Euro Service

Świdnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 70 ocen.

Euro Service
3 70 6 1

Opinie o Euro Service

Anna

a która się zapytała z opiekunek od jakiej kwoty obliczają składki ZUS i je opłacają.Jeśli to jest Spółka to to od najniższej krajowej i tyle jest zysku co w pysku. Jeszcze tu są diety bardzo śmieszne kwoty wręcz głodowe.

Ella1610
@Anna 25.08.2017 10:36

Przecież nikt Cie nie zmusza silą do wyjazdu..a składki mają odprowadzane w DE.Przynajmniej się można godziwie leczyć na niemieckim ubezpieczeniu a nie badziewny EKUZ ,który nic nie daje. Zgadzam się z Ulą58...albo sie ma odprowadzane wysokie składki albo się więcej zarabia. Każdy musi dokonać swojego wyboru. Warunki są jasno przedstawione,jak.Wam nie pasuje to po co wyjeżdżacie i potem rzucacie obelgami?? Troszeczkę pomyślunku ludzie;0

anonymous
@Ella1610 14.01.2018 00:10

Witam mam wyjechac z ts Firma i da godni zaufania i cozy Wszystkiego jest tak jsk obiecsja

ola

Jest 11 06 a dalej nie ma pieniędzy na koncie !! Na umowie jest do 10 każdego miesiąca. Uważam to za bezczelność !!! Skoro 10 przypada w niedzielę w/g kodeksu przelew powinien być 8 na naszych kontach!! Firma zapomina dzięki komu funkcjonuje !!

Ania
@ola 11.06.2018 11:40

Na umowie jest do 11-go kazdego miesiaca. Umowy nalezy czytac!!!

Grażyna
@ola 11.06.2018 11:40

Też dzwoniłam do firmy w tej sprawie i pani w kadrach wyjaśniła mi ,że na umowie jest napisane, że przelewy wychodzą do 11 każdego miesiąca i dodatkowo trzeba doliczyć czas księgowania w banku i że reguluje te umowy kodeks cywilny więc firma może robić przelewy kiedy tylko chce, ale musi być to zawarte w umowie. Człowiek ciemny , nie doczyta i potem ma pretensje;)

"Pani kadrowa z Euroservice"

Witam, wszystkie przelewy są wykonane zgodnie z zapisem umowy, jeżeli ma Pani jakiekolwiek zastrzeżenia bardzo proszę o telefon do firmy , wszystkiego się Pani dowie..Ja Pani nie obrażam , dlatego proszę , aby Pani nie obrażała mnie. Za nikogo się nie podszywam, mam odwagę , w przeciwieństwie do Pani , aby się podpisać pod tym co piszę. Najłatwiej jest oczerniać innych incognito, tym bardziej , jeżeli pisze się nieprawdę. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo spokoju wewnętrznego.

anonymous
@Grażyna 11.06.2018 13:04

Ja też dzisiaj rano dzwoniłam do firmy i poinformowano mnie że pieniądze na koncie bedą dzisiaj tz.11 06 i są ,pozdrawiam i uważam że są słowni ,polecam

Inga4a
@anonymous 11.06.2018 19:10

Pięniadze na koncie przy regularnym zleceniu to powinny być najpóźniej do 10- go już na koncie opiekunki. To nie jest zlecenie uzależnione od wykonania pewnej czynności, np. wykonanie projektu czy remontu. Mnie też te sprawy denerowały w innych agencjach. Nasza praca jest bardzo wyczerpujaca psychicznie a tu jeszcze o pieniądze sie martwić to juz za dużo. To takie granie na nerwach opiekunek, opóźnianie z przelewami. Skoro w umowie pisze, że mają być do 11- go to juz rano jak opiekunka odpala komputer te pieniadze na koncie winny być a nie 11- go dopiero ktoś łaskawie robi przelewy. To brak szacunku do pracownika.

