*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
Astmatyk
25.05.2026 08:32
Hej, czy firma jeszcze działa?
Mam zamiar się tam przyjąć na produkcję.
Czy wypłaty już sie unormowały, czy sytuacja uległa poprawie?
Asystent AI: Podsumowanie20.05.2026
👍 Silne strony
Choć większość opinii jest krytyczna, kilka osób wspomina o pozytywach z dawnych lat.
1. Wynagrodzenia: Zdarzają się głosy, że stawki były wyższe niż w innych lokalnych zakładach.
2. Zgrane osoby: Jest kilka opinii, że grupa doświadczonych pracowników dobrze zna się na swojej pracy.
3. Wspólna historia: Część komentujących podkreśla, że ma sentyment do firmy i mile wspomina niektóre czasy.
📋 Podsumowanie
Niektóre osoby zwracają uwagę, że kiedyś praca dawała satysfakcję i oferowała lepsze zarobki niż lokalna konkurencja. Jednak w ostatnich miesiącach zdecydowanie dominuje temat opóźnień w wypłatach, braku pensji przez kilka miesięcy z rzędu, a nawet niewypłaconych składek ZUS. Pojawia się też sporo krytyki dotyczącej trudnych warunków pracy (zimno na halach) i słabego zarządzania. Opinie są mocno podzielone co do sensu dalszej pracy w firmie – część zrezygnowała, inni szukają nowego zatrudnienia, ale zostali też tacy, którzy się nie poddają.
💬 Główne pytania
1. Zarobki i terminowość wypłat: Czy pensje są w ogóle wypłacane? Jak długo trzeba na nie czekać?
2. Warunki pracy: Czy coś się zmienia w sprawie ogrzewania hali i podstawowego komfortu pracy?
3. Przyszłość firmy: Czy są realne szanse na poprawę sytuacji i stabilizację wypłat?
31.03.2026 08:42
31.03.2026 i aby kasy nie było za luty. Co jest do....
13 luty 1000zł wypłaty z stycznia. I dalej cisza do chwili obecnej.
Soria
26.02.2026 16:01
Stary dobry Jarek dalej nie płaci? Szkoda😥 bardzo w porządku gość bardzo miło wspominam pracę u niego. Szkoda że mu się nie wiedzie nadal....
Dżon Silver
25.02.2026 13:52
Z ogromnym zainteresowaniem przyglądam się sytuacji.
Ludzie rzucie taką robotę w diabły. To niepoważne jest. Ja wiem że przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka no ale nie można się dać tak manipulować oszustowi że aż (usunięte przez administratora) piecze. Dajcie spokój
Jasiek
20.12.2025 18:16
Duzo tu wpisów o poślizgach w wypłacie za różne miesiące a mamy już końcówkę grudnia. To już mniej więcej rozliczone?
08.01.2026 13:34
Grudzien nie wyplacony do konca a dzis 8 stycznia. Na hali produkcyjnej na sprzymierzonych temperatura zero stopni. ..........
23.01.2026 13:22
23 styczni dalej brak wypłaty z grudnia oprocz tego tysiak co juz dawno nie ma.
13.01.2026 12:26
Temperatura bliska 0 stopni czasem tez 0 na sprzymierzonych. Brak wypłaty za grudzien. W czwartek uregulowali wypłate listopad.
24.10.2025 21:11
Zapitajniczka
14.11.2025 21:46
Jeśli jest tak źle to za co szefy jeżdżą po świecie na wycieczki, targi, spotkania itp. Z czego to finansują?
Dlaczego kasa którą dostali z dotacji, z uni albo nie sprzedadzą nieruchomości i nie ratują honoru?
17.11.2025 06:39
Zimno jak (usunięte przez administratora) nie ogrzewaja hal tylko pyrkaja czasami trochę w piecu. Było wystawione moze i dale wystawione niueruchomości, ale popatrz za jakie pieniądze, to i nikt tego nie chce, tej nędzy komunstycznej.
Pozytywnie
16.01.2025 00:33
Jak tam dajecie sobie jeszcze radę? Jak usłyszałem ile czasu , i jak postąpił z wami @Pracodawca w jakże,,rodzinne " święta nie mogłem uwierzyć że tam ktokolwiek wrócił.....
