Euro Service

Świdnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 68 ocen.

Opinie o Euro Service

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Service

Ula58

Pracuje w Euroservice ponad dwa lata...Jak czytam niektóre opinie wyssane z palca to mi się niedobrze robi...albo konkurencja albo taki typ czlowieka,ktory nie potrafi zyc bez afer....ujawnijcie sie skoro twierdzicie ,ze mowicie prawde...najlepiej anonimowo obrzucac ludzi błotem....ludzie są tylko ludźmi..nie popełnia błędów ten kto nic nie robi a jak sie jakiś zdarzy to sie dzwoni do firmy i wyjaśnia..mi sie parę razy zdarzyło dostać pare groszy za mały przelew ..zadzwoniłam do firmy i zostało wszystko wyrównane...i po problemie....przecież gdyby nie wypłacali pieniędzy to już dawno sąd i inspekcja by ich zamkneli...a tyle osob pracuje tu po kilka lat wiec chyba o czyms to swiadczy..sama znam osobiście dwie...dla rownowagi dziewczyny tyle razy pomagaly mi we wszystkim z czym zadzwoniłam..nawet pogadać o duperelach można jak człowiek czuje sie samotny na obczyźnie... marudzicie na niemieckie umowy, że podstawa jest parszywa..to jest Wasz wybór ludzie...albo chcecie mieć wysokie składki albo chcecie dobrze zarobić..nie oszukujmy się takie są prawa rynku...kazda firma tak dziala..nie da się zjeść ciasta i mieć ciastka...zarabiacie po 4000-7000 zl i jeszcze Wam zle...nikt Wam nie każe wyjeżdżać i harować...zawsze mozecie iść do zakładu za 1500 i moze wtedy nie będziecie marudzić ...cos za cos ....zalozcie sobie swoja dzialalnosc i pracujcie wg swoich ustalen a nie plujecie jadem....jest takie madre przysłowie , wszędzie dobrze gdzie nas nie ma....ja z Euroservice bede jeździć bo zarabiam przyzwoicie jak na swoj język i mam pewność ze mam odprowadzane składki (wiem bo dostałam potwierdzenie z kasy z Niemiec o składkach na moim koncie) ,nie tak jak w innych firmach, które obiecują gruszki na.wierzbie a po dwóch latach człowiek dowiaduje sie ze pracował na nic bo składki nie były nigdzie odprowadzane...czasem lepiej nieco mniej a pewnie...zastanowcie sie kobiety ..i mężczyźni...albo rybki albo akwarium...zatrudnijcie sie np w Pro...ca24 i wtedy wyrazcie sie na temat oszustw i malych zarobkow ..z pozdrowieniami Ula

Anna

a która się zapytała z opiekunek od jakiej kwoty obliczają składki ZUS i je opłacają.Jeśli to jest Spółka to to od najniższej krajowej i tyle jest zysku co w pysku. Jeszcze tu są diety bardzo śmieszne kwoty wręcz głodowe.

Ella1610
@Anna 25.08.2017 10:36
a która się zapytała z opiekunek od jakiej kwoty obliczają składki ZUS i je opłacają.Jeśli to jest Spółka to to od najniższ...

Przecież nikt Cie nie zmusza silą do wyjazdu..a składki mają odprowadzane w DE.Przynajmniej się można godziwie leczyć na niemieckim ubezpieczeniu a nie badziewny EKUZ ,który nic nie daje. Zgadzam się z Ulą58...albo sie ma odprowadzane wysokie składki albo się więcej zarabia. Każdy musi dokonać swojego wyboru. Warunki są jasno przedstawione,jak.Wam nie pasuje to po co wyjeżdżacie i potem rzucacie obelgami?? Troszeczkę pomyślunku ludzie;0

Opiekunka2014

Ja wyjeżdżam z Euroservice już od trzech lat i jestem zadowolona. Jak potrzebuję czegoś potrzebuję to zawsze mogę na mich liczyć, a i kasa się ma koncie zawsze zgadza. Polecam

Elusiak

Witam. Czy może mi ktoś udzielić informację czy euro service wypłaca również w euro? Ela

Opiekunka
@Elusiak 26.03.2017 22:47
Witam. Czy może mi ktoś udzielić informację czy euro service wypłaca również w euro? Ela

Tak-płacą też w euro!

