tommy142515.05.2012 17:07
Moja opinia na temat PPHU METAL Sławków jest jednoznaczna - DOBRY PRACODAWCA. Nie ma na świecie firmy w której byłoby jak w bajce więc jeśli lubicie pracować sumiennie podkreślam \\\"sumiennie\\\" i wypracujecie sobie zaufanie szefa to zapewniam, że
można w Metalu pracować dłuugo, a co ważne z przyjemnością. Stres? stres jest zawsze gdy w grę wchodzi zadowolenie Klienta i czas realizacji zamówień. Niezadowoleni? byli, ale nawet w mojej opinii raczej ściemniacze luzacy z wizją \\\"zarobić a się nie narobić\\\". Branża jest specyficzna i pewne techniczne aspekty muszą wejść w krew ale nie ma tego złego... Zaczynałem od magazynu (zawodówka) później były trasy w zastępstwie aż w końcu dopracowałem się możliwości codziennego kontaktu z klientami. Wniosek: edukacja zakończona na zawodówce jakoś mnie nie zdyskwalifikowała. Względy matrymonialne zmusiły mnie do wyprowadzki z województwa śląskiego ale zawsze wracając na stare śmieci wpadam na kawę i jest OK. Nie wszędzie się wraca na kawę - zapewniam.