Opinie o MEDiVET S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDiVET S.A.

Aneta

@endrjuzdecydowałeś się na aplikację na to stanowisko? Jeśli tak, to cenne będą również informacje o tym, jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy. Co możesz doradzić osobom, które rozmowę kwalifikacyjną mają jeszcze przed sobą?

endrju

Ktoś coś podrzuci nt handlowca z częstochowy? mają teraz nabór, warto czy popelina?

Ktoś

Do Tommy / Współczuję zaburzonej samooceny. Nie ładnie tak łgać, oczerniać i osądzać innych. Wielu fajnych ludzi tu pracowało ale przez brak kompentencji tzw. przełożonych odeszło do innych o wiele ciekawszych firm. Popracujcie nad swoją niedouczoną "kadrą" kierowniczą a dopiero później Tommy pisz prawdę i nie wciskaj ludziom kitu. Opinia o tej firemce jest znana na runku pracy i usuwanie postów nic nie da.

Kick

Tommy nie spamuj tego portalu i nie wypisuj głupot. Oj nie ładnie tak kłamać.

Aneta

Kilka dni temu ruszyła rekrutacja na stanowisko Konsultant weterynaryjny . Zamierzacie aplikować? Czy ktoś z obecnych pracowników MEDiVET S.A. może powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca na tym stanowisku?

Tommy
@Zorientowany 23.03.2017 10:47
Bardzo "prestiżowe stanowisko" o niskiej płacy nie wspomnę. I po co tak łgać Tommy? Standardy w tej "firemce&qu...

"Zorientowany" i Ty wypowiadasz się w kwestii Ci kompletnie nie znanej. Konsultant weterynaryjny nie będzie pracował w terenie , jest to stanowisko nowo powoływane. Zastanawiam się więc skąd czerpiesz informacje o złej płacy i wypowiadasz swoje negatywne opinie wprowadzające innych w błąd?

Zorientowany
@Tommy 24.03.2017 07:59
"Zorientowany" i Ty wypowiadasz się w kwestii Ci kompletnie nie znanej. Konsultant weterynaryjny nie będzie pracował...

To Ty wprowadzasz innych w błąd. Wszyscy wiedzą, że standardy obowiązujące w tej firmie bardzo mocno odbiegają od ogólnie przyjętych. Robienie "dobrego" Public Relations nic nie zmieni.

Xxx

(usunięte przez administratora) Medivet to jak kiedys stocznia zbyt malo ludzi pracuje na szlachte z biura i problemy sa jak zwykle po stronie pracownika no i jak stocznia pomalu zacznie tonac . Dziekuje .

ola

Idzcie popracowac do konkurencji M czyli B. Szef Pan W zwany Burakiem postawi was do pionu i wtedy jeszcze zatesknicie za M

happy
@ola 29.10.2016 07:12
Idzcie popracowac do konkurencji M czyli B. Szef Pan W zwany Burakiem postawi was do pionu i wtedy jeszcze zatesknicie za M...

(usunięte przez administratora) Tak się składa, że prezes w M. wraz ze swoim dworem może sobie z panem W. rękę podać, bo reprezentują ten sam poziom.

ola
@happy 31.10.2016 23:17
(usunięte przez administratora) Tak się składa, że prezes w M. wraz ze swoim dworem może sobie z panem W. rękę podać, bo reprez...

To kto twoim zdaniem reprezentuje lepszy poziom?

aaaaaaaaaaaaa

Osoby piszace te komentarze zapewne zostaly zwolnione. Ja pracuje juz kilka lat i jest ok

Ssssssss

A ja sobie chwalę pracę w Medivecie. Wielu z was chyba nie ma doświadczenia u innych pracodawców. Wtedy oczy co niektórym dopiero by się otworzyly. Chcąc pracować w Medivecie trzeba pamiętać ze jest to korporacją a w każdej korporacji trzeba pracować bo leserstwo szybko wyjdzie na jaw. Premie są a sposób premiowania określony w jasny sposób. Oprócz tego w miare rozwinięty socjal. Może nie są to kokosy ale zawsze dodatkowy grosz na święta i na wakacje wpadnie. Zaciągnijcie informacji z rynku a przekonacie sie ze socjal to jest rzadkość. Jedyne czego mi brakuje to zarząd mógłby pomyśleć o pakietach medycznych np. Medicover lub Luxmed. Podsumowując Medivet jest dla ludzi którym chce sie pracować. Kierownictwo wymagające ale jak masz efekty to zostanie to docenione. Jesli nie chce wam się pracować i szukacie pracy tylko po to żeby się gdzieś zaczepić to uwierzcie ze szkoda czasu bo szybko zostaniecie przeswietleni

Amczik

Jeśli umowa o pracę jest od pierwszego dnia i od razu to chyba nie ma co wydziwiać, w tym momencie powinien to już być standard, ale chyba wszyscy wiemy, że nim nie jest, generalnie jestem firma na plus

ex-worker

(usunięte przez administratora) DNO !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

@sara

Umowa o pracę jest od razu

anonim

(usunięte przez administratora)

ciekawy

Tylko ze umowa o pracę to raczej norma w firmach i jeśli to ma być jedyną zachęta to raczej słabo się Medivet reklamuje z tego co wiem socjal jest ale nie najlepszy bardziej interesuje mnie czy atmosfera się poprawiła bo to zawsze była ich kula u nogi!

@sara
@ciekawy 05.09.2016 14:33
Tylko ze umowa o pracę to raczej norma w firmach i jeśli to ma być jedyną zachęta to raczej słabo się Medivet reklamuje z tego...

Atmosfera w pracy zależy od pracowników i wszyscy, bez wyjątku ją tworzą

@sara

@morko , w Medivecie nigdy nikt nikogo nie zatrudniał na czarno. Nie wypisuj kłamstw

anonim

(usunięte przez administratora)

morko

To juże na czarno nie zatrudniają, to zeczywiscie pozytywne zmiany:))))

anonim

(usunięte przez administratora)

zadowolony

Ja zarabiam 2000 na rękę z premia której nigdy nie ma więc aplikuj bo ja już składam wypowiedzenie bo idę do lidla tam chociaż jest pożądany socjal :)powodzenia

zadowolony18

Ja zarabiam 2000 na rękę z premia której nigdy nie ma więc aplikuj bo ja już składam wypowiedzenie bo idę do lidla tam chociaż jest pożądany socjal :)powodzenia

anonim

(usunięte przez administratora)

huntastic

Ich misja jest raczej zarabianie hajsu raczej nie jest to instytucja charytatywna. Po za tym nie sponsoruje żadnych schronisk ani fundacji żyje z handlu a nie z pomocy :)

rozżalony150

Firma bardzo słaba, brak szacunku do pracownika chyba najbardziej mnie zraziła do tej firmy,oprócz tego kadra zarządzająca nic sobą nie reprezentuje mam nadzieję, że nigdy więcej nie trafię do tak słabej firmy niestety okazało się to po kilku miesiącach pracy dałem się oszukać! !!!

Rozczarowany

Nie polecam pracy w Medivet. To moja osobista opinia, która wynika z doświadczenia. Wypowiedzi użytkowników sa moderowane :), więc nie podam szczegółów. Dla mnie zmarnowany zawodowo czas. Dokładane zadania po pracownikach, którzy odeszli i ta sama pensja. A szkoda, bo branża z potencjałem i szczególnie po przejęciu przez Henry Schein powinny być możliwości rozwoju i dowartościowania dla kadry. W moim odczuciu zarzad firmy dba tylko o swoje interesy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ted

A może po prostu byłeś za słaby aby dostać tam pracę ?? Gdybyś reprezentował sobą prawdziwą jakość, kulturę , miał odpowiednie doświadczenie i prawdziwą motywację do podjęcia pracy , zostałbyś zatrudniony . Teraz panie MiM mogą sobie tylko gratulować, że nie pracujesz w Medivecie

Obserwator

Do @Ad. Forum jest głównie dla ludzi, którzy potrafią czytać ze zrozumieniem. Odpowiedzi często są w postach powyżej. Więc nie ma sensu pytać o to co jest oczywiste.

Obserwator

Do @piotrusi - Jeśli analiza jak twierdzisz to twój konik, odpowiedź znalazłbyś w powyższych opiniach i nie zadawał głupich pytań.

jaki 2

Jakie szkolenia nie licz na wiele pojeździć tydzień z innym Dk i będziesz tyle wiedział co i nic tam nie ma szkoleń nie łudź sie

Frankie

Są zdecydowanie lepsze firmy niż Medivet i nie jest to Biedronka. Ani w jednej ani w drugiej kariery nie zrobicie. Nie wspomnę o pieniądzach czy prestiżu w w/w firmach bo tu kasy nie zarobicie na przyzwoite życie. To co dla jednych jest sufitem dla innych jest podłogą ich możliwości finansowych i ambicjonalnych.

jack3

Lepiej idź na kasę do Biedry zarobisz podobnie a zdrowia nie stracisz wiem co mówię.

były pracownik

Na szczęście już tam nie pracuję.Bardzo duże wymagania za małe pieniądze dodatkowo atmosfera mobingu ze strony tzw RKS premie bardzo ciężko dostać.braki w towarach brak szkoleń i rozwoju pracowników. cała prawda

anonim

(usunięte przez administratora)

Frankie

Mega brednie opowiadasz.

@#Link

No cóż Hall - masz rację , brudy wylewają tylko Ci z z którymi firma się pożegnała - a dzieje się bardzo rzadko. Kto chce pracować ma pracę a nie tylko się lenić ma pracę pewną a w dzisiejszych czasach to wręcz sytuacja unikatowa.

berta1

Mam chęc pracować jako kierowca wtej firmie doraćcie ok dzięki

aaaaaa

na forum udzielają się głównie Ci którzy już w firmie nie pracują, lub ci którzy boją się o swoje stanowiska jeżeli ktoś chce tracić czas na szukanie po forach opinii, ma oczywiście prawo do tego, jednak nie ma co liczyc na obiektywną informację od anonimowych, często zawistnych osób

ex
@sprawiedliwy 02.06.2015 15:25
bravo ! ja juz długo tu nie pracuję , lecz nieeesmak pozostał,zajrzałem tu z ciekawości co słychać, bo mam nadzieję ,że zło i...

(usunięte przez administratora) Strata czasu, lepiej omijać ten garaż szerokim łukiem.

nowator
@ex 07.06.2015 17:16
(usunięte przez administratora) Strata czasu, lepiej omijać ten garaż szerokim łukiem.

(usunięte przez administratora) to napisz czemu, co takiego zaszło, rzucasz hasło i tylko miejsce zajmujesz na konkretne wpisy !!!

pracownik/ca

Agencja pracy Lobo w Błoniu, rekrutuje do MediVetu ?

gumis
@pracownik/ca 25.02.2015 20:38
Agencja pracy Lobo w Błoniu, rekrutuje do MediVetu ?

NIE tam nie ma żadnej Agencji

Kama

MEDIVET JEST THE BEST

józek

nie polecam pracy w tej firmie,szkoda czasu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne grosze

zado

Pracuje w tej firmie już trochę czasu i naprawdę jest ok. Praca jak praca trzeba pracować, a komu się nie chce pracować niech nie opisuje bzdur. Polecam pracę w Medivecie.

miszka

Zadam tylko jedno pytanie: skoro w tej firmie jest az tak zle to dlaczego wiekszosc z was dalej w niej pracuje??? Nie chca was gdzie indiej .............

rrrrrr
@miszka 20.01.2015 16:45
Zadam tylko jedno pytanie: skoro w tej firmie jest az tak zle to dlaczego wiekszosc z was dalej w niej pracuje??? Nie chca was...

jaka większość????? mnie już tam nie ma...na szczęście. zakładam, że tak większość o którą pytasz już szuka czegoś innego i leje parabolicznie na biede w tej koło nie wiadomo czego bo na pewno nie korporacji do miana której usilnie próbuje się zaliczyć. (usunięte przez administratora)

miszka

A ja powiem tyle:Pracuje w Medivecie juz jakis czas i naprawde nie moge narzekac. Pensja ok zakres obowiazków jasny i zrozumialy. jest sporo pracy ale w dzisiejszych czasach jak chcesz zarobic to musisz pracowac. Pewnie jak komus sie nie chce i i nie ma ochoty sie wykazac to zapraszam na kase do marketu albo wykladanie towaru. Ja jestem zadowolona Ci ktorzy pisza negatywne komentarze chyba nie pracowali w innych firmach, popracujcie w malych prywatnych firemkach to otworza wam sie oczy. a jesli chodzi o pania prezes to z calym szacunkiem ale do tej pory nie spotkalam tak cieplej i sympatycznej osoby

kowalski
@miszka 16.01.2015 20:59
A ja powiem tyle:Pracuje w Medivecie juz jakis czas i naprawde nie moge narzekac. Pensja ok zakres obowiazków jasny i zrozumial...

Wszyscy wiemy komu w doopę włazisz miszka.

yahoo
@miszka 16.01.2015 20:59
A ja powiem tyle:Pracuje w Medivecie juz jakis czas i naprawde nie moge narzekac. Pensja ok zakres obowiazków jasny i zrozumial...

W 100% sie z toba zgadzam i zycze kazdemu takiej Pani Prezes

ktos

w tej firmie jak i w innych dużych molochach . pracuje się bardzo ale to bardzo ostro , jak tam ktoś chciał na magazynie . wykorzystuje się mozliwości ludzkie w 100% . programy liczące wyrobienie . liczące błędy . mierzące czasy , i tak codziennie, na początku to stresujące, ale jak dojdziesz do wprawy bedzie ok , jest duzo innych firm gdzie przyjemnie się pracuje ( a nie siedzi na tyłku )

laik
@ktos 11.01.2015 19:57
w tej firmie jak i w innych dużych molochach . pracuje się bardzo ale to bardzo ostro , jak tam ktoś chciał na magazynie . wyko...

wreszcie ktoś odważny nazwał sługusa po imieniu - może ktoś wyciągnie analizę czasu przebywania na internecie dla tej pani- niekoniecznie na stronach związanych z biznesem wet.jeśli nie macie takich analiz chetnie prześlę zainteresowanym - może kadry chcą wiedzieć co robią niektórzy pracownicy w Śremie,a może wiedzą tylko nie chcą o tym mówić - zwłaszcza na ludzi liżących stopy prezesce.

MAROKINA

PRZECZYTAŁAM WSZYSTKIE OPINIE I DAWNO NIE SŁYSZAŁAM TAKICH BZDUR!!!!!, PRACUJE W TEJ FIRMIE DŁUGO I JESZCZE ANI RAZU NIE ZOSTAŁAM OSZUKANA, LUDZIE KTÓRZY PISZĄ ŻE TO BEZNADZIEJNA FIRMA TO LUDZIE KTÓRYM PO PROSTU NIE CHCIAŁO SIĘ PRACOWAĆ I MYŚLELI ŻE PIENIĄDZE SPADAJĄ Z NIEBA. ANI RAZU W TEJ FIRMIE NIE DOŚWIADCZYŁAM BRAKU SZACUNKU OD PRZEŁOŻONYCH. SZCZERZE POLECAM PRACĘ W MEDIVECIE. I NA PEWNO NIE JESTEM SŁUGUSEM ANI LIZUSEM, JAK TO NAPISAŁA JEDNA Z OSÓB

Wasal
@MAROKINA 09.01.2015 22:07
PRZECZYTAŁAM WSZYSTKIE OPINIE I DAWNO NIE SŁYSZAŁAM TAKICH BZDUR!!!!!, PRACUJE W TEJ FIRMIE DŁUGO I JESZCZE ANI RAZU NIE ZOSTAŁ...

Ci co twierdzą,że nie są sługusami ani lizusami -właśnie nimi są . Właśnie uderzono w stół - nożyce same się odezwały - ciekawe na czyje polecenie. Wtajemniczeni nie muszą się nawet domyślać - oni to poprostu wiedzą.

rrrr
@MAROKINA 09.01.2015 22:07
PRZECZYTAŁAM WSZYSTKIE OPINIE I DAWNO NIE SŁYSZAŁAM TAKICH BZDUR!!!!!, PRACUJE W TEJ FIRMIE DŁUGO I JESZCZE ANI RAZU NIE ZOSTAŁ...

karolina nie gadaj bzdur, biedivet ci życie uratował, każdy normalny już tam dawno nie pracuje, nie masz gdzie iść, więc nie wazelinuj

MAROKINA

PRZECZYTAŁAM WSZYSTKIE OPINIE I DAWNO NIE SŁYSZAŁAM TAKICH BZDUR!!!!!, PRACUJE W TEJ FIRMIE DŁUGO I JESZCZE ANI RAZU NIE ZOSTAŁAM OSZUKANA, LUDZIE KTÓRZY PISZĄ ŻE TO BEZNADZIEJNA FIRMA TO LUDZIE KTÓRYM PO PROSTU NIE CHCIAŁO SIĘ PRACOWAĆ I MYŚLELI ŻE PIENIĄDZE SPADAJĄ Z NIEBA. ANI RAZU W TEJ FIRMIE NIE DOŚWIADCZYŁAM BRAKU SZACUNKU OD PRZEŁOŻONYCH. SZCZERZE POLECAM PRACĘ W MEDIVECIE. I NA PEWNO NIE JESTEM SŁUGUSEM ANI LIZUSEM, JAK TO NAPISAŁA JEDNA Z OSÓB

marokina

PRZECZYTAŁAM WSZYSTKIE OPINIE I DAWNO NIE SŁYSZAŁAM TAKICH BZDUR!!!!!, PRACUJE W TEJ FIRMIE DŁUGO I JESZCZE ANI RAZU NIE ZOSTAŁAM OSZUKANA, LUDZIE KTÓRZY PISZĄ ŻE TO BEZNADZIEJNA FIRMA TO LUDZIE KTÓRYM PO PROSTU NIE CHCIAŁO SIĘ PRACOWAĆ I MYŚLELI ŻE PIENIĄDZE SPADAJĄ Z NIEBA. ANI RAZU W TEJ FIRMIE NIE DOŚWIADCZYŁAM BRAKU SZACUNKU OD PRZEŁOŻONYCH. SZCZERZE POLECAM PRACĘ W MEDIVECIE

pass

Rozumiem że w magazynie w Błoniu, praca jest pod presją i jak odpoczywasz to gonią ?

kierownik

praca pod presją,ile można było to ciągnąć , teraz mam spokojną pracę ,jest robota to robisz , nie ma to nikt nie płacze że siedzisz , swoje zrobisz i jest ok .

pass

do: kierownik - a czemu TY zrezygnowałeś, jak byłeś "kierownik" to nie miałeś źle ?

kierownik

jak w każdej firmie są plusy i minusy ., Plusy : pensja na czas, premie kwartalne ,i paczki na święta :) jak ktoś nie lubi pracować i chce sie obijać na na pewno nie tam . skaner wszystko pokażę :)

kierownik

zarobki zaczynały się od 1600 zł netto . to zależy jakie masz uprawnienia i doswiadczenie .wózek boczny , skaner , po 3 miesiącach możesz dostać podwyżkę, rzadko tak sie dzieje . obiecują głównie .pracowałem 3 lata :) ,ludzie sie zmieniają cały czas , jak pracowało wtedy 15 os . to przez rok zostały z 3 os .

pass

do: kierownik - napisz więcej, co robiłeś, ile zarabiałeś, jaka atmosfera ? ludzie chcą tam pracować więc napisz więcej ?

kierownik

tak pracowałem :) i na szczęście już nie . jest bardzo duży przemiał ludzi , niedawno karetka zabrała dwie dziewczyny , nie wytrzymały nerwowo . praca bardzo stresująca,

Błonie/ Pass

Ktoś pracował w magazynie w Błonie/Pass, jakie macie opinie ?

CDE

@ABC - za samo siedzenie nigdzie nie płacą, ale weź poprawkę, że w mv na rozmowie obiecują "złote góry", superlatywy, wszystko byś przyszedł do nich, a potem......, potem jak ci nie pasuje to "tam są drzwi". Robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są świadomi tego, że jak już ktoś zmieni pracę to nie bardzo będzie mu się chciało szukać kolejnej i z braku laku będzie musiał zaakceptować ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] No, chyba, że ten ktoś ma łeb na karku i nie boi się ryzyka to zleje temat i odejdzie bez płynności przejścia. (usunięte przez administratora)

ABC

Co za bzdury , jakie lojalki na 5 lat? firma jak każda inna , nie pracujesz wylatujesz, nikt nie obiecuje, że za samo siedzenie dostanie się kasę. Fakt , jak chcesz pracować w Medivecie a opierasz się na tych kłamliwych opiniach , które wypisują Ci , którzy wylecieli z firmy to nie staraj się o pracę, szkoda Twojego czasu . Poszukaj gdzie indziej.

Zostaw opinię o MEDiVET S.A. - Śrem

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDiVET S.A.