Marika
@Elusiak 26.03.2017 22:47
Witam. Czy może mi ktoś udzielić informację czy euro service wypłaca również w euro? Ela

Pytanie czy w ogóle wypłaca kasę :(

zona opiekuna

Mój mąż pojechał pierwszy raz z tej firmy, pieniążki na koncie były 10 grudnia, gdy był na miejscu też Pani dzwoniła jak jest, życzenia na święta. Podopieczni zadowoleni z jego pracy, rodzina również zadowolona chcą aby przyjeżdzał na zmianę. To wszystko zależy od tego z jakim nastawieniem jedzie się do opieki czy żeby zarobić nie napracując się w sensie odwalić swój pobyt czy może zaopiekować się starszymi osobami w sensie być miłym,uśmiechniętym, wyrozumiałym. Oni to widzą i czują i odpłacają nam tym samym, my też będziemy kiedyś starzy. Najlepsze życzenia na Nowy Rok

Andzia

Wyjechalam z tej firmy z dnia na dzien. W stosunku do mnie kobitki sa przesympatyczne. Po dwoch dniach w pracy zadzwonily czy jestem zadowolona czy mam jakies zastrzezenia. Jak do tej pory nie mam prawa powiedziec nic zlego na ta agencje. Pozdrawiam cieplutko z Bawarii.

Pewnapani

Czytając Wasze opinie,odniosłam wrażenie jakby toczyła się jakaś walka. Ale co chcecie powiedzieć,że ktoś Was zmusza?A może, obiecuje garnek złota za wykonaną zadanie i dozgonną satysfakcję?Praca w charakterze Opiekuna/ki/ w,, systemie zamkniętym,,to wyłącznie wybór! Decyzja o podjęciu takiej pracy, wyjeździe, to brak alternatywy tu w Kraju.Nikt nie chce pograzania się w niedostatku,życia w niepewności ,która dla niektórych bywa zabójcza w sensie dosłownym. Kwestia wyboru. Euroservice to firma rzetelna przede wszystkim.Nie zdarzyło się nigdy, aby problemy zgenerowaly jakieś niedomowienia,brak opieki lub nie daj...brak terminowego przelewu.To ostatnie z zegarmistrzowska precyzją. Ze swojej strony dziękuję Paniom Koordynatorkom za współpracę /za kolejny rok/a szukajacym pracy Opiekunom mogę polecić Euroservice!

Mirek

Maja gowniane umowy na ktorych pisze ze pracujecie za 500eur a reszta to diety 23 eur. diety dostaje sie 44 eur dodatkowo gdyz jest to praca w delegacji Brak waszego doswiadczenia w przepisach,pracujecie jako parobki,a z opieka niemacie nic wspolnego. Ta firma to porazka.

Zadowolona z firmy :)
@Mirek 11.12.2016 19:01
Maja gowniane umowy na ktorych pisze ze pracujecie za 500eur a reszta to diety 23 eur. diety dostaje sie 44 eur dodatkowo gdyz...

Panie Mirku, ja pracuję od 1,5 roku..byłam osobiście w biurze..dziewczyny przesympatyczne.... przecież nikt Pana nie zmuszał do podpisania "g..." umowy, zapewne jest Pan bardzo inteligentnym człowiekiem , dlaczego więc zdecydował się Pan na wyjazd na takich "g..." warunkach jak Pan twierdzi...desperacja? ..czyżby nigdzie indziej Pana już nie chcieli? zawsze może Pan założyć Gewerbe i wyjeżdżać na warunkach jakie sam sobie Pan podyktuje...ten komentarz mówi sam za siebie i mówi jakim Pan jest człowiekiem...powodzenia w życiu.. P.S. a owe przepisy mówią, że jeżeli firma zapewni wyżywienie pracownikowi oraz dach nad głową , może ustalić indywidualną stawkę diety , inną niż 49 euro- i nawet nie 44 euro jak Pan pisze ( kto tutaj jest niedouczony??? ;) ) pozdrawiam ;)

Leszek z Gdańska

W październiku minęło pięć lat mojej współpracy i jestem bardzo zadowolony. Dziękuje bardzo za wszystko i liczę na owocną współpracę przez co najmniej kolejne pięć lat. Bardzo rzetelna i solidna firma, polecam!! Pozdrawiam serdecznie!!

Marta

Pracuję dla Euro Service od przeszło dwóch lat i do tej pory jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pieniądze zawsze przychodzą na czas, po przyjeździe na miejsce pracy po kilku dniach zawsze dostaję telefon z biura z pytaniem, czy wszystko w porządku. I nie jest to tylko taka "grzecznościowa formułka", o czym już raz się przekonałam: jeśli coś jest "nie tak" po stronie rodziny (w moim przypadku było to zatajenie, że moja podopieczna wymaga wstawania do niej w nocy czasem nawet po kilka razy) biuro od razu interweniuje. Obecnie pracuję na zmianę w dwóch miejscach - warunki są naprawdę przyzwoite. Jeśli ma się wątpliwości przed podjęciem decyzji o wyjeździe należy PYTAĆ o szczegóły - Panie z biura niczego nie tają, podają wszystkie informacje przekazane przez rodzinę, jeśli "sztela" nie jest nowa dostaje się też numer telefonu do opiekunki która jest na miejscu. Można więc o wszystko spokojnie podpytać minimalizując