Jestem w szoku, że jest tu tak mało opinii o tym miejscu. Praca była koszmarem. Pracodawca niemal całymi dniami obserwuje pracowników przez kamery i ich podsłuchuje. Podpisując umowę wydaje się, że podsłuch będzie "okazjonalny" na wypadek wyjaśnienia czegoś z cięższymi klientami, jednak Pan Janusz Korbiński korzysta z niego cały czas. Pracownicy nie mogą ze sobą nawiązywać więzi. Kiedy rozmawiają poza zasięgiem podsłuchu, jest to niemile widziane. Pracodawca przerywa kontakt z klientem, jak podsłucha coś, co mu się nie spodobało (np. podczas gdy ktoś proponuje jakąś cenę za pokój, potrafi zadzwonić w trakcie dyskusji i okrzyczeć pracownika za podanie zbyt niskiej kwoty). Klimat jak za czasów Big Brothera lub innych seriali. Wypłaty niskie, wydawane wyłącznie gotówką. Nie dostawaliśmy większej ilości długopisów, papieru do drukarki, odkamieniacza do czajnika i innych potrzebnych rzeczy z obawy, że jesteśmy złodziejami. Oszczędzano na ogrzewaniu - mieliśmy obowiązek kłamać, że to jest po stronie miasta i nie jest to wina hotelu. Nie mogliśmy korzystać z farelki. Żadne ubrania nie potrafiły grzać przez 12 godzin pracy. Oszczędzano na wszystkim, zwłaszcza na nas. Odbijało się to na złych opiniach na Booking, za które to my, pracownicy, dostawaliśmy często wulgarny feedback (dawanie do zrozumienia, że jesteśmy głupi, nieprofesjonalni, do niczego się nie nadajemy). Często słyszeliśmy, że nie zasługujemy nawet na to, by dostawać 10 zł. na godzinę, że nic nie potrafimy, że nigdzie nas nie zechcą do pracy. Można wymieniać i wymieniać, choć nie wiadomo, czy ta opinia gdzieś trafi, czy zostanie odrzucona przez pracodawcę, który wypiera wszystko złe, co nam robił. To jawna przemoc psychiczna, przez którą cierpiało sporo pracowników i cierpi nadal.
Uważajcie na siebie!! Pracodawca wulgarny, nieuczciwy, nie wypłaca wynagrodzenia! Ostrzegam!
Gdzie zasiedziałego słuchawki. Dobra nuta
E tam ;) z takiej błachostki jak zapodanie notą się zdegustowaliście hahah
Kto mówi, aby czytać, wystarczy posłuchać :)
no to jest duża i znana firma ale zaskakuje mnie to że nie mają swojej strony internetowej i tutaj na domiar złego nie mają żadnych komentarzy użytkowników. zaskaujące aż za bardzo! a wiem że mają teraz ofertę pracy na stanowisko specjalisty ds. organizacji i promocji imprez a chęnie dowiedziałabym się o tym czegoś więcej
Jak się pracuje w Art-Muza Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Art-Muza Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.