SGS EKo-Projekt Sp. z o.o
2 71 6 1

Opinie o SGS EKo-Projekt Sp. z o.o

Pszczyna

Moje sugestie dla SGS EKo-Projekt Sp. z o.o: Zacząć doceniać pracowników bo wszyscy się zwolnią w końcu i leniwe dyrektorstwo będzie się musiało wziąć wreszcie do roboty

Administrator

Co od czasu dodania ostatniego wpisu zmieniło się w SGS EKo-Projekt Sp. z o.o w kwestii wynagrodzeń?

zniecierpliwiona
@Administrator 19.03.2018 09:39

Tak. Na gorsze. Zero premii i dodatków.

EffiEx
@Administrator 19.03.2018 09:39

W tym roku premia była tylko raz niestety i to jakieś 200zł. Gdy przyjmowali mówiliże premia "do 1000zł". Taka kwota to chyba dla wyższych kierowników.

Pedro

Może trzeba rozmawiać z szefostwem w kwestii wysokości zarobków? W sytuacji braku fachowców to jest ważne!!

Pracownik
@Pedro 03.08.2018 12:44

Szefostwo słysząc słowo „podwyżka” staje się bardzo agresywne. Rozmowy nie maja sensu dopóki jest tak wielka niekompetencja na kierowniczych stanowiskach.

Zaciekawiony
@Pracownik 11.08.2018 19:29

Co masz na myśli mówiąc "niekompetencja"? Możesz podać przykłady?

była pracownica

Bardzo się pogarsza. Ludzie uciekają do konkurencji która lepiej płaci.

szukajacypracy
@była pracownica 29.03.2018 09:32

Możesz podać jakieś przykłady?

Poznań
@szukajacypracy 04.04.2018 16:25

Przykladow jest chyba zbyt wiele. Wszędzie już się zarabia lepiej.

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w SGS EKo-Projekt Sp. z o.o? Podziel się swoją opinią. Może okazać się cenna!

anonymous
@Administrator 25.05.2018 09:28

Zarobki nie wyglądają...

Edyta

@była pracownica, co Twoim zdaniem wpływa na sytuację wewnętrzną SGS EKo-Projekt? Jakie warunki zatrudnienia mogą teraz zostać zaproponowane na rozmowie kwalifikacyjnej? Aktualne i rzetelne informacje będą ważne dla wszystkich tych, którzy rozważają rozpoczęcie współpracy z tym pracodawcą.

anonymous
@Edyta 17.04.2018 21:46

Od dawna nie istnieje już Eko-Projekt. Chyba każdy wie że chodzi o korpo twór zależny od kapitału zagranicznego SGS Polska Sp. z o.o.

Edyta

@BYŁY pracownik, o pracy i jej warunkach odnośnie do jakiego stanowiska przedstawiłeś na tym forum? Czy mając na myśli zdobywanie doświadczenia w SGS EKo-Projekt chodziło Ci może o wsparcie merytoryczne współpracowników? A może pracodawca organizował szkolenia podnoszące umiejętności?

BYŁY pracownik

Nie polecam ! Nie ma czegoś takiego jak nadgodziny wypłacone. Są oczywiście wypracowane ale nie zapłacone ! Zakład dobry tylko po to aby nabrać doświadczenia i uciec ,, tak uciec po pół roku albo po roku do zakładu gdzie da się zarobić na przeżycie

Edyta

@Pop, uważasz, że na początek to mało? Skoro twierdzisz, że jest tyle pracy, to być może potrzebna będzie dodatkowa osoba ,która przejmie część obowiązków? Przez jaki okres trwa umowa zlecenie? Po niej na pewno dostać można umowę na stałe?

Tom
@Edyta 09.08.2017 19:34

A wg Ciebie to dużo? Okres próbny ok. 3 miesiące, potem umowa o prace na rok (2000 zł netto).

Tomb
@Edyta 09.08.2017 19:34

TAK MAŁO ! za dwa tysie to mozna w domu popracować dwie-trzy godziny dziennie! samych opłat człowiek ma tysiaka ! do tego jedzenie,co jakiś czas ciuch,transport jakiś ...

Edyta

@kierownik, czy jeżeli rozwój SGS Polska Sp. z o.o jest dynamiczny, to wiąże się to ze zmianą warunków zatrudnienia pracowników na lepsze? Może firma przewiduje awanse lub przyznanie premii uznaniowych? Jaka jest Twoja opinia o niej jako pracodawcy?

Dafi
@Edyta 21.12.2017 17:10

Warunki zatrudnienia co przez to rozumiesz? Większa kasa?? A może np lepsza organizacja i w zwiazku z tym lepsza praca i mniej obowiazków dla pracownika? Moze dodatki socjalne? Jesli firma wymaga pracy po 10-12 i więcej godzin dziennie to jak myślisz jakiej kasy ludzie oczekują?? Moze za te kasę mniej roboty by dali? Kasa słaba a roboty od cholery. Coś musza zmienić.

Jacoob

Jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna i jakie jest czas odpowiedzi po niej?

zapytanie

Powiedzcie mi pracownicy SGS Pszczyna jak to jest, że co rok jest ogłoszenie na laboranta do SGS? Firma zatrudnia na rok i potem kop w zadek z jakimś tam pretekstem, że się osoba nie nadaje? A może po roku ktoś ma serdecznie dość (praca wykańcza? zarobki małe? znalazła coś lepszego?), że sam odchodzi? Czy faktycznie tak się firma rozwija, że co rok potrzebuje o jedną osobę więcej? No jak to w końcu jest?

kierownik
@zapytanie 01.11.2016 23:28

witam - nowe ogłoszenia zazwyczaj wynikają z rozwoju - tj. z poszerzenia spektrum oferty (wprowadzenie nowych analiz) i konieczności zatrudnienia nowych laborantów do ich wykonywania. Rozwój firmy jest dość dynamiczny.

Edyta

@Jbhjg, chcę Cię zapewnić, że nie jestem pracownikiem SGS EKo-Projekt Sp. z o.o. Jestem zainteresowana tą firmą pod kątem warunków zatrudnienia proponowanych przez pracodawcę i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Może dysponujesz informacjami na ten temat? Czy pojawiły się ostatnio jakieś nowe oferty pracy?

Omen
@Edyta 04.12.2017 13:21

Firma nazywa się SGS Polska, SGS Eko-Projekt to nazywała się parę lat temu. Firma płaci pracownikom niewiele, lepsze zarobki są w marketach.

anonymous
@Omen 04.12.2017 19:14

I to za 8 h pracy a nie 10

Edyta

@Pegas może to wynagrodzenie, o którym piszesz jest na takim samym poziomie od tylu lat, ponieważ jest adekwatne do danego stanowiska? Co o tym sądzisz? Mógłbyś opisać pozostałe warunki zatrudnienia w SGS EKo-Projekt Sp. z o.o? Jaka atmosfera panuje w miejscu pracy?

Jbhjg
@Edyta 15.11.2017 18:02

„Edyta” coś mi się wydaje, że doskonale wiesz jak jest.

Pegas

Niskie zarobki nie są tylko na początku zatrudnienia, ludzie pracujący ponad 5 lat w SGS zarabiają 2 tysiące, według firmy to jest konkurencyjne wynagrodzenie.

Pop

Okres próbny 1600 netto umowa zlecenie ha ha ( po egzaminie wewnętrznym ) później pełen etat 2000 netto po roku ryczałt za nadgodz. Około 300 zł każdy ma inny po 5 latach 2600 Probkobiorca ma taki plan ze praca zgodnie ze sztuka to min 10/h logistyk ma ciśnienie i wciska tyle pracy ze szok teren różnie krótka trasa od 100 km ssrednio 300km dziwnie i perełki 600 a i zdążą się odbiór próbek z polski do labu to sami policzcie ile wam wyjdzie praca dobra dla kawalera wdowca lub kogoś kto jest pracoholikiem jeśli chodzi o sprzęt to tragedii nie ma ale szału tez kadra managerska ma fajnie przywileje reszta to ma słupki napędzać i realizować plan by pobić kolejny rekord dochodu ale suma Summarum lepsi od konkurencji terminowo płaca

qwerty

osoba w trakcie studiów zaocznych ma szansę dostania pracy ? i zdobycia doświadczenia ??

gosia

wszystkie negatywne opinie powyzej to prawda. rowniez w katowicach w "centrum wewnetrznych uslug biznesowych". brak kompetencji ludzi "zarzadzajacych", szczegolnie zza granicy, wszystko na wczoraj, w efekcie nic nie dziala. brak jakiegokolwiek pomyslu na zorganizowanie pracy calych zespolow. wiekszosc pracownikow jest zdemotywowanych tym, ze jakiekolwiek proby poprawienia status quo spotykaja sie z zaskoczeniem i odrzuceniem. wyglada na to, ze wieczne odkladanie na pozniej, nie dotrzymywanie terminow, brak checi poprawy sytuacji i wszechobecny balagan to po prostu kultura organizacyjna tej firmy.

rekrut

a jest ktoś z Grudziądza??? Stracilem prace, jest ogłoszenie na próbobiprcę, w sumie fajne. ale czy warto. po tym co przeczytałem to kiepsko. jest ktoś z Grudziądza co by opisla pare slow jak tam się pracuje?

radek

Hej, a jakich zarobków może się spodziewać kierowca? Pewnie i tak stawka jest wyżej niż przeciętna krajowa, więc nie jest tak źle. Wiedzą że potencjał tkwi w pracownikach a to sie ceni teraz. Pozdrawiam

ado

wie ktoś może i napisze ile zarabiają analitycy finansowi w firmie? mam ofertę i chciałbym się dowiedzieć czy z niej skorzystać pzdr

lola

Ile jest w stanie otrzymać nowoprzyjęta laborantka po studiach? Często pojawiają się u nich oferty pracy

wiesiu2000
@lola 09.04.2016 14:44

1500-1600 na początek, po roku może 2 ok 2 tys na reke a potem długo dluugo nic ;)

Tomo
@wiesiu2000 04.08.2016 11:55

Wiesiu te stawki to co przedstawiles to dla próbkobiorcy ? Jesli tak, to to sa jakies jaja, bo w Biedronce na kasie teraz sie dostaje 2200 na ręke.

lolo
@Tomo 26.10.2016 18:47

Niestety to prawda z tą pensją. Poprostu żal.pl

jeśli można

to ile się tam zarabia???

niedawny

Loka i Sergiusz: Eko-Projekt to SGS Polska. Procedury i "bezład" korporacyjny takie same. Co do pracy na niskich szczeblach, są i plusy i minusy. Na plus: auta, ubrania robocze, sprzęt do badań i próbkowania są i na tym firma raczej nie oszczędza. Atmosfera w zespołach na dole dobra - można się dogadać. Wypłata na czas, delegacje też. Na minus: kasa marna, zabiurkowcy odklejeni od rzeczywistości, butelka wody w upał lub jakiś mały posiłek regeneracyjny zimą jak siedzisz xx godzin w terenie - nie ma opcji. Woda jest w biurze... tylko 100km od ciebie... Godziny pracy w zasadzie nienormowane - są zlecenia, jedziesz do bólu, nie ma zleceń, laba i odpoczynek - wasz wybór. Awans, podwyżki, kariera - marne szanse. Paru biurkowców nadaje się do kryptonim szef - wysłać na pomiary w szczere pole w środku nocy :) Ogólnie dobrze wspominam pracę w firmie. Konkurencja płaci lepiej...

Lysy

Firma od początku 2015 roku nazywa się SGS Polska Sp. z o.o. Pracę w tej firmie można polecić tylko osobą na początku swojej kariery, ludziom bez doświadczenia i osobą co do pracy chcą chodzić nie po to żeby zarabiać pieniądze. Polityka firmy to w skrócie płacić pracownikom jak najmniej to tylko możliwe. Z drugiej strony firma bardzo dba o sprzęt, chętnie kupuje wyposażenia, aparaty, samochody itp. itd. Na takie rzeczy pieniądze zawsze się znajdą.

gość

A jak się teraz pracuje? Mam nadzieje, ze po odejściu M.P. sytuacja się nieco uspokoiła.

Pupil Hausa

Allo! Panie Szanowny Szcz. Pupilusie wszyscy wiemy za ci wyleciałeś

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

nie!

doswiadczony

Oczywiście że nie ma najmniejszych szans, przecież zatrudnia sie na umowę zlecenie, nie ma umów o pracę już. Podwyżki marzenie a premie? nie ma takiego słowa w słowniku tej firmy. Z resztą to tonący okręt. Mnie tam juz nie ma ufffff

Mania

Czy ktoś pracował w firmie SGS Polska Warszawa ul Bema- stacja doświadczalna k/Ożarowa Maz.

marijuanaart
@Mania 17.03.2015 18:54

ja pracowałem

Nathalie
@marijuanaart 21.03.2016 11:16

I jaką masz opinię? Wiesz może jak wygląda praca w biurze w Wawie? Jaka atmosfera, szefostwo? Z góry dzięki za jakieś informacje.

doswiadczony

brak szacunku do pracowników ze strony kierownictwa, ludzie traktowani są jak śmieci - nie podoba się to odejdź, podwyżka po wielu latach pracy - zapomnij. Kołchoz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak skoordynowanego zarządzania. Liczą się tylko słupki, słupki i jeszcze raz słupki. Każdemu kto będzie chciał tam iść odradzam! Uciekać gdzie pieprz rośnie. Plusy to...wypłata na czas, młody zespół, atmosfera na poziomie jednego szczebla spoko. Uważać na fałszywych kierowników i dyrekcję.

Zostaw opinię o SGS EKo-Projekt Sp. z o.o - Pszczyna

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SGS EKo-Projekt Sp. z o.o