DP Work s.r.o.

Praha

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 457 ocen.

Opinie o DP Work s.r.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DP Work s.r.o.

Niech giną

Zakwaterowanie OKROPNE! (usunięte przez administratora) i bród. Przejechałem 1k kilometrów żeby pokazane było mi jedno mieszkanie, o które musiałem się wykłócać w biurze bo kręcili cały czas ze wszystkim. Współlokator alkoholik, sika do garnka, śmierdzi w pokoju obrzydliwie - zbiera na wymioty. Musiałem wrócić spowrotem w ten sam dzień, cały przemoczony, bo jeszcze deszcz się rozpadał. Pani w biurze ciągle powtarzała "rozumiem pana, ależ oczywiście", a innej alternatywy nie znalazła. Rozłożyła ręce i musiałem wracać. Ten komentarz jeszcze jest lagodny, ze względu na to, że mógłby zostać usuniety, a chce napisać jak tam jest. Na koniec jeszcze wysyłała mnie do innego biura od konkurencji - Mannower "bo może oni panu dają pracę i ubytowanie". Co z tego, że mieli zamknięte już dawno temu, ale podziwiam pomysły. Kompromitacja, nie polecam tych mapetow.

Opinia

Minus - zakwaterowanie, lepiej jest szukać na własną rękę. Najlepiej w kilka osób wynajmować mieszkanie. Plus - wypłata zawsze na czas, nie jesteś dymany jak to jest w zwyczaju agencji i rozliczają co do grosza. Moja ocena 7/10,

Miiiii

Odradzam Faurecie w Pisku. Ludzie przyjeżdżają i wyjeżdżają non-stop. Kasa-18 000 koron za miesiąc z premiami i po opłaceniu ubytovni do ręki.Lepiej sobie poszukać czegoś w Polsce. Inne firmy też więcej nie proponują. Więc nie warto jechać. Bor u tachova proponują 14 000 koron do ręki bez żadnych premii. W Denso w Libercu podobno 15 000 koron się dostaje. Tak więc nie warto chyba że naprawdę już nie ma gdzie się zaczepić.

DzikiDzik
@Miiiii 28.03.2018 16:43

Mi się tam opłaca, jedno jest pewne, że gdzie byś nie pracował w Czechach to i tak dostaniesz o wiele więcej niż w Polsce. A agencja jedna z najlepszych z dotychczasowych.

Tytus

Do Rafał Continental trurnow. Jeśli masz konkretne namiary jak się tam dostać ? To napisz kriz.19@wp.pl

Galaxy

Nie jest trudno do nich się dostać Cv i po 2 dniach propozycja pracy, ciągną za uszy każdego głąbom rozwiązują i bez tego prymitywne testy. W sumie to nie mam powodu do narzekania, mogli by poprawić tylko zakwaterowania, musiałem mieszkać przez 8 dni na Bezdecinie a to nie jest za dobre miejsce do życia.

anonim

(usunięte przez administratora)

kusto74

podaję swój em ireneuszkusiak1974@wp.pl

Skorpion112

Czy ktoś jedzie busem 15.04.2018 do Mławy bolesłaviec proszę o kontakt 735807760

HIHIHI

Czy firma prowadzi obecnie rekrutacje ? Jaka fabryke polecacie ? Pracowalem i nich ze 4 lata temu i wtedy to bylo najlepiej wlasnie u nich. Zauwazylem ze w Czechach sytuacja sie zmienila. Jest wiecej ofert z roznych agencji, ale ja z reguly nie ufam polskim agencjom, bo to w kazdym kraju jest to samo. Wiem ze DP Work to czeska firma, chyba ze sie cos zmienilo. Bardzo prosze o jakakolwiek podpowiedz.

Mariusz

Witam wszystkich.Jedzie ktoś może 3.04.2018 doÚstí nad Orlicí ? Prosze o kontakt 791-715-016 Pozdrawiam Mariusz

maya

witam czy może ktoś coś powiedzieć o pracy na temat produkcji autobusów?

Anonim

Ludzie mam pytanko.Szukam z partnerem dobrej pracy w Czechach i natknęłam się na ofertę Skody w Mlada Boleslav.To była jakaś strona oficjalna Skody chyba jak się nie myle...Czy ktoś z was już tam pracuje,bądź pracował?jak to wyglada w praktyce bo zarobki wydają się całkiem całkiem...Proponują od 26 000-35 000koron plus dodatki i premie...Ktoś coś wie na ten temat?czy to pic na wodę?

Zenononon
@Jakubano 05.03.2018 19:14

A ja w Skodzie przez dp pracuje i jest też dobrze, ludzie się skarżą na inne agencje, ale dp work konkretna firma ciesze się ze do nich trafiłem a nie do manpower.

Zofia 304

Dziewczyny i koledzy mam pytanie Czy ktos z was pracuje lub pracowal w continental i moze mi powiedziec cos o tej pracy

Ja
@Zofia 304 14.03.2018 20:18

Zapraszam do pracy do Continental trurnow (usunięte przez administratora) atmosfera jak ktoś zainteresowany niech napisze tu a ja się postaram odezwać i podać konkrety pracy i płacy.

tyrus666

Do Jan polak polakowi wilkiem ? Wszędzie tak jest Ameryki nie odkryłeś . Trzymać się od polaków z daleka taka rada Dp Work agencja taka sama jak inne tylko tyle że umowy są jasne i czytelne

Ja
@tyrus666 16.03.2018 11:00

Złodziejskie

mario

Czy ktos jedzie do pracy do miejscowości Pisek na 22-03-2018??/

Bożek

Olbrzymia firma, a jak w każdej dużej firmie jest chaos ale do przejścia. Laski w ich biurze w Mladej to tak śliczne, że aż się unosi :-) Trochę czasu w CZ spędziłem, ta firma akurat jest najlepsza z dotychczasowych.

Jan

Zlodziejskie nasienia I uwazajcie na polakow w trw ,polak polakowi jest wilkiem.

Radek

Jade na 12 do Stara Boleslav trw ktoś jedzie ok. Iławy

jankes

Podłaczam się pod temat jak wygląda praca przy pasach bezpieczeństwa w Pisek.Czy faktycznie pracuje sie po 8 godzin czy zmuszają żeby zostać dłużej.mam wyjazd 8 marca i zastanwiam sie czy faktycznie jest tak jak w tej ich ofercie pracy.No i widzę ze ogólnie dużo ludzi chwali sobie tak firme Dp Work

Świeżak

Zaczynam 13.02 i mam dwa pytania co do ubytovni: 1. Czy w pokojach są zamykane szafki? Zamierzam wziąć laptopa, a słyszałem że szerzy się tam złodziejstwo. 2. Czy na miejscu są jakieś suszarki na pranie ew. sznurki, żeby sobie zawiesić, czy trzeba sobie ogarnąć we własnym zakresie? Pozdrawiam

Marioswiony
@Świeżak 09.02.2018 09:36

Ubytovnia pod Mostem koło stodolni w Ostravie?

mat

witam czy pracuje ktoś przy produkcji pasów bezpieczeństwa w pisek przez do worka po ile godzin się pracuje i ile na dzień dobry się zarabia ?? z góry dziękuję za pomoc

original

Krótko i na temat: najlepsza agentura w Czechach, nigdy żadnego problemu nie miałem. Jedynym minusem dla niektórych może być to, że trzeba pracować. Widziałem komentarze, że źle traktują ludzi. Jak mają traktować człowieka - chlejusa, który tylko narzeka na wszystko. Ja złego traktowania nie doświadczyłem nigdy z nimi.

Ja

jak dla mnie DP Work jest jedyną agencją, która mówi i piszę prawdę. Wielokrotnie się przejechałem na agencjach pracy w Czechach (zwłaszcza polskich), którzy mówią, że wszystko jest pięknie i różowo, a na miejscu koszmar. Może oni nie zapewniają jakichś nadzwyczajnych warunków ale przynajmniej możesz na coś liczyć i coś przewidzieć, dla mnie to jest ważne bo mam kredyt do spłacania.

Goworking
@Ja 28.12.2017 13:24

Zgadzam się z tobą i potwierdzam twoją opinie. Pomysł z agencją jest na początek dobry jak nie wiesz jak się do tego zabrać.

abc

Dzięki Machine za info

abc

Jadę do Piska 8 lutego do pracy przez dp work ktoś jeszcze jedzie ?

Machine
@abc 04.02.2018 09:24

Jak pracowałem to była to ubytovna jitex i tam warunki w miare w miare, niektórzy robili (usunięte przez administratora) w kuchni ale mieli tam sprzątaczki była też pralka. 2 lata temu zarabiałem z 17 tysięcy na rękę już, ale miałem wyższy taryf. Teraz widzę, że zarobki się polepszyły, tak że szczerze nie wiem, przekonam się na miejscu. Wypłaty były zawsze na czas, nie pamiętam już którego otrzymywałem przelewy ale zawsze się wszystko zgadzało. Nie wiem jak to jest z okresem próbnym ale on był w umowie na rok od razu, tak od samego początku jest ta sama umowa tylko na różne taryfy przechodzisz z czasem ale jedziesz cały czas na tej samej umowie. Normy tak na prawdę nie istniały, raz było dużo pracy a raz się można było nic nie robić prawie przez cały dzień. Pracowałem tam już 2 lata temu, także mogło się pozmieniać, ale ja jadę bo mam to miejsce już sprawdzone.

mlody

witam pracowala u was dagmara wietecha zna ja ktos???

anonymous
@mlody 03.11.2017 16:51

Tak ..kontakt pod 576 097 382

abc

Do Machine jak tam wyglądają te hotele ? Czy wypłata jest na czas ? max ile można zarobić ? Ten okres próbny na 3-mce jak jest w praktyce w Dp work ? Normy w fabryce wyśrubowane czyli trzeba robić szybko ?

Daniel Marczyk

Musiałem poczekać na pracę na stanowisku, które mnie interesowało ale opłacało się. Polecam Agencję DP Work na stanowiska managerskie do Skody, nie wypowiadam się o stanowiskach produkcyjnych (widzę, że też rekrutują). W Polsce proponowali mi za taką samą pracę minimalną krajową.

CinoAcino

Jak wszędzie ciągłe narzekactwo polaków, że mało zarabia się. Lepiej pracować w Polsce na umowie zlecenie za 13 zł brutto ? Aby coś wymagać to trzeba coś potrafić, a jak jedyną zaletą niektórych tu jest picie i palenie zielska, to co wy się kochani dziwicie? Bez doświadczenia, bez zawodu, bez języka ile chcecie zarabiać ? Myślę, że przed tym jak sobie ponarzekać, to trzeba się zastanaowić nad swoją osobą, a potem zacząć wymagać coś od innych. Zarabiam ponad 3 tyś złotych w Faurecii to już po potrąceniach wszelkich i jak dla osoby młodej uważam że jest to bardzo dobrze na początek.

CinoAcino
@Bezimmieny 17.01.2018 19:20

Właśnie o tym mówię: "dziękuję bardzo postoje" i wszystko jasne... Kwintesencja :-)

Nickname

Rodacy, powiedzcie proszę w jakim języku porozumiewają się majstrzy i koordynatorzy DP Work. Nie ukrywam, że zależy mi głównie na nauce języka. Wiem, że nie ma nadzwyczajnych zarobków (dla mnie i tak są spore) ale mi chodzi o nowe wyzwania, dlatego zdecydowałem zamieszkać w Czechach na stale. Abym mógł pracować w swojej branży muszę znać język. Nie chcę aby się okazało, że nie będę miał nawet okazji z czechem porozmawiać, bo o to mi właśnie chodzi. Będę wdzięczny za każdą sugestie a mieszkać będę w Berounie. Mam nadzieję, że do zobaczenia.

Przemas
@Nickname 05.01.2018 21:04

Po czesku , pracujesz z Czechami ja w Škoda Auto pracuję na magazynie z samymi Czechami

grzegorz0082

DP Work agencja jest ok ale jesli chodzi o prace przy robotach spawalniczych w Fabryci w Mlada Boleslav to ja odradzam by tam jechać,tam nie ma pracy codziennie siedzisz na hotelu-ubytownia i czekasz na kordynatora kiedy zadzwoni i pojedziesz do pracy,jak fabryka potzrebuje to zgłasza się po pracownika a jak nie to nie masz pracy ,jedziesz do fabryki a tam cie odsyłaja do hotelu koordynator mówi wtedy nie martw się masz płacone 80% zastój może trwać dośc długo i trzeba szybko pracować to jest linia produkcyjna jak jestes wolny i niedokładny to cię zwalniają wiem bo tam byłem

Czesio
@grzegorz0082 03.01.2018 19:50

Nie prawda. Pracuję tam od kilku dni i jest dużo pracy. Przez 3 dni pracowałem po 12 h. Nikt nie kazał pracować. Zapytali czy mogę zostać. Nikt z pracujących tutaj nic nie mówił o przestojach. Nie wiem jak na innych działach ale na spawaniu nie jest zle. Może nie każdy sobie radzi z obsługą maszyn

Zostaw opinię o DP Work s.r.o. - Praha

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DP Work s.r.o.