Jestem osobą niepełnosprawną i chciałem podzielić się opinią o moim pracodawcy. Pracuję tutaj 5 lat i nie wyobrażam sobie pracy nigdzie indziej. Kierownik oraz cała załoga pomaga nam osobom niepełnosprawnym w naszej pracy. O co byśmy nie poprosili to zawsze służą pomocą. Bardzo dziękuję, że mogę tutaj pracować. Teraz wiem, że żyję.
Małgorzata
22.07.2021 14:47
Niestety nie zgodzę się z opinią wyżej ,praca na kuchni z tymi chorymi umysłowo ludźmi to tragedia !!! Dyrektorzy jadą tylko na stażach Wymagania z kosmosu, mało kto tam jest zatrudniony na cały etat , chyba ,że to ktoś z rodziny ... Po za tym pani M z recepcji to panienka lekkich obyczajów i wcale się z tym nie kryje wielokrotnie podkreślała że ona jest tutaj kimś ,a stanowisko to zdobyła wchodząc dyrektorowi panu dyrektorowi J pod stół ,bo raczej inteligentna nie jest .. faworyzowanie tej pani przez pana J daje dużo do myślenia .. jak tylko dyrektorzy szli do domu do swoich rodzin ,bo jest ich dwóch to pani M pokazuje Wtedy swoje prawdziwe oblicze .... hahaha wszyscy tam o tym wiedzą nawet ten Andrzejek skarżypyta i lizus ,więc jak ktoś chce tam pracować to kartą przetargową jest dobre kręcenie loda ,lub bycie z rodziny hahahaha .
Zostaw merytoryczną opinię o ZAZ Pensjonat "Na Wzgórzach"
Nie przegap nowości o ZAZ Pensjonat "Na Wzgórzach"!
ZAZ Pensjonat "Na Wzgórzach"
Kraków
Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy ZAZ Pensjonat "Na Wzgórzach...