Alicja, lat 56

W firmie Euro Service pracuję od marca 2016. Jestem bardzo zadowolona. Panie, które tam pracują posiadają ogromną wiedzę i doświadczenie. Miła i uprzejma obsługa. Zawsze szukają zlecenia zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pieniążki zawsze na czas.

Tteresakkk@vip.onet.pl
@Alicja, lat 56 20.01.2018 14:58

Witam,milo mi ze dołączę się do dyskusji.Wyjezdzam z firmą za kilka dni pierwszy raz wszystko ok i sympatycznie,tylko mam pytanie do koleżanki,jak są również zaliczane podatki,kto to robi,czy my przy rocznych pit ze swoich środków.pozdrabwiam Renata

Lidia

@Justyna, Twój komentarz jest niezgodny z regulaminem forum: https://www.gowork.pl/regulamin ponieważ jest obraźliwy w stosunku do drugiej osoby. Został zgłoszony i prawdopodobnie zostanie usunięty. @Cezary, nie znalazłam ofert pracy, ale na stronie Euro Service jest formularz kontaktowy, przez który można aplikować http://www.euroservice.net.pl/formularz.php

anonymous

CZAS PRACY OPIEKUNKI NA TERENIE REPUBLIKI FEDERALNEJ NIEMIEC!!! Zgodnie z prawem Unii Europejskiej KAŻDEJ opiekunce na terenie UE BEZWZGLĘDNIE należą się 3 PEŁNE, NIEPRZERWANE godziny przerwy (opiekunka robi w tym czasie co tylko chce, czy to w domu podopiecznego, czy to poza nim) w ciągu KAŻDEGO dnia pracy, a ponadto również POŁOWA dnia wolnego np. w sobotę od południa do wieczora I druga POŁOWA dnia wolnego np. w niedzielę od południa do wieczora LUB!!! JEDEN CAŁY dzień raz w tygodniu np. CAŁA sobota od rana do wieczora LUB np. CAŁA niedziela od rana do wieczora. Nie ma absolutnie ŻADNEGO znaczenia czy opiekunka jest zatrudniona przez firmę polską czy niemiecką ani to czy jest zatrudniona na podstawie umowy o pracę czy ma podpisaną umowę cywilno - prawną (umowę zlecenie/o dzieło/o świadczenie usług). Takie jest prawo i wszystkie firmy czy to polskie, czy niemieckie, czy podopieczni, czy rodziny podopiecznych doskonale o tym wiedzą, ale wykorzystują niewiedzę opiekunek w tym zakresie. Radzę aby niezwłocznie po przybyciu na sztelę poinformować o tym fakcie podopiecznego, ewentualnie jego rodzinę, tak, aby dać im jasno i wyraźnie do zrozumienia, że muszą się jakoś zorganizować czasowo, gdyż ma się świadomość swoich praw i zamierza się z nich korzystać oraz wprost zapytać ich o to ile płacą oni do firmy za serwis opiekuńczy, tak, aby od razu zorientować się czy firma jest uczciwa, czy po prostu bezczelna (używajmy precyzyjnych określeń). Bardzo często podopieczny płaci firmie ogromne pieniądze (dlatego uważa że kupił sobie 24 - godzinnego niewolnika), z czego opiekunka zarabia zaledwie 1/3 z tego lub niekiedy nawet nie. Oprócz tego żadna firma nie ma prawa zmuszać opiekunek do podpisywania i płacenia KAR UMOWNYCH umieszczonych w umowach (od tego istnieją sądy cywilne, aby w razie czego dochodzić swoich ewentualnych roszczeń np. od opiekunki alkoholiczki, narkomanki, złodziejki etc.). Nie dajcie sobie wmówić przez firmę, że musicie coś takiego podpisywać, bo przecież firma musi zabezpieczyć się przed ewentualnie nieuczciwymi opiekunkami. Niczego nie musicie. Jeszcze przed podpisaniem umowy wyraźnie zaznaczcie w e - mailu zapisanym na skrzynce poczty elekronicznej oraz wydrukowanym (żeby mieć dowód w postaci pisemnej, że nie kombinowało się w umowie bez zgody drugiej strony), że WYKREŚLACIE punkty umowy które budzą wasze UZASADNIONE wątpliwości. Poza tym żadna firma nie ma prawa karać opiekunki za rozmawianie z innymi firmami, opiekunkami, podopiecznymi, ich rodzinami o swoich zarobkach. Opiekunka jest człowiekiem wolnym i ma prawo kontaktować się i rozmawiać z kim i o czym chce, a już na pewno o SWOIM WŁASNYM, ciężko wypracownaym wynagrodzeniu. Nigdy nikomu nie dajcie się zastraszyć. Gdy wysokośc wynagrodzeń stanie się JAWNA, wówczas zapanuje PORZĄDEK i SPRAWIEDLIWOŚĆ, a krętactwo upadnie, bo po prostu kiedyś musi i szczerze mówiąc lepiej wcześniej niż później. Doskonale wiem o czym piszę. Opiekunki które robią tak, jak opisałem powyżej są zadowolone ze swojej pracy. Firmy kręcą nosem, ale nie śmieją zwrócić im uwagi ani podać ich do sądu, gdyż dobrze wiedzą, że nigdy nie wygrałyby z uświadomioną opiekunką, która po prostu zna swoje prawa, a swoje racje zawsze może udowodnić. Polecam aby wszystkie opiekunki uważające się za istoty myślące rozesłały tą informację do WSZYSTKICH swoich koleżanek po fachu. W grupie siła

