AB Werkt

Baarlo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 92 ocen.

AB Werkt
2 92 6 1

Opinie o AB Werkt

Joanna "delta"

Biuro nie najgorsze, jak się trafi na stałą pracę można zarobić. Gorsza sprawa z zakwaterowaniem w Haelen (i nie chodzi tu o warunki a o osobę, która się tam panoszy jako koordynator a tak naprawdę jest od wydawania rowerow i butów). Piotr M. osoba, która psuje cały wizerunek firmy, prostacki, chamski, wulgarny a do tego agresywny. To tylko kwestia czasu az kogoś uderzy. Kultury u niego nie ma za grosz, obraża ludzi i wyzywa. Nie wiem jakiego rodzaju ma układy "na górze" ze wogole tam pracuje. Wiele osób rezygnuje z pracy w AB Werkt przez Piotra M. My również z jego powodu zrezygnowalismy. Chcieliśmy przenieść się do Baarlo (wbrew niektórym opiniom jest tam o niebo lepiej i spokój przede wszystkim) lecz nie było tam miejsca. Przykre, ze dyrekcja nic z tym nie robi, chociaż były pisane oficjalne skargi na niego. POLECAMY biuro AB Werkt lecz NIE POLECAMY zakwaterowania w Haelen!

Zolza

Nawet nie umia 30 euro oddać za klucze trzeba się o wszystko prosić nie polecam ab WERKT

Tobiasz
@Zolza 31.10.2018 09:57

A jaką firmę polecasz ? Jaka w 100% jest idealną firmą. Może klucze trzeba zwrócić aby ubiegać się o zwrot.

Justyna

Nie polecam firmy Ab, ponieważ lekceważą pracowników i nie starają się pomóc tylko odsyłają od jednej osoby do drugiej tłumacząc się cały czas że mają inną prace. Od miesiąca nie mogę się doprosić firmę o rozwiązanie mojego problemu. Wysyłają rozliczenia z błędami np. potrącają dwa razy za mieszkanie lub ubezpieczenie , nie wypłacają wszystkich godzin, na rozwiązanie jakiejkolwiek sprawy trzeba czekać długi okres i się prosić.

Rozczarowana

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Ab werkt na początku bardzo fajnia współpraca. Wypłata się zgadzała. Gorzej jak ludzie do Polski wrócili, nie mogliśmy doprosić się o ostatnią wypłatę. Nie odbierali telefonu, nie odpowiadali na smsy. Jak już daliśmy radę się z kimś skontaktować to jedni wysyłali nas do drugich, a jedna pani po prostu słysząc sytuacje się rozłączyła.! Mieli 6 tygodni na wypłatę wakacyjnego. Jak już przyszła wypłata wakacyjna to zostały jakieś kwoty ,,z nieba'' poodejmowane i z 60 euro ledwo 6 euro wpłynęło. I tak rżną Polaków.!!

Pppp
@Rozczarowana 22.10.2018 20:49

Mój narzeczony też czekał za swoją kasa dzwonił do pana kordynatora do każdego z biura i nikt nie odbierał .(usunięte przez administratora)nigdy już tam nie wrócę. (usunięte przez administratora) !!!!

Blala
@Pppp 26.10.2018 09:43

A dlaczego usunięte zostały prawdziwe wyrazy co wstyd że ludzie opisuja wasza firmę.? Widać że panie z biura się nudzą.

INDIANIEC

Osobiście pracowałem kilka lat przez te biuro i nigdy nie było tam problemow z pracą i wypłatami i nie piszczcie głupot na temat Olka bo nikt z was nie wie jak było na Baarlo wcześniej zanim on został koordynatorem parku bylo cpanie i pijanstwo i zlodziejstwo strach wieczorem bylo chodzic dzieki niemu duzo sie zmienilo na lepsze i mysle ze te glupoty wlasnie piszą smarkacze którzy pojechali się zabawić a tu ZOONG więc nie piszczie glupot na tę firmę i warunki mieszkaniowe gdyż domki są po remoncie a jak bydlo przyjezdza i nie dba woli kupic tanie wino zamiast przescieradla pod (usunięte przez administratora) i w brudzie chce mieszkac to pozniej jest jak jest

Niezadowolony

Jedna wielka masakra. (usunięte przez administratora) i nic więcej. Pani Beata Zych to najgorsza koordynatorka jaka chodzi po ziemi. Nadal czekam na wypłacenie części pieniędzy.