Taka dobra rada: zbierajcie się jak najszybciej , zwołajcie ludzi którzy już tam nie pracują, a Szanowny J, z Panią M , jeszcze nie wypłacili im zaległych pieniędzy i zacznijcie wspólnie coś działać na drodze bardziej oficjalnej, bo ta garstka co was została , nie będzie w stanie spłacić ich długów (tu się pewnie zdziwi właściciel że dlug firmy nie jest Jak to Twierdzi jego córka, z winny pracowników, a z nieudolnego zarządzania) ....
A może być tak że już za jakiś nie długi czas nie będziecie mieli już z czego a nie kogo, zaległych ciężko wypracowanych pieniędzy ściągać, bo się okaże że inni wierzyciele wpadli szybciej na ten pomysł.
Pozdrawiam cała ekipę.
Nie dajcie się im i walczcie o każdy złamany grosz , by pokazać i innym pseudo nidzicki biznesmenom , że chociaż trochę należy pracownika szanować, a nie traktować jak swoje zabawki które jak już się znudza mozna wywalić do kosza ! Naglosnijcie ta sprawę gdzie się da! Czemu tu nie ma spotkania burmistrza starosty ?TU NIE WY MACIE SIE CZEGO WSTYDZIC TYLKO TE ZAPATRZONE W SIEBIE FALSZYWE MORDY!
#Wynagrodzenie
#KulturaOrganizacyjna
@jolo
08.08.2025 00:00
@ x MEN co Ty bredzisz. To tylko dzięki niemu jakieś namiastki ładu i porządku były. A według mojej wiedzy to tu został ściągnięty po tym jak wyprowadził na prostą zakład xxxxxxx.
Miroslaw
24.10.2025 21:15
Królik żyje, czy już się poddał. Sytuacja go przygniotła ?
Hmm.
15.09.2025 11:51
Zgłaszajcie skargę do PIP (Państwowej Inspekcji Pracy), poki firma istnieje, pózniej tylko sąd pracy zostanie.
18.09.2025 17:21
zgłoszenie do pip już nic nie da. Firma jest zadłużona po uszy. Ci co dobrze żyją z szefostwem kasę dostają na bieżąco. Reszta musi czekać. Sprawe trzeba zgłosić wyżej.
Hmm.
22.09.2025 09:47
Czyli sąd pracy. Najlepiej jak by wszyscy wspolnie to zgłosili. Jedno konkretne pismo i podpisy wszystkich, ale to chyba by notariusz musiał potwierdzić. Nie znam procedur, ale w grupie siła jest.
27.08.2025 12:40
nowy
01.09.2025 10:31
kiedy przewidujecie ze będą wypłaty za sierpień?
22.09.2025 09:14
Na dziś dzień 2 tysiące przelane, a reszty nie widać. Kwitków za sierpień też brak. A lipcowe wypłaty(usunięte przez administratora) o kilka stówek.
12.08.2025 10:56
Flondra
14.08.2025 22:05
Tej co robi poduszki i narożniki oraz za waszą kasę kupiła mieszkanie w stolicy?
03.08.2025 22:01
Jutro składam zawiadomienie do PIP . Wystarczy tej zabawy!!! Ludzie muszą za coś kupić chleb, opłacić rachunki, hipotekę. Nikt z nami się nie liczy i my też przestajemy. Skończyć z tym cyrkuem na kółkach, który jest w objeździe już ponad rok. Nie ma pieniędzy na wypłaty zamknąć kurnik, a nie po koncertach i imprezach latać.
Linda
03.08.2025 22:03
Do Prokuratury już zawiadomienie poszło. Będą się tłumaczyć.