Cezary

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Viola

Pracowałam tam i nigdy nie zgadzały się kwoty przelanego wynagrodzenia od nich, ZAWSZE ale to zawsze coś brakowało, od kilku do kilkuset złotych, i trzeba było interweniować. Jak brak pieniążków było wyraźny i oczywisty, to dopłacali po interwencji, jeśli to było kilkanaście-kilkadziesiąt złotych, to olewali. Panie z biura słodkie i miłe, ale fałszywe. Jak to moja zmienniczka je okresliła, słodkie żmije.

anonymous
@Viola 10.06.2018 17:10

Ciekawe dlaczego w takim razie pracowała pani tyle czasu skoro nigdy nie zgadzały się pieniądze. Na takie sytuacje sa odpowiednie instytucje, które zawsze pomogą. Mi się zawsze zgadzają, a panie w biurze to żadne żmije, no ale w zasadzie każdy sądzi po sobie. Ja polecam Euro Service i będę z nimi dalej jeździć

Andrzej

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy myślę, że to ważne

anonymous

Ja dostałam namiary na Firmę Euro Service od mojej kolezanki , już jestem po wstępnej rozmowie z panią Mileną ...to bardzo sympatyczna pani Kordynator mma nadzieje że uda nam sie kontynuować rozmowę w poniedziałek rano Polecam to jak do tej pory najlepsza Agencja pracy dla mnie . Pozdrawiam panią Milenę Barbara Połącarz

Piotr

Podpowiedzcie jak organizują mieszkanie oraz pobyt za granicą, można spokojnie wyjechać?

Lidia

@Alicja, lat 56, a na podstawie jakiej umowy pracuje się w Euro Service? Planujesz związać się z tą firmą na dłużej? @Filip, a czy mógłbyś jakoś uargumentować swoją wypowiedź? W tym momencie jest bardzo ogólna i niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w Euro Service. Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Na jakie warunki można liczyć w Euro Service?

Krystyna , lat 64
@Lidia 05.04.2018 11:26

Umowa jest na warunkach niemieckich, składki odprowadzane w Niemczech , wynagrodzenie otrzymuję w euro. To moja czwarta Stella, czekam na kolejną. Składki wliczają mi się do emerytury. Najlepsza jest niemiecka karta ubezpieczeniowa, korzystam regularnie z lekarza, który przepisuje mi lekarstwa , za które płacę w Niemczech 5 euro a nie jak w Polsce ponad 150 złoty. Ja jestem zadowolona , póki co nie zrezygnuję z firmy.

