Firmą zajmuje się(usunięte przez administratora) Jednym z czołowych oszustów jest Dariusz Woźniak. W chwili obecnej toczy się postępowanie w prokuraturze rejonowej wobec działalności tych panów .
xyz
24.02.2014 12:06
Witam wszystkich, dodaję swoją opinie, ponieważ gdy ja zostałam zaproszona do firmy DGSA POLSKA nie udało mi się nic dowiedzieć na jej temat. Zdecydowałam się napisać na forum abyście nie marnowali czasu na pracę w tej i firmie i co ważniejsze nie narażali się, ponieważ w mojej ocenie firma ta nie działa do końca zgodnie z prawem. Aplikowałam na stanowisko przedstawiciela handlowego, na początek miałam oczywiście przejść "szkolenie" (2-3 tygodnie) u pracującego handlowaca. Nie dostałam żadnych materiałów, mialam jedynie słuchać co mówi prezenter.Po kilku dniach oczywiście bezpłatnych zorientowałam się na czym to wszytsko polega.(usunięte przez administratora).Zwabiają ludzi na bezpłatne badania, które nie dają żadnych miarodajnych wyników a są jedynie dziwnm wydrukiem z komputera. Ludzie w oczekiwaniu na wyniki biorą udział w pokazie dziwnych witamin do picia itp, produkty są sprzedawane za ogromne pieniądze, a ludzie myślą że pomoże im to w powrocie do zdrowia. Nie dajcie się nabrać! (usunięte przez administratora) Jeżeli szukacie pracy na dłużej to nie marnujcie nawet jednego dnia na taką firmę jak DGSA Polska!
Zostaw merytoryczną opinię o Vitarex Duo Arkadiusz Suder