SGS EKo-Projekt Sp. z o.o
2 75 68 5 1

Opinie o SGS EKo-Projekt Sp. z o.o

Filtruj opinie po kryteriach:

borys
 Opinia

Po przeczytaniu waszych opinii aż bym żygnął na tą firmę to jest dobry przykład kapitalisty wyzyskiwacza czyli najmilej widziani pracownicy za darmo i dyspozycyjni 24h. Nic dziwnego, że ciągle poszukują pracowników bo za takie grosze to im nikt nie będzie pracował chyba, że desperat po studiach, żeby mieć doświadczenie. Pytanie pozostaje jaki sens ma istnienie takiego podmiotu na rynku pracy. Nie aplikuje nie warto!!!

Pomocna?
Tak12Nie
Jolanta
 Opinia

Witam, planuje aplikować do tej firmy. Bardzo prosiłabym o podpowiedź jakie są zarobki w firmie czy to jest najniższa krajowa czy można liczyć na więcej? Jaka atmosfera pracy? (Obecną pracę chcę zmienić ze względu na atmosferę dlatego ten aspekt jest dla mnie bardzo ważny) Czy sa nadgodziny i jak to wygląda czy są płatne czy do odebrania, czy jakiś czas wcześniej są ustalane czy na ostatnią chwilę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia
@Jolanta 25.03.2019 06:45

Na jakie stanowisko chcesz aplikować?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Laura
 Opinia
@Jolanta 25.03.2019 06:45

Nie wiem jak bardzo złą atmosferę masz w tej chwili w obecnej pracy, ale gorzej niz w SGSie z pewnością nie może być. Jeśli tylko masz inny wybór, wybierz inną firmę. Zarobki niskie. Brak podwyżek nawet po wielu latach pracy. Na premię wymogi niemożliwe do spełnienia. Brak płatnych nadgodzin. A odbieranie albo wcale albo źle widziane jesli już to zrobisz.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jolanta
 Opinia
@Laura 06.04.2019 18:04

Dzięki za podpowiedź, w takim razie przemyśle to aplikowanie, żeby nie wpaść z deszczu pod rynnę

Pomocna?
TakNie
przepracowane wiele lat
 Opinia

W tej branży to najgorszy pracodawca. Wyzysk, niesprawiedliwe traktowanie przez przełożonych, brak płatnych nadgodzin, brak premii. Omijać szerokim łukiem

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lezpa
 Opinia
@przepracowane wiele lat 18.01.2019 15:19

DNO I METR MUŁU TYLE W TEMACIE

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pszczyna
 Opinia

Moje sugestie dla SGS EKo-Projekt Sp. z o.o: Zacząć doceniać pracowników bo wszyscy się zwolnią w końcu i leniwe dyrektorstwo będzie się musiało wziąć wreszcie do roboty

Pomocna?
Tak27Nie
Administrator
 Opinia

Co od czasu dodania ostatniego wpisu zmieniło się w SGS EKo-Projekt Sp. z o.o w kwestii wynagrodzeń?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zniecierpliwiona
 Opinia
@Administrator 19.03.2018 09:39

Tak. Na gorsze. Zero premii i dodatków.

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
EffiEx
 Opinia
@Administrator 19.03.2018 09:39

W tym roku premia była tylko raz niestety i to jakieś 200zł. Gdy przyjmowali mówiliże premia "do 1000zł". Taka kwota to chyba dla wyższych kierowników.

Pomocna?
Tak3Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pedro
 Opinia

Może trzeba rozmawiać z szefostwem w kwestii wysokości zarobków? W sytuacji braku fachowców to jest ważne!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Pedro 03.08.2018 12:44

Szefostwo słysząc słowo „podwyżka” staje się bardzo agresywne. Rozmowy nie maja sensu dopóki jest tak wielka niekompetencja na kierowniczych stanowiskach.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zaciekawiony
 Opinia
@Pracownik 11.08.2018 19:29

Co masz na myśli mówiąc "niekompetencja"? Możesz podać przykłady?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
była pracownica
 Opinia

Bardzo się pogarsza. Ludzie uciekają do konkurencji która lepiej płaci.

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
szukajacypracy
 Opinia
@była pracownica 29.03.2018 09:32

Możesz podać jakieś przykłady?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Poznań
 Opinia
@szukajacypracy 04.04.2018 16:25

Przykladow jest chyba zbyt wiele. Wszędzie już się zarabia lepiej.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Wiesz jak wyglądają zarobki w SGS EKo-Projekt Sp. z o.o? Podziel się swoją opinią. Może okazać się cenna!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Administrator 25.05.2018 09:28

Zarobki nie wyglądają...

Pomocna?
Tak6Nie
Edyta
 Opinia

@była pracownica, co Twoim zdaniem wpływa na sytuację wewnętrzną SGS EKo-Projekt? Jakie warunki zatrudnienia mogą teraz zostać zaproponowane na rozmowie kwalifikacyjnej? Aktualne i rzetelne informacje będą ważne dla wszystkich tych, którzy rozważają rozpoczęcie współpracy z tym pracodawcą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Edyta 17.04.2018 21:46

Od dawna nie istnieje już Eko-Projekt. Chyba każdy wie że chodzi o korpo twór zależny od kapitału zagranicznego SGS Polska Sp. z o.o.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@BYŁY pracownik, o pracy i jej warunkach odnośnie do jakiego stanowiska przedstawiłeś na tym forum? Czy mając na myśli zdobywanie doświadczenia w SGS EKo-Projekt chodziło Ci może o wsparcie merytoryczne współpracowników? A może pracodawca organizował szkolenia podnoszące umiejętności?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
BYŁY pracownik
 Opinia

Nie polecam ! Nie ma czegoś takiego jak nadgodziny wypłacone. Są oczywiście wypracowane ale nie zapłacone ! Zakład dobry tylko po to aby nabrać doświadczenia i uciec ,, tak uciec po pół roku albo po roku do zakładu gdzie da się zarobić na przeżycie

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Pop, uważasz, że na początek to mało? Skoro twierdzisz, że jest tyle pracy, to być może potrzebna będzie dodatkowa osoba ,która przejmie część obowiązków? Przez jaki okres trwa umowa zlecenie? Po niej na pewno dostać można umowę na stałe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tom
 Opinia
@Edyta 09.08.2017 19:34

A wg Ciebie to dużo? Okres próbny ok. 3 miesiące, potem umowa o prace na rok (2000 zł netto).

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomb
 Opinia
@Edyta 09.08.2017 19:34

TAK MAŁO ! za dwa tysie to mozna w domu popracować dwie-trzy godziny dziennie! samych opłat człowiek ma tysiaka ! do tego jedzenie,co jakiś czas ciuch,transport jakiś ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@kierownik, czy jeżeli rozwój SGS Polska Sp. z o.o jest dynamiczny, to wiąże się to ze zmianą warunków zatrudnienia pracowników na lepsze? Może firma przewiduje awanse lub przyznanie premii uznaniowych? Jaka jest Twoja opinia o niej jako pracodawcy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dafi
 Opinia
@Edyta 21.12.2017 17:10

Warunki zatrudnienia co przez to rozumiesz? Większa kasa?? A może np lepsza organizacja i w zwiazku z tym lepsza praca i mniej obowiazków dla pracownika? Moze dodatki socjalne? Jesli firma wymaga pracy po 10-12 i więcej godzin dziennie to jak myślisz jakiej kasy ludzie oczekują?? Moze za te kasę mniej roboty by dali? Kasa słaba a roboty od cholery. Coś musza zmienić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacoob
 Opinia

Jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna i jakie jest czas odpowiedzi po niej?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zapytanie
 Opinia

Powiedzcie mi pracownicy SGS Pszczyna jak to jest, że co rok jest ogłoszenie na laboranta do SGS? Firma zatrudnia na rok i potem kop w zadek z jakimś tam pretekstem, że się osoba nie nadaje? A może po roku ktoś ma serdecznie dość (praca wykańcza? zarobki małe? znalazła coś lepszego?), że sam odchodzi? Czy faktycznie tak się firma rozwija, że co rok potrzebuje o jedną osobę więcej? No jak to w końcu jest?

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kierownik
 Opinia
@zapytanie 01.11.2016 23:28

witam - nowe ogłoszenia zazwyczaj wynikają z rozwoju - tj. z poszerzenia spektrum oferty (wprowadzenie nowych analiz) i konieczności zatrudnienia nowych laborantów do ich wykonywania. Rozwój firmy jest dość dynamiczny.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Jbhjg, chcę Cię zapewnić, że nie jestem pracownikiem SGS EKo-Projekt Sp. z o.o. Jestem zainteresowana tą firmą pod kątem warunków zatrudnienia proponowanych przez pracodawcę i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Może dysponujesz informacjami na ten temat? Czy pojawiły się ostatnio jakieś nowe oferty pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Omen
 Opinia
@Edyta 04.12.2017 13:21

Firma nazywa się SGS Polska, SGS Eko-Projekt to nazywała się parę lat temu. Firma płaci pracownikom niewiele, lepsze zarobki są w marketach.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Omen 04.12.2017 19:14

I to za 8 h pracy a nie 10

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Pegas może to wynagrodzenie, o którym piszesz jest na takim samym poziomie od tylu lat, ponieważ jest adekwatne do danego stanowiska? Co o tym sądzisz? Mógłbyś opisać pozostałe warunki zatrudnienia w SGS EKo-Projekt Sp. z o.o? Jaka atmosfera panuje w miejscu pracy?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jbhjg
 Opinia
@Edyta 15.11.2017 18:02

„Edyta” coś mi się wydaje, że doskonale wiesz jak jest.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pegas
 Opinia

Niskie zarobki nie są tylko na początku zatrudnienia, ludzie pracujący ponad 5 lat w SGS zarabiają 2 tysiące, według firmy to jest konkurencyjne wynagrodzenie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pop
 Opinia

Okres próbny 1600 netto umowa zlecenie ha ha ( po egzaminie wewnętrznym ) później pełen etat 2000 netto po roku ryczałt za nadgodz. Około 300 zł każdy ma inny po 5 latach 2600 Probkobiorca ma taki plan ze praca zgodnie ze sztuka to min 10/h logistyk ma ciśnienie i wciska tyle pracy ze szok teren różnie krótka trasa od 100 km ssrednio 300km dziwnie i perełki 600 a i zdążą się odbiór próbek z polski do labu to sami policzcie ile wam wyjdzie praca dobra dla kawalera wdowca lub kogoś kto jest pracoholikiem jeśli chodzi o sprzęt to tragedii nie ma ale szału tez kadra managerska ma fajnie przywileje reszta to ma słupki napędzać i realizować plan by pobić kolejny rekord dochodu ale suma Summarum lepsi od konkurencji terminowo płaca

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
qwerty
 Opinia

osoba w trakcie studiów zaocznych ma szansę dostania pracy ? i zdobycia doświadczenia ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gosia
 Opinia

wszystkie negatywne opinie powyzej to prawda. rowniez w katowicach w "centrum wewnetrznych uslug biznesowych". brak kompetencji ludzi "zarzadzajacych", szczegolnie zza granicy, wszystko na wczoraj, w efekcie nic nie dziala. brak jakiegokolwiek pomyslu na zorganizowanie pracy calych zespolow. wiekszosc pracownikow jest zdemotywowanych tym, ze jakiekolwiek proby poprawienia status quo spotykaja sie z zaskoczeniem i odrzuceniem. wyglada na to, ze wieczne odkladanie na pozniej, nie dotrzymywanie terminow, brak checi poprawy sytuacji i wszechobecny balagan to po prostu kultura organizacyjna tej firmy.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rekrut
 Opinia

a jest ktoś z Grudziądza??? Stracilem prace, jest ogłoszenie na próbobiprcę, w sumie fajne. ale czy warto. po tym co przeczytałem to kiepsko. jest ktoś z Grudziądza co by opisla pare slow jak tam się pracuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
radek
 Opinia

Hej, a jakich zarobków może się spodziewać kierowca? Pewnie i tak stawka jest wyżej niż przeciętna krajowa, więc nie jest tak źle. Wiedzą że potencjał tkwi w pracownikach a to sie ceni teraz. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ado
 Opinia

wie ktoś może i napisze ile zarabiają analitycy finansowi w firmie? mam ofertę i chciałbym się dowiedzieć czy z niej skorzystać pzdr

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lola
 Opinia

Ile jest w stanie otrzymać nowoprzyjęta laborantka po studiach? Często pojawiają się u nich oferty pracy

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiesiu2000
 Opinia
@lola 09.04.2016 14:44

1500-1600 na początek, po roku może 2 ok 2 tys na reke a potem długo dluugo nic ;)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomo
 Opinia
@wiesiu2000 04.08.2016 11:55

Wiesiu te stawki to co przedstawiles to dla próbkobiorcy ? Jesli tak, to to sa jakies jaja, bo w Biedronce na kasie teraz sie dostaje 2200 na ręke.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lolo
 Opinia
@Tomo 26.10.2016 18:47

Niestety to prawda z tą pensją. Poprostu żal.pl

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jeśli można
 Opinia

to ile się tam zarabia???

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niedawny
 Opinia

Loka i Sergiusz: Eko-Projekt to SGS Polska. Procedury i "bezład" korporacyjny takie same. Co do pracy na niskich szczeblach, są i plusy i minusy. Na plus: auta, ubrania robocze, sprzęt do badań i próbkowania są i na tym firma raczej nie oszczędza. Atmosfera w zespołach na dole dobra - można się dogadać. Wypłata na czas, delegacje też. Na minus: kasa marna, zabiurkowcy odklejeni od rzeczywistości, butelka wody w upał lub jakiś mały posiłek regeneracyjny zimą jak siedzisz xx godzin w terenie - nie ma opcji. Woda jest w biurze... tylko 100km od ciebie... Godziny pracy w zasadzie nienormowane - są zlecenia, jedziesz do bólu, nie ma zleceń, laba i odpoczynek - wasz wybór. Awans, podwyżki, kariera - marne szanse. Paru biurkowców nadaje się do kryptonim szef - wysłać na pomiary w szczere pole w środku nocy :) Ogólnie dobrze wspominam pracę w firmie. Konkurencja płaci lepiej...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lysy
 Opinia

Firma od początku 2015 roku nazywa się SGS Polska Sp. z o.o. Pracę w tej firmie można polecić tylko osobą na początku swojej kariery, ludziom bez doświadczenia i osobą co do pracy chcą chodzić nie po to żeby zarabiać pieniądze. Polityka firmy to w skrócie płacić pracownikom jak najmniej to tylko możliwe. Z drugiej strony firma bardzo dba o sprzęt, chętnie kupuje wyposażenia, aparaty, samochody itp. itd. Na takie rzeczy pieniądze zawsze się znajdą.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gość
 Opinia

A jak się teraz pracuje? Mam nadzieje, ze po odejściu M.P. sytuacja się nieco uspokoiła.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pupil Hausa
 Opinia

Allo! Panie Szanowny Szcz. Pupilusie wszyscy wiemy za ci wyleciałeś

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o SGS EKo-Projekt Sp. z o.o - Pszczyna

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej