś z drugim pracownikiem ialbo chodzi tam gdzie nie jego stanowisko a później dochodzi do dotakich tragedii jakie miała miejsce nie dawno . Brak słow ona wasze skargi smutki i płacze . Nikt was do pracy w tej firmie nie zmusza !

były pracownik

BRAWO , BRAWO ,BRAWO !!!! ZA ODWAGE DLA "terakota " JESTEM ŚWIADKIEM TAK BYŁO CHOĆ MINEŁO PARĘ LAT TO WSZYSTKO PRAWDA .

he he he

Wiem gdzie kolezka sie bawi,razem ze swoja panna blanka.wiemy gdzie mieszka, odludzie,nikt nie mówi o zemście.bo po co.za lata ponizan,tez zostanie poniżony.i wierzcie mi zwolni się z pra y bo nie uniesie presji.koniec poniżania przez psychola,

do terakota

Pomyłka do lasu był wywieziony (usunięte przez administratora) prawie sąsiad tego waszego Fiołki

LOREN
@do terakota 12.03.2015 16:30
Pomyłka do lasu był wywieziony (usunięte przez administratora) prawie sąsiad tego waszego Fiołki...

TO NIE BYL FIOLKA TYLKO KLISZUN...DEBILU..CO TY ZA GLUPOTY WYPISUJESZ

terakota

aaaa prawie zapomniałem. Apropos Twojej wypowiedzi panie wUja: wielokrotnie powiedziałem fiołce co on myśle prosto w twarz. Niejednokrotnie usłyszał ode mnie, że jest osobą chorą i potrzebuje natychmiastowej pomocy lekarza, Ze jest pierdo.... i ma spier...... A nie chwialił Ci Twój Guru, że miał kilka rozmów z szefostwem na temat swojego zachowania? no popatrz pewnie mu wstyd... I niech jeszcze opowie wam jak kiedyś pracując w MŁOT MEBLE został podstępem zaproszony przez chłopaków na piwo a wywieżli go do lasu pod bałdowicami i zabrali mu telefon i zapieprzał z buta do Słupi. To dopiero jaja jak berety. Czekam na nastepne pytanka :)

terakota

wója czy wuja? Jeden chooy jak to pan Moskwa jest i będzie zerem i nawet nie przykładam uwagi jak pisze cokolwiek na jego temat, bo na nie zasługuje. Poza tym mało inteligentnym trzeba być zeby sie dowalać do jednego błędu, gdy rozmawiamy na takie tematy. Ale cóż, brak argumentów wiec trzeba się przypieprzyć o coś innego. Teraz nie masz nic pozytywnego na temat pana moskwy to o co się przyjebiesz? o interpunkcje czy o te ze nie mam polskich znaków w tablecie? He He, co do Twojej wypowiedzi to nigdy go nie dorwiesz w dołach, bo on wie jak bardzo jest znienawidzony i nie pojawia się na tego typu imprezach. Więc nie masz szans na zamste. Niestety... Wója wója wója wója wója wója wója wója wója.

he he

Fiolka się odezwal-powiem ci cos co mysla o tobie wszyscy pracownicy -jesteś ciota i cwe..m,takich jak ty powinno się zamykać.kiedys w dolach na imprezie ci to wytlumaczymy kolego kierowniku

wuja

takie masz wysokie iq ze wuja piszesz przez o.. brawo pogratulowac.. a jak masz tyle odwagi to powiedz im to wprost frajerze, ktory po za pomocnikiem gnojarza nic nie osiagnie.

terakota

Aha i jeszcze jedno. Apropos widlaków: nie macie prawa oceniać chłopaka który wtedy zabił tego niewinnego chłopaka. To absolutnie nie jego wina. Jeśli wtedy zadzwoniłby do kogokolwiek z biura czy kierownictwa, że nie wsiadze do widlaka bo nie ma uprawnien DOSTAŁBY TAKĄ ZJEBE ZE SOBIE NAWET NIE WYOBRAZACIE I POZEGNAŁBY SIE Z PRACĄ!!! aha i jeszcze jedno osoba która wtedy to zrobiła nie miała umowy ani uprawnien. WSZYSTKO ZOSTAŁO ZAŁATWIONE NIELEGALNIE PO WYPADKU.

