GRUPA VERITAS

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
Gdynia - Veritas

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.

Opinie o GRUPA VERITAS Wrocław

Nie przegap nowości o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.!

13.11.2020 17:06

Witam, czy ktoś po jednej minie gdzie was ta firmą wrzuciła, podjeliście drugi raz współprace i jest ok, czy sobie darować? Byłam na jednej minie już, chce spróbować z nimi, ale nie wiem czy warto :(
Danuta

13.11.2020 11:14

Hej ???? Naprawdę z czystym sercem polecam tą firmę. ( mam doświadczenie z innymi firmami - dramat ????) Panie zawsze pomocne. Wszystko jest jasne i klarowne, żadnego ściemniania... Wypłata zawsze na czas ( stawki tez nie są złe )o wszystkim jestem też informowana. Profesjonalizm i dbanie o pracownika ! Jestem naprawdę Mile zaskoczona.
smok

03.11.2020 16:19

opiekunka w tej firmie jest fatalnie traktowana,brak kontaktu z konsultntami,brak opieki i zainteresowania jakimi kolwiek problemami, firma nie ma kontroli nad sytuacja , jest nieodpowiedzialna , opiekunka czuje sie zgrozona
Zosia

27.10.2020 20:35

Witam. Jestem na zleceniu i chciałabym się dowiedzieć kiedy wypłacają oni wypłatę. To mój 1 wyjazd
Piotr

28.10.2020 09:52

Zawsze do15go
Ala

16.10.2020 21:45

Jestem z tej firmy zadowona polecam zetelna obsługa ktoś jak chce pracować będzie a kto nie to nic mu odpowiadać nie bedzie
WROBELEK

10.10.2020 08:03

Byłam tylko raz na zleceniu z Veritas. Znalazłam się w trudnej sytuacji w miejscu mojej pracy. Pomoc otrzymałam tego samego dnia. Wypłatę także na czas. To nie jest duże doświadczenie ale zawsze coś.

03.10.2020 19:55

Firma ok , nie ma wiele do zarzucenia stawki niby w miarę wysokie ale kosztem niskiego zusu Stelle zazwyczaj na jakichś małych wsiach

04.08.2020 12:48

Wszystko przebiega ok do czasu kiedy oni chcą. Zdarzają się jednak dość często sytuacje (piszę w swoim imieniu i kilku koleżanek), kiedy np zachodzi zmiana warunków umowy na cięższe dla opiekunki np dochodzą noce, albo był czas wony ale już go nie ma, dochodzi więcej innych obowiązków, itp. Wtedy teoretycznie masz prawo się nie zgodzić z taką zmianą i zjechać. Niestety jak każdy moloch (bo Veritas połknął kilka mniejszych firm) zaczynasz odczuwać "uczciwość i dbanie o pracowników" tej wspaniałej firmy. Możesz oczywiście wrócić, ale nie zapłacą Ci drogi powrotnej haha albo zaczynają Cię straszyć karami finansowymi. Zaczynają Ci wymyślać nieprawdziwe rzeczy jak pozostawienie podopiecznego bez opieki a jak im udowodnisz, że to bzdura, to i tak mają to gdzieś. Mówią także, że umowa na której widnieje Twój podpis zawiera noce i inne w zasadzie wszystkie możliwe sytuacje. Tak zawiera, ale jest ona ogólna a szczegóły dla danej, konkretnej szteli poznajesz w rozmowie telefonicznej. Dlatego radzę nagrywać każdą rozmowę i dobrze omówić szczegóły, bo taka umowa słowna jest równie ważna jak pisemna! Wtedy macie szanse na wygraną w sądzie ale oczywiście kto się będzie sądził o 100 euro? I na tym właśnie bazują. Do tego gdybyście chcieli ich pozwać, to zwróćcie uwagę na adres na umowie - to kancelaria adwokacka w Warszawie, która się specjalizuje w wygrywaniu takich spraw haha. Praktycznie wiec jesteście bez szans. I to ma być taka uczciwa firma?

02.10.2020 11:42

Niestety nie od dziś wiadomo że te agencje nie zwracają uwagi na opiekunki i ich potrzeby, tu chodzi o grube euro
Zaskoczona

19.09.2020 09:25

Pracuje moze ktos dla nich w Anglii ?? Jak tam wyglada praca na live-in ?? Takie same cyrki jak w Niemczech, czy jest przestrzegany czas pracy itp. ?? Napiszcie cos prosze. Pzdr.
...

