DP Work s.r.o.

Praha

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 529 ocen.

DP Work s.r.o.
5 529 6 1

Opinie o DP Work s.r.o.

Tronko

Pisek faurecia mieszkania ubytownia i praca jak wyglądają jeśli ktoś może podpowiedzieć ...dziękuję

Andzrzej Duda
@Tronko 19.10.2018 12:55

Jestem trzeci tydzień praca znośna hotele w miarę też zaliczki są co do wpłaty nie wiem bo jeszcze nie dostałem, obiady na kantynie też ok. Nie ma tragedii :D

Krakowiak1

Cześć. Mam prośbę o informacje na temat mieszkania w hotelach pracowniczych, mam ofertę pracy w Taborze (Silon), jestem gościem po 40-tce. Chcę spokojnie popracować, pozwiedzać w wolne dni, może języka się nauczyć przy okazji. Generalnie spokojnie odpocząć po robocie. Pytanie - macie jakieś doświadczenia w tej kwestii, da się żyć w tych ubytowniach, czy huk, krzyk i chamówa ? Może jest tutaj również ktoś kto wybiera się do Taboru i ma podobne obawy ? (jeśli przyjmę ofertę, zacznę w październiku)

W
@Krakowiak1 11.09.2018 20:22

W mladzie mieszkam i na ubytowni cisza i spokoj, az sam sie dziwie. Mozna spokojnie sie wyspac, odpoczac, drzemke strzelic. Zasadniczo zalezy jak trafisz, wiekszosc przyjezdza tu do pracy i umie sie zachowac. Pozdrawiam i powodzenia

anonymous
@W 12.09.2018 13:30

Dzięki, istotna informacja :)

????????
@Krakowiak1 11.09.2018 20:22

Krakowiak1 jedziesz do Taboru Silon ?

Krakowiak1
@???????? 24.09.2018 08:52

Zastanawiam się, dostałem propozycję do Silon, ale też mój obecny pracodawca cos zaproponował. Ty się wybierasz ? Znasz jakieś terminy wyjazdów w październiku?

Monika
@W 12.09.2018 13:30

A co masz tam za prace? szukam właśnie jakiejś pracy w czechach. Mógłbyś coś polecić? Pozdrawiam. Ilona. Jeśli mógłbyś to odpisz na mój mail. ilona.ryba91@interia.pl

????????
@Krakowiak1 26.09.2018 21:58

Tak jade do Taboru 3.09 . sa inne terminy mozna sie dogadac kiedy przyjechac nie ma z tym problemu

Mateusz
@???????? 27.09.2018 08:14

Witam chciałem się dowiedzieć jak tam z pracą w tabor i z zamieszkanie ? Możesz coś napisać na ten temat ??

Mateusz
@Krakowiak1 11.09.2018 20:22

Witam i co wyjechales do pracy ?? Możesz się podzielić opinia jak tam jest z pracą i z hotelem ?? Bo też chce tam wyjechać gdzie ty jestes

Roger
@Krakowiak1 11.09.2018 20:22

Polecam prace w Silon w Tabor pracowalem tam zarobisz jakies 20000 tysiecy koron na reke praca leka i spokojna w pracy luz praca z Czechami malo Polakow to duzy plus Czesi bardzo spokojni ludzie pomocni Nie polecam pracy w Faurencja Pisek praca ciezka 12 godzine zmiany wiekszosc ludzi ucieka po kilku miesiacach

Roger
@Krakowiak1 11.09.2018 20:22

W Taborze dostajesz kalendarzyk z rozpisanymi zmianami na caly rok porzadek. Przez pierwszy miesiac chodzisz i parzysz co robic. Kordynaorka Dana bardzo miła kobieta pomocna co tydzien zaliczki jezyk nie jest wymagany ale lepiej znac podstawy mniej stresu proste prace na 3 zmiany dwa weekendy w miesiacu pracujace dwa wolne. Na godzine zarobisz na poczatek 120 koron na reke ja tyle mialem co do mieszkania w Tabor sa dobre mieszkania

Roger
@Mateusz 06.10.2018 20:01

Polecam prace w Silon w Tabor pracowalem tam zarobisz jakies 20000 tysiecy koron na reke praca leka i spokojna w pracy luz praca z Czechami malo Polakow to duzy plus Czesi bardzo spokojni ludzie pomocni Nie polecam pracy w Faurencja Pisek praca ciezka 12 godzine zmiany wiekszosc ludzi ucieka po kilku miesiacach

tor
@Roger 11.10.2018 12:31

W Faurencii mi bardziej pasowało. Wozili mnie do Silonu no ale tam nie ma tej atmosfery, widziałem jak ludzie tam robią, stwierdziłem więc, że zostaje w Faurencji, mam tu więcej znajomych a zarobki te same praca jakaś szczególnie ciężka nie jest jak opisujesz.

Faurecia
@Roger 11.10.2018 12:31

w Polsce zarobki w Faurencji są dwukrotnie niższe a praca ta sama.

Zbigniew Łój

Ja działalność tej firmy oceniam wzorowo. Mam swoje lata i jak dzwonię do firm w Polsce, to odsyłają mnie z kwitkiem w chamski sposób. Zadzwoniłem do nich, to jest niebo a ziemia. 2 tygodnie musiałem poczekać ale prace mi dali i jestem z niej zadowolony.

Young

Witam serdecznie! Przebrnąłem przez sporo opinii na temat owej agencji pracy. Jestem młodym człowiekiem mającym zatrudnienie w Polsce w granicach 2,2k na rękę. Doświadczenie kilkuletnie już posiadam, jeśli chodzi o pracę na halach produkcyjnych, aczkolwiek widzę opinie, że do jednej, czy drugiej fabryki bardziej, bądź mniej opłaca się iść pracować. Dodatkowo mam pytanie, do której fabryki iść by nie trafić na nieustanne melanże w hotelach pracowniczych, bo chcę jechać pracować, a po pracy człowiek potrzebuje odpoczynku, a trafiłem już na do takich hoteli, gdzie człowiek w ogóle sobie nie odpoczął.

Marcin

Wybieram sie na dniach do Piska pracowac w Faureci jako magazynier/ operator wozka. Prosze o informacje jak tam sa realne zarobki i jakie warunki na ubytowni. Przez telefon mowili mi ze na polskie 3600 zl. Prawda to??

Game gear
@Marcin 06.10.2018 08:40

20000kc na rękę to najniższe realne zarobki w Czechach, za mniejsze pieniądze nie ma sensu szukać pracy. Pracuję kilka lat w Pradze i widzę odwrót Polaków z Czech co jest naturalne. Wystarczy porównać ceny. Na pierwszy rzut mieszkania. Ceny mieszkań kupno od 1500000kc, wynajem miesięczny od 10000kc + 4000kc-5000kc opłaty. Ceny w sklepach 20-30% wyższe niż w Polsce. Można naturalnie korzystać z ubytovny, czyli noclegowni. Ceny 5000-10000kc. Nie wiem jak jest w innych firmach, u mnie Polacy jak biorą najmniej płatne stanowiska uciekają po pierwszej pensji skrajnie po trzeciej. Kolejny problem to chyba każdemu znany - alkohol. Czesi nie stronią od alkohol ale potrafią się zachować po nim, ludzie z Polski niestety opačně. Dlatego każdy dokładnie powinien przemyśleć wyjazd do Czech. Na pewno nikt tu nie zarobi na utrzymanie mieszkania w Polsce i Czechach jednocześnie biorąc prace za 20000kc.

Roger
@Marcin 06.10.2018 08:40

To sciema nie zarobisz tyle praca ciezka duza rotacja ludzi a to o czymsc swiadczy . Praca w Silon Tabor wporzadku tam zarobisz 20000 koron na reke praca leka do Piska nie warto jechac chcesz wiecej szczegółw pisz na forum jak bede mial czas to odpowiem

Lysy

Witam pytanko pracuje ktoś w Faurecji przy wydechach?? Mógł by się ktoś podzielić informacja jak warunki w pracy jak z wynagrodzeniem i jak z mieszkaniem jakie warunki ??

Roger
@Lysy 08.10.2018 19:46

nie polecam ciezka praca slabe zarobki polecam tabor 20000 koron na miesiac praca leka luz

????????

