INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 89 ocen.

Opinie o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

gość

W Warszawie przeszło 60% agentów jest na modelu biznes, większość się decyduje na taki wariant. Mają gwarantowane 70%, aż do 98% z transakcji. Pozdrawiam

Kamil

Rzadko cokolwiek piszę jak chyba większość agentów, którzy po prostu w tym czasie raczej mają ważniejsze sprawy, ale coś ważnego powinno się tu w tej dyskusji pojawić. :D Mogą dać więcej pośrednikowi z prostej przyczyny. Indepro to polska firma, nie mają kosztów licencji zagranicznych. Prosty rachunek, agencje które mają olbrzymie opłaty licencyjne muszą w jakimś stopniu na nią uzbierać. Sprawdziłem przed podjęciem decyzji. Bez odbioru! kamil

Carlos

Jeśli chodzi o konkrety, np. w Warszawie już przeszło 60% agentów jest na wspomnianym wariancie współpracy. Dzięki temu mają z transakcji od 70% aż do 98%, a do tego zdecydowanie niższe koszty niż samozatrudniony agent nie działający z indepro. W indepro wtedy jesteś dokładnie jak na swoim ale masz wszystko na wyciągnięcie dłoni. Mam na myśli np system inf do zarządzania ofertami, wyszukiwarki ofert, strona, serwer na pocztę, wszystkie dokumenty, szkolenia, treningi, programiści, różne ulotki, foldery, banery, ubezpieczenie. Jak pracujesz sam teraz proponuję policzyć regularne wydatki na te rzeczy jakie ponosisz będąc jednoosobową firmą poza jakąkolwiek organizacją, do tego czas jaki poświęcisz na ogarnięcie tego wszystkiego. Jak do tego dodać to, że masz do dyspozycji biuro ale nie musisz w nim pracować. Masz swoje? Nie ma problemu! Pracujesz w domu? OK! Do tego dostaniesz najwyższą w Polsce prowizję bo do 98% to co tu jeszcze wyjaśniać? :) Brakuje mi niewiele żebym pracował na takich warunkach i nie będę się zastanawiał ani minuty. Warunki przewałkowałem od a do z i to po kilka razy.

gość
@Carlos 02.01.2018 16:06

Przyłączam się do pytania, które już padło dlaczego akurat ta agencja może sobie na to pozwolić? To są wysokie prowizje dla pośrednia w skali kraju.

Rozczarowana

KASUJĄ KOMENTARZE! UWAGA! Napisałam komentarz, który nie był w żaden sposób niecenzuralny, opisywał tylko to jak naprawdę wygląda praca w INDEPRO. I został usunięty. Ostrzegam, bo tworzą wizję takiej cukierkowej firmy, a jak ktoś napisze parę słów prawdy to od razu kasują komentarze. Wstyd.

gość

Wszystko fajnie ale dlaczego akurat INDEPRO daje więcej prowizji dla Agenta niż inne te duże sieciowe agencje w Polsce, które z hukiem weszły np z USA? Chcę być dobrze zrozumiany, nie jestem hejterem i nie atakuję, zastanawia mnie tylko po prostu to czy to marketing czy się spina wszystko w takiej firmie.

Alaskan

Ile tak realnie np. w Warszawie jest agentów na wspomnianym "modelu biznes"? Może ktoś mi podać taką informację? To też wyznacznik na ile taki wariant jest opłacalny. Dziękuję z góry i pozdrawiam.

gość
@Alaskan 29.12.2017 17:49

W Warszawie przeszło 60% agentów jest na modelu biznes, większość się decyduje na taki wariant. Mają gwarantowane 70%, aż do 98% z transakcji. Pozdrawiam

Malwina K

Nie tylko tutaj ale ogólnie wśród opinii na temat różnych agencji widzę co jakiś czas hejt oczywiście anonimowych i niespełnionych pracowników lub konkurencji. Tyle lat jestem na rynku, że czasem przeraża mnie co czytam, jak można za swoje niepowodzenia obwiniać wszystkich dookoła. Prawda jest taka, że tego typu fora bazują na nienawiści i dają pole do popisu ludziom przepełnionym jadem. Mam nadzieję, że doczekam czasów, w których ludzie wyjdą mentalnie ze starego ustroju i przestaną myśleć, że wszystko im się należy. Prowadziłam przez 7 lat firmę doradztwa finansowego i zarządzania nieruchomościami, takie tez mam wykształcenie kierunkowe. Nad indepro zastanawiam się od kilku miesięcy bo właśnie ten wspomniany wariant biznes przekonuje takie osoby jak ja. Wystarczy iść i porozmawiać z agentami żeby dowiedzieć się, że to idealne rozwiązanie dla ludzi z branży na własnych działalnościach, którzy chcą obniżyć swoje koszty i skoncentrować się na pracy.

