Magda
28.04.2016 10:59
Widzę, że obecnie poszukują pielęgniarek z ważnym dyplomem ukończenia szkoły. Oferta nawet ciekawa, wymagania to tylko dobra znajomość języka niemieckiego, ważne uprawnienia oraz gotowość do podjęcia pracy na terenie Niemiec od zaraz. Niestety nie piszą nić o warunkach, jak to u nich jest?
parowałem przez ta agencje
11.02.2013 10:06
ten kolega co to napisal chyba pracuje w tej agencji firma załatwia ci prace przez następną agencje pracy umowe podpisujesz z niemiecką agęcją i wtedy wypinają się na ciebie zero pomocy odsyłają cie do agencji niemieckiej jak nieznasz języka życze powodzenia i nieklam że jest tak super agencje niemieckie niedość że góeno płacą to oszukuja na godzinach i niewyplacaja ci kasy nie będe sie rozpisywałe bo dnia zabraknie ale nie polecam tej agencji chyba że chcesz byc wolentariuszem a uważajcie ta cena brutto co jest podana minus 45% oraz na na sładki ubezpieczenie itp a nadgodziny nie opłaca się pracować bo i tak pieniędzy nie dostaniesz tak dla przykładu na 32godz pracy czyli 3dni które musiałem walczyć bo niechceli wyplacic na umowie mialem 10e brutto i 24e diety dostałem120e na konto czyli wyszło mi 3e za godzina tak więc życze powodzenia z tą firmą i temu gościowi co jest zadowolony pozdrawiam
suchy
14.08.2012 14:42
Polecam ta agencje. wyslalem im cv i tego samego dnia miałem propozycję pracy w Niemczech. Panie w biurze robia co moga zeby znalezc prace nawet osoba bez niemieckiego