Obserwator z dużą wiedzą na temat "obozu pracy" Pa14.12.2012 18:11
Audi - 2012-05-21 11:49:35
Witam totalny bałagan w tej firmie , po oddaniu auta nagle przestali telefony odbierać , dodzwonić się do tej firmy jest naprawdę ciężko , nie rozumiem tej opieszałości pracowników ale jak odbierałem auto to widziałem dlaczego telefonu nie odbierają .... pracownik siedzi nikogo nie obsługuje, telefon dzwoni non stop ale pracownika nic nie rusza , dopiero na prośbę jakiejś Pani że klient dzwoni od rana odbiera telefon na polecenie słowne... Albo radze zmienić kadrę albo zatrudnić pracowników wykwalifikowanych bo kaleczą markę Audi - efekt taki że ostatni raz robiłem jakieś naprawy w audi danelczyk lublin skargę na obsługę wysłałem również do centraliAlbo radze zmienić kadrę albo zatrudnić pracowników wykwalifikowanych - czy to nie jest to samo szanowny kliencie. A mam takie pytanie, jakie kwalifikację trzeba posiadać, żeby odbierać telefony? Bardzo często tam bywałam i wiem, że pracownicy nie mają kiedy się podrapać w [usunięte przez moderatora] a nie ma co już wspominać o czasie na odbieranie telefonów. Wiem, że potrafią mieć takich połączeń w ciągu nie 8 godzin a 12 (bo tak tam się pracuje) nawet ok 100 to jak na infolinii. A do tego jeszcze muszą obsłużyć Ciebie kliencie na miejscu i załatwić formalności z firmami ubezpieczeniowymi i całą papierologię! Więc kiedy odbierać telefony??? A i ostatnia sprawa jak napisałeś "audi danelczyk" bardzo profesjonalnie - to nie tylko audi mądralo a już na pewno nie "lublin"!!!