Administrator

Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w firmie Euro Service?

Filip

Jak się komuś rozeszły drogi z dobrą pracą to niestety teraz musi odreagować tym bardziej, że firma jest dobra!!

Ula58

Pracuje w Euroservice ponad dwa lata...Jak czytam niektóre opinie wyssane z palca to mi się niedobrze robi...albo konkurencja albo taki typ czlowieka,ktory nie potrafi zyc bez afer....ujawnijcie sie skoro twierdzicie ,ze mowicie prawde...najlepiej anonimowo obrzucac ludzi błotem....ludzie są tylko ludźmi..nie popełnia błędów ten kto nic nie robi a jak sie jakiś zdarzy to sie dzwoni do firmy i wyjaśnia..mi sie parę razy zdarzyło dostać pare groszy za mały przelew ..zadzwoniłam do firmy i zostało wszystko wyrównane...i po problemie....przecież gdyby nie wypłacali pieniędzy to już dawno sąd i inspekcja by ich zamkneli...a tyle osob pracuje tu po kilka lat wiec chyba o czyms to swiadczy..sama znam osobiście dwie...dla rownowagi dziewczyny tyle razy pomagaly mi we wszystkim z czym zadzwoniłam..nawet pogadać o duperelach można jak człowiek czuje sie samotny na obczyźnie... marudzicie na niemieckie umowy, że podstawa jest parszywa..to jest Wasz wybór ludzie...albo chcecie mieć wysokie składki albo chcecie dobrze zarobić..nie oszukujmy się takie są prawa rynku...kazda firma tak dziala..nie da się zjeść ciasta i mieć ciastka...zarabiacie po 4000-7000 zl i jeszcze Wam zle...nikt Wam nie każe wyjeżdżać i harować...zawsze mozecie iść do zakładu za 1500 i moze wtedy nie będziecie marudzić ...cos za cos ....zalozcie sobie swoja dzialalnosc i pracujcie wg swoich ustalen a nie plujecie jadem....jest takie madre przysłowie , wszędzie dobrze gdzie nas nie ma....ja z Euroservice bede jeździć bo zarabiam przyzwoicie jak na swoj język i mam pewność ze mam odprowadzane składki (wiem bo dostałam potwierdzenie z kasy z Niemiec o składkach na moim koncie) ,nie tak jak w innych firmach, które obiecują gruszki na.wierzbie a po dwóch latach człowiek dowiaduje sie ze pracował na nic bo składki nie były nigdzie odprowadzane...czasem lepiej nieco mniej a pewnie...zastanowcie sie kobiety ..i mężczyźni...albo rybki albo akwarium...zatrudnijcie sie np w Pro...ca24 i wtedy wyrazcie sie na temat oszustw i malych zarobkow ..z pozdrowieniami Ula

Opiekunka2014

Ja wyjeżdżam z Euroservice już od trzech lat i jestem zadowolona. Jak potrzebuję czegoś potrzebuję to zawsze mogę na mich liczyć, a i kasa się ma koncie zawsze zgadza. Polecam

Elusiak

Witam. Czy może mi ktoś udzielić informację czy euro service wypłaca również w euro? Ela

Opiekunka
@Elusiak 26.03.2017 22:47

Tak-płacą też w euro!

Marika
@Elusiak 26.03.2017 22:47

Pytanie czy w ogóle wypłaca kasę :(

zona opiekuna

Mój mąż pojechał pierwszy raz z tej firmy, pieniążki na koncie były 10 grudnia, gdy był na miejscu też Pani dzwoniła jak jest, życzenia na święta. Podopieczni zadowoleni z jego pracy, rodzina również zadowolona chcą aby przyjeżdzał na zmianę. To wszystko zależy od tego z jakim nastawieniem jedzie się do opieki czy żeby zarobić nie napracując się w sensie odwalić swój pobyt czy może zaopiekować się starszymi osobami w sensie być miłym,uśmiechniętym, wyrozumiałym. Oni to widzą i czują i odpłacają nam tym samym, my też będziemy kiedyś starzy. Najlepsze życzenia na Nowy Rok

Andzia

Wyjechalam z tej firmy z dnia na dzien. W stosunku do mnie kobitki sa przesympatyczne. Po dwoch dniach w pracy zadzwonily czy jestem zadowolona czy mam jakies zastrzezenia. Jak do tej pory nie mam prawa powiedziec nic zlego na ta agencje. Pozdrawiam cieplutko z Bawarii.