20.09.2020 07:27

Masz normalna umowę, przestrzegany czas pracy, stawki i zwrot podatku. Jesteś legalnie jak każdy Brytol zatrudniona, tylko pracujesz w domu pacjenta, ale musisz być niekarana i przejść szkolenie, później rozmowa z rodziną na Skype i jak jest ok z obu stron to masz pracę.
Poinformowana

25.09.2020 14:58

Czyli okay. Pracowalam kiedys jako opiekunka w UK, ale nigdy na live-in. Moze sie puszcze na to. Dzieki za info.

29.08.2020 15:00

A składki do ZUSu tak jak w przepisach? Od średniej krajowej? Raz na trzy miesiące opłacone? Czy od 50 euro???? Niższe składki nie liczą się do emerytury jeżeli pracownik jest delegowany do pracy do Niemiec na polskiej umowie. Składka do ZUSu powinna być odprowadzana od wynagrodzenia opiekunki czyli od średniej krajowej. Jeżeli jest inaczej to te okresy składek nie liczą się do emerytury

29.08.2020 14:59

Veritas Śp. Z o. O

15.05.2020 18:53

Veritas jest moją pierwszą firmą.... Innej firmy nie znam. Jestem bardzo zadowolona pieniądze na czas. Jeśli mam problem dzwonię i odpowiadają. Do tej pory nie miałam problemu. Z firmą Veritas pracuję trzeci rok.
Monia

21.08.2020 18:27

Potwierdzam, zawsze się interesują, ale nie wszystko od nich zależy!
Natasha

24.08.2020 16:54

Skoro nie wszystko od nich zależy to po co sie bioro za to robote i wysylają ludzi?? Pracowałam tam i byłam na paru zleceniach. Dużo rzeczy mijalo sie z prawda. Opis nie zawsze zgodny z tym co było na zleceniu.
Alina

21.08.2020 17:43

Pracowałam z Veritasem 3 lata, aż w zeszłym roku zwabiła mnie firma z Nysy, Ltd, dali mi stawkę większa niż Veritas. Właśnie i tu zaczęły się problemy bo na umowie pieniądze były a na koncie nie bo niby rodzina zgłosiła że źle gotuje i co... Dzwonię do Ltd a tam, pan mi mówi, że rodzina nie chce zapłacić i nie dostanę pieniędzy póki nie zapłacą. Niespotykane bo w Veritasie byłam 20 x i nie było takiej sytuacji. Wróciłam do nich do swojego rekrutera i nie mam zamiaru już nic zmieniac! Zostanę na zawsze z Veritasem! Pozdrawiam Pana B i Panią Jole bo to bardzo sympatyczni ludzie.

24.07.2020 08:51

Chciałam wyjechać do pracy jako opiekunka na początku września. Ile wcześniej powinnam zgłosić się do firmy aby na spokojnie dopełnić wszystkie formalności ?
Zenek opiekun

28.07.2020 17:30

Ja 27 kwietnia podpisałem umowę i 30 kwietnia byłem już w pracy. Ale zawsze lepiej mieć bufor czasowy. Zgłoś się już.

03.08.2020 15:22

Witamy serdecznie, jeśli chodzi o wyjazdy do pracy w naszej firmie do mamy bardzo dużo aktualnych ofert pracy, najlepiej jest zgłaszać się jak najwcześniej. Nasi pracownicy pomogą w dopełnieniu wszelkich formalności oraz sprawnie przeprowadzą rekrutację. Proszę zapoznać się z aktualnymi ofertami pracy na naszej stronie: https://www.veritas-opieka.pl/oferty-pracy/ i zgłosić do nas jak najszybciej. Serdecznie zapraszamy do kontaktu
Monika z Dziwnowka

19.07.2020 16:59

Podkreślam że nigdy nie miałam problemu z wyjazdem na krócej niż 8 tygodni, trzeba jednak też dostosować się do oferty. Ludzie w biurze we Wrocławiu są naprawdę pomocni.
Monika

30.07.2020 21:14

Ile chcesz jeśli tylko nie masz zmienniczki

03.08.2020 15:11

Serdecznie dziękujemy za tak przychylną opinię. W nawiązaniu do Pani wypowiedzi pragniemy poinformować, że długość zlecenia zależna jest od oferty - zazwyczaj jest to okres od 6 tygodni do 8 tygodni, w niektórych przypadkach nawet dłużej (zależy od dostępności opiekunki i wymagań rodziny). Jeśli jest to praca na zastępstwo to czas pobytu może być krótszy. W razie jakichkolwiek wątpliwości nasi pracownicy są do Państwa dyspozycji pod numerem telefonu +48 717 588 130. Pozdrawiamy
Anna

20.05.2020 11:41

Chciałam zapytać czy wynagrodzenie jest wypłacane każdego miesiąca zlecenia pracy i tym samym czy składki na ubezpieczenia społeczne są odprowadzane do ZUS każdego miesiąca pracy na zleceniu w Niemczech i od jakiej podstawy są naliczane? Będę wdzięczna za odpowiedz.

31.07.2020 22:23

ZUS jest bardzo niski tutaj
Inna firma

01.08.2020 18:39

To poleć nam firmę z dobrym żydem i placami powyżej 1500, chętnie zmienię
Asia

17.07.2020 19:47

Dziwne, bo ja ostatnio pojechałam na 5 tygodni. Trzeba z góry zaznaczać, że nie na 2 miesiące i nie ma problemu.
Karina

09.06.2020 10:43

Wszystko w porządku, bardzo polecam tą firmę!!! A Pani Oliwia jest bardzo pomocna, zawsze wszystko wie i pomoże :)

09.06.2020 10:52

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa, Pani Oliwia również bardzo dziękuje i poleca się na przyszłość. Pozdrawiamy serdecznie
dorota1

07.06.2020 11:54

Moja przyjaciółka jest na zleceniu mam z Nia kontakt jest zadowolona wszystko jest na odpowiednim poziomie .Oczywiscie język niem .ma dobry

08.06.2020 12:00

Witam, dziękujemy bardzo za opinie, cieszymy się, że przyjaciółka jest zadowolona. Pozdrawiamy
Szukam pracy

17.05.2020 12:15

Jakie są zarobki przy wyjeździe do Anglii i czy pracodawca organizuje podróż ?

21.05.2020 09:19

Dużo zależy od tego jaki masz język,prawo jazdy i przede wszystkim do jakiego przypadku jedziesz bo jak cięższy to więcej

21.05.2020 11:32

Witamy, jeśli chodzi o pracę w Anglii to serdecznie zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem - +48 71 724 20 05, koordynatorzy udzielą dokładnych informacji odnośnie warunków pracy w Wielkiej Brytanii. Tak jak zostało wspomniane w komentarzu powyżej, warunki pracy oraz obowiązki zależne są od stanu zdrowia podopiecznego. Serdecznie zapraszamy do kontaktu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GRUPA VERITAS?

Kontakt - GRUPA VERITAS Sp. z o.o.

ul. Jeździecka 10A 53-032 Wrocław

NIP:6151924171

Branża główna: Obsługa i wyposażenie biura

MarZet

15.05.2020 18:07

Odpowiem na to pytanie ze swego doświadczenia. próbowałam wyjechać z nimi dwukrotnie i za każdym razem stan faktyczny byl calkiem inny od opisu. Raz odpusciłam ale drugi raz to za duzo. Zjechałam ze zlecenia wczesniej chociaz nie obyło się bez straszenia karami że umowa itp. Tej firmie już podzękowałam.
Elżbieta Trynda

14.05.2020 15:41

Witajcie. Chciałabym również dodać kilka słów od Siebie. Pracuję z firmą Veritas już od 1 lutego 2016 roku, czyli już troszkę, i nie zamierzam zmieniać DLA MNIE TO FIRMA NA MEDAL I TO ZŁOTY Tak naprawdę super. Być może powiecie że mam szczęście ale jak dotąd nie trafiłam na żadną sztelę minę. Mój poprzedni koordynator (Pozdrawiam serdecznie Panie Mateuszu. )jak i obecny Pan Bartek (którego również pozdrawiam.)to bardzo miłe i kompetentne osoby. Nie zdarzyło mi się aby któryś z nich wprowadził mnie celowo w błąd. Pozdrawiam również Panią Roksanę i całą tą wspaniałą ekipę. Kochani jesteście razem że mną zawsze kiedy Was potrzebuję. Pieniążki są na koncie przed czasem. Z całą odpowiedzialnośćia polecam wszystkim firmę VERITAS

14.05.2020 16:48

dziękujemy ogromnie za tak piękną i bardzo pomocą opinie, zależy nam ogromnie na tym aby byli Państwo zadowoleni, pozdrawiamy
Barbara Małek

15.05.2020 06:05

Elzbieto zgadzam sie z pania w 100%.
Gosc

07.03.2020 21:26

Witam nie jestem zadowolona ze wspolpracy z firma veritas po pierwsze kreca z umowa to z wyplata olewaja cie w odziale i ignoruja i co chwile masz odrzucenie 15 razy bo kogos innego wybrali na oferte normalnie brak slow
Cyna

14.05.2020 13:23

Niestety, ale i ja mam z tą firmą podobne doświadczenia.
Elżbieta Trynda

14.05.2020 18:38

Do Gość. Jeśli masz jakieś uwagi co do firmy dlaczego piszesz anonimowo,. Wybacz ale dla mnie taki wpis jest niewiarygodny i nie wart uwagi.
Joanna

14.05.2020 18:04

Pracuję w Veritas 4 lata.Polecam z czystym sumieniem. Firma rzetelna, pieniądze wypłacane na czas a nawet i wczesniej. Różnorodność ofert bardzo wysokie stawki.Jestem mega zadowolona.
Alicja

14.05.2020 14:48

Z firmą wspólpracuje od dwoch lat ..i bardzo jestem zadowolona ze wspolpracy ..bardzo dobrzy koordynatorzy wyplata jak w zegarku super zlecenia no i stawki bardzo fajne polecam!!!!naprawde rzetelna firma!!!

14.05.2020 16:50

Wspaniale, dziękujemy ogromnie, cieszymy się, że jest Pani zadowolona, w razie jakichkolwiek problemów zapraszamy do rozmowy, pozdrawiamy

20.04.2020 11:40

Witamy wszystkich Użytkowników serwisu GoWork.pl

Pozdrawiamy,

22.03.2020 09:13

Jak szefostwo w GRUPA VERITAS Sp. z o.o.? Spoko traktują ludzi?

22.03.2020 10:47

Z szefami tam raczej kontaktu nie ma , bo i po co. Pracownikami - opiekunkami - zajmują się koordynatorzy/kierownicy/rekruterzy. Od kiedy pracuje nie miałam kontaktu z szefem i jakoś nie widzę potrzeby by go angażować. Wypłata na czas, z każdym pytaniem zwracam się do Bartek Borucki - mój koordynator i tyle. Myśle, ze skoro ogólnie firma szanuje i traktuje dobrze pracowników, to i szef jest super :)

15.11.2019 00:34

Słyszałam że macie dobre oferty,. Na jakie stawki można liczyć?
Barbara

18.11.2019 12:14

Sawki sa wysokie,ale to zalezy tez od znajomosci jezyka.Ja Jestem aktualnie w Wurzburgu i mam na miesiac 1835 euro przy 1 podopiecznej.

02.03.2020 16:06

Witamy serdecznie, niektóre oferty dotyczą zarobki nawet 8000 zł netto, serdecznie zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy na naszej stronie: https://www.veritas-opieka.pl/oferty-pracy/
Ola

08.02.2020 17:24

Rewelacja, nic do zarzutu

02.03.2020 16:00

Bardzo, dziękujemy za wyrażenie opinii, w razie jakichkolwiek zastrzeżeń, problemów zapraszamy do kontaktu z naszymi koordynatorami.
Punia

27.10.2019 18:35

Przecież Państwo wiecie, że opiekunki mają za sobą szerokie doświadczenie w różnej branży, jak i ukończone studia wyższe z kilkoma fakultetami. Według mojej oceny, jest to dla agencji bardzo żenujące, aby występować tutaj , pod przybranym logo , zadawać kłam opiekunce, która trafiła na niekompetentbych, wręcz wstrętnych ludzi, a to się bardzo często zdarza. Rodziny żałują na jedzenie , a co dopiero zapłacić za zleconą pracę ... Proszę...więcej zaufania do Pań, które tak naprawdę pracują również na was.. Proszę, aby pracownicy biura agencji nie występowali tutaj w przebraniu...bo wszyscy wiemy, jak to się nazywa... Bardzo szybko można wyłapać , wystarczy zerknąć ...
Roman

16.02.2020 00:54

Brawo, czas skończyć z tym, że każdemu się należy czy się stoi czy się leży.

02.03.2020 15:59

Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii, odpowiedzi, komentarze, których udzielamy są z ramienia konta firmy, widnieje na nim nasze logo.
Mariolka

03.10.2019 10:13

Z czystym sumieniem polecam firmę. Szybko działają. Zadzwoniłam do firmy i jeszcze tego samego dnia miałam ofertę i akceptację. Zlecenie zgadzało się z opisem, nawet dostałam numer do zmienniczki, która była akurat na miejscu. Wracam do rodziny na święta. Bonusy też fajne za wakacje, jak i za Boże Narodzenie. Wypłata zawsze na czas. Mili ludzie, pomocni. Będę was szczerze polecać.
Dominika

18.02.2020 17:07

Bardzo dobrze mi się pracuję z firmą Veritas, już od kilku lat, popieram zdanie Pani powyżej.

02.03.2020 15:55

Dziękujemy ogromnie za tak przychylną opinię, cieszy nas fakt, że możemy pomóc w każdej możliwej sytuacji.

02.03.2020 07:42

02.03.2020 15:46

A może Pani rozwinie swą jakże bogatą wypowiedź..? Może napisze Pani coś o sobie, a nie tylko osra firmę? Bo widzi Pani, uważam ze absolutnie nie są oszustami i ze absolutnie nie są okropni, a rekruterzy i koordynatorzy - życzę wszystkim takich, jak ja mam w Veritas. Pozdrawiam.

02.03.2020 15:52

Pani Bożeno, bardzo dziękujemy za wyrażenie swojej opinii, chcielibyśmy się do niej odnieść skrupulatnie i pomóc rozwiązać problem, aczkolwiek bardzo prosimy o kontakt telefoniczny z osobą odpowiedzialną za obsługę Pani sprawy, jesteśmy pewni, że jeśli opisana sytuacja naprawdę miała miejsce to postaramy się to jakoś wyjaśnić.
Maria Biernoń

20.02.2020 19:46

Witam koleżanki, co do firmy to nie mam zastrzeżeń, wszelkie problemy wynikają z kłamstw płynących z Niemiec. Jadę na ofertę do osoby chodzącej, a w drzwiach wita mnie córka bo podopieczna jest na wózku. Dzwonię do agencji a tu informacja że pacjentka chodząca. Co prawda przemiła babuleńka, ale jak rozmawiałam z jej córka to nie zgłosiła że babcia nie chodź bo bała się że nikt nie przyjedzie.Na moje szczęście udało się zorganizować przejazd. Tu nie ma często winy po stronie polskiej tylko niemieckiej a i tak w Veriasie to rzadkość że oferty są niesprawdzone. Przynajmniej w moim wypadku. Pozdrawiam wszystkich

21.02.2020 09:49

Pani Mario, bardzo dziękujemy za tą opinie, cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pracy z naszą firmą.
Lilo

20.02.2020 19:50

Wszyscy tak chwalą, a na jakie premie za Wielkanoc można liczyć, płacone do reki? Szukam szteli do 1 osoby.

21.02.2020 09:48

Witam Panią, mamy bardzo dużo ofert pracy, zapraszamy serdecznie do wzięcia udziału w rekrutacji, proszę zadzwonić pod numer 71 75 88 150 lub 537 979 589, można kontaktować się też przez maila: [email protected]. Wszelkich szczegółowych informacji udzielimy podczas rozmowy, nasz rekruter odpowie na wszystkie pytania, bardzo dziękujemy za zainteresowanie.
Piotr

20.09.2019 20:48

Pieniądze na czas i wysokie wypłaty. Nie mam z nimi problemów. Polecam dużo zlecen
Katarzyna Klimka

20.02.2020 15:13

super mi się pracuje, zawsze wszystko wiem, jak mam problem to koordynator mi pomaga, naprawdę wszystko jest ok.

20.02.2020 14:51

Witamy wszystkich Użytkowników serwisu GoWork.pl Serdecznie dziękujemy za wszystkie opinie. Staramy się być obecni wszędzie tam, gdzie podejmowane są kwestie dotyczące naszej firmy, dlatego chcemy wykorzystać nową płaszczyznę komunikacji, by odpowiedzieć na wszystkie nurtujące Państwa pytania. Doskonale wiemy jak czasami ciężko jest wyjechać do pracy w innym kraju, wiemy też jak wiele pytań i wątpliwości pojawia się tuż przed wyjazdem, dlatego postanowiliśmy być obecni tu dla Państwa aby móc odpowiadać na pytania i pomóc wyjaśnić wątpliwości. Zapraszamy Państwa do otwartego dialogu. Dzięki temu możemy nieustannie się rozwijać i usprawniać funkcjonowanie naszej firmy. Będziemy na bieżąco publikować aktualne oferty pracy, które znajdą Państwo również w tym miejscu: https://www.veritas-opieka.pl/oferty-pracy-2/ Jesteśmy wdzięczni wszystkim którzy nam zaufali i wyjechali do pracy razem z Nami, chcemy aby poznali Państwo naszą firmę z innej strony, dlatego w aktualnościach, będziemy publikować informacje dotyczące naszej działalności. Zdajemy sobie sprawę z tego, że mimo naszych starań, mogą istnieć obszary wymagające udoskonalenia. Słuchamy cennych uwag, wyciągamy wnioski, mając na celu nieustanny rozwój. Bardzo dziękujemy za wszystkie wpisy – za dotychczasowe i przyszłe. Wszelkie kwestie wymagające wyjaśnienia prosimy przesyłać na adres [email protected] Pozdrawiamy,

09.01.2020 14:50

Pracuje w Veritas 2 lata. Nawet jednego złego słowa nie powiem. To jest naprawdę bardzo porządna firma. Każdy problem pomagali rozwiązać, wypłaty terminowe, są kompetentni i zawsze w pogotowiu, doradzą kiedy trzeba i co trzeba. Koordynatorzy - mój to Bartek - super, pozostali pracownicy także, kierownik, no po prostu wszyscy, bez zarzutu, zastrzeżeń, przemili. Na chwile obecna nawet przez myśl mi nie przejdzie by pracowac dla innej firmy. Jestem po prostu bardzo bardzo zadowolona i wiem, ze spokojnie mogę zaufać Veritasowi. Pozdrawiam

19.02.2020 16:29

Pani Barbaro, dziękujemy bardzo za Pani opinię, cieszymy się, że dobrze się Pani pracuje w naszej firmie.

19.02.2020 17:55

Nie ma za co dziękować. Z mojej strony w pełni zasługujecie na dobre słowa. Jestem nie tylko zadowolona ale bardzo bardzo zadowolona. I oczywiście pozdrawiam wszystkich, w szczególności P. Bartka B. oraz P. Roksanę !
Mirosława

19.02.2020 09:57

Firma naprawdę godna polecenia, jestem zadowolona, pracuje już 2 i pół roku, zawsze jak wyjeżdżam to Pani koordynator sprawdza czy wszystko dobrze. Zarobki dobre, opłacony ZUS. Bardzo profesjonalna i pomocna obsługa.  Wypłaty zawsze na czas. Wiadomo, że dużo zależy tez od stelli ale zawsze można ją zmienić i koordynator w Niemczech pomaga. Jeszcze raz polecam

19.02.2020 16:33

Pani Mirosławo dziękujemy bardzo, miło nam, że dobrze się Pani z nami współpracuje, cieszymy się, że możemy pomóc.
Heilbronn

11.02.2020 12:15

Uważajcie na Firmę Veritas. Świetnie przedstawiają swoje oferty w sytuacjach krytycznych zostawiają klienta na lodzie. Współpraca z niemiecką Agencja Pflegehelden .Agencja niemiecka opowiada swoją wersję polska swoją. Ja zostałam w sytuacji gdzie musiałam za swoje pieniądze zjechać do kraju . Nie polecam (usunięte przez administratora) kłamią nie mówią prawdy o sytuacjach domowych poopiecznych. Są to często rodziny psychicznie chore . Wiele rzeczy jest ukrytych. Uważajcie !!!!!!!! ja zamierzam podać ich do sądu i telewizji i udowodnic swoje racje żeby uchronić ludzi przed takimi sytuacjami. Pozdrawiam

12.02.2020 15:33

No teraz wiem, ze na pewno z Panią coś nie tak... rodziny w Niemczech chore psychicznie, ja obłąkana wg Pani jestem, nic dodać nic ująć - Pani zdrowie psychiczne widzę bez zarzutu ...
A.Bielawska

13.02.2020 09:52

Wiem. Wybacz. Niestety nie da się usunąć. Masz w pełni racje. Pozdrawiam
Werka

08.02.2020 17:27

Nie narzekam i polecam

Zostaw merytoryczną opinię o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.