Kolo.14.08.2012 17:26
Czysta akwizycja mimo, że przed \"szkoleniem\" ktore jest czysta akwizycja mowią,że nie są akwizytorami. Przedstawiana jest stara promocja mimo ze Cyfra+ posiada duzo lepsza oferte i promocje. Zaistniala sytuacj prawdopodobnie zglosze do Cyfry jak oni na to pozwalaja. Niby autoryzowany przedstawiciel ale nie ma go na stronie cyfry+ a to daje juz duzo do myslenia. Jezeli lubicie wciskac ludziom kit i miec z tego duzo kasy to praca jak znalazl natomiast jak nie chcecie mic nikogo na swoim sumieniu to lepiej omijac ta firme szerokim lukiem. Cala prawda o dawnym Euroactiv a Obecnym Euroskymedia. Tylko pracownicy ktorzy chca duzo zarabiac i wciskac kit niewiedzacym osobom pisza o tej firmie jaka ona jest z******ta itd. Do ostatniej chwili nic nie mowia na czym bedzie wasza praca polegac. W innych firmach jak szedlem na rozmowe to jasno powiedziano jak bedzie wygladala moja praca i dostalem na pismie zakres moich obowiazkow w 2 kopiach do podpisania gdzie wtedy mialem jasno sprawe postawiona.