Gorąco polecam żłobek przy Końcowej. Panie nauczycielki uwielbiają dzieci (to widać) i naprawdę o nie dbają. Moja córka chodziła tam dwa lata i jestem bardzo zadowolona z tego ile wyniosła. Poza zwyczajowym rozkładem zajęć żłobek oferuje szeroką gamę zajęć dodatkowych, a cały czerwiec to jeden niekończący się kinderbal. Generalnie bardzo dużo jest dni tematycznych. Do tej placówki dziecko można posłać z czystym sumieniem.
Zadowolona mama
19.09.2012 21:45
Mam dziwne wrażenie, że osoba, która napisała ten komentarz, nigdy w Akademii Krasnoludka nie była... Przedszkole jest bardzo fajne, moje dziecko je uwielbia. Szefowa jest bardzo profesjonalna i naprawdę dba o wszystko: poziom kadry, wyżywienie (sama gotuje posiłki), wydarzenia specjalne (przedstawienia, wycieczki, itd.) Polecam :-)
Zostaw merytoryczną opinię o Akademia Krasnoludka
Nie przegap nowości o Akademia Krasnoludka!
Akademia Krasnoludka
Wrocław
Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Akademia Krasnoludka. Zobaczysz...