Cieszymy się, że zainteresowałeś się naszą firmą i odwiedzasz nasz profil na portalu GoWork.pl. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Chcemy, aby to miejsce stało się przestrzenią wymiany konstruktywnych i merytorycznych komentarzy, które dostarczą osobom zainteresowanym pracą w naszych zakładach konkretnych i rzetelnych informacji na temat naszego przedsiębiorstwa i jego specyfiki.
Zachęcamy do dzielenia się opiniami i komentarzami, a także konstruktywną krytyką oraz sugestiami dotyczącymi naszej firmy. Doceniamy wszelkie merytoryczne uwagi, które mogą wspomóc nas w dalszym rozwoju i poprawie standardów pracy w naszych zakładach.
Jednocześnie stanowczo podkreślamy, że nie akceptujemy treści obraźliwych, wulgarnych, ani tych zawierających pomówienia lub dezinformację. Wpisy naruszające zasady społeczności serwisu GoWork będą usuwane przez administratora. W przypadkach skrajnych, będziemy dochodzili swoich praw na drodze sądowej!
Dziękujemy za Twoje zaangażowanie i udział w dyskusji! Do zobaczenia na rozmowie kwalifikacyjnej :)
Zespół Biacolor
mefistofeles
03.08.2012 12:02
fajna firma sporo sie dzialo hehe mile wspominam ten okres. teraz mam nowa prace mniejsza odpowiedzialnosc te same pieniadze wiec luzik. pozdro dla zombiego:)))
Zostaw merytoryczną opinię o Biacolor
Nie przegap nowości o Biacolor!