20.07.2025 18:28
Dziś 20, a wypłaty jak nie było, tak nie ma, tak karma kiedyś wróci Prezesie, mam nadzieję, że z podwójną siłą🤨😑
fox
26.07.2025 09:15
a co miałeś jakieś plany wakacyjne? wiesz przecież, ze Pani M teraz imprezowała to potrzebowała $$$
RLX
27.07.2025 12:45
Stary dobry Jarek nadal nie płaci?😂
A to jeszcze ktoś tam pracuje ? Ja pracowałem u niego jakiś czas temu, dobry chłop tylko szkoda że nie płaci 😉
X Men
22.07.2025 21:25
Z tej sytuacji tylko BRW się odbudowało po zamknięciu w 2019 roku bo większa liczba byłych pracowników Puru zasiliła szeregi BRW heheh a kilka lat temu sytuacja była odwrotna
21.07.2025 08:44
Nikt tu się nie użala, tylko swoje pieniądze chce odzyskać, a Ty się nie mądrzyj , bo guzik wiesz
Z men
16.07.2025 15:41
Pytanie do wszystkich wylewających swoje żale na swoją sytuację w tym zakładzie.Co wy tam jeszcze robicie? Po co tam pracujecie skoro tak jesteście traktowani ? Dzięki takim ludziom jak wy oni zachowują się jak się zachowują i mają was w głębokim poważaniu pracujcie tam dalej a na pewno dobrze na tym wyjdziecie
Też były
16.07.2025 16:00
Pewnie dlatego ze pomimo opoznien nawet tak dużych, w żadnym innym zakładzie w Nidzicy nie dostaną takich pieniędzy jak tam, za taka pracę. A z tego co kojarzę to pare osób tam zostało co na pracy na swoim stanowisku dobrze sie znają.
A co podpowiada AI
16.07.2025 17:33
Zaleganie pracodawcy z wypłatą wynagrodzenia przez trzy miesiące to ciężkie naruszenie podstawowych obowiązków pracodawcy i daje Ci kilka możliwości działania. Poniżej znajdziesz kroki, które możesz podjąć:
1. Rozmowa z pracodawcą i wezwanie do zapłaty
Zanim podejmiesz bardziej formalne kroki, zawsze warto spróbować wyjaśnić sytuację bezpośrednio z pracodawcą lub działem kadr. Być może to chwilowy problem z płynnością finansową lub błąd administracyjny.
Jeśli rozmowa nie przyniesie efektów, należy wysłać pisemne wezwanie do zapłaty. W dokumencie precyzyjnie określ:
* wysokość zaległego wynagrodzenia (za jakie miesiące i w jakich kwotach),
* termin, do którego pracodawca ma uregulować należności,
* informację o ewentualnych odsetkach za opóźnienie (należą Ci się odsetki ustawowe za opóźnienie, które obecnie wynoszą 10,75% w stosunku rocznym od 8 maja 2025 r. - sprawdź aktualną wysokość),
* zastrzeżenie, że w przypadku braku wpłaty podejmiesz dalsze kroki prawne (np. zgłoszenie do PIP lub pozew do sądu pracy).
Pamiętaj, aby zachować kopię wezwania i potwierdzenie jego wysłania (np. list polecony z potwierdzeniem odbioru).
2. Zgłoszenie sprawy do Państwowej Inspekcji Pracy (PIP)
Jeśli pracodawca nadal nie wypłaca wynagrodzenia, kolejnym krokiem jest złożenie skargi do Państwowej Inspekcji Pracy (PIP). PIP jest organem powołanym do kontroli przestrzegania prawa pracy, w tym terminowości wypłat.
Jak złożyć skargę do PIP:
* Forma: Skargę możesz złożyć pisemnie (osobiście w inspektoracie lub pocztą), elektronicznie (przez formularz na stronie PIP) lub ustnie do protokołu.
* Wymagane informacje: W skardze podaj swoje dane (imię, nazwisko, adres – PIP zapewnia anonimowość, chyba że wyrazisz zgodę na ujawnienie danych), dane pracodawcy (nazwa, adres), a także szczegóły sprawy: okres, za który nie otrzymałeś wynagrodzenia i kwotę zaległości.
* Właściwy Inspektorat: Skargę składasz do okręgowego inspektoratu pracy lub jego oddziału właściwego ze względu na siedzibę pracodawcy.
* Działania PIP: PIP ma 30 dni na rozpatrzenie skargi i może wszcząć kontrolę u pracodawcy. W przypadku stwierdzenia naruszeń, inspektor PIP może:
* nakazać pracodawcy natychmiastową wypłatę zaległego wynagrodzenia i innych świadczeń,
* nałożyć na pracodawcę mandat karny lub skierować wniosek do sądu o ukaranie (grzywna może wynieść od 1 000 do 30 000 zł, a w skrajnych przypadkach nawet ograniczenie lub pozbawienie wolności do 2 lat).
3. Rozwiązanie umowy o pracę bez wypowiedzenia z winy pracodawcy
Zaleganie z wypłatą przez 3 miesiące to ciężkie naruszenie podstawowych obowiązków pracodawcy, co uprawnia Cię do rozwiązania umowy o pracę bez zachowania okresu wypowiedzenia (tzw. zwolnienie dyscyplinarne pracodawcy) na podstawie art. 55 § 1 Kodeksu pracy.
Co to oznacza:
* Możesz natychmiastowo zakończyć stosunek pracy.
* Przysługuje Ci odszkodowanie w wysokości wynagrodzenia za okres wypowiedzenia, który by Ci przysługiwał, gdyby umowa została rozwiązana za wypowiedzeniem.
* Masz prawo do świadectwa pracy.
Ważne: Oświadczenie o rozwiązaniu umowy musi być na piśmie i musi wskazywać przyczynę (ciężkie naruszenie obowiązku terminowej wypłaty wynagrodzenia). Masz na to miesiąc od dnia, w którym dowiedziałeś się o ciężkim naruszeniu (czyli od terminu ostatniej, niezapłaconej pensji).
4. Pozew do Sądu Pracy
Niezależnie od powyższych działań, masz prawo dochodzić swoich roszczeń bezpośrednio w Sądzie Pracy.
Ważne informacje:
* Właściwość sądu: Pozew składasz do sądu rejonowego właściwego ze względu na siedzibę pracodawcy. Jeśli wartość przedmiotu sporu (suma zaległego wynagrodzenia) przekracza 100 tys. złotych, pozew składa się do sądu okręgowego.
* Koszty: W przypadku dochodzenia wynagrodzenia poniżej 50 000 zł, pracownik zazwyczaj nie ponosi kosztów sądowych w pierwszej instancji.
* Czego możesz żądać:
* Zapłaty zaległego wynagrodzenia.
* Odsetek ustawowych za opóźnienie od każdej niewypłaconej kwoty od dnia, w którym miała zostać wypłacona.
* Ewentualnego odszkodowania, jeśli z powodu nieterminowej wypłaty poniosłeś udokumentowane szkody (np. naliczono Ci odsetki za opóźnienie w spłacie kredytu).
* Odszkodowania za rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia z winy pracodawcy (w wysokości wynagrodzenia za okres wypowiedzenia).
* Przedawnienie: Roszczenia pracownicze o wynagrodzenie przedawniają się z upływem 3 lat od dnia, w którym stały się wymagalne.
Co powinien zawierać pozew:
* Oznaczenie sądu.
* Twoje dane i dane pracodawcy.
* Określenie rodzaju pisma (pozew o zapłatę zaległego wynagrodzenia).
* Treść żądania – dokładnie, jakie kwoty za jakie okresy, wraz z odsetkami.
* Uzasadnienie (opis sytuacji, kiedy wynagrodzenie miało być wypłacone, a kiedy nie zostało).
* Wskazanie dowodów (np. umowa o pracę, wyciągi bankowe, wezwania do zapłaty).
* Twój podpis.
Dodatkowe informacje:
* Fundusz Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych: W przypadku niewypłacalności pracodawcy (np. upadłości lub restrukturyzacji), możesz ubiegać s
#Wynagrodzenie
Cosbi
15.07.2025 10:44
Nie ma co kłaniać się inspektorom z PIP, tym razem należy złożyć oficjalne zawiadomienie do prokuratury. Jak widmo oglądania świata za krat zajrzy w oczy to i pieniądze na wynagrodzenia się znajdą.
Cosbi
16.07.2025 14:33
Córeczki to niech się za robotę wezmą. A po zakończonym miesiącu niech nie liczą na wynagrodzenie, zęby w ścianę i dalej niech na długi (usunięte przez administratora)
12.07.2025 05:36
Pytanie do Prezesa, kiedy tym razem będzie wypłata, sorry raczej kawałek wypłaty? Żadnej wzmianki? Ludzie za co mają żyć?
kris
15.07.2025 09:21
jaka wyplata jak M na wakacje jedzie, są sprawy ważne i ważniejsze. A może powinniśmy wszyscy pójść i zrobić strajk. Sprzedadzą jedno mieszkanko i już na wypłatę się znajdzie. samochód też na seicento mógliby sobie pozmieniać.
Pokemon
03.07.2025 23:14
Pani M bawi się, wycieczki, hotele, chata w stolicy. Wszystko a nasze, a nam miska ryżu. Pamiętaj karma wraca.
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PUR?
Ar
01.06.2025 16:34
Coraz większe (usunięte przez administratora) nie ma pieniędzy za kwiecień, a już czerwiec, kłamstwo pogania kłamstwo, prezesowi wydaje się, że nie musi przestrzegać Kodeksu Pracy
Nidzicki business planner
26.06.2025 05:13
Nasza mieścina mogła mieć kronospan, mogła mieć Ikea, było sporo tych firm które chciały zainwestować swoje pieniądze przed laty. Ale nie po co, zielone płuca Mazur były najważniejsze
To teraz mamy cierpniewski rules.
Pure wasser
08.05.2025 22:14
Czy ta firma jeszcze istnieje. Nic nie piszecie. Czy warto aplikować?
Zibo
18.12.2024 13:53
Masakra od Października brak wypłaty na Święta zostaliśmy bez środków do życia zero pieniędzy mają ludzi za nic zero szacunku kto zostawia swoich ludzi bez pieniędzy na Święta mają przynosić radość a nie załamanie nerwowe przez takich pseudo pracodawców Pozdrowienia dla Prezesa i Córeczki
Vbr
23.12.2024 23:51
Z miesiąca na miesiąc coraz gorzej . To co (usunięte przez administratora) ludziom przed świętami przechodzi ludzkie pojęcie. Prezes zawsze wygadany a nawet zwykłego ,, wesołych świąt " bał się ludziom w oczy powiedzieć!
MałyJanio
21.09.2023 10:40
Pytanko, czy darmowe soboty w RUR jeszcze obowiązują?
W sensie darmowe dla pracowników, dla sprostowania.
Sistars
09.12.2024 16:24
W soboty pracujemy za niedziele.
Roberto
09.09.2024 16:02
(usunięte przez administratora) brak wynagrodzenia za lipiec a już powinno być za sierpień omijać szerokim łukiem cały ten cyrk. (usunięte przez administratora)
06.09.2024 16:33
Jak sytuacja w zakładzie idzie coś na lepsze ? Czy ludzie na dyrektorskich stanowiskach zatrudnionych przez Pana Prezesa dalej ciągną ten zakład (usunięte przez administratora) ?
Jarek
15.06.2024 13:41
Pracuje 2 tydzien Praca ok ludzie przyjemni nienarzekam
26.02.2024 11:00
Czy w PUR sp zoo. płaci się ZUS za pracowników?
W-a
26.02.2024 17:42
tak, płacą ZUS od zarobków faktycznych, nie od najniższej jak to ma w zwyczaju większość nidzickich firm.
Koleżanka
28.11.2023 17:16
Atmosfera jest do (usunięte przez administratora) ,są grupki i żadnej nowej dziewczyny nie zakceptuja.same stare wyjadaczki które się panoszą jak (usunięte przez administratora)więc nie polecam nikomu tam pracy no chyba że masz znajomości bądź koleżanki z (usunięte przez administratora) to praca w sam raz haha
17.06.2022 13:20
Czy w PUR Sp. z o.o. pracuje się na open space?
Ciekawy
18.10.2022 09:19
A czy stary chwat, Królik kica po tym open spękane jeszcze, czy już się stracił?
MałyJanio
27.10.2021 12:46
A czy Królik to jeszcze tam kica?
ryszard
24.11.2021 17:18
Atmosfera jak dla mnie nie za ciekawa. Ale nie wiem co tobie będzie odpowiadało.
Prac
25.07.2022 07:40
Kica i to jest właściwie jeden z niewielu fundamentów tego działu.
Kris
15.03.2019 14:31
Normalna firma z nastawieniem, żeby wszystkim żyło sie lepiej. Dbaja zeby wyplata byla na czas. Fajny nowy zakład. Polecam
Börn
04.02.2022 18:49
Kto to pisze takie głupoty. Chyba córki.
Klaudia
15.12.2020 19:14
@x-men w takim razie gdzie można się zgłosić ?
15.12.2020 20:00
Najlepiej do Kadrowej lub do kierowniczki szwalni nr powinnaś mieć na stronie interenowej zakładu w zakładce Kontakt
Anonimowo
28.11.2020 02:13
Witam potrzebują może do pracy jako szwaczka? Pozdrawiam
28.11.2020 10:55
Potrzebują
Jako pracownik biurowy
05.11.2020 20:10
Czy ktoś coś powie jak jest u nich z pracownikami biurowymi?
Chętnie się dowiem a nie chce przejść z deszczu pod rynnę.
Doświadczony pracownik
05.10.2020 21:31
Witam jestem pracownikiem firmy PUR od kilku miesięcy. Postanowiłem napisać swoją opinię mam nadzieję że komuś się przyda.
PUR to firma zatrudniająca dużą ilość ludzi /coś około 300 osób w różnych miejscach.
Płacą legalnie pieniądze bez kombinacji a to ważne w obecnych czasach. Kilka razy oszukano mnie na kasę więc doceniam to , że obecnie sytuacja jest ok.
Jeśli nawet zdarzyło się raz lub dwa razy wypłacono pieniądze na raty to wypłacono wszystko i trzeba być człowiekiem i zrozumieć że takie rzeczy się czasem zdarzają.
Szefostwo jest takie, że idzie się dogadać.
Wszystko zależy jakim pracownikiem /pracownicą jesteś. Są stanowiska lepiej i gorzej płatne zawsze można dostosować je do własnych umiejętności i zaangażowania.
Oczywiście , że krytykują stawki osoby wykonujące prace co każdy praktycznie może to robić nawet człowiek z przysłowiowej ulicy.
Natomiast jeśli ktoś ma doświadczenie np. szwaczka lub tapicer to raczej powodów do narzekania brak ( wiem po sobie)
Oczywiście jest wiele firm w Nidzicy więc jeśli ktoś rzeczywiście tak cierpi to niech idzie i szuka szczęścia gdzieś indziej.Sam byłem świadkiem że najszybciej wywalą cię za alkohol i lenistwo a jeśli to takie dziwne to życzę powodzenia krytykom.
Proszę darować sobie odpowiedzi typu , że trzymam palec u szefostwa itd. Pracowałem w kilku firmach i posiadam wieloletnie doświadczenie jedno wiem można trafić lepiej ale jeszcze większe szanse są , że trafi się dużo gorzej.
Kamil
05.10.2020 22:54
Premia będzie zacna za piękny komentarz
30.09.2020 18:45
Zero szacunku do pracownika, ucinanie premii mimo ciężkiej pracy i nadgodzin, głupie odzywki szefostwa, brak organizacji pracy, pan J.W mistrz zakładu nie znający się na niczym pracę dostał po znajomości za donoszenie i pilnowanie pracowników niczym w obozie + humorki tego pana wpływaja na wypłaty pracowników :)
Serdecznie nie polecam :)
Do byly pracownik
01.10.2020 13:17
A dlaczego już były? Nie chcieli płacić za nicnierobienie? Za mało przerw na papieroska i kawusię?
Skoro byłeś w obozie, to powinieneś być przyzwyczajony do tego "pilnowania"...
Pozdrawiam
03.10.2020 10:25
Prawda w oczy kole, papierosków nie palę i mi z tym dobrze więc nie rozumiem aluzji a przerwy na kawusię są wystarczające :)
Co do wykonywanej pracy łatwo jest oceniać i komentować.
Ostatnia część wypowiedzi też nie na miejscu, warto czasami chwilę pomyśleć dopiero później odpowiedzieć.
Nikt nie będzie się do tego przyzwyczajał więc lepiej to zmienić.
09.08.2020 14:28
Ile jest etapów w procesie rekrutacji w PUR Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
11.08.2020 14:54
Jak jest zapotrzebowanie na pracownika to przyjmują od razu nie słyszałem aby w firmie w której zresztą pracuje były jakieś etapy rekrutacji przynosisz CV lub podanie o pracę i jesteś przyjęty o jeżeli jest taka potrzeba na zatrudnienie pracownika a z tego co wiem to obecnie jest taka potrzeba więc jak ktoś che spróbowac to niech spróbuję
30.04.2020 14:58
Jak szefostwo w PUR Sp. z o.o.? Spoko traktują ludzi?
...
05.05.2020 15:30
tak spoko,że zbliża się termin kolejnej wypłaty a jeszcze nie wypłacili w pełni poprzedniej.
Mało tego nikt nie wie kiedy i czy w ogóle to nastąpi
20.01.2020 14:48
Czy w PUR Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
Zdyszany Mleczarz
20.03.2020 20:41
Tak gdy jest taka potrzeba
Zostaw merytoryczną opinię o PUR Sp. z o.o.