Dawno nas nie było na wątku ale to dlatego, że firma dobra. fajni ludzie i atmosfera w pracy, polecam.
Willy
08.01.2022 08:51
Fajni to są niektórzy pracownicy ale Prezes? Wyzysk i kawał (usunięte przez administratora) nic więcej. Magazynowa tak samo ma jakieś problemy psychiczne jest strasz(usunięte przez administratora)nieta. Mistrzowie są w porządku i lepszych nie można Sobie wymarzyć (to nie ironia) Koordynator wpierdala się we wszystko gdzie nie trzeba, to już prawie (usunięte przez administratora) Pracuje tutaj tylko przejściowo ale wynagrodzenie jakie dostajemy to jest żałosne, w dodatku nas okradaja co miesiąc na pareset złotych bo Prezesik przecież musi na wakacje jechać za coś. Na szatniach śmierdzi niemożliwie od kilku pracowników bo chyba nie wiedzą co to znaczy higiena osobista, a sanepid dawno powinien tam się znaleźć, wstyd i chanba dla PKN Orlen za zezwolenie wykonywania prac na Swoim terenie takim pracownikom.
sylwia
24.04.2016 16:54
moim zdaniem bardzo fajna firma zajmująca się ekologiczną rekultywacją zielonych terenów, praca dla ludzi z pasją i zawodowców :)
zieleniak 2
20.01.2016 13:36
praca jak praca tylko ze w zieleni zwykly pracownik powinien znac sie na wszytkim a panowje mistrzowje sa tylko od brania pieniedzy bo twjerdza ze oni sa od zadzenia a nie od roboty i to co zrobja ludzie w rozmowje z szefem przypisuja sobje a w sumje to bjora roboty i nic onich niewjedza dopjero robole jak jada na robote musza wszystko latwic i swjecic oczami za brak kompetnci kierownictwa bo jak zaczyna sie jakas robota to mistrzowje sa bardzo zajeci i nie uchwytni po za tym naco im samochody slurzbowe do jazdy do domu a jest ich trzy jak na robote niema czym wyjechac a jak sie cos zepsuje to jest wjelkie zdziwjenie jak moglo sie zpsuc a szef wje tylko to co mu koordynator i mistrzowje powjedza
Renata
21.02.2016 16:39
Analfabeto naucz się poprawnie pisać jak chcesz cos przekazać.
WIDZE ZE KTOS OPISUJE FIRME I PODSZYWA SIE POD SWOJA KOLEZANKIE.TAK NAPRAWDE TO WSZYSTKO MOZNA SPRAWDZIC KTO WYPISUJE .PRACUJESZ TAM GŁUPIA DEBILKO I PISZESZ O SOBIE NIE PODOBA SIE TO NIKT CIE TAM NIE TRZYMA .
lilusia
02.03.2015 23:24
Brygadzista wykorzystuje ludzi , a sama nic nie robi tylko sie opierdala :) pozdro dla niej :)
Tereska
07.02.2015 18:28
Osoby niepelnosprawne maja za duzo metrow do sprzatania i brygadzistka stale doklada zeby sie podlizac prezesowi a tak nie powinno byc. Umowy zlecenia albo niecaly etat, biora wyciagi i sprawdzaja czas pracy. Brygadzistka ciagle sprawdza, kontroluje, wiecznie niezadowolona. Biora pieniadze z PEFRONu i z orlenu i maja ludzi za darmo. Nie polecam tam pracy, jak znajde cos innego to odrazu odchodze.
zieleniak
29.09.2012 11:12
Aktualnie praca w PU Zieleń to prawdziwa kicha. Marne zarobki 8 zł do ręki na godzinę pracy. Oczywiście umowa zlecenie na dodatek nowa co miesiąc. Brak perspektyw jakich kolwiek. Urlop dostaniesz, ale oczywiście bezpłatny. Nie polecam, sam szukam czegoś lepszego.
Zostaw merytoryczną opinię o PU ZIELEŃ
Nie przegap nowości o PU ZIELEŃ!
PU ZIELEŃ
Płock
Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie PU ZIELEŃ. Znajdziesz poniżej równie...