Informuję iż na podstawie art. 212 § 1 i § 2 KK oraz art. 216 § 2 KK opinie pozostawione na temat "nakonieczny" zawierające treści noszące znamiona przestępstwa zniesławienia oraz znieważenia będą usuwane a adres IP przekazywany do organów ścigania celem ustalenia danych personalnych osób odpowiedzialnych za ich umieszczenie.
Przypominam iż akceptacja regulaminu portalu GoWork.pl jest obligatoryjna a co za tym idzie każdy z opiniodawców ponosi odpowiedzialność prawną za pozostawioną treść w zawartych opiniach.
dfghfsdtgh
08.08.2012 21:33
w takim syfie to jeszcze nie pracowałam wszyscy po kolei od starego po młodego nie reformowalni i wykolejeni coś niewyobrażalnego, ludzie omijajcie tych pseudo pracodawców z daleka , no chyba że chcecie jak dużo osób brać prochy żeby się nie wykończyć
Zostaw merytoryczną opinię o Nakonieczny
Nie przegap nowości o Nakonieczny!
Nakonieczny
Garbów
Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Nakonieczny. Zobaczysz tutaj też...