Pati

Złodziejska firma nie polecam !!!!

Marian

Witam a wiecie coś o pracy na pakowaniu pomidorów i mieszkaniu w mierlo na bungalow park mam przez ab werkt, bo patrzę po opiniach to nic nie widać ani o tym ani o tym tylko o patologii w barllo

Kasia

Nie polecam tej agencji ocena 1

S

Nie żaden romuald tylko roman z cygańsko rumuńskimi korzeniami pełni role woźnego na baarlo.konfident z Polski

K
@S 11.09.2018 22:19

Dokladnie. Pan i wladca Baarlowskuego podziemia. Haha ! No cyrk na kolkach. Ale na niego juz ponoc jakas ustawka jest . Tak slyszalem . Od znajomych tam .

Edyta
@K 12.09.2018 10:42

Jacy Wy wszyscy jesteście mądrzy! Siedzieć i anomimiwo kogoś obrażać! Taki jesteś mądry i odważny jeden z drugim, to dlaczego nie przyszliście w oczy powiedzieć tylko piszecie idiotyzmy? Te Wasze "ustawki" to groźby karalne i nie myślcie sobie, że internet da Wam wtedy anonimowość! Banda tchórzy!!

A.....a...

Jedna wielka masakra! Po pierwsze odrazu po przyjezdzie tam na park w Baarlo zawału serca bym dostalam widzac tego Pana menagera parku. Ja nie wiem czy on posiada wogole lustra w domu straszy juz na samym poczatku . Ja nie rozumiem biura ze taki ktos jest tam w biurze i to nie opinia tylko moja ale wszystkich naprawde wszystkich osob ze ten dziwolag wogole tam przyjmuje. Moim zdaniem powinni dac jakiegos reprezentatywnego milego faceta tak jak jest w wiekszosci biur a nie takiego dziwolonga . Koordynatorki tez przymulone nie wiedza co i jak . Prosic sie trzeba zeby cos zalatwily. Mieszkania na Baarlo poprostu tragedia. Nawet za darmo tam bym nie mieszkala. No i chlopaczki maja tam (usunięte przez administratora) Zwlaszcza przystojni. Bo tam rzadzi potwor . Bleeeeeeeee . Nie polecam tej agencji

Joanna
@A.....a... 12.09.2018 10:43

Żałosne.... Mam dwa pytania; odnośnie tego czy pojechała Pani tam do pracy czy szukać przystojniaków?! I jak można nazwać kogoś "potworem" samemu ukrywając się pod nędznym pseudoniem? Nie rozumiem dlaczego Administrator strony pozwala na obrażanie tutaj innych? Co wnosi opinia takiej... Pani, która pisze, że Pan tam pracujący nie jest w/g niej przystojny i nazywa go "dziwolągiem!)Opinie mają dotyczyć agencji a nie tego czy ktoś jest przystojny czy nie. Większość osób tu przyjeżdżających ma problemy z porozumiewaniem się w języku polskim (nie mówiąc o obcym) i tylko dzięki takiemu Romualdowi czy którejs z koordynatorek są w stanie cokolwiek zrobić. Tak się nie podoba? Agencji jest mnóstwo, tylko co zrobić jak ledwo przedstawić się potrafi jedna z drugim?

Tobiasz
@A.....a... 12.09.2018 10:43

100 razy się zastanów ,a potem pisz bo piszesz brednie.Nie wygląd zdobi człowieka tylko jakie ma serce. A ty co piszesz takie brednie powinnaś być pociągnięta do odpowiedzialności.

