Pracowałam tu jako kelnerka i polecam :) , jeśli chodzi o skład pracowników spoko, wiadomo jak w każdej pracy różnie bywa z relacjami. Natomiast to co przykuło moją uwagę to szef firmy. Pan Walter jest niesamowicie empatycznym człowiekiem, pojawiał się problem on go rozwiązywał. Za każdym razem zagadywał i sprawiał że uśmiech pojawiał się sam. Pensje ok.
Właściciel pizzeri Non solo jest pierwszym pracodawcą który pokazał mi wiarę w ludzi, standard pracy wysoki każdy negatywny komentarz jest kłamstwem. Terminowe wynagrodzenia, premie, oraz darmowe jedzenie dla pracowników i rodziny. Każdy pracownik jest traktowany równo. Z powodów prywatnych nie pracuje już w tej firmie, lecz gdybym mógł wróciłbym z chęcią. Polecam każdemu sprawdzenie się w jedynej PRAWDZIWEJ WŁOSKIEJ pizzeri w Warszawie :)
Miałam okazję pracować w tym miejscu kilka dobrych miesięcy. Od samego początku moją uwagę przykuła duża rotacja pracowników, bardzo dużo osób nagle się zwalniało. Po jakimś czasie zrozumiałam dlaczego. Właściciel tego miejsca bardzo źle traktuje ludzie, brak szacunku do pracowników, pretensje o wszystko, wrzaski na kelnerów i kierowników przy pełnej sali. Nie polecam, naprawdę. To co opisałam to tylko garstka tego co tam się działo. Omijajcie to miejsce
Swietna pizza, moim zdaniem top 1 w Warszawie. Desery klasa sama w sobie, szef musi naprawde kochac te prace Polecam
Super miejsce, duzo mozna sie nauczyc o wloskiej metodzie robienia pizzy. Sprzet zawsze czysty wszystko sterylne i przedewszystkim porządek miejsca pracy. Szef również na plus bardzi mily i uczciwy. Polecam te miejsce
Pizza Non Solo NAJLEPSZA PIZZA ! pracowałem w 3 firmach gastro i to moja czwarta praca, czuje sęe doceniany przez szefa jak i cały skład. Polecam !!! <3
Pracowałam tu jako kelnerka i polecam :) , jeśli chodzi o skład pracowników spoko, wiadomo jak w każdej pracy różnie bywa z relacjami. Natomiast to co przykuło moją uwagę to szef firmy. Pan Walter jest niesamowicie empatycznym człowiekiem, pojawiał się problem on go rozwiązywał. Za każdym razem zagadywał i sprawiał że uśmiech pojawiał się sam. Pensje ok.
Właściciel pizzeri Non solo jest pierwszym pracodawcą który pokazał mi wiarę w ludzi, standard pracy wysoki każdy negatywny komentarz jest kłamstwem. Terminowe wynagrodzenia, premie, oraz darmowe jedzenie dla pracowników i rodziny. Każdy pracownik jest traktowany równo. Z powodów prywatnych nie pracuje już w tej firmie, lecz gdybym mógł wróciłbym z chęcią. Polecam każdemu sprawdzenie się w jedynej PRAWDZIWEJ WŁOSKIEJ pizzeri w Warszawie :)
Nie polecam pracy w restauracji Amodo Mio oraz Non solo. Obie restauracje prowadzi Włoch który ma problem z emocjami i ze sobą. Wyżywa się na pracownikach, krzyczy , krytykuje . Uważa że małe utargi spowodowane mała ilością gości to wina pracowników bo są (usunięte przez administratora) i nic nie potrafią. Zatrudnił menadżera Pana Krzysztofa który kompletnie nie ogarnia , mało tego chyba na prośbę właściciela (usunięte przez administratora) na stawkach. Na rozmowach obiecuję wyższa gdy przychodzi do wypłaty to się okazuje że stawka jest o wiele niższa. Jest spory przemiał ludzi , wszyscy z tamtad odchodzą . Atmosfera w tym miejscu jest tragiczna , pracują młode osoby z Ukrainy które nic nie potrafią , ale żaden szanujący się kelner z doświadczeniem nie przyjdzie tam za 17 zł netto... Dlatego zatrudniają (usunięte przez administratora)którzy nie ogarniają i nie potrafią współpracować z innymi . Sprzęt też daje wiele do życzenia. Kelnerzy musieli układać pułapki na szczury a osoby z kuchni pryskać chemia na karaluchy.... Omijajcie tą firmie szerokim łukiem bo to co się tam dzieje to istny horror.
Tyle pokazał na (usunięte przez administratora) hahah a szkoda
Byłem w non solo co najmniej 20 razy i na ogół było smacznie, czasami nawet smacznie+++. Niestety w święto matki 2017 spotkało mnie duże rozczarowanie, pizza Mamy była przypalona, a polędwica w moim calabrese przypominała rostbef ze starej krowy. Może, jeśli to konieczne,warto podnieść ceny o kilka procent, zapłacić kucharzom i dostawcom ciut więcej a nie rozmieniać dobrej opinii na drobne.
Witam nie polecam pracy tam najgorszemu wrogowi a w szczególności na produkcji. chyba że chcesz wykończyć się psychicznie.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Nonsolo Pizza?
Zobacz opinie na temat firmy Nonsolo Pizza tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Nonsolo Pizza?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 4 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!