Maria Paszyńska

Pewne 70% a do 98% ze sprzedaży dla pośrednika? Proszę o bardziej rozwinięte info osoby pracującej w tej firmie.

Kaludyna
@Maria Paszyńska 14.12.2017 10:27

Jest taka opcja i to wariant dla pośredników pracujących już jakiś czas na rynku. Jest minimum 70% do 98% z transakcji. Najlepiej umówić się na spotkanie, przeliczyć wszystko, dowiedzieć się szczegółów u źródła.

kozlowska

Ja mam jedno pytanie bo nie rozumiem jednej rzeczy. Pracuję od wielu lat bardziej na umowach wyłącznych, poniekąd tak zabezpieczałam swoje interesy z klientem. Z tego co wiem mogę dołączyć do indepro na specjalnym wariancie dla osób z doświadczeniem, jakby kontynuować pracę na własnej działalności i z własną marką ale płacić np mniej za publikację ofert na portalach itd bo wiadomo duży ma taniej. To wszystko jest logiczne, ale czy muszę rezygnować z umów na wyłączność?

eryk son
@kozlowska 04.12.2017 16:15

Cześć. To o czym piszesz jest w modelu, który o ile się nie mylę nosi nazwę "biznes" a różni się od działania w pojedynkę tym na co zwróciłaś uwagę. Indepro ma wynegocjowane niższe ceny z wieloma portalami itd więc jak dołączasz do indepro masz dobre ceny na wiele usług, niezły system do zarządzania ofertami, jasne rozliczenia na czas również te pomiędzy agentami jeśli np bierzesz też udział w innej transakcji tzn ktoś sprzedał Twoje mieszkanie. Poza tym masz właściwie pełną swobodę bo to taka opcja dla ludzi którzy już długo pracują, taki partnerski układ. Pracujesz w domu lub gdzie tylko chcesz, jak chcesz, w godzinach których chcesz, możesz też w siedzibie agencji. Ogarniasz sobie oferty sama lub z udziałem innych agentów. Masz dostęp w systemie do pełnej bazy ofert i klientów spinasz to w transakcje. Tego wszystkiego jest bardzo dużo, jesteś jak na swoim bo rzeczywiście możesz mieć do 98% z transakcji. To jest dosyć innowacyjne w Polsce, trudno pojąć przy pierwszym kontakcie ale tak pewnie będzie w przyszłości i oni to zauważyli.

eryk son
@kozlowska 04.12.2017 16:15

Acha nie musisz rezygnować z umów na wyłączność. :) W indepro możesz pracować zarówno na wyłączności i na otwartych, to Twoja decyzja. Oni mają zarówno te dokumenty wszystkie przez kancelarie opracowane, wybierasz co potrzebujesz.

mops

W przypadku niektórych zarobków podawanych na FB tzn myślę tutaj o kasie za jeden miesiąc można spokojnie żyć pół roku na przyzwoitym poziomie ale domyślam się że pośrednik który tyle zarabia pewnie ma taki przelew częściej :D Pytań wiele, ale takie 30 tys bym przytulił :D

wromaster

Tak zarobki są ok tego nie można im odmówić, pytanie czy to po prostu są tacy obrotni ludzie czy firma daje takie możliwości... No i przydała by się jakaś średnia z całego roku takiego wymiatacza czy on ma taki jeden miesiąc czy ma tak co jakiś czas. Chociaż jak się zastanowić to wątpię żeby żółtodziób miał tak jak pokazują powyżej 10 tys to muszą być raczej tacy już konkretni chyba.

gość

Czy takie zarobki jak pokazują na Facebook są regularne? Wygląda to nieźle..

Sali84

W indepro jestem 5 miesięcy, wcześniej pracowałam jako przedstawiciel handlowy więc chyba miałam łatwiej bo to zawsze kontakt z ludźmi też w poprzedniej pracy. Wybór dla mnie był dosyć oczywisty bo kupowałam mieszkanie z pomocą pośredniczki z indepro, od słowa do słowa teraz pracujemy razem :D Ktoś pytał o podstawy itd, w nieruchomościach nie ma raczej podstawy, to też zależy chyba od tego na jakich warunkach chcesz współpracować ale większość wybiera własną działalność i wysoki procent ze sprzedaży. Ja pierwsze mieszkanie sprzedałam po niecałych dwóch miesiącach, miałam chwilę zwątpienia ale to naturalne. Teraz jest już ok, mam od jednej do dwóch transakcji w miesiącu pozostawiając dosyć dużo czasu dla rodziny, tzn jest dosyć swobodnie w tych kwestiach i od Ciebie zależy ile zarobisz ile przeznaczysz na to wszystko czasu. Dla mnie akurat to ważne bo mam dwuletnią córeczkę i nie chcę być poza domem 12h jak to było w poprzedniej pracy. Proponuję podobnie jak ja porozmawiać z kimś kto jest w indepro już przynajmniej kilka miesięcy.

Kleo
@Sali84 20.10.2017 18:48

Dziękuję Ci bardzo. Miałam okazję porozmawiać z pośredniczką która z indepro współpracuje od ładnych kilku lat. Muszę Ci przyznać rację że to najlepsze źródło informacji. W wielkim skrócie wszystko na plus i raczej utwierdzam się w przekonaniu, że pora spróbować. Wysłałam dokumenty czas pokaże co z tego wyjdzie. Pozdrawiam i dziękuję!

klaudia
@Sali84 12.10.2017 18:25

Może Ty będziesz łaskawa odpowiedzieć na moje pytanie o co chodzi w tym dochodzie pasywnym? :) W nieruchomościach pracuję od 6 lat. Wiem, że to są jakieś pieniądze poza transakcjami ale na czym to polega?

klaudia

Czy ktoś wtajemniczony może napisać mi więcej tutaj o dochodzie pasywnym, który jest regularnie podawany na ich facebook? O co dokładnie w tym chodzi? Z góry dzięki!

Leyra_bo_tak

Sosnicka -> nie masz się czym przejmować. O to jak Cię przyjmą pozostali bądź spokojna za to akurat jestem w stanie ręczyć bo nie spotkałam na swojej drodze bardziej życzliwie nastawionych osób. Czasem trafi się jakiś wyjątek ale to zazwyczaj ktoś kto sobie nie radzi, a zamiast spytać lub poprosić o pomoc narzeka na wszystko łącznie z tym, że trzeba z klientami rozmawiać ;))) Powodzenia życzę!

handlowiec

W przedstwicielstwie handlowym może i zarobisz mniej ale ta podstawa daje względny spokój no a tutaj nie wiesz czy sprzedasz mieszkanie jakieś. :/

panoramix
@handlowiec 27.10.2017 11:54

No to przecież aplikuj gdzieś na przedstawiciela handlowego jeżeli "nie wiesz czy sprzedasz. ;) To może nawet lepiej dla wszystkich :D

Sosnicka

Trochę zdenerwowana przed rozmową bo mam niewielkie doświadczenie. Jakieś rady? :)

panoramix
@Sosnicka 25.10.2017 13:22

Ma masz czego się denerwować przed rozmową, w jakim mieście idziesz?

Kalina

Pracuję z INDEPRO NIERUCHOMOŚCI już dość długo, początki były ciężkie ale teraz jest poprostu super.

Nowa

Z moich informacji wiem, że INDEPRO NIERUCHOMOŚCI ma opinię dobrego pracodawcy. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak sie aktualnie pracuje lub współpracuje z nimi? Jaka jest atmosfera? Jak rozliczani są doradcy, podstawa plus jakaś premia? Z góry dziękuję.

olek

Tu się zgodzę, od właściciela lub menadzera bardzo dużo zależy., a ile agencji w sieciówkach tylu pewnie zarządzających tym wszystkim dlatego lepiej pytać o konkretny oddział, może miasto.

Bartek

To też zależy od tego kto ma taką agencje i jak nią zarządza bo to są niezależne franczyzy. Różne agencje w mniejszych miejscowościach niż Siedlce działają świetnie tak jak jest u mnie ale szef musiał dojść do tego, że szkolenia z centrali są bardzo ważne i jeździmy wszyscy regularnie do Warszawy lub Krakowa.

Weronika

@Ste Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z INDEPRO NIERUCHOMOŚCI? Co jest powodem Twojej negatywnej opinii? Takie informacje mogą być istotne, gdyż to co sprawiało, że nie była to praca odpowiednia dla Ciebie, dla innych może nie mieć aż takiego znaczenia. @Neronrozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami. Może w takim razie powiesz coś więcej o tym jak wygląda Twoja praca w firmie oraz co sprawia, że jesteś z niej zadowolony. Merytoryczne wpisy będą bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do tego pracodawcy.

kliczko

Zawsze znajdzie się ktoś zawiedziony, nie wszyscy odnajdą się w nieruchomościach i nie wiem po co z tego powodu robić aferę. Neron może za ostro? :)) Ktoś liże rany po jakieś porażce troche wyrozumiałości! Czyta się to czasami super, normalnie same konkretne argumenty i tak wszędzie a ja od roku czegoś szukam.

Neron

Współpracuję z INDEPRO NIERUCHOMOŚCI i bardzo dobrze nam się pracuje. Jeśli komuś nie odpowiada ani praca ani współpraca z firmą to do widzenia

Ste

TRZYMAJCIE SIE Z DALA OD INDEPRO. PLACA BARDZO SLABO I CIE WYKORZYSTUJA. Nigdy sie nie trudze dodawaniem opinii, ale chce was przestrzec przed straconym czasem i nerwami.

Klara

Przepraszm w takim razie nie chciałam, zebyś tak to odebrał. Pracuję jako pośredniczka ale nie w indepro tylko w w swoim jedoosobowym biurze. Chociaż nie wykluczam że się to zmieni bo ta prowizja tam jest kusząca. Myślę że przede wszystkim dla doświadczonych osób jest ten wariant bo takich ludzi tam znam którzy z tego korzystają. Jak dużo sprzedają a doświadczeni sprzedają dużo to agencja i tak zarabia na tych transakcjach, Poza tym tam jest jakoś tak, że wtedy wybierasz od indepro tylko to czego potrzebujesz tzn nawet nie musisz być w biurze i możesz pracować w domu.

Marcin

Pytanie na szybko czy mam szansę o coś spytać tutaj jedną z osób będących w indepro na prowizji w tym przedziale 70% - 98% ??? Jestem długo w branży proszę dać znać jeśli jest tutaj ktoś, chciałbym zapytać na czym to polega. Pozdrawiam

Klara
@Marcin 19.09.2017 18:11

Ale co tu może być niejasne? Pewnie możesz być u nich też na takiej prowizji a od czego to zależy chyba lepiej spytać, wątpię że na forach ktoś będzie wyjaśniał.

Marcin
@Klara 22.09.2017 12:36

Nie wiem czemu jesteś niemiła to co dla Ciebie jest jasne dla manie nie musi. Rzadko spotykam się żeby prowizja pośrednika była na poziomie 98%. Na czym zarabia agencja w takiej sytuacji?

realreality

Jeżeli piszesz o umowie i używasz słów "słów liczyć" to chyba już stawiasz się w pozycji trochę przegranej w nieruchomościach :D ale nich się wypowie ktoś z agencji. Pewnie standard, że każdy pośrednik ma swoją firmę zarejestrowaną i tak wolą bo są z punku prawnego firmami (podatki, możliwość odpisania kosztów itd.). Ale tak jak piszę nie wiem jak jest na 100% nie spotkałem się żeby na rynku ktoś oferował pośrednikom np umowy o prace, To zresztą byłoby nieracjonalne i mało korzystne dla obu stron.

Klara

Na jaką umowę z INDEPRO NIERUCHOMOŚCI można liczyć?

Weronika

@karskyczyli osoby, które nie posiadają wcześniejszego doświadczenia w branży również mają szansę w INDEPRO. To ważna informacja dla wielu potencjalnie zainteresowanych pracą. A jak wygląda atmosfera w firmie? Czy pracodawca zapewnia możliwość integracji przez wspólne wyjazdy, czy też imprezy?

karsky

Jest ok, dużo szkoleń dla doradców. Właściwie po kilku tygodniach tam masz obcykane wszystko. Dobra opcja dla początkujących a też fajne warunki dla tych z doświadczeniem bo kasa spoko.

Paula

Chciałabym dodać, że poza dobrą pracą i miłą atmosferą to INDEPRO NIERUCHOMOŚCI mają opinię bardzo dobrego pracodawcy. Jeśli ktoś lubi pracę w nieruchomościach to z całą pewnością warto tu pracować.

Narwik

Słyszałem o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI dobre opinie ale może coś dodacie?

marti
@Narwik 29.08.2017 11:45

Tak obiektywnie moim zdaniem najlepsze warunki pod wieloma względami. Jako doradca pracuję 5 lat, pracowałam w Trójmieście w innym biurze ale teraz po przeprowadzce jestem w indepro. Nie ma porównania, to trzeba się przekonać na własnej skórze bo jak to opiszę to znowu anonomowi hejterzy zarzucą mi, że niemożliwe itd. Dlatego tylko dodam, że nigdzie się nie nauczyłam tyle ile w ciągu ostatnich kilku miesięcy właśnie w indepro. Do tego wszystko przejrzyście, pieniądze na czas, ludzie z którymi można iść na piwo. Polecam sprawdzić ;-)

Malicki

Dlaczego mają być nieaktualne jeżeli widnieją na stronie? Poza tym są chyba na każdym portalu z ofertami. Takie pytania nie wróżą dobrze w karierze pośrednika :D

Sabina
@Malicki 28.08.2017 10:45

Są aktualne i są wypisane miasta: Warszawa, Kraków, Wrocław, Gdańsk, Gdynia, Częstochowa, Olsztyn, Kielce, Lublin, Rzeszów, Białystok, Bydgoszcz, Toruń, Inowrocław, Jelenia Góra, Biała Podlaska.

Jerzy

Czy te ogłoszenia dla agentów są ciągle aktualne?

Ankania

Alicja po prostu wchodzisz na stronę i jak wszędzie pewnie jest coś takiego jak praca albo kariera i standardowo wysyłasz cv na maila. Ja pytałam przez ich FB o kilka szczegółów bo mają nawet spoko ale też mnie przekierowali na taką podstronę kariera.

Alicja

Co muszę zrobić żeby zostac agentem nieruchomości w Indepro? Mam trochę doświadczenia i chciałabym spróbować w takiej duże agencji. Może mi ktoś pomóc?

Weronika

@kondormożesz powiedzieć coś więcej o szkoleniach jakie zapewnia pracownikom firma? A czy można również liczyć na dodatkowe kursy i szkolenia podnoszące kwalifikacje? Jakie możliwości rozwoju ma pracownik INDEPRO NIERUCHOMOŚCI?

kondor

Najlepiej zapytać na jakimś spotkaniu jak to wygląda ale przecież masz spotkania w ciągu dnia, taki doradca pracuje bardzo dużo w terenie lub sobie dzieli to na dni to kwestia organizacji ale tam są takie szkolenia jak najlepiej sobie to poukładać.

Kamila
@kondor 03.08.2017 20:27

Szkolenia z organizacji czasu pracy???

Martyna

Czy ktoś ma wiedzę, Indepro potrzebuje nowych agentów we Wrocławiu? Czy firma zajmuje się też kredytowaniem?

alex
@Martyna 28.07.2017 09:29

Tak, z tego co widzę na stronie rekrutują też we Wrocławiu. Ja chciałem zapytać jak jest z czasem pracy tzn czy ja tam muszę być np 8.00 - 16.00 czy jak to wygląda?

Indeprianin

Zawód pośrednika nie jest łatwy i to normalne, że zawsze ktoś się wykruszy. np student który nie miał kontaktu ze sprzedażą, a brakuje mu predyspozycji do pracy z ludźmi może czuć się zagubiony jeśli się nie otworzy. Dlatego trzeba dać duży plus za pomoc na początku nie tylko ze strony agencji ale ludzi, którzy tam pracują. Podziękowania dla zespołu warszawskiej agencji! :)

Nowacek

INDEPRO NIERUCHOMOŚCI ma już wyrobiona swoja pozycje na rynku. Nowe osoby muszą podporządkować sie wymaganiom firmy, tym bardziej, że lata doświadczeń dają duże efekty.