Niedostepny

Ja tez tam pracowalam pierwsze trzy tygodnie tragedia bez kasy i Latanie do biura z awanturami. Praca nie byla zla zdzierstwo jest za domki jak mi sie trafilo mieszkalam z mezem z kretynem co sobie sprowadzal kochanke a potem dzwonil do żony ze ja kocha zygac mi sie chcialo jak go widzialam ale tak bywa.z niekturymi kordynatorkami mozna porozmawiac a z taką jedna to trzeba bylo jej przypominac ze laski nie robi. Ogulnie przygoda zycia czlowiek pojechal zobaczyl jak wyglada życie. Co nie ktòrzy tam to cala kase przepijaja I tak wyglada życie takiej osoby. Mozna tez spotkac ludzi co ci pomaga tak jak mi I mojemu mezowi,A nie ktuzy to cie by w łyzce wody utopili ale w polsce tez tak bywa .Dic uprzejmy troche zakrecony,P.Romuald co onim moge powiedziec nie jest zlym czlowiekiem ale powinien zastanowic sie czy ta Praca go nie wykancza czasem to szkoda życia na taką prace ktora kosztuje wiele nerwow udalo mi sie go zobaczyc grzecznego I milego ale I widzialam go tak wscieklego ze szok ludzi duzo o nim muwia ja nie chce go oceniac bo osobiscie nic do niego nie mam.i na koniec w ab przydaly by sie pozadki zeby ludzie chciali tam wracac a nie mial takie wspomienia jak pisza co nie ktòrzy.

Lukaszek

Co mogę powiedzieć hmmm... Ze do tej pory nie zobaczyłem pieniędzy na swoim koncie i że straszna patolka tam jest chodzi o ludzi którzy tam zarządzają, nie nadają się do niczego. Nie polecamy nikomu.

Cezary

Jakieś wskazówki przed aplikacją?

Mgr
@Cezary 22.06.2018 18:19

Nie aplikuj do tej agencji i przez pośrednika tu w Polsce do ab werkt

Ona w Holandii

Pracuje przez to biuro już prawie 3 lata. Nigdy nie zdarzyło mi się upominac o swoje pieniądze. Może miałam że 2x opóźnienie z wypłatą bo umowa nie była podpisana. Co do warunków mieszkaniowych. Bywa różnie. Jeśli trafisz "w drugą część" na końcu kempingu Baarlo to jest dość schludnie i czysto. Często to sami ludzie zostawiają (usunięte przez administratora) i malarie na domku. Na początku zaś kempingi są obskurne. Często jest grzyb i niestety, ale pokoje wyglądają okropnie. Podlogowka taka, że jak nawet umyjesz ja to i tak wygląda jak brudna. Czasami brakuje klapy od kibla, nie ma zasłony do prysznica. O klapę prosisz parkmenegera filii ab werkt w Baarlo. Reszta jest w Twoim zakresie. Ów park menager to kawał (usunięte przez administratora) Tak. Wszystko zależy od tego jak pozwolisz sobie "w kaszę dmuchać". Jak się nie odezwiesz i pozwolisz się ponizac to będzie po Tobie jechał. Sama wiem na swoim przykładzie. Skończyło się na tym, że koleś musiał wziąć przymusowy urlop. Odtąd sprawy w biurze mam załatwione od razu, miło i grzecznie. Sama koordynator przywozi mi nawet umowy na mieszkanie. Od ponad 2 Msc jestem już na normalnym mieszkaniu, właśnie przez ab werkt. Co do pań koordynatorek, cóż.. Wielka łaska przy załatwieniu czegokolwiek jeśli jesteś "malomowny" itd. O wzięciu chorobowego zapomnij, chyba, że umierasz. PS. W tamtym roku byłam na chorobowym przez 12 dni. W dniu kiedy koordynatorka umówila mnie na wizytę u lekarza holenderskiego 1 5h po tym napisała mi e-mail "Czy jest Pani jutro zdolna iść do pracy?" nie byłam zdolna. Nachodzily mnie co 2 dzień na domku. Ze jak to, pracy nie ma itd. To może na urlop jechać trzeba wcześniej. Itd. Dodam, że jestem z partnerem i nie, nie pojechałam wcześniej na urlop, ponieważ urlop chcemy spędzić razem, a nie osobno. Na szczęście mój pracodawca jest mega wyrozumiały i mogłam być na "l4" ile chciałam. Wszystko zależy od tego na jaka pracę trafisz. Obecnie nadal borykam się z problemami że zdrowiem, ale leczy mnie już holenderski lekarz, którego załatwiła mi właśnie polska brygadzistka z pracy. Mogę brać więcej wolnego jak trzeba itd. Warto znać tutaj chociażby podstawy ang! Co do ludzi... Polacy... Cóż... Większość to patologia... Przychodzi Ci taki z pracy i zamiast obiad zjesc to na dzień dobry jest "pssss" od puszki od piwa. Jeśli chcesz pracować, znasz język, nie jesteś idiota co nie potrafi się wyklocic o swoje to jedz. Polecam

Auri

Jak dla mnie beznadziejna firma przedłużają wypłaty do tego mają gdzieś klientow nie polecam .

nowy

Witam, czy był ktoś w pracy przez AB Werkt w Roermond? Interesują mnie warunki tam panujące i info na temat kontaktu z koordynatorami. Będę wdzięczny za wszystkie opinie.

Tobiasz
@nowy 19.06.2018 17:52

Biuro ogólnie jak chcesz pracować jest ok.Koordynatorki teź jak masz podejście jak normalny człowiek tylko trzeba mieć trochę cierpliwości i umieć zrozumieć koordynatorów bo oni też mają dużo obowiązków i pracy.Ludzie z którymi muszą współpracować są różnych narodowości .Ja osobiście mam wielki szacunek i podziwiam koordynatorów za ich pracę bo nie jest łatwa.Warunki nie są tragiczne.

nowy
@Tobiasz 19.06.2018 19:20

Dziękuję.

Zainteresowany

Miałem zamiar starać się o pracę ale trochę się zastanawiam!!

Jasiek

A może warto znaleźć sobie indywidualnie mieszkanie i byłoby super.

ter

ma ktoś do nich jakiś kontakt telefoniczny? może być holenderski, byleby z Polakiem pogadać?

반죽

Jeżeli jedziesz po raz pierwszy warunki mieszkaniowe mogą wystraszyć (wielu ludzi mieszkało po 4 osoby w jednym baraku mimo, że holenderskie prawo pozwala mieszkać na takim metrażu w max 3 osoby). Bardzo zniechęcić mogą również pieniądze, które są potrącane co tygodniowo z wypłaty przez biuro za barak, który często jest obskurny i brudny po poprzednich lokatorach (około 70 euro). Pieniądze w moim przypadku wypłacane było przez biuro regularnie oraz bez spóźnień jednakże wiele razy miałem wątpliwości czy nie zostało przelane trochę zbyt mało pieniędzy. Denerwować może również to, iż wiele spraw załatwia się w biurze do którego trzeba chodzić niekiedy parę razy dziennie ze względu na to, iż jest się zbywanym przez obsługę. Wystraszyć może również podejście polskiego głównego kordynatora. Jest to człowiek prymitywny i bardzo niemiły. Jednakże rozumiem po cześci zachowanie tego człowieka ze względu na ludzi, z któymi musi pracować. Co do pracy to byłem z niej zadowolony ze względu na to, że traktowano mnie tam dobrze i uczciwie (dobrze jest znać podstawy angielskiego- wielu holendrów pozytywnie na to patrzy). Pamiętać należy jednak że jest wiele przedsiębiorstw, które współpracują z AB więc praca może przytrafić się różna. Ludzie to największy minus tego kempingu. Jeżeli jesteś człowiekiem młodym, przyjechałeś na wakacje dorobić trochę kasy, i twój iloraz inteligencji jest przynajmniej średni to wg. mnie to dobre miejsce dla Ciebie ze względu na to żeby uświadomić sobie jaki poziom ludzi reprezentuje nas za granicą. Ogromna część naszych "braci" z polski, która tam mieszka to ludzie bez perspektyw, bez wykształcenia, z marginesu społecznego, z dużymi problemami alkoholowymi i narkotykowymi (nie mówię tutaj o trawce). Są tam też ludzie niebezpieczni wyrwani żywcem z recydywy. Po kempingu często kręci się trochę dziwnych typów. Nie raz widziałem pijanych/ naćpanych polaków drących się w centrum Baarlo. Nawet jeśli ktoś nie krzyczy i nie jest strasznie pijany to naszego krajana można poznać po pomarańczowej reklamówce z Coopa, "gustownym" ubraniu oraz po marszu środkiem ścieżki rowerowej. Takiej ilości patologii jaką widziałem na tym kempingu nie widziałem w Polsce przez 5 lat.Jeżeli chcesz przeżyć ciekawą przygodę i zarobić trochę kasy to jedź i czerp z tego. Najbardziej szkoda mi ludzi, którzy jeżdżą tam faktycznie zarobić uczciwie pieniądze, są kulturalni i nie wyglądają jakby urwali się z pobliskiego lumpeksu bądź kontenera z ubraniami PCK. Btw. czytając niektóre komentarze tutaj można doznać chwilowego zaćmienia mózgu. A i jeżeli jesteś normalnym człowiekiem to odradzam jechanie w to miejsce samemu.

no
@반죽 10.05.2018 03:01

Cała prawda! Warunki mieszkaniowe to porażka. Normalny człowiek nie przeżyje tam długo, bo nie chce mieszkać w pleśni, korzystać z ochydnej obdartej, brudnej i śmierdzącej łazienki i toalety. Sprzątać po innych (często chorych opóznionych osobach, no normalnitam nie jezdza, a jak jadą to uciekają) bo to warunki spartańskie. Niektóe typy są zadowoleni, nakupią sobie taniego piwska, posiedzą przed domkiem ze swoim ukochanym disco polo na caly regulator, trasa sklep - dom, spia w butach, nie myją się, nie sprzątają, nie masz wpływu na to z kim będziesz, czesto ci sprowadza do domku swoich kolegów, praca raz jest raz nie, jeden (usunięte przez administratora) dostanie fajną prace blisko a mądry dojazd albo co chwile inną, kwestia szczescia.

evva
@no 13.05.2018 12:09

Jesli jestes studentem, mładą dziewczyną, lub parą: darujcie sobie. Więcej złości. Tam wszyscy uważają się za super mądrych, a są starymi kawalerami z przepitymi głowami. Wiecie jak to jest dyskutować z takimi ludzmi? WALKA Z WIATRAKAMI. Jesli w domku (to są małe obskurne domki) bedziecie z 7 takimi osobami lub w Baarlo z 3 to będziecie musieli sprzątać za nimi, ciężko spać, boisz się o swoje rzeczy, o dom, czy zamknął, czy nie zaproszą jakiś obcych ludzi, albo wyłączął gaz, tam ludzie wyjezdzają i przyjezdzająz dnia na dizeń, mogą cie okraść i zniknąć bez słowa. Pokoje są 2 osobowe. Za domek odpowiada się WSPÓLNIE. Dzielisz odpowiedzialność z jakimiś burakiami. Często są kradzieże. Teren nie jest strzezony. Agencja moze tak, ale z prywatnym domem. Pieniądze średnie. Czasami trzeba się upominać. W domkach są kary, za brak porządku, za nie wyrzucone smieci, brak przescieradła. W biurze codziennie wielka kolejka. Cieżko coś załątwić.

Olo

Zlodzieje,zlodzije i jeszcze raz zlodzieje!!!

Miqlos
@Olo 31.05.2017 08:51

A z czego cię okradli???

anonymous
@Miqlos 18.03.2018 15:48

bystrzaku z pieniędzy? ja pracuje 6 tydzień przez ab i jest to mój ostatni. Po 3 tygodnie chodziłem upominać się o swoje pieniądze aż powiedziałem dość. A tak na marginesie to z 20 osób które pracowały ze mną 6 osób miało ten sam problem wiec nie jest to pojedynczy przypadek.

Hanusia

Pracowalam kasa na czas koordynatorka wporządku warunki mieszkaniowe znakomite niewiele jest tak dobrze zorganizowanych biur.Chce ponownie wyjechac do nich do pracy .

idywiduum
@Hanusia 17.03.2016 20:23

Ale ty chyba nie piszesz o AB Werkt w Baarlo???!!!

blablabla
@Hanusia 17.03.2016 20:23

Kto takie pierdoły wypisuje???

hannah montana smietana
@blablabla 12.08.2017 12:14

kto tak zmyśla??? chyba sie Hanusia naćpałaś lub całe zycie na smietnisku mieszkalas to dla ciebie takie warunki są super, trzeba byc slepym albo z buszu zeby mowic super a ktos ktosprawdza salarisy dokladnie i wie ile ma miec to nigdy nie powie ze zawsze dostawal dobrze bo zawsze cos kradną

Andzej
@blablabla 12.08.2017 12:14

Jakas z biura pewnie pisze

anonymous
@Hanusia 17.03.2016 20:23

Hanusia nasuwa mi się jedno pytanie po przeczytaniu twojej opinii, a mianowicie jak można być taka karykaturą człowieka żeby aż tak zakłamywać rzeczywistość i okłamywać ludzi którzy bardzo często mają nóż na gardle i taki wyjazd to ich jedyna szansa.

anonymous

Krótko i na temat. Jeżeli lubisz ciężko pracować i następnie prosić się o swoje zarobione pieniądze po kilka razy to jest to właśnie agencja dla Ciebie. Czasem wypłatę dostajesz z 3 tygodniowym opóźnieniem oczywiście po kilkukrotnym odwiedzeniu biura z prośbą żeby Ci łaskawie wypłacili lub usłyszysz tylko pogardliwe stwierdzenie przecież ja panu nie wyczaruje. Wiec podsumowując jeżeli lubisz błagać o swoje ZAROBIONE pieniądze i pracować na panie w biurze które gardzą Tobą i najchętniej napluły by wam w twarz żebyś więcej nie raczył przychodzić upomnieć się o swoje pieniądze TO JEST TO WŁAŚNIE AGENCJA DLA CIEBIE. Celowo nie poruszyłem innych kwestii typu zakwaterowanie, zarobki ponieważ co wam z tego skoro możecie wcale tych pieniędzy nie zobaczyć jeżeli nie jesteście zdesperowani żeby walczyć z tym całym syfem jaki was będzie tutaj otaczał.

Aro

Jeszcze chciałem dodac,że na wypłatach oszukują.Nie wypłacają za święta,np.Swieto Królowej,gdzie każdy ma mieć dodatkowo zapłacone,albo jak nie pracował,to normalnie ma mieć dniówkę zapłaconą.Najgorzej jest jak w tygodniu pracujesz u kilku pracodawców,to zazwyczaj od jakiegoś ci nie wypłacą.Wypłaty też nie są na czas.Niekiedy nawet 3 tygodnie trzeba czekać,a koordynatorka ci mówi,żebyś od kogoś pożyczył...makabra.Musisz wciąz do koordynatorki chodzić i o swoje pieniądze się prosić.Codziennie przed biurem tłumy ludzi,a tylko 10 na dzień moze się zapisać.Jedz tylko jeśli ktoś już ci zaklepał na miejscu stałą pracę,to i godziny będziesz miał i będziesz wiedział co będziesz robił.

Aro

Byłem już kilka razy pracować przez AB i powiem Wam wszystkim szczerze.Jak nie masz znajomego co ci załatwi stałą pracę w której pracuje,to nie masz się po co wybierać do Holandii.Koordynatorka w Polsce ci powie,że jedziesz np. pracować do hurtowni pomidorów.A na miejscu często się okazuje,że robisz inną pracę,albo prawie w ogóle jej nie masz,bo robisz po 3 dni w tygodniu. Sciągają tylko ludzi po to,żeby mieli za co opłacić domki,które wynajmują i samochody,które są w leasingu.Tak więc to co mówi koordynatorka w Polsce,to w ogóle się nie liczy.Ona tylko jest po to,żeby zwabić człowieka do Holandii,a potem ma cię gdzies. Powie ci,jak będziesz miał problem,zeby się zwrócic do koordynatora w Holandii.Po prostu umyje ręce.A jechać przeszło tysiąc kilometrów po to,żeby robić po 3 dni w tygodniu,nie ma sensu.A pracodawcy Holenderscy już też są coraz bardziej bezczelni.To już nie tacy sami mili ludzie jak 15 lat temu,gdy jeszcze mało kto jezdził do Holandii.Tak więc miły człowieku zastanów się zanim pojedziesz.

Hanna

Czy AB Werkt zapewnia zakwaterowanie? Czy daleko od miejsca pracy? W jakich warunkach mieszkają pracownicy? Kto jeszcze zna pracodawcę i wypowie się? Czekamy.

Karolina
@Hanna 30.04.2018 09:55

Domki holenderskie na 100%zapewnia zakwaterowanie... Warunki to zależy kto na kogo trafi czysto porządek który pilnuje Pan Romuald z Dickiem ogólnie są dobrymi ludźmi.. Nie ma się co martwić firma lojalna jak najbardziej polecam

xoxo

Pracowalam tam w tamtym roku . Wyplaty byly w terminie. Zalezy tez jaka praca. Z koordynatorkami dalo sie prawie wszystko zalatwic. Dick byl bardzo w porzadku . Tylko ciezko do biura bylo sie dostac . Na temat Romualda nie bede sie wypowiadac . Polski Holender za granica xD Na warunki nie ma na co narzekac sa gorsze. Kary za wszystko daja jak Romuald sie pojawil . Pralnia zazwyczaj nie dziala tak jak powinna. Czesto zastac wolna lub dobra pralke. Ludzie nie sa zli . Jak jestes w potrzebie pomoga. Przestancie tak narzekac , bo i tak wiekszosc tam wraca . . .

goworkt
@xoxo 20.01.2016 19:22

ludzie którzy zycie w pl nie maja i godnosci zeby inna robote znalezc i inne biuro to wracaja madry nie wroci

Andrzej
@goworkt 12.11.2017 11:27

Dokladnie madry nie wroci

wesoła

Warunki są możliwe, raczej uważała bym na ludzi takich jak jest pan Tomasz J, który udaje do ludzi że jest w porządku obgadując ludzi z biura, Romuald Ciebie też, a do biura na ludzi. Jest to kawał ciula, kanalii i pijaka przez którego prawdopodobnie wyrzucano dużo ludzi z tego co słyszałam przez przypadek rozmowy jego i jego pseudo kolegów. Jego motto brzmi na Baarlo rządze ja. Moim zdaniem skoro on niesłusznie mówiąc brednie do biura pozbywał się ludzi, ktoś otworzy oczy i zrobi porządek z nim. W pracy też nie jest lubiany, można to usłyszeć od ludzi którzy pracują na papryce z innych firm. Jednym słowem kupa gówna. Jestem na Baarlo i znam sytuacje.

Cezar
@wesoła 07.05.2017 21:13

A jak zarobki? Bywa że ludzie często siedzą na wolnym, czy normalnie się pracuje?

Miqlos
@Cezar 11.05.2017 16:00

Zależy od sezonu. Najgorzej na skoczka codziennie gdzieś indziej...

Andrzej
@wesoła 07.05.2017 21:13

Na baaro to sama patologia mieszka.Tomasz J tez mi jest znany. Ma ksywa gumowe ucho.

Prawda o AB Werkt

Napiszę całą prawdę o AB Limbirg/AB Werkt Baarlo/AB Werkt Haelen/AB Werkt Holandia. Nie popełniajcie tego błędu. Nie wierzcie w pozytywne opinie, które przysięgam, że jak już to piszą sobie oni sami. Nie sugerujcie się stroną internetową, która oczywiście jest zachęcająca. Nie sugerujcie się tym co powie wam wasz pośrednik w Polsce. Oni sprawiają tylko dobre wrażenie, ktoś kto to wszystko przemyśli zmanipulowany dojdzie do wniosku, że ''chyba dbają o ludzi, chyba się przejmują ich losem, chyba zapewniają im godne warunki, chyba szukają im dobrej pracy i wielu godzin, chyba liczą się z ich zdaniem i dbają o bezpieczeństwo'' NIE PRAWDA! Przyjeżdżając tu będziecie żałować pieniędzy wydanych na bilet i zostaniecie tylko po to, żeby zarobić na powrót.

Miqlos
@Prawda o AB Werkt 11.11.2017 10:34

Jedni przychodzą drudzy odchodzą... I interes się kręci ;)

Ab Ostrzezenie
@Prawda o AB Werkt 11.11.2017 10:34

Potwierdzam w 100 % jedzie się przez te manipulacje jak to pięknie tylko po to żeby zarobić na powrót! Kłamstwa i złodziejstwa tak z Ab w Polsce jak i całe Ab Werkt! Oszukują pieniężnie za 4 dni pracy przesyłają 60 euro tylko dla tego żeby oszukać człowieka! Ostrzegam nie popelniajcie błędy żeby tam jechać będziecie tego żałować!

Zostaw opinię o AB Werkt - Baarlo

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Werkt