terakota

No jest kierownikiem i nic mu nie możesz zrobić. Gugałe interesuje tylko i wyłacznie kasa i zamówienia. A to ze Fioła poniża pracowników ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ma być zrobione i chooj z tym jakim kosztem. Zreszta spróbuj isc na skarge do szefa to Fioła jak sie o tym dowie to Cie zniszczy jak spa i doprowadzi do tego ze sam sie zwolnisz... bedzie Cie poniżał i wytykał wszystkie błedy i przypierdalał sie o to czego nawet nie zrobiles. Jakiekolwiek dyskusje z nim nie wchodza w gre, bo poprostu nie da Ci dojść do słowa. A jak zacznie drzeć morde to zaraz przylatują do niego jego wierne pieski. Nazwiska? Lukasz Wieczorek pseudonim Czorny, Piotr moskwa (z małej litery) znany jako Wója i przydupasek, który dopiero zaczyna właźić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mariusz Gomółka pseudo Maniek. Przyklaskują swojemu guru FIołce i cieszą się jak idioci. Ale w sumie nie powinno się wymagać zbyt wiele od osób które mają jednocyfrowe IQ... nastepne pytanie?

on

Ale bajzer co to za firma tyle ludzi tam pracuje i z tego co tu piszecie to Fioła to jakis Bóg nietykalny czy jak

terakota

Powiem tak, przepracowałem tam kilka lat i mogę powiedzieć wszystko na temat tego zakładu. -Kierownik Fiołka- furiat i świr. Ale idzie czasami z nim pogadać. -Szef-debil, nie ma o niczym pojęcia i wszystko co ma ogiągnął dzieki swojemu Śp. bratu Piotrowi. Łazi po zakładzie i udaje ze sie na czymkolwiek zna a tak naprawde nie odróżnia drzwi od boku. I używa za duzo wody kolońskiej. Ale co sie dziwic skoro pochodzi z patologii pod wpływem alkoholu potrafi spijać wódke z kieliszków po ludziach na imprezach... -Kierownik drugiej zmiany- pan Ząbkiewicz wizjoner, człowiek z którym można pogadać o wszystkim i zawsze coś doradzi. Bardzo w porządku. jedyny normalny w tym gronie. -Szefowa: o i tu mamy temat rzeke. Wielka dama z Wrocławia, wysoko zadarty nos, no coż juz zapomniała jak jej ojciec szukał Pana Grzegorza po okolicy wiele lat temu, bo zbrzuchacił mu córke. O jej licznych romansach z ogrodnikiem, elektrykiem, kierownikiem z G3, i jeszcze kilka innych, ale nie chce mi sie już pisać. ogólnie łajno. -Podobnie jak jej brat, którego sciągneła z wrocławia do pomocy w biurze. Gosciu nie ma o niczym pojecia. debil jakich mało. -Pan Karnasiewicz z biura- bardzo w porzadku. Nie wtrąca się w robote. Dobry i pomocny jeśli trzeba. Reszta osób z biura to tylko statysci i nie maja nic do gadania. -Kolejna ciekawa postać pan moskwa. Dlaczego moskwa z małej? Bo zasługuje. Konfident, szmaciarz, właźidup, idiota. A i ustawienie maszyny zajmuje mu około 2 h. Czyli o jakieś połtora godziny za dużo. -Łukasz Wieczorek- pseudo Czorny, przyjaciel Fioły. Idiota, nierób i alimenciarz. Podobno sypia z kierownikiem. Nic mu nie mozna zrobić, bo pan Fiołka zawsze mu ratuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zero pojęcia o robocie. Na temat reszty pracowników nie będe pisał, bo ni mom czasu. Zarobki? takie se. Na początku słabizna potem troche lepiej ale i tak szału nie ma. W szkolnej skali ocen wystawiam temu zakładowi mocne 2. jakieś pytania? Chetnie odpowiem.

były pracownik
@terakota 06.03.2015 17:21
Powiem tak, przepracowałem tam kilka lat i mogę powiedzieć wszystko na temat tego zakładu. -Kierownik Fiołka- furiat i świr....

BRAWO ,BRAWO ,BRAWO !!! Wszystko prawda !!!

arielka

Mam pytanie - czy to Gugała bis t ota firma, w której kobiety są zatrudniane do składania mebli czy ta firma to Drewtur? Będę wdzięczna za odpowiedź i z góry dziękuję.

blebleble

w tym zakładzie rządzi mobbing a mięśniak (łysy) ma się już nie wiadomo za co lub kogo sie tam ma wyzywa nas od nie robów itp. traktuje nas jak swoją własność nie wiemy ile w tym prawdy ale nawet opiera sie to o s.. naj gorsze jest to ż szef o tym wie a nic z tym nie robi bo wydajnoścć sie liczy nie polecam tego zakładu wiadomo praca jest nam potrzebna do bycia nie zależnym człowiekiem ale wchodząc tam stajesz sie niewolnikiem Pana darka

Zostaw opinię o Gugała BIS - Turkowy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gugała BIS