REDPHARMA
3 17 6 1

Opinie o REDPHARMA

Graz

Firma Kant i Oszust. Wynagrodzenia nie są płacone na czas a prezes prześladuje ludzi! TEN CZŁOWIEK PRAWDOPODOBNIE MA ZARZUTY PROKURATORSKIE O MOBBING!! Nawet starzy pracownicy borykają się z głupimi pomysłami zarządu. Jestem zniesmaczona tą sytuacją i będę szukała pierwszej lepszej okazji aby opuścić ten tonący okręt.

Lucky13
@Graz 26.10.2017 23:47

Kurcze minął prawie pelny rok a my dalej plyniemy przed siebie. Niestety Pani założenia są niepoprawne i bardzo mi z tego powodu przykro :)

Darek

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może ktoś słyszał czy potrzebują ludzi?

Piękna

Odradzam. Firma krzak,z prezesem od mrożonek na czele. Przy odejściu tworzą problemy.Ludzie odchodzą bez otrzymania wynagrodzenia,urlop bezpłatny,o czym się człowiek dowiaduje przy odejściu.W hurtowniach brak tego śmierdzącego pseudo kremu.Każą sprzedawać z bagażnika pasty i (jak garnki Zeptera) i robić deale po 18 w aptekach.Umowa..pfff..własna działalność. Wizyty muszą być prowadzone zgodnie ze scenariuszem, które muszą być wykute na blachę. Ogółem-gromada oderwanych od rzeczywistości lawirantów i malwersantów od kierowniczki począwszy,na Rafałku vel prezesie kończąc.

All
@Piękna 27.09.2017 17:05

Piękna ale chyba tylko w nocy :) , co Ty za bzdury piszesz. A ostrzegali Cię że zaraz wylecisz. Super firma, bardzo mi się podoba, szybko wyłapuje oszustów i złodzieji, którzy okradają lekarzy lub pacjentów nie przekazując im produktów lub takich którzy w inny sposób chcą naciągnąć firmę. Dobrze, że takie osoby są szybko zwalniane. Bardzo fajne produkty, świetny odbiór lekarzy i najważniejsze skuteczne. Procuję od 2 lat i jest super. Polecam, wiem że firma szuka na 2 -3 regiony.

Takitam
@Piękna 27.09.2017 17:05

Piękna....chyba raczej rozkapryszona i nadąsana księżniczko....tak bywa kiedy umawiasz się na jakąś pracę a wykonujesz jej połowę i to na odczepne bo nie potrafisz utrzymać standardu, próbując wmówić wszystkim jak ciężko tyrasz....niestety GPS jest bezlitośnie precyzyjny.....Pewnie słowem nikt by się nie odezwał gdybyś choć raz zrobiła 100% tergetu ale dzięki swoim kłamstwom nie zbliżyłaś się ani raz nawet do połowy założonego planu....a ta wg ciebie oderwana od rzeczywistości kierowniczka świeciła za Ciebie oczami przed prezesem za twoją nieudolność. Idź tam gdzie tolerują sfochowane, popadające w samozachwyt, leniwe dziewuszki bez doświadczenia, zaangażowania i chęci nauczenia się czegokolwiek ....najlepiej wróć do biura

Moo
@Piękna 27.09.2017 17:05

Odradzam Tobie jako pierwszej bumelantce w zespole wypisywania takich bzdur. Dwa lata pracuję w firmie i ani razu nie słyszałam żeby ktoś sprzedawał cokolwiek z bagażnika (no chyba że opylałaś próbki na lewo), sporadycznie czegoś brakuje w hurtach (zapewne dlatego brakuje, że się nieźle sprzedaje-zwłaszcza kiedy przedstawiciel się do tej sprzedaży przyłoży zamiast kończyć pracę o 12 w południe jak Ty).Umowa?Obecnie do wyboru są 3 różne umowy. Oczywiście że w pierwszej fazie korzystasz ze standardu wizyty żeby uzyskać jak najszybszy i najlepszy efekt pracy ale do tego trzeba dorosnąć a nie klepać bzdury i "przypominać się" jak koncernowi bumelanci których i tak lekarz po 5 minutach nie pamięta. Życzę Ci sukcesów zawodowych w miejscu, w którym będziesz mogła sobie naginać prawdę bez konsekwencji

Księżniczka 2
@All 30.09.2017 20:18

Nie ta księżniczkę obrażacie ????bawcie się dobrze ????

NieMamPomysłuNaNick
@Piękna 27.09.2017 17:05

Jestem pod wrażeniem tego jakie bzdury wymyślane na siłę są tutaj wypisywane. Pani Piękna probuje tutaj wyżyć się po utracie pracy. Naprawde tak mi przykro. Problemy na poziomie nadąsanej 15 latki. Dodając na końcu, chciałbym powiedzieć, że szacunek dla pracodawcy się należy i myślę że takie nieudolne nasmiewanie, bądź cokolwiek miało to znaczyć jest nie na miejscu.

Łucja

@Łucja dzięki za odpowiedź. Rozumiem, w takim razie to akurat wydaje się być całkiem fajne rozwiązanie. Czy w takim razie firma nie robi problemu z kwestią wybranej umowy? Czy pierwsza umowa jest podpisywana na kilka miesięcy, a może na dłużej?

Łucja

@Mick J, a zdecydowałeś się w końcu aplikować do pracy w REDPHARMA czy jednak nie? @Tampobiegł, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w REDPHARMA. Zdecydowałeś się starać o interesujące Cię stanowisko? A może już pracujesz w tym miejscu? @vbvb, jak wygląda później takie rozliczenie z używania samochodów do celów prywatnych? Długo już pracujesz w REDPHARMA? Na postawie jakiej umowy pracuje się w tym miejscu?

vbvb
@Łucja 04.05.2018 15:14

W celach podatkowych placisz za to 150 zl msc - zeby spac spokojnie przed US. Umowa to kwestia dogadania sie - z tego co wiem można wybrać spośród kilku form zatrudnienia

Tampobiegł

Drodzy, powiedzcie jaka flota, czy można jeździć prywatnie ? Jakie zarobki są w firmie ? (Da się dostać podstawę wyższą niż 3 netto ?)

vbvb
@Tampobiegł 13.04.2018 14:31

Flota nowa - Renault Clio , jeśli robisz targety mozesz liczyc spokojnie na 3 tys netto, dostac Megane lub Talismana jesli robisz ponad target - firma na pewno doceni Twoj wysilek. Samochody mozna używać do celow prywatnych. Egzamin jest bardzo prosty i trzeba sporego wysilku ,aby go niezdac. Reasumujac - bardzo polecam , nikt nie dzwoni do Ciebie po godzinach pracy , atmosfera jest bardzo dobra , nikt nie czepia sie pracownikow o bzdury - masz byc po prostu skuteczny. PS: Poniższe negatywne opinie są dla mnie kompletnie niezrozumiale, nie potwierdzam żadnej z nich.

Łucja

@Mick J, a skąd słyszałeś o tym egzaminie? Mówiono Ci o nim na rozmowie rekrutacyjnej? Czy możesz napisać kilka słów o tym, jak ona przebiegała, jaka panowała na niej atmosfera? Firma REDPHARMA zachęca osoby zainteresowane pracą do wysyłania CV - wszelkie szczegóły dotyczące pracy w tym miejscu znajdziecie tutaj: http://www.red-pharma.com/?page_id=180&lang=pl . Czy ktoś z Was niedawno aplikował do pracy w REDPHARMA?

Mick J
@Łucja 08.04.2018 21:23

O tym egzaminie ktoś napisał w opinii poniżej

Mick J

Czy ktoś mógłby pomóc i napisać coś więcej o tym egzaminie przed podpisaniem umowy? O co w tym chodzi? Powiedzmy, że osoba, która wygrała rekrutację nie zdaje go. I co? Od nowa proces rekrutacji firma rozpoczyna? Byłoby to bez sensu.

Administrator

Jak wygląda praca w REDPHARMA? Napiszcie, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy osoby w niej zatrudnione mogą liczyć również na pozapłacowe benefity?

Piotr

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Jaka jest atmosfera w pracy? Warto aplikować?

Pablo

Super Firma. Polecam. Jestem od kilku miesięcy. Zarobki, premie, atmosfera, produkty - jestem bardzo zadowolony. Niech Ci co piszą złe opinie zastanowią się dlaczego już nie pracują. Trzeba chodzić do pracy a nie w połowie dnia uciekać. W sumie się cieszę bo sam mam pracę. Gorąco polecam. Stały zespół. Wiem, że 2-3 lawirantów zwolnili kilka miesięcy temu, pewnie nadal nie mogą znaleźć pracy i piszą totalne bzdury. Praca z lekarzami z tymi produktami - prawdziwa przyjemność.

AndziA

Szanowni Państwo z biura, bo widzę że dużo was tu, broniących dobre imię firmy, napiszcie proszę jakieś konkrety na temat firmy. Ile wizyt lekarskich i aptecznych Jaka pensja na umowie o pracę Czy jest prywatna opieka medyczna Jaka flota, czy z auta można korzystać prywatnie Czy samochody maja GPSy Czy premie są realne - jaki procent zespołu dostał premię za ostatni premiowany cykl

MooKka
@AndziA 03.10.2017 19:06

szanowna Pani Takich informacji poglądowo udzielamy podczas rozmowy kwalifikacyjnej gdyż forma zatrudnienia (do wyboru kilka możliwości) i warunki finansowe uzgadniane są indywidualnie i objęte tajemnicą (jak w każdej szanującej się firmie). Co do floty - samochody (nowe i dobrej jakości) można użytkować prywatnie po wcześniejszym ustaleniu z firmą i oczywiście jak każde auto w leasing'u posiada GPS co nie jest jak sądzę problemem dla uczciwie pracujących osób. Ilość wizyt jest podobna jak w większości firm farmaceutycznych.

Zniesmaczona

Od produktów firmy Redpharna dostałem uczulenia. Wyciskanie pieniędzy z ludzi. Żenada ....

Zadowolona
@Zniesmaczona 24.05.2017 19:51

A ja jestem bardzo zadowolona z Calmapherolu . Bardzo mi pomógł na AZS , jak wcześniej żaden inny krem. Każda skóra jest inna, ale trzeba próbować. Dla mnie skuteczny produkt.

Anitka
@Zniesmaczona 24.05.2017 19:51

Miałam podobnie. Też się uczuliłam na jeden z preparatów.Proszę zwrócić sie do firmy z tym tematem. Bez problemu wyjaśnią sprawę i pomogą.

Anka34

Produkty słabe, pracownicy nie kompetentni o ile z przedstawicielami można rozmawiac ale nie ma o czym bo produkt slaby o tyle prezes firmy bez komentarza. Banda oszołomów którzy myślą, że są biznesmenami bo sprzedają dwa pseudo kremy.

Nie jestem sfrustrowana , mam godność ... po prost
@Anka34 24.05.2017 19:45

Niestety prawda.... :( Ja jakiś czas temu opuściłam ten okręt.... Prezes chce wszystko i wszystkich kontrolować.... nigdy nie usłyszałam komplementu.... telefony prawie 24h na dobę, istna PARANOJA....jakiś call center !!!! Rodzina się nie liczy.... w przeliczeniu dyspozycyjność/praca to wychodzi połowę stawki sprzątaczki w kiblu....

niki

nie polecam !! firma istnieje może z trzy lata, zarobki marne a produkty ciężkie , ludzie wolą sprawdzone dermokosmetyki. Firma chciałaby by pracownik pracował najlepiej 24 godziny na dobę. Nie da się mieć pracując w tej firmie życia prywatnego. Dzwonią nawet i do 21 , robią jakieś chore telekonferencje nawet i o 20 !!!!!!!!!!!!! jak stwierdziła jedna z osób na kierowniczym stanowisku dobrze jest zaskoczyć aptekę i odwiedzić np. o 20 To raczej normalne nie jest. W ogłoszeniu nie wspominają że trzeba mieć własną działalność.

Prezes

Firma to nazwa nad wyraz przeszacowana. Zbiorowisko cwaniaków i leniwych przedstawicieli wywalonych z innych firm, zbieranina nieudaczników, dno dna bez pomysłu na rozwój, perspektyw, badań. Taki drobny biznesik bez produktów markowych z odpowiednim zapleczem. Co ofert pracy to ostrożnie, płacą minimalnie, produkty adekwatne do płacy, ale poobijać się mozna bo tam tacy sami pracują. Dla leniwego polecam, można mało zarobić, nic nie robić i narzekać na brak szczęścia na maksa Dla ambitnego porażka.

BOg u sia

Nie polecam tej firmy, już na samym początku czujesz że pracujesz w tej firmie, ale jednak mija trochę czasu zanim podpiszesz umowę - warunek zdaj egzamin to dostaniesz samochód. Szkolenie jeden dzień , na którym klepiesz tekst , który potem musiałabym klepać u lekarzy . Podobno produkty mają , ale jakoś apteki nie są otwarte na zakup i promowanie w swojej aptece. Niby jaka miła atmosfera, a za plecami fałszywość ludzi :) Nic się nie pokrywa z tym co było na rozmowach, przy podpisywaniu umowy wychodzi cała prawda o tej firmie . Nie zdasz egzaminu z dermatologii i produktów przed rozpoczęciem umowy nie masz pracy. Polka FIREMKA GARAŻOWA , i POLSKI wyzyski. NIe dawno pojawiała się oferta więc zanim wyślesz to się zastanów czy tego chcesz :)

MOOKKA
@BOg u sia 03.02.2017 02:14

BÓG U SIA bzdury pleciesz. Zaliczasz merytorykę bo bez tego nie masz po co iść do lekarza. Jak chcesz się jedynie "przypominać" lekarzom to rób to na własny koszt. Firmie zależy na tym by lekarze znali i pamiętali o jakości i skuteczności preparatów. I uczciwie płaci tym którzy rozumieją że wynagrodzenie otrzymują za skuteczność w pracy a nie za wycieczki po regionie.

Zainteresowana

Witam, Czy może ktoś napisać jaka podstawa? Umowa na czas nieokreślony? Jakie auta, czy do pełnej dyspozycji? Czy przedstawiciel ma miesięczny budżet na gratisy, próbki? Czy firma ma półki w aptekach czy są na to pieniądze? Ile wizyt? Jak z raportowaniem? Jak z przepływem informacji a firmie ? Jak jest z premiami, miesięcznie, kwartalne? Czy są dla przedstawicieli dodatkowe bonusy?

zainteresowany

witam czy może ktoś uczciwie napisać i w miarę obiektywnie bez zbędnego narzekania jak się pracuje w Red Pharma na st. PF-M. Jakie warunki zatrudnienia? Jaka pensja ,lu tez na jaką można liczyć ? Jak atmosfera i plany czy realne? Z gory dziękuje i pozdr.

Bolko

Całkowita porażka. Pracowałam odeszlam sama. Na 3 produktach pakowanych w różne pojemności chcą zrobić biznes. Brak jakichkolwiek badań, zmyślone obrazki dotyczące działania. Podrzędne kosmetyki a nie darmo jak się oceniają. Problemy z odejściem. Odradzam. Firma 2,5 roku na rynku a przerobionych z 15 przedstawicieli .

Rudy
@Bolko 06.08.2016 00:09

Bolko, to musiałaś pracować tam bardzo dawno temu... Z tego co wiem posiadają 14-zaj..... produktów. Przerobiono 15-przedstawicieli, zastanów się kobieto dlaczego?. Potwierdzam słowa LUCY, naprawdę fajni ludzie. :)

Waldi
@Bolko 06.08.2016 00:09

Pracuję od kilku miesięcy, super atmosfera i fantastyczne produkty. W odniesieniu do badań to jedna z niewielu firm posiadająca badania kliniczne w znanych klinikach. Miałem okazję zapoznać się z treścią badań.Publikacja w październikowej terapii. Zaczynałem od 2.500 netto teraz zarabiam więcej plus dodatkowo system bonusowy. Wczoraj odebrałem nowy samochód. Co do 1000 złotych, to każdy z nas przedstawicieli może zatrudnić sobie przedstawiciela juniora , super sprawa dla nowych, chcących . Ale to prawda , że z leserami firma się szybko rozstaje.

Mookka

Minionek jeśli ktoś boi się pracy to się nie dziwię, że taki oburzony. Zapomniałeś dopisać, że od całych 700 sztuk jest dodatkowa całkiem słuszna prowizja. Ja nie narzekam. Po 3 miesiącach uczciwej pracy sprzedanie 600-700 opakowań nie jest takie trudne. Firma daje możliwość rozwoju - mnie po pierwszym kwartale zaproponowali wyższe stanowisko i podwyżkę. Nie lubisz uczciwej pracy - jedź i Ty za granicę. Tam Cię przeciągną przez zlewy wszystkich knajp albo inną fizyczną robótkę. Powodzenia.

Minionek

Zadzwonili do mnie. 1000 zł netto podstawy. Umowa o współpracę na działalności. 13 wizyt dziennie. miesięczny target 700 opakowań. Wnioski wyciągnijcie sami i zgadzam się z przedmówcą, który uciekł za granicę :) że firma wdraża ciekawy projekt - jak wykurzyć Polaka na obczyznę. Biedronka już nie jest taka zła :)

jan

prosze o informacje na temat pracy warunkow w Red na stanowisku PMedyczny

Oli
@jan 22.01.2016 18:37

Jakie województwo?

Lucy

ciekawa firma z bardzo fajnymi ludźmi. Mają dużą wiedzę i ciekawe projekty. polecam gorąco, ja niestety musze wyjechac z kraju, ale będe duchem nadal z nimi !!

Zostaw opinię o REDPHARMA - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REDPHARMA