DP Work s.r.o.

Praha

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 496 ocen.

DP Work s.r.o.
5 496 6 1

Opinie o DP Work s.r.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DP Work s.r.o.

Pavelek

Przepraszam ze tu wylewam zale, ale dosc mam chodzenia na "rozmowy kwalifikacyjne" w Polsce gdzie mi proponowano minimalna krajowa. Jak byla bida z nedza tak zostala tylko teraz pokazuja jak jest dobrze bo niby niema bezrobocia. Zawsze bedzie nam do europy brakowalo te 10 lat.

Narcos
@Pavelek 19.07.2018 00:40

Prawdę powiadasz, też wyjechałem z tego kaczolandu zacofanego z rodziną i nie przez chwilę nie żałowałem.

Pavelek

Irytuje mnie tylko pytanie, dlaczego w mediach opowiada sie jak dobrze sie nam zyje. Czemu GUS podaje srednia krajowa prawie 5 tys brutto, zaklamany rzad ze swoja propaganda... Jakby powiedzieli prawde to wygladaloby to tak - 1 procent spoleczenstwa naszego kraju zarabia ponad 50 tysiecy miesiecznie, przewazajaca wiekszosc ludzi zarabia 2000 na reke lub najnizsza krajowa i to by byla przynajmniej prawda. Ucieklem z tego oblednego cyrku i nie zaluje. Jestem w stanie odlozyc 3 tysiace miesiecznie, przy rozsadnym obliczeniu tyle odloze w kazdym innym kraju UE, tylko nie w Polsce u nas jest walka o przezycie. W Czechach mi sie podoba, jest swojsko i nie ma tego wyzysku polaka - robola jak jest to w Niemczech. Z agentury jestem zadowolony, wszystko na czas, jak pracujesz to zarobisz, ale trzeba swoje odrobic by do siebie przekonac. Jak macie pytania to piszcie: pawel.len@vip.interia.pl Pomoge czym moge

Sportowiec

Witam ma ktoś namiary na pokoje jednoosobowe w Pisek? Chce sobie ogarnąć miejsce do spania bez alkoholu i brudu, nie mieszkałem nigdy w Czechach ale wyobrażam sobie jak wygląda mieszkanie dawane przez agencje. Dzięki.

Babka

Którą z ich ofert polecacie ? Będę składał do nich CV we wrześniu, wcześniej pracowałem w Sk express i worservice i te agencje to są najgorsze (usunięte przez administratora) pod słońcem.

cat

ile to sie naczytalem opinii o nich - ile ludzi tyle opinii. W czechach sa popularni mi zarobki wystarczaja mam 120 na godzine i hotel za darmo. Poki nie sprobujecie nie dowiecie sie co i jak i czy pasuje.

Kostka

Już rok mam dobrą pracę, bo miałem zaparcie nauczyć się języka. Śmieje się z ludzi, którzy tu pracują od lat i od lat narzekają na wszystko nie podejmując żadnego wysiłku aby zmienić swoją pozycję życiową. Jak nie rozmawiali po czesku tak nie rozmawiają. Dp work na początku jest dobrą agencją, mogę śmiało polecić, no ale robiąc cały czas to samo, można zwariować.

Karol

Witajcie jadę 14.06.2018 do Pisku z Lublina przez Jędrzejów, Katowice i obwodnicą Ostrawy. Jeśli ktoś chętny dzwonić 669599402 lub wejść na blablacar.pl. Na miejscu będę około 14-15. Pozdrawiam

Anonim

Ludzie mam pytanko.Szukam z partnerem dobrej pracy w Czechach i natknęłam się na ofertę Skody w Mlada Boleslav.To była jakaś strona oficjalna Skody chyba jak się nie myle...Czy ktoś z was już tam pracuje,bądź pracował?jak to wyglada w praktyce bo zarobki wydają się całkiem całkiem...Proponują od 26 000-35 000koron plus dodatki i premie...Ktoś coś wie na ten temat?czy to pic na wodę?

Pszemo
@Zenononon 20.03.2018 21:39

Witam a dalbys namiary na ta skode. Jestem bylym pracownikiem fiat auto poland.fruczek@tlen.pl

KolejorzPower

Ja nie zostalem oszukany na wyplacie ani razu. Koordynatorzy sa w porzadku, bez hamowy, jak ty do nich tak oni do ciebie. Hotele maja w poblizu fabryk tak ze z buta albo autobusem. Mozna wynajac mieszkanie i dostawac doplate 3000 koron. Praca latwa, kazdy sie nauczy, tylko troche checi. Jak ktos w kratke do pracy chodzi albo ciągle i kreci to go wywalaja. Nie znam tu nikogo jeszcze zeby ktoś kto normalnie pracuje narzekal, a znam w Mlada chyba wszystkich polakow :-) Pozdro dla kumpli.

dex666

Witam , czy jedzie ktoś do Piska 4 czerwca ?

Takjest
@dex666 22.05.2018 15:27

W Pisku fajnie :)

Borys

Agencja wydawała się ok, ale nie liczcie na to že przekalkulujecie wyplate.

poul

Witam Chciałem się dowiedzieć czy wybiera się ktoś do Piska do pracy w Faurecia dnia 23.05.2018 ? Pytam bo zastanawiam się nad pojechaniem autem.

Nie jestem robotem :-)

Jako swojego pierwszego pracodawcę w czechach DP Work oceniam na 5 +. Po pracy w Holandii, gdzie było piekło zacząłem doceniać pracę w Czechach, zarobki mniejsze, ale życie też tańsze, więc warto jak nic nie trzyma w kraju.

WPolski
@Nie jestem robotem :-) 15.05.2018 13:59

100 % prawda bracie. W Holandii odkładałem 700 euro maksymalnie. Tyle samo odkładam w Czechach. Ubytownu mam za darmo, stravenky i tyle wychodzi. Nigdy więcej Holandii, wyzysk na każdym kroku, nie wiem co nas tam tak ciągnie.

anonymous

Witam,ktoś ma jakieś info na temat pracy w BOSAL ČR, spol. s.r.o. (miasto Brandýs nad Labem),Produkcja układów wydechowych dla przemysłu motoryzacyjnego,Obsługa maszyn produkcyjnych. Jakie warunki mieszkaniowe w Hotel AMZ w Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Pražská 298/59, 250 01. Bardzo pilne.

Adam

Pracuję w TRW w Hlavenec 7 miesięcy i nie mam najmniejszych problemów z nimi, jest przyjazna atmosfera, spoko ludzie, dużo wjetnamców ale są spoko. Koordynatorka jest bardzo przyjemna, za niedługo przechodzę na etat do TRW. Moja opinia jest taka, że jak ktoś będzie chciał to sobie poradzi bez problemów, a kto nie chce będzie szukał winnych swojego niepowodzenia, zasada stara jak świat.

Zielarz
@Adam 01.05.2018 09:41

Też już robię prawie 7 miechów i dalej nie rozkminiłem wszystkich bonusów. Na pasku jest 11 pozycji, no ale ważne że hajs się zgadza z tym co obiecują, mam nawet więcej. Co do ubytowni w Mladej to ciężki temat ogólnie, da się zmienić po jakimś czasie ale łatwo nie jest chyba brakuje teraz wszędzie miejsc.

Dexter666

Oprócz pracy i regularnych wypłat to DP Work ma najgorsze mieszkania brudne meliny z pijakami . Czyli jak się hotel zasyfiały nie spodoba to cie do pracy nie przyjmą ?

Hans :)

Siemka jedzie ktoś na 3 maja do Faurecia (Pisek) ?? Jak co kontakt czadoman85@interia.pl :)

Opinia

Minus - zakwaterowanie, lepiej jest szukać na własną rękę. Najlepiej w kilka osób wynajmować mieszkanie. Plus - wypłata zawsze na czas, nie jesteś dymany jak to jest w zwyczaju agencji i rozliczają co do grosza. Moja ocena 7/10,

Miiiii

Odradzam Faurecie w Pisku. Ludzie przyjeżdżają i wyjeżdżają non-stop. Kasa-18 000 koron za miesiąc z premiami i po opłaceniu ubytovni do ręki.Lepiej sobie poszukać czegoś w Polsce. Inne firmy też więcej nie proponują. Więc nie warto jechać. Bor u tachova proponują 14 000 koron do ręki bez żadnych premii. W Denso w Libercu podobno 15 000 koron się dostaje. Tak więc nie warto chyba że naprawdę już nie ma gdzie się zaczepić.

DzikiDzik
@Miiiii 28.03.2018 16:43

Mi się tam opłaca, jedno jest pewne, że gdzie byś nie pracował w Czechach to i tak dostaniesz o wiele więcej niż w Polsce. A agencja jedna z najlepszych z dotychczasowych.

Tytus

Do Rafał Continental trurnow. Jeśli masz konkretne namiary jak się tam dostać ? To napisz kriz.19@wp.pl

Galaxy

Nie jest trudno do nich się dostać Cv i po 2 dniach propozycja pracy, ciągną za uszy każdego głąbom rozwiązują i bez tego prymitywne testy. W sumie to nie mam powodu do narzekania, mogli by poprawić tylko zakwaterowania, musiałem mieszkać przez 8 dni na Bezdecinie a to nie jest za dobre miejsce do życia.

anonim

(usunięte przez administratora)

kusto74

podaję swój em ireneuszkusiak1974@wp.pl

Skorpion112

Czy ktoś jedzie busem 15.04.2018 do Mławy bolesłaviec proszę o kontakt 735807760

HIHIHI

Czy firma prowadzi obecnie rekrutacje ? Jaka fabryke polecacie ? Pracowalem i nich ze 4 lata temu i wtedy to bylo najlepiej wlasnie u nich. Zauwazylem ze w Czechach sytuacja sie zmienila. Jest wiecej ofert z roznych agencji, ale ja z reguly nie ufam polskim agencjom, bo to w kazdym kraju jest to samo. Wiem ze DP Work to czeska firma, chyba ze sie cos zmienilo. Bardzo prosze o jakakolwiek podpowiedz.

Mariusz

Witam wszystkich.Jedzie ktoś może 3.04.2018 doÚstí nad Orlicí ? Prosze o kontakt 791-715-016 Pozdrawiam Mariusz

maya

witam czy może ktoś coś powiedzieć o pracy na temat produkcji autobusów?

Zofia 304

Dziewczyny i koledzy mam pytanie Czy ktos z was pracuje lub pracowal w continental i moze mi powiedziec cos o tej pracy

Ja
@Zofia 304 14.03.2018 20:18

Zapraszam do pracy do Continental trurnow (usunięte przez administratora) atmosfera jak ktoś zainteresowany niech napisze tu a ja się postaram odezwać i podać konkrety pracy i płacy.

mario

Czy ktos jedzie do pracy do miejscowości Pisek na 22-03-2018??/

tyrus666

Do Jan polak polakowi wilkiem ? Wszędzie tak jest Ameryki nie odkryłeś . Trzymać się od polaków z daleka taka rada Dp Work agencja taka sama jak inne tylko tyle że umowy są jasne i czytelne

Bożek

Olbrzymia firma, a jak w każdej dużej firmie jest chaos ale do przejścia. Laski w ich biurze w Mladej to tak śliczne, że aż się unosi :-) Trochę czasu w CZ spędziłem, ta firma akurat jest najlepsza z dotychczasowych.

Zostaw opinię o DP Work s.r.o. - Praha

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DP Work s.r.o.