oszukani29.05.2012 20:02
stanowczo odradzam w współpracy z firmą WORK IN TIME GMBH i podobno power job to to samo. pracować mieliśmy jako elektrycy, umowa podpisana byla na pół roku. pani [usunięte przez moderatora] przez któą odbywał się kontakt bezpośredni obiecywała złote góry, a jak sie później okazało same problemy i duże wydatki. na początek koszt dojazdu do pracy,później na początku hotelarz wołał 650 euro aby zapłacić za hotel z góry a tu nic pani [usunięte przez moderatora] nie mowiła ze czekają nas takie wydatki, byliśmy prawie już bez pieniędzy. dzwoniliśmy do biura i pani [usunięte przez moderatora]powiedziała ze w ciągu kilku dni pieniądze wpłacą aby opłacic hotel a tu do dzisiejszego dnia nie ma kasy nawet za przepracowane dni. na początku miała być praca dla trzech później sie okazało że jest tylko dla dwóch jeden musiał siedzieć w hotelu. po pięciu dniach dzwoni już nie pani [usunięte przez moderatora] bo nagle jest chora tylko jakis niemiec i każe nam wracać do polski i isc na dwa tygodnie na chorobowe, a w miedzy czasie przychodzi wypowiedzenie pracy. my bez pieniędzy na powrót znaczyliśmy szukać pracy na własną reke. i się udało niemcy są bardzo pomocni i nam pomogli w znalezieniu pracy i nawet założeniu gewerby. jezli ktoś się zdecyduje na współprace z tą firma to niech weźmie ze sobą dużo pieniędzy bo całej prawdy pani [usunięte przez moderatora]nie mowi a poźniej nie odbiera od nas telefonow. mineło potora miesiąca i pieniędzy nadal niema. można powiedzieć krótko [usunięte przez moderatora]