Tomasz Więcław

Szanowny użytkowniku Wieclaw podpisujący się moim nazwiskiem - komentarz kieruję do Ciebie ponieważ jak mogę przypuszczać żyjesz w złudnym poczuciu bezkarności, zupełnie nie zdając sobie sprawy z tego, że nikt w internecie nie pozostaje anonimowy. Kilka tygodni temu zostały podjęte kroki aby ustalić Twoją prawdziwą tożsamość. Nie był to proces skomplikowany. Wiedza o tym, że znasz i operujesz nazwiskami osób związanych z marką INDEPRO oraz zewnętrznych dostawców usług pozwoliła znacznie zawęzić grono użytkowników. Dodam ponadto, że wystawiając nieprawdziwe opinie w moim imieniu poza INDEPRO Sp z o.o. narażasz na utratę zaufania podmiot, który reprezentuję dlatego nie pozostanę obojętny na taki stan rzeczy. Pozostałym użytkownikom życzę powodzenia w realizacji planów i w szybkim znalezieniu wymarzonej pracy. Zapewniam jednocześnie, że marka INDEPRO nie ingeruje w opinie na portalu, poza wpisami bezpośrednio naruszającymi dobre imię jej przedstawicieli lub partnerów biznesowych co ma miejsce w tym przypadku.

carlito

Wszędzie tak jest bez wyjątku, nie tylko młodzi sprawdzają i testują zwłaszcza teraz jak mają więcej wyboru na rynku pracy. W tej branży nikt nie zatrudnia, tutaj zatrudniasz się sam i od Ciebie zależy jak wykorzystasz to co masz do dyspozycji. Jedni wolą pracować w pojedynkę ponosząc trochę większe koszty, inni wybierają współpracę z agencjami, a wiadomo duży dostanie zawsze więcej i taniej (np szkolenia, eksporty, cały system internetowy itd itd) Szukasz pracy bez ryzyka, że nie dasz rady w nieruchomościach to zasuwaj na kasę do któregoś z marketów spożywczych albo do budżetówki i weź się do roboty zamiast hejtować.

rotacja

Rotacja jest duża bo firma skupia się na budowaniu dobrego wizerunku a potem zazwyczaj bywa słabo, na początku wydaje się że będzie się od od razu zarabiało dużo bo takie wizje rozbudza się na wstępie, niestety przeciętny agent zarabia bardzo mało angażując się mocno

Pracownik

Rotacja wśród pracowników była, jest i będzie. To w sumie stało sie już normalnym zjawiskiem, konkurencja podkupuje i tyle.

bianka
@Pracownik 04.07.2017 20:01

Której konkurencji zależy tak na ludziach z indepro? Ciekawa jestem bo cv można wysłać przeciez w kilka miejsc.

Wieclaw
@bianka 08.07.2017 13:31

To nie konkurencja, jak się przez pół roku zarobi kilka stów albo nic angażując przy tym mnóstwo czasu to się zmienia.

Kubiszer

Byłem na kilku rozmowach nie tylko w nieruchomościach. Prowizje są ok, ogółem około 100 agentów teraz działa. W Warszawie klimat bardzo ok, możliwe że zacznę od lipca, czas pokaże..

usuniety

czemu niektóre opinie o indepro są usuwane? czy firma zatrudnia kogoś kto dba o dobry wizerunek firmy przez usuwanie prawdziwych informacji np z tej strony?

józio
@usuniety 27.06.2017 17:26

To są fake-niusy!

Nowacek

Najlepiej zapytać bezpośrednio tych osób? Indepro pewnie nie jest dla nich.

zdziwiony

Informacje i oferta Indepro wyglądają super, dobre prowizje, wsparcie, szkolenia, nie ma się do czego przyczepić. Wie ktoś może w takim razie czemu ich doświadczonych i skutecznych agentów i trenerów widuje się na zdjęciach u konkurencji?

Zostaw opinię o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI