Work Force

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Work Force Sp. z o.o.

Opinie o Work Force Bydgoszcz

WebsiteIconWork Force Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Work Force Sp. z o.o.!

larisa

30.06.2015 14:41

Hej Jedzie ktos 05.07.2015?
    eRBe

03.06.2015 13:06

jedzie ktoś do beilen 7.06.2015 z wawy albo lodzi i ma jakiegoś taniego przewoźnika. pozdro
    kolt

24.04.2015 12:59

a jak wyglada zakwaterowanie przez ta firme
    polinezja

21.03.2015 13:42

Witam Ja zgłosiłam swój wyjazd wraz z partnerem z Work Force z Bydgoszczy. Czytałam najróżniejsze komentarze. Większość to ta negatywne, ale stwierdzam, że nie będę przejmowała się takimi rzeczami ze względu na to, że większość jedzie tam się bawić a nie zapie**a**. Sprawa wiadoma, że w każdej robocie trzeba robić, a nie odpoczywać. Ja jadę i sama się przekonam jak to jest, mi zależy głównie na pracy wieloletniej i mam nadzieję, że ta firma to strzał w 10. ;) Pozdrawiam.
    kate

27.03.2015 18:57

i jak wyjechałaś przez ta firme??? możesz powiedzieć jak tam jest??
    ktoś

15.02.2015 11:51

Witam wszystkich jak i zatrudnionych tak i nowicjuszy mam pytanie czy ta firma z Bydgoszczy to nie ta sama co się zwie IRC CZupryńscy
    JumboBeilen

12.02.2015 12:06

Ktoś jedzie Do Beilen 22.02 ? Albo czy ktoś już tam pracował ?
    nocześć

16.01.2015 12:01

mam zamiar wyjechac 25 stycznia za posrednictwem wf bydgoszcz do warzyw i owocow,był ktos ?jak oceniacie kontakt agencja-pracownik [email protected]
    bdg

11.01.2015 22:29

Mam planowany wyjazd na 25stycznia. Aktualne i prawdziwe opinie. na temat tego jak tam jest.
    Gosia93

18.11.2014 23:29

Hej. Ja także jadę do Beilen. Mam pytanko czy jest wśród Was jadących tam ktoś kto mieszka niedaleko Leszna/Poznania ?? :)
    Marta

17.11.2014 18:45

Mam podpisaną umowe, mam bilet i wyjazd bedzie 30.11. Mam 20 lat i mieszkam koło Lublina

Kontakt - Work Force Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Work Force Sp. z o.o.
    Beilen

17.11.2014 17:18

A masz już podpisaną umowę, dzwonili do Ciebie? A mogę zapytać ile masz lat? Jesteś może z Bydgoszczy?
    Marta

17.11.2014 16:22

Hej... Ja jadę do Beilen ale też nic nie wiem na temat tego biura i moim zdaniem jak się nie zobaczy to się nie dowie. Warto spróbować a co bedzie to bedzie. Raczej i tak nic sie nie straci wkoncu to tylko 3 tygodnie
    Beilen

10.11.2014 08:36

Mamo pytanie, kto jedzie do Beilen do pakowania mięsa albo kto był i może powiedzieć coś na temat pracy? Czy agencja płaci, czy są zapewnione godziny pracy oraz nadgodziny o których wspominają. Jakie warunki mieszkaniowe. Agencja proponuje wyjazd od 31.11. 2014- 21.12.2014.
    Witam serdecznie

03.10.2014 12:33

Nie do końca wiem co zrobić, bo potrzebuje zastępczej rpacy zamiast mojej beznadziejnej pracy w Polsce. chciałem wyjechać do Oss, bo widziałem ogłoszenie z hr work force na stanowisku pracownika produkcji. Chciałem sobie sprawdzić o co chodzi z tą pracą, bo na prawdę siedziećw tym kraju już nie zamierzam. smutno mi aż. radzicie?
    j

24.03.2014 12:06

czy ktoś pracował przez work force w Beilen(Holandia) przy pakowaniu mięsa?proszę o wyczerpujące wypowiedzi na temat pracy,zakwaterowania itp.mam okazje tam jechać,ale mam obawy co do zakwaterowania.nie raz musiałam rezygnować z powodu deb..i na mieszkaniach.z góry dzięki
    lele

05.03.2015 17:23

Czy mozesz napisac czy byleś/bylas w tym miejscu ?
    lele

05.03.2015 17:24

Czy mozesz napisac czy byleś/bylas w tym miejscu ?
    niewiem

17.09.2013 20:35

właśnie dziś do mnie zadzwonili i teraz mam mętlik w głowie jak sobie poczytałem powiem wam tak ja potrzebuje mocno pracy będę chwytał się każdej wolnej tam godziny wyjdę na tym ?
    alabelka

18.07.2013 11:42

Ogolnie Agencja robi wszystko aby zapewnic godziny pracy. Grafik moze sie zmieniac, trzeba byc elastycznym, wszystko jest tez w umowie. Ja pracowalam w dwoch roznych miejscach - wlasnie po to aby miec jak najwiecej godzin przepracowanych. Spotkalam tam wiele osob, ktore pracowaly juz ktorys sezon z kolei, zadowolonych ze wspolpracy. Ja uwazam,ze warto sprobowac.
    alabelka

17.07.2013 16:31

Do koordynatorow faktycznie lepiej nie dzwonic po godzinach, bo jednak maja tez swoje rodziny i czas wolny. Ja bylam, pracowalam, godzin mialam zazwyczaj miedzy 32-35 plus czasem nadgodziny, wiec zadowolona jestem, co najwazniejsze wyplaty byly zawsze na czas! Jak tu nie ma pracy, jest to dobra alternatywa aby cos zarobic i podszkolic jezyk. Polecam.
    aarek

14.05.2013 23:39

skontaktuj sie ze mna. (usunięte przez administratora)
    Pocahontaas

12.04.2013 17:17

Witam Dziś przebyłam rozmowę z panią z biura w Bydgoszczy, umówiłyśmy się,że w poniedziałek zadzwoni i w razie co w sobotę 20kwietnia wyjazd. Ktoś ma coś co powiedzenia na temat pracy w Work Force? Jak to wygląda? Proszę o odpowiedzi!! Jadę pierwszy raz i naprawdę się obawiam:(

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Work Force?

maestro_black

12.04.2013 14:29

ja tez sie naczytalem przed wyjazdem takich roznych opinii i w sumie balem sie wyjechac,ale ciezko o prace w polsce wiec lepsza jakakolwiek praca niz zadna,trzeba bylo sprobowac i wcale nie wyszedlem na tym najgorzej,pewnie o wiele lepiej niz gdybym tutaj pracowal.Prawa w tym,ze nie zawsze jest 40 godzin pracy w tygodniu,czasem jest ich 35-36 ale czasem moglem spokojnie pojsc na druga zmiane przy wiekszym zamowieniu i w sumie lapalem sie kazdej takiej dodatkowej pracy dlatego moze dobrze na tym wyszedlem,ja mieszkalem na hotelu i byly warunki dostateczne,nie mam pojecia jak to wyglada na domkach.Z kazda firma to wydaje mi sie ze samemu trzeba sie przekonac,a jak sie chce pracowac to trzeba wyjechac

Zostaw merytoryczną opinię o Work Force Sp. z o.o.