Witam , pojechalem do Silonu miasto Tabor ale nie dotarlem zadzwonila do mnie Pani koordynator i powiedziala ze nie ma juz przyjec bo hotel zapchany za duzo ludzi przyjeli i wszyskich kieruja do Piska do Faurecji akiedy przyjecia do Silonu beda plus minus za miesiac . Tak czy siak dzwonic na czeski numer to tyle .

Bartek z gór

Na forum każdego i to absolutnie każdego pracodawcy są same negatywne komentarze pisane przez lamusów na garnuszku u rodziców, którzy sobie nie radzą i liczą, że ktoś im życie poukłada. Nie oznacza to wcale, że pracodawca jest zły, tylko ktoś nie ma poukładane w głowie, albo jest zbyt leniwy do pracy, zazwyczaj tak się dzieje, a winny zawsze jest pracodawca.

Szeptu
@Bartek z gór 30.08.2018 18:56

Rownie dobrze ktos moze powiedziec ze jestesmy lamusami i frajerami ze musimy wyjezdzac za granice bo niemozemy znalezc odpowiedniej pracy u siebie. Nie oceniajmy, nie rzucajmy kamieniami. Do takich komentarzy warto podchodzic na chlodno bez zbytnich emocji. Nie oceniajmy ksiazki po okladce. Pozdrawiam

Bartek z gór
@Szeptu 30.08.2018 22:30

Zupełnie odwrotnie. Jak ktoś wyjeżdża, to musi być bardzo ogarnięty i pewny siebie. Nie myśl, że ktoś za ciebie będzie (usunięte przez administratora) podcierał. Ja na przykład wyjechałem bo lubię zwiedzać świat, ale wiedziałem, że poradzę sobie w każdym kraju zawsze.Czechy polecam z całego serca. Super mentalność, w ogóle system pracy jest proludzki i kraj piękny. Ale jak ktoś przyjeżdża sobie do Czech poimprezować, to efekt jest znany. Później cierpimy na tym wszyscy. - Polacy. Bo opinia o nas nie jest za ciekawa. Nigdy nie narzekałem na pracodawcę w Polsce, może dlatego że pracowałem uczciwie i ten mnie też traktował uczciwie i to w wielu firmach, a jak wszedłem na ich forum to się załamałem, jacy ludzie są bezczelni, to samo jest tutaj.

Bartek z gór
@Szeptu 30.08.2018 22:30

Radzę tylko ludziom, którzy mają zamiar chlać, niech lepiej chleją bimber w Polsce po wsiach i nie kompromitują innych polaków za granicą. Prędzej czy później takich ludzi i tak zwolnią, kwestia czasu. Ale jak widzę polaczków wiecznie najebanych pod sklepami to mnie szlak trafia.

Sędzia
@Bartek z gór 04.09.2018 17:48

Lepiej bym tego wszystkiego nie opisał ????

ZIko
@Sędzia 06.09.2018 18:14

Hejho Ahoj pracuje i nich i jest super. Jak się chowasz to do ciebie tak się chowają. Koordynator w Mlada Boleslaw super gość. Jak chcecie to wam załatwie pracę.

Kuba
@ZIko 10.09.2018 21:13

Wybacz, chodzi Ci o,, koordynatora,, Jiřiego z faureci?

Mikołaj
@ZIko 10.09.2018 21:13

dawaj na priv chętnie skorzystam z pomocy w załatwieniu pracy dariuszkotapka227@gmail.com

anonymous
@ZIko 10.09.2018 21:13

Oddzwoń 502161144

Mateusz
@ZIko 10.09.2018 21:13

Witam A przy czym pracujesz bo chce wyjechać i szukam info na temat pracy itp

Mateusz

Witam czy pracuje ktoś w silon tabor i mógł by się podzielić opinia na temat pracy i zakwaterowania i jak z wyplatami na rękę po odliczeniu wszystkiego przez agencie dp worek. Dziękuję z góry

Krytyk

Łatwiej dodzwonić się do Kaczyńskiego niż do nich. Numer cały czas zajęty.

Odemnieodbieraja
@Krytyk 03.10.2018 16:17

Ja dzwonie średnio raz na 1-2 tygodnie i za każdym razem odbierają. Skąd masz numer do Kaczyńskiego? ????

PR
@Krytyk 03.10.2018 16:17

Dzwoń na czeski, tam gada czech po polsku. Polski numer faktycznie często zajęty.

Martinez
@Odemnieodbieraja 03.10.2018 21:11

A jaki masz polski numer do dp work. Ja znalazłem w necie tylko czeski

Kryttk
@Martinez 04.10.2018 13:33

(usunięte przez administratora) spoko gość ale cały czas na zajęte. Jak ktoś ma czeski to poproszę.

Odemnieodbieraja
@Martinez 04.10.2018 13:33

Ja napisałam do nich na ich polskiej stronie na FB wiadomość prywatna z prośbą o telefon pod którym jest kontakt w języku polskim. Bez problemu mi odpisali, podali numer i jak dzwonie to facet zawsze odbiera.

Martinez

Wybieram sie do faureci do pracy jako operator wozka widłowego. Moze ktoś mi powiedziec jakie tam są warunki pracy oraz jakie są warunki na ubytovni, da się spokojnie wypocząć po pracy, cicho jest po nocach, kradną tam baedzo ?? Proszę o jakieś konkretne info w tej sprawie, najlepiej od kogoś kto tam był lub obecnie jest.

Piter

Mogę stwierdzić, że agentura dobra, wszystko jasne i przejrzyste. Są tu niestety barany z Polski, którzy robią gnój wszędzie i wszystko im się należy. Ja bym zakazał wstępu do Czech bydłu z Polski.

Tomtom77

Hej Ludzie ! Zamierzam ruszac do Pisek 26.09 , czy ktos tez bedzie sie wybieral piszcie tomtom77@o2.pl moze bedzie mozna sie zgadac , zawsze lepiej w grupie, czekam na odpowiedzi

??????

Witam dostalem propozycje pracy Silon Tabor Czechy chyba tam pojade czy ktos jedzie ?

Nejna

Witam , zastanawiam sie nad wyjzadem do czech ktos cos poleci i moze pomoże ???????? Email: nejna2@gmail.com

B

Pomóżcie. Od czerwca chce się dostac do pracy w skoda kvasiny. Mówią ze przyjęcia wstrzymane. Codziennie dzwonie do 3 agencji :-( Mam dosc pracy za najnizsza krajowa na zadupiu a musze Mieszkac póki co tutaj :-( jechać osobiście ???? Jedna Pani mowila ze przyjma jak bede znala czeski. :-/

Jakieagencje
@B 01.09.2018 01:07

Hej, można wiedzieć do jakich agencji dzwonisz? :)

Kuba

Agentura nie jest najgorsza, ale największym jej minusem jest pan Havel. Koordynator sprawujący piecze nad faurecia w Bezdecinie. Nie poważny, zapewniono mnie przy przyjeździe, że zna Polski, jedyne słowa z ojczystego języka to (usunięte przez administratora) Człowiek nie załatwił mi nic, a jak jeszcze próbuje odebrać swoje to czuję się jakbym miał wyjść z nim na solo... Od miesięcy próbuje dostać drugi t-shirt roboczy tak jak zapisane jest to w umowie, oraz szafkę w normalnej szatni aby przebierać się jak człowiek, a nie chować ciuchy do skrzynki na kanapki. Pół biedy jakbym był sam, moja narzeczona również ma dwa wyjścia, chodzić do pracy w monterkach, albo przebierać się między starymi dziadami bo akurat tam ulokowana jest jej skrzyneczka. Ubytowanie na plus, chociaż nie ma wzmianki w umowie o jakiejkolwiek płatności za niego,ale pomijam to. Transport do pracy i z pracy jest dobry, masz dwa autobusy, miesięczny bilet kosztuje 450 koron więc spoko. Gdyby nie ten rudy człowiek to nie miał bym zastrzeżeń. A i zapomniałem, chcesz zalohe przed pierwszą wypłatą? Uzbroj się w kasę bo zdarza się, że szef wyjedzie na Floryde i dostaniesz 500 koron. Ogólnie nie wypowiem się ani za ani przeciw aby nie zrazić, ani nie zachęcić. Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

PickUP

To jest najfajniejsza osoba w tej firmie. Rozwiązuje problemy za koordynatorów. Musiałeś go dobrze podkurwić...

M&M

Mi ten gość długo zawracał (usunięte przez administratora) ale w końcu okazał się bardzo w porządku, wszystko co chciałem to załatwił, także wielki plus za podejście.

Tomek

Witam wszystkich, mam pytanie Niedługo jadę wraz z dziewczyną do pracy dla silonu do miasta Tabor Proszę o opinię jak tam wygląda praca oraz zakwaterowanie w hotelu pracowniczym? Pozdrawiam Tomek

Babka

Którą z ich ofert polecacie ? Będę składał do nich CV we wrześniu, wcześniej pracowałem w Sk express i worservice i te agencje to są najgorsze (usunięte przez administratora) pod słońcem.

Bolek - Matolek
@Babka 17.07.2018 17:39

Pracowałem w Pisku rok temu i w sumie byłem zadowolony, trochę ciężko, ale nikt nie obiecywał, że będzie łatwo. Za 2 tygodnie wracam i eksperymentować nie będę, bo wiem na jaką minę można trafić za granicą.

Karol
@Babka 17.07.2018 17:39

Polecam Písek, dobra oferta sam tu pracuję i jest ok. Nie jest przesadnie ciężko. Dobre warunki mieszkalne. Z chęcią pomogę i powiem jak jest naprawdę +48669599402.

INTERPLEX
@Babka 17.07.2018 17:39

Polecam INTERPLEX w Pisku, chyba najlepsza robota, którą kiedykolwiek miałem. Praca jest super, z fajnymi ludźmi

KolejorzPower

Ja nie zostalem oszukany na wyplacie ani razu. Koordynatorzy sa w porzadku, bez hamowy, jak ty do nich tak oni do ciebie. Hotele maja w poblizu fabryk tak ze z buta albo autobusem. Mozna wynajac mieszkanie i dostawac doplate 3000 koron. Praca latwa, kazdy sie nauczy, tylko troche checi. Jak ktos w kratke do pracy chodzi albo ciągle i kreci to go wywalaja. Nie znam tu nikogo jeszcze zeby ktoś kto normalnie pracuje narzekal, a znam w Mlada chyba wszystkich polakow :-) Pozdro dla kumpli.

Kułak
@KolejorzPower 29.05.2018 23:09

Witam a masz jakiś namiar na pokój do wynajęcia i za ile bo wyjeżdżam tam a nigdy nie byłem i wiadomo każda pomoc się liczy ...dziękuję

Tats
@KolejorzPower 29.05.2018 23:09

bo to dobra firma, a jak ktoś liczy na łatwe pieniądze, to wszędzie będzie mu źle.

Byk
@Kułak 27.07.2018 13:56

Zobacz sobie na sreality jest tam sporo wariantów

Amilo 007
@KolejorzPower 29.05.2018 23:09

Witam ziomka (Poznań ) ? Gdzie pracujesz i na jakim stanowisku ? Przymierzam się do pracy w CZ nawet miałem oferty zle nie wiem jak jest naprawdę bo wierzę że jak ktoś chce i pracuje uczciwie to nie ma problemu. Mam 50 lat i szukam stabilnej pracy za którą dostanę uczciwą zapłatę Wiem że są i wykolejeńcy których szybko wyeliminują. Jeśli mogę prosić o rozmowę to daj znać a oddzwonię. Mój nr tel to 668-678-739 .Pozdro z KOTŁA :-)

TakToJa

Pracuje uczciwie przez dp work 1,5 miesiaca. Do pracy chodze, pracuje wydajniej jak w Polsce. Wlasnie wpadla moja pierwsza wyplata. Za 8 dni, 60h oplaceniu ubytovni, ubezpieczenia od szkod dostalem 4986kč.Mialo byc 119kč/h, wychodzi 90. Na miejscu dostajemy umowe na kwote 17054 kč brutto, reszta niby pod stolem. Chociaz w sumie nie wiadomo, bo ponoc za niepelny miesiac nie przysluguja mi te "premie" We wrzesniu odbiore pelna pensje i jesli nie bedzie 17000kč bedzie trzeba uciekac. Dodam ze nie korzystalem ze stolowki. Mam mieszane uczucia, bo wychodzi na to ze w Polsce mialem prawie to samo, roznica 2zł do h a roznica w wydajnosci odbrzymia na korzysc Polski. Poczekam do wrzesnia na pewno wpis zaktualizuje. Pozdrowienia z Mladej.