Pewnapani

Czytając Wasze opinie,odniosłam wrażenie jakby toczyła się jakaś walka. Ale co chcecie powiedzieć,że ktoś Was zmusza?A może, obiecuje garnek złota za wykonaną zadanie i dozgonną satysfakcję?Praca w charakterze Opiekuna/ki/ w,, systemie zamkniętym,,to wyłącznie wybór! Decyzja o podjęciu takiej pracy, wyjeździe, to brak alternatywy tu w Kraju.Nikt nie chce pograzania się w niedostatku,życia w niepewności ,która dla niektórych bywa zabójcza w sensie dosłownym. Kwestia wyboru. Euroservice to firma rzetelna przede wszystkim.Nie zdarzyło się nigdy, aby problemy zgenerowaly jakieś niedomowienia,brak opieki lub nie daj...brak terminowego przelewu.To ostatnie z zegarmistrzowska precyzją. Ze swojej strony dziękuję Paniom Koordynatorkom za współpracę /za kolejny rok/a szukajacym pracy Opiekunom mogę polecić Euroservice!

Mirek

Maja gowniane umowy na ktorych pisze ze pracujecie za 500eur a reszta to diety 23 eur. diety dostaje sie 44 eur dodatkowo gdyz jest to praca w delegacji Brak waszego doswiadczenia w przepisach,pracujecie jako parobki,a z opieka niemacie nic wspolnego. Ta firma to porazka.

Zadowolona z firmy :)
@Mirek 11.12.2016 19:01

Panie Mirku, ja pracuję od 1,5 roku..byłam osobiście w biurze..dziewczyny przesympatyczne.... przecież nikt Pana nie zmuszał do podpisania "g..." umowy, zapewne jest Pan bardzo inteligentnym człowiekiem , dlaczego więc zdecydował się Pan na wyjazd na takich "g..." warunkach jak Pan twierdzi...desperacja? ..czyżby nigdzie indziej Pana już nie chcieli? zawsze może Pan założyć Gewerbe i wyjeżdżać na warunkach jakie sam sobie Pan podyktuje...ten komentarz mówi sam za siebie i mówi jakim Pan jest człowiekiem...powodzenia w życiu.. P.S. a owe przepisy mówią, że jeżeli firma zapewni wyżywienie pracownikowi oraz dach nad głową , może ustalić indywidualną stawkę diety , inną niż 49 euro- i nawet nie 44 euro jak Pan pisze ( kto tutaj jest niedouczony??? ;) ) pozdrawiam ;)

Leszek z Gdańska

W październiku minęło pięć lat mojej współpracy i jestem bardzo zadowolony. Dziękuje bardzo za wszystko i liczę na owocną współpracę przez co najmniej kolejne pięć lat. Bardzo rzetelna i solidna firma, polecam!! Pozdrawiam serdecznie!!

Marta

Pracuję dla Euro Service od przeszło dwóch lat i do tej pory jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pieniądze zawsze przychodzą na czas, po przyjeździe na miejsce pracy po kilku dniach zawsze dostaję telefon z biura z pytaniem, czy wszystko w porządku. I nie jest to tylko taka "grzecznościowa formułka", o czym już raz się przekonałam: jeśli coś jest "nie tak" po stronie rodziny (w moim przypadku było to zatajenie, że moja podopieczna wymaga wstawania do niej w nocy czasem nawet po kilka razy) biuro od razu interweniuje. Obecnie pracuję na zmianę w dwóch miejscach - warunki są naprawdę przyzwoite. Jeśli ma się wątpliwości przed podjęciem decyzji o wyjeździe należy PYTAĆ o szczegóły - Panie z biura niczego nie tają, podają wszystkie informacje przekazane przez rodzinę, jeśli "sztela" nie jest nowa dostaje się też numer telefonu do opiekunki która jest na miejscu. Można więc o wszystko spokojnie podpytać minimalizując tym samym ryzyko, że trafimy w miejsce, które nam nie odpowiada.

LIDIA
@Marta 04.12.2016 21:44

W zupełności się zgadzam z postem pani Marty.Pracuję w tej firmie 5 lat i nigdy nie miałam problemów z wypłatą i ekwiwalentem za urlopy,zawsze były na czas.Jeśli były jakieś komplikacje z rodziną to panie z biura zaraz interweniowały.Uważam że jest to jedna z najlepszych firm na rynku polskim.

Anka

Halina pierdolnij sie w ta durna niedouczona glowe,Zreszta same tw imie ma wiele do zyczenia Swidnica to wiocha zacofane biedne miasto z glupimi ludzmi. Euro serwis to oszusci i naciagacze,siedza tam same przyglupy Panienki,z brudnymi paznokciami,idz donich i sie przyjrzyj,pewnie jestes jadna z nich,ja do dzisiaj niedostalam,pieniedzy za bilety,a na koncie bylo zamalo wyplaty,wysylaja opiekunki w niesprawdzone miejsca,do brudu i syfu,na umowie pisza ze twoje wynagrodzenie to 500eur,a reszta to diety,kazda osoba jadaca do pracy jak w delegacje mosi dostac diete,ktora wynosi 45 eur plus,wyplata.Oszuaci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Halina
@Anka 02.12.2016 14:03

Moja głowa podejrzewam wrecz jestem pewna jest na odpowiednim poziomie by stwierdzic ,ze jest wiele innych firm na rynku polskim swiadczacych podobne usługi. Dziwie sie tobie ze jeszcze pracujesz z euro service przenies sie do innej, tam na pewno postawia ci lektyke tylko kto cie bedzie nosił, a moze zrobia z ciebie ksiezniczke tylko wtedy musisz regularnie robic manicure,zycze powodzenia w wyborze nowej firmy

Aga
@Anka 02.12.2016 14:03

Skoro zostałaś oszukana to powinnaś iść z tą sprawą do sądu- z pewnością odzyskasz pieniądze, no chyba, że sytuacja wyglądała nie tak jak to przedstawiasz.... Ja z nimi pracuję i nie narzekam- pieniądze 10 zawsze na koncie, a jak mam problemu u rodzin niemieckich to zawsze jet na kogo liczyć, bo dziewczyny zawsze są pod telefonem. Nie zamierzam zmieniać firmy.

małgosia
@Aga 02.12.2016 17:56

i ja nie zamierzam zmieniac firmy,a pracuje od 2012 roku,jak dotąd współpraca układa sie pomyslnie.Jak mam problem dzwonie,panie w biurze bardzo miłe i słuza pomoca.Umowa i niemiecka i polska wiec mozna sobie wybrac.Życzyła bym sobie jak i Firmie by trwała na rynku jak najdłuzej.Pozdrawiam.!

anonim

(usunięte przez administratora)

Halina

Aga wystawia opinie wziete chyba z kosmosu.Pracuje z firma ładne pare lat,bez zarzutu, wszystko co moge o niej napisac to same supelatywy,pieniadze na czas, miła obsługa ,moze czasami problemy lezace po stronie niemieckiej, ale nikogo sie nie przeswietli, prawda Aga. Mysle ze strona jest po to aby rzetelnie przedstawiac firme . Jesli ktos ma problemy ze soba, nigdy nie przenosi ich na innych- na tym polega kultura.Mozna obrazac innych ludzi pod warunkiem, iz czyni sie to w ich obecnosci, gdyz kazdy ma prawo u stosunkowac sie do opini innych, a wypisywanie obrazliwych słow to prostactwo. Chciałam nadmienic ze Swidnica to 58-tysieczne miasto,odwiedzane prze wiele osobistosci miedzy innymi przez pare krolewska Szwecji.Swidnica to zadna wies a pracownice fachowo przeszkolone,czego miałam przyjemnosc doswiadczyc

adam

Dostalem oferte z tej firmy na 1.grudnia ale opinie scinaja mnie z nog--Czy faktycznie ta firma to oszusci? skoro wlascicielka niechce placic to trzeba ja odwiedzic w domu..

brydge

nie możesz iśc do sądy pracy z umową zleceniem to umowa cywilno-prawna i pozostaje sąd cywilny

tessa

Witam Panie Opiekunki i Panów Opiekunów:) Poczytałam sobie opinie o Euro Service i postanowiłam dorzucić swoje " trzygrosze".Otóż współpracuję z tą firmą od kilku miesięcy i oceniam tę współpracę dobrze. Firma wywiązuje się w terminie z płatności swoich zobowiązań. Jeżeli zdarza sie jakiś problem ,to bardziej jest on związany z rodziną podopiecznego...... ale nikt nam nie mówił ,że będzie łatwo.....Większość opiekunów ma też problem z komunikacją w j.niemieckim...... ale te osoby powinny być raczej wdzięczne firmie ,że mimo braków w edukacji,otrzymują pracę....dodam ,ze nieźle płatną. Nasza praca jest niezwykle trudna pod wieloma względami,nie każdy ma do niej predyspozycje......może ci którzy maja taka roszczeniową postawę powinni przemysleć to czy nadają się do tego zawodu.Przecież zawsze można dokonać zmian w swoim życiu....po co się męczyć i zatruwać swoim jadem innych.?

Magda
@tessa 09.11.2016 12:00

A dzięki takiej postawie jak twoja będziemy orać za 500euro i całować w rączkę za to że mamy taką możliwość. A tym tekstem o ..... brakach w edukacji to mnie rozpieprzyłaś. Z główką to u ciebie wszystko w porządku? Nie cierpię pracować po takich osobach jak ty, co chodzą zgięte w pół a jak trzeba to i na kolanach, zmienniczka po takiej osobie ma przerąbane. Pozdrawiam wszystkie panie z "brakami w edukacji" i radzę uważać na firmy bo to od nich zależy, jak wygląda nasza praca. Jak firma powie np. że do kosztów trzeba doliczyć koszty wyżywienia np. 50euro tyg. albo przerwa musi być min. 2-3godz. dziennie, to dla Niemca pozostanie to oczywiste. A jak nie powie, to potem opiekunka musi walczyć o wszystko i o dobrych relacjach czy przyjemnej atmosferze można zapomnieć. A jak jeszcze trafi na taką poprzedniczkę jak "tessa" to w ogóle ma pozamiatane.

Ruda

Dziekuje,juz mi sie odechcialo aplikacjii....

xxx

Witam czy ktoś może wie czy należy nam się ekwiwalent za urlop.

Kama

Firma Euro Service to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oszuści kanciarze i wyzyskiwacze.Pieniedzy nigdy nie ma na czas i kwota nie zawsze sie zgadza.Cwane lalunie maja w nosie pracownikow.

Bogusia1965
@Kama 10.08.2015 09:48

Ciekawa jestem kto to takie głupoty wypisuje na tej stronie bo na pewno nie ludzie, którzy pracowali dla EURO SERVICE, chyba że osoby, które nadużywają alkoholu lub sądzą się ze wszystkimi firmami dla których pracowały. Ja współpracuje z nimi już od ponad dwóch lat i zawsze miałam wypłatę na czas. Poleciłam tą firmę wielu znajomym i żadna nie ma z nimi problemu, są zadowoleni. A te lalunie, o których ktoś tu wspomniał, to są dobre dziewczyny które pomagają zawsze gdy coś jest nie tak. Gorąco polecam tą firmę!!!

Zostaw opinię o Euro Service - Świdnica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Service