W sumie jeśli chodzi o atmosfere to jest całkiem fajna, wiadomo że to zależy od tego obok kogo się siedzi, mi tam atmosfera odpowiadała. I chyba tylko to jest plusem całej tej firmy. Pracowałem tam miesiąc, z tego co sie zorientowałem to nigdy nie było takiej sytuacji żeby konsultanci dostali wypłatę na czas, według umowy było to do 15 dnia każdego miesiąca, w reczywistości wypłaty spóźniały sie nawet ponad 10 dni. Kolejną sprawą jest niemiły incydent który miał miejsce pewnego dnia. Przyszedłem do pracy i okazało się że firma nie zapłaciła za lokal właścicielowi tego lokalu, w związku z tym nie zostaliśmy wpuszczeni do sali i nie pracowaliśmy tego dnia. Żałosna i zarazem śmieszna sytuacja, która w poważnej firmie nie powinna mieć nawet miejsca. Kolejną rzeczą jest to, że czasami osoby o wyższym stanowisku od konsultantów się spóźniały i przez to zamiast zacząć pracę o 8:00, zaczynaliśmy o 8:15. Jak widać brak profesjonalizmu, dlatego już tam nie pracuję i przestrzegam osoby które kiedykolwiek natknęłyby się na tą firmę - nie warto rozpoczynać z nimi współpracy.
Pozdrawiam.