tyrian05.06.2012 00:21
napisze jak jest na prawde...
przychodzisz idziesz do szatni, przebierasz sie i robisz cos zalezy od stanowiska. robisz, robisz mija 2, 3 godziny i zachciewa ci sie siku wolasz kierownika, lidera jesli sam nie robi.. a oni wzdrygna ramionami zaraz ktos cie zmieni to zaraz przeciaga sie do przerwy na korej idziesz do kibla mija na dojscie 2 min z sikaniem 3 do 4 min... leciesz na stołowke zalewasz sobie herbatke mija dzieki czemu mija juz 8 min ale juz 2 kanapki musisz wszamac w drodze do kibla lub na stołówke bo wszystko jest oddalone od siebie kupe drogi. mija mija kolejne 4 min co daje juz 12 min przerwy podchodzisz do zlewu i wylewasz herbate ktora nie zdazysz wypic bo kiedys jak wzialem na stanowisko to nagane dostalem i 1290zl wyszlo 1100 :D
no spakowac wszystko lecisz na stanowisko... bo jak bedziesz faktycznie na przerwie 15 min to nie zdazysz... i kolejna nagana widzialem przypadki jak niektorzy jedza po kiblach i pala jednego przez palenie zwolnili... mija przerwa i znowu po kilku godzinach cisnie, trzymasz do ostatniej chwili bo strach sie upominac 3ci raz bo tym sie podpa (usunięte przez administratora) widzialem tez jak niektorzy sikaja w przyslowiowej biedronce kazdy kto latal po lodowki wie co to takiego.. dlatego tak tam smierdzi wcale bym sie nie zdziwil jak by taka lodowka osikana poszla do klienta...(usunięte przez administratora) mowie wam dramat szkoda gadac o tej fimie, ja niestety jeszcze w niej tkwie, ale jeszcze troszke :)