work factory GmbH

Leverkusen

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 312 ocen.

Opinie o work factory GmbH

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work factory GmbH

Odolański

Słyszałem, że Work Factory to spoko agencja. Zastanawiam się czy osoby , które tak narzekają są oby na pewno dobrymi fachowcami? A może tylko udają takich a firmy zachodnie zaraz to wychwycą i jest kłopot. Później jest przerzucanie problemu na agencję!

Amator

Słyszałem sporo dobrego o agencji i mam zamiar wyjechać z nimi do Niemiec. Trochę martwią mnie niektóre opinie ale myślę, że mając trochę informacji będę wiedział na co zwracać uwagę przy podpisywaniu umowy.

Kola

Fajna agencja, mają normalne oferty tylko jak ktoś jedzie za granicę na wycieczkę to niestety nie zarobi a wyda kasę! Szkoda tylko, że nie pamięta się co tam robiono? Tracą na takich osobach inni do których zagraniczni pracodawcy podchodzą bardzo nieufnie

grzesiek34rh
@Kola 24.07.2017 12:23
Fajna agencja, mają normalne oferty tylko jak ktoś jedzie za granicę na wycieczkę to niestety nie zarobi a wyda kasę! Szkoda ty...

czytaj uważnie co kto pisze łosiu zamiast obrażać ja nie jeżdze na zbieranie ogórków jak prawdopodobnie ty i ten komentarz zachowaj dla kogoś ze swojej rodziny co najwyżej.

grzesiek34rh

małe sprostowanie 400-450euro za miesiąc pensjonat wcześniej napisałem tydzień na tydzień 105- 120 w każdym razie jedna wielka porażka zdecydowanie odradzam

grzesiek34rh

Witam byłem w Niemczech na wycieczce z tej firmy na własny koszt pani Agata najlepiej jakby się zabrała za prace w polu bo chyba tylko do tego ma kwalifikacje to kompletnie nie kompetentna osoba wysłała mnie na mój koszt do firmy która złożyła zapotrzebowanie na zupełnie kogoś innego po przyjściu do zakładu okazało się że szef nie potrzebuje mnie do prac nie pracowałem nawet 5 minut pani Agata znalazła mi inna prace do której miałem sam dojechać autobusami po Niemczech.Następna sprawa ceny kwatery tzn.pensjonatu to około 400,450 euro tygodniowo odradzam komukolwiek wyjazd przez AiM lub work factory miałem zarobić a straciłem około 1000zł mase nerwów i zdrowia pozdrawiam.

Natalia

@Kowal Myślę, że znacznie więcej dowiesz się pisząc do firmy email: koeln (@) work-factory.de. Na takich forach to tylko pyskówka aż się nie chce czytać. Szkoda, że ludzie piszą jedynie o swoich pretensjach, mogliby napisać jak pracują. To częsta przyczyna problemów.

Kowal

Czy ktoś z was może napisać coś poważnego czy tylko pyskówki jak u polityków. MNIE INTERESUJE PRACA? Czyli czy stacjonarnie noclegi zawsze w tym samym miejscu ? czy raczej praca objazdowa? raz tu raz tam? Czy praca w grupach? czy solo? Czy do praca jada ludzie z doświadczeniem czy rożni.?,pomocnicy do przyuczenia jesli ktoś moze to czeka na odpowiedz. Dziękuje

Dominika

@Nick Myślę, że wszystkie informacje otrzymasz pisząc e-maila na adres firmy: koeln(@)work-factory.

Kolorado
@Dominika 14.03.2017 18:35
@Nick Myślę, że wszystkie informacje otrzymasz pisząc e-maila na adres firmy: koeln(@)work-factory.

Pani Dominiko jeszcze Pani tam pracuje u tych oszustów.To chyba tylko Pani tak długo tam wytrzymała.Gratuluję

Mentor

To jest dobra agencja, tylko ludzie sądzą, że wystarczy wyjechać i kasa należy się bez dyskusji. Praca za granicą jest ciężka.

Śrubownik

Jak ktoś jest nastawiony psychicznie na pracę z pełnym zaangażowaniem to na pewno będzie zadowolony z wyjazdu. Takie wypisywanie, że komuś coś nie tak poszło to dziecinada. Każdy musi sam dbać o swoje sprawy i nie będzie później niedomówień i problemów.

Śruba

Czy oferty pracy w Niemczech są w WORK-u aktualne? Jakie mają stawki dla hydraulika? Czy dojazd oni organizują czy każdy na własną rękę? jakie mieszkania dają pracownikom , słyszałem że dobre? A na jak długo podpisuje się umowę, to jest dla mnie ważne?

Olej

Witam. Jakieś aktualne opinie o firmie ? Dostałem papiery do wypełnienia. Wyjazd "podobno" 23.01.2017r Troche złych opini ale tez troche dobrych. Jest tu ktos ?

tom
@Olej 17.01.2017 16:23
Witam. Jakieś aktualne opinie o firmie ? Dostałem papiery do wypełnienia. Wyjazd "podobno" 23.01.2017r Troche złych...

4 rok orze u nich i nie narzekam

Nick
@tom 09.02.2017 18:07
4 rok orze u nich i nie narzekam

Witam. Piszę do ciebie, ponieważ pracujesz już w Work - Factory GmbH - Leverkusen 4 lata. Mam pytanie: Czy oni mają oferty pracy przy montażu wentylacji, ponieważ taka praca mnie interesuje. Jak często zmienia się miejsca pracy? Interesuje mnie praca przynajmniej 3 miesjące w jednym miejscu. Czy mają takie prace, ponieważ nie będę jeździł co tydzień w inne miejsce. Jakie są stawki godzinowe?Jeżeli możesz to napisz coś na ten temat.

erwin185

ludzie ta firma to jedna wielka lipa nie dajcie sie zwiesc oni maja kilka firm pod soba miedzy innymi tez AIM ktora mnie werbowala pracowaklem u nich 5 miesiecy oszusci i zlodzieje placa lipne pieniadze ostatnio zrobilem sobie wycieczke do pracy skierowana przez nich do Essen za 700 zl nikt mi za to nie zwroci pojechalem i wrucilem praca byla ale z bardzo dobrym niemieckim a pytalem sie aby wyslac moze sie uda nieradze przez ta firme jechac do pracy nic nie zarobicie bo pieniadze aby przezyc za hotel sam placisz a latwia drogie hotele z diet nic nie zostaje i stracicie pieniadze ktorych wam nie oddadza.pozdrawiam przemyslcie to 100 razy

Karl660143121
@erwin185 01.12.2016 15:04
ludzie ta firma to jedna wielka lipa nie dajcie sie zwiesc oni maja kilka firm pod soba miedzy innymi tez AIM ktora mnie werbow...

Powiem wam,że ja też miałem taką sytuację,pojechałem do Bremen na własny koszt,a póżniej z biura nikt ze mną nie chciał rozmawiać.

karol

Przez agencję pracy najlepiej szukać za granicą bo tak jechać i bez sensu tracić pieniądze na pobyt i w tym czasie szukać pracy to trochę nie tego :) Ja byłem zatrudniony przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i oferują na prawdę bardzo dobre warunki :)

Kim

Gdyby faktycznie miały miejsce sytuacje jakie opisujecie to podejrzewam, ze firma dawno by nie istniała bo ktoś by to zgłosić do odpowiednich instytucji, skoro posiadają oferty pracy i rekrutują to musi to wszystko byc legalne

kalisiuk

Witam Panowie, czy ktoś mógłby podzielić się opinią o " Allgemeine-Industriemontagen GmbH" z Leverkusen? Dostałem ofertę na elektrka, proponują całkiem niezłe stawki ale jak to wygląda na miejscu? Ktoś może pracował także jako elektryk?

Arek

Jaka opinia na dzień dzisiejszy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Buba

Jaka. Opinie masz o nich są w porządku?

tom

Ja pracuje juz 3 ci rok i nie mam z nimi problemu

Marcin

Na hydraulika

Benek
@Marcin 21.02.2016 18:14
Na hydraulika

A wiesz gdzie dokładnie jedziesz,czy czekasz na info?

Marcin

Tez jako hydraulik. Z tego co mówią przez tel i po przeczytaniu umowy dobre warunki mają. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Oczywiście na żadnym forum się nie możesz dowiedzieć jak to tam wyglada u nich w praktyce bo ludziom ciężko napisać kilka słow. No ale czego można oczekiwać tylko narzekać potrafią nic więcej taki to już nasz naród

Marcin

Ja też mam wyznaczoną date na 29.02.16 Wiesz już gdzie jedziesz czy jeszcze nie?

R....

Mam date przyjazdu na 29.02.2016 jedzie ktos jeszcze może? małopolska

1906r

mam pytanko własnie chcą ze mną podpisać umowe ale właśnie jest duzo rzeczy których nie napisali w umowie np.czy mam jechac własnym samochodem jezeli tak to czy zwracaja za paliwo jaki koszt miesiecznie musze miec zeby zapłacic spanie i jedzenie moze ktos napisac jak z tym jest chca mnie tam na elektryka

elektryk

Witajcie,musze bardzo pochwalic Pania z Leverkusen. Pani Aleksandra jest bardzo pomocno, nie owija w bawelne i mowi sama prawde. Jak ktos chce pracodawce ktory nie sciemnia POLECAM !

kolorado

Nie drukują prawdy tylko pochlebstwa

anonim

Chodzi o work factory czy workshop? to duza roznica. Work factory nie zadala zadnych pieniedzy. Dobra rada. Zadna firma nie zada pieniedzy za tlumaczenie dokumentow i cokolwiek z gory.Jezeli tak, to jacys oszusci. Najlepiej nic nie podpisywac.

żona

Czy ktos pracuje teraz z workshop w Niemczech?Mezowi przysłali dzis umowę-w PL chca za tlumaczenie kilka tysięcy- jestesmy w sytuacji podbramkowej.Ostatnia kase mam dac na noclegi ....a nie starczy nawet na caly miesiąc.....Bezpiecznie jest podpisac z nimu umowe?Maja sporo zlych opinii.Naprawdecnie wiem co robic...Pomóżcie.Jesli ktos tam teraz pracuje -albo wrocil niedawno-odezwijcie sie.

Romuś 54
@żona 15.09.2015 17:49
Czy ktos pracuje teraz z workshop w Niemczech?Mezowi przysłali dzis umowę-w PL chca za tlumaczenie kilka tysięcy- jestesmy w sy...

moja rada nie podpisuj. A tłumaczyć dokumenty mają za darmo.

santos

Czy ktos ma propozycje do niemiec do firmy mageba?? Czy moze juz ktos tam pracuje?

anonim

(usunięte przez administratora)

Romuś 54

piszesz bzdury przeliczając euro na złotówki

anonim

(usunięte przez administratora)

Romuś 54

nie polecam

gościu

Jeżeli nie masz żadnych lepszych ofert to idź do nich

SP1

JESTEM WŁAŚNIE PO PODPISANIU UMOWY , TROCHĘ SIĘ ZNIECHĘCIŁEM BO MUSZĘ SAM OPŁACIĆ HOTEL A DIET NIE DOSTAJE SIĘ NA RĘKĘ TYLKO PODOBNO BĘDZIE RAZEM Z WYNAGRODZENIEM JAK TAM ŻYĆ ?

bobi

ja mam w poniedziałek być z tej firmy w pracy a dokładnie jako spawacz w allershausen,pracował tam ktoś? proszę o pilną odpowiedz

SPAW

HEJ LUDZIE JAK TAM PRACA W TEJ FIRMIE, WARTO TAM POJECHAĆ I ZADAĆ SIĘ Z TĄ FIRMĄ , ILE MOŻNA ZAROBIĆ NA MIESIĄC ODP

Oferty Pracy

Hydraulik work factory GmbH 2015-05-15 Żródło: Gowork.pl Całe Niemcy ( ) Work factory GmbH jest przedsiębiorstwem z ugruntowaną pozycją na rynku niemieckim. Zatrudniamy ponad 1500 fachowców i posiadamy liczne oddziały na terenie całych Niemiec. Do naszych dużych projektów budowlanych w Bawarii  poszukujemy kandydatów na stanowisko: Hydraulik Obowiazki: Montaż, naprawa instalacji wodnej, ogrzewania i gazowej Renowacja starych insta

przemal

wiekie nieporozumienie,nie polecam 100%

działalność

witam ponawiam pytania o działalność, bo to dla mnie bardzo istotna sprawa. Założenie działalności nie byłby za bardzo trudne dla mnie ale powiem szczerze, że jeśli toj est zbędne to chciałbym tego uniknąć. Potrzebuje i tych informacji pilnie, bo zaraz nas swieta najda i bedzie po robocie. a kasy nie bedzie

anonim

(usunięte przez administratora)

czajen

trochę nieprawdopodobnie brzmi Twoja historia @hanskloss na temat tego w jaki sposób potraktował Was work factory. Wygląda na to , że ktoś Wam zrobił po prostu głupi żart , a nie że kontaktowaliście się z tak poważną firmą jaką jest Work Factory. Nie słyszałem wśró znajomych którzy mieli z nimi styczność ,aby taka sytuacja miała miejsce

seba

poszukuje kontaktu z obecnymi pracownikami. (usunięte przez administratora)

marek

wiktor racja dzieki. a napisz czy dalej jest tak ze nie warto jechać do wschodnich Niemiec bo jest tam kiepsko? pilne

tom

W czerwcu mija jak rok przepracowałem w WF na umowie na czas określony. Wcześniej pracowałem u nich na umowie czasowej którą mi rozwiązali po 3 miesiącach bo to był okres zimowy i ciężko z robotą, trochę mnie wtedy dymali na dietach ale teraz jest już dobrze. Zdążyłem wywnioskować że oni w ten sposób testują wytrwałość pracownika. Jeżeli jesteś twardy, wytrwały i pracowity a oni się na Tobie poznają to nie pozwolą sobie na zagrywki bo jesteś dla nich KURĄ ZNOSZĄCĄ ZŁOTE JAJA. Przypuszczam że dużo też zależy od opinii jaką oni otrzymają od firm dla których Cie WYPOŻYCZAJĄ.

stefan
@tom 04.06.2014 21:00
W czerwcu mija jak rok przepracowałem w WF na umowie na czas określony. Wcześniej pracowałem u nich na umowie czasowej którą mi...

mam do Ciebie pytanie,bo widzę że masz doświadczenie czy można po przepracowaniu roku oczekiwać podwyszki stawki i czy dieta jest stała? J pracuje już dwa miesiące i mnie ciekaw czy warto się angażować, bo czytam różne opinie.

tom

a ty jesteś opłacany przez WF czy może jesteś zagorzałym mścicielem. Skąd ty możesz wiedzieć jaką ja mam datę rozpoczęcia umowy

tom

JA PRACUJE PRZESZŁO ROK I NIE NARZEKAM

pinio83

witam mam pytanie czy zatrudniają ludzi którzy nie potrafią jezyka niemieckiego ale bardzo słabo komunikuja sie po angielsku

ober

pewnie na to, że na pewno znajdzie odpowiednio dużo roboty w stosunku do swojego zapału. Pracy nie brakuje

Olala

Witam, na co może liczyć nowy pracownik, który nie ma zbyt dużego doświadczenia ale mnóstwo chęci i zapału :P ?

wiktor62

oferty jakie? wędrujesz po całych Niemczech, tydzień na jednej, drugi na następnej budowie,(usunięte przez administratora) . A stawki różne w zależności od umiejętności, (usunięte przez administratora) Dlatego życzę miłej pracy.

Fonia

Work factory to ma tyle ofert, że głowa mała. Zawsze można w czymś powybierać, chociaż stawki pewnie są różne...

adam58

jadę 10.03 do pracy i mam pytanie ile płacicie za nocleg.Proszę o odpowiedź

slavko

mam wyjazd na 10.02.14. czy ktos tez sie wybiera w tym terminie?

jan

czy ma ktos wyjazd z Opola (rozpoczęcie pracy 14.10.2013.)?

Zostaw opinię o work factory GmbH - Leverkusen

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work factory GmbH