Radko
@TakToJa 25.08.2018 01:47

A gdzie pracujesz ? Pracuje też u nich w Skodzie i nic pod stołem nie dostaje.

tom
@TakToJa 25.08.2018 01:47

Hej, Dostałeś juz wypłate we wrześniu? Jakiś update?

JACK

jadę w środę do Pisek. może ktoś jedzie? zawsze raźniej z kimś jak coś to piszcie krzak74@op.pl

Nikolaus

A więc wróciłem do punktu wyjścia. Nie chciałem pracować przez agencję, ale jak zliczyłem wszystko (mieszkanie, kaucja, przejazdy) to doceniam, że na początku ktoś te rzeczy załatwił za mnie i przyjechałem na gotowe. Na start wyjazd do agencji w innym kraju jest dobrym rozwiązaniem, trzeba być mega ogarniętym i samodzielnym aby załatwić sobie samemu pracę i zakwaterowanie w obcym kraju, to mówię z własnego doświadczenia. Co do zakwaterowania które jest darmowe nie mam zastrzeżeń, niestety sami polacy tu robią wiochę. Na razie jestem zadowolony, od czegoś trzeba zacząć, dalej będzie lepiej ????

Piter
@Nikolaus 22.08.2018 16:21

Prawdę mówi polać mu

Marcin

Najbardziej konkretna firma w której pracowałem w Czechach. Ile proponują tyle zarabiasz. Praca lajtowa, ale trzeba chodzić tam.

Zofia 304

Dziewczyny i koledzy mam pytanie Czy ktos z was pracuje lub pracowal w continental i moze mi powiedziec cos o tej pracy

Ja
@Zofia 304 14.03.2018 20:18

Zapraszam do pracy do Continental trurnow (usunięte przez administratora) atmosfera jak ktoś zainteresowany niech napisze tu a ja się postaram odezwać i podać konkrety pracy i płacy.

Rafał
@Ja 19.03.2018 22:32

Witam Jest jakaś praca? z góry dzięki za info,pozdrawiam

Puławy

Witajcie, szukam kogoś z Lubelszczyzny kto pracuje w Czechach. Pozdrawiam Rafał z Puław

Karol

Witajcie jadę 14.06.2018 do Pisku z Lublina przez Jędrzejów, Katowice i obwodnicą Ostrawy. Jeśli ktoś chętny dzwonić 669599402 lub wejść na blablacar.pl. Na miejscu będę około 14-15. Pozdrawiam

Rafał
@Karol 07.06.2018 19:24

Witaj, jest tam jeszcze jakaś praca? Chętnie bym wyjechał.Jeśli możesz odpisz na priv mój kontakt emeil : 132rk@wp.pl Pozdrawiam Rafał z Puław.

cat

ile to sie naczytalem opinii o nich - ile ludzi tyle opinii. W czechach sa popularni mi zarobki wystarczaja mam 120 na godzine i hotel za darmo. Poki nie sprobujecie nie dowiecie sie co i jak i czy pasuje.

Karol
@cat 11.07.2018 23:27

Realne zarobki. W sumie odłożysz podobnie co na zachodzie Europy.

Sportowiec

Witam ma ktoś namiary na pokoje jednoosobowe w Pisek? Chce sobie ogarnąć miejsce do spania bez alkoholu i brudu, nie mieszkałem nigdy w Czechach ale wyobrażam sobie jak wygląda mieszkanie dawane przez agencje. Dzięki.

Karol
@Sportowiec 18.07.2018 17:13

To źle sobie wyobrażasz, przynajmniej w Pisku. Jeżeli chcesz o coś zapytać to dzwoń pomogę jak będę mógł. +48669599402

Zostaw opinię o DP Work s.r.o. - Praha

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DP Work s.r.o.