polacy nic się nie stało28.10.2012 15:28
Po przeczytaniu opinii widze, że do dnia dzisiejszego od czasu kiedy tam pracowałam nic się nie zmieniło. Wprawdzie nic tam nie szyłam, ani nie prasowałam, miałam zupełnie inne stanowisko, ale równie źle byłam traktowana. To co się tam dzieje podlega prokuraturze, [usunięte przez moderatora]i mieszanie ludzi z błotem jest tam na porządku dziennym. Drugą kwestią jest wynagrodzenie i umowa. Umowa jak wogóle jest, to jest śmieciowa, dobra na rzecz pracodawcy. Ja umowę miałam na dwie godziny pracy dziennie, pracowałam czasem nawet dziesięć, jakby tego było mało, co miesiąc dawano mi nową jakbym zaczynała od początku. Szkoda mi tych kobiet które muszą tam robić za te psie pieniądze. Właściciele firmy chyba się trochę pomylili, oczekują od pracownika cudów, ale niestety jaka płaca taka praca. Odradzam pracę w tej firmie, chyba że ktoś lubi być upokorzany i traktowany gorzej od jorków :) Jeszcze jedno, okropne psy na posesji firmy (stado wilczurów) bez opieki. Nie dało się tam wejść bo się rzucały, a jak pracownik miał tam wejść, ale ich to nie interesowało że ktoś po płotach i rampach skakał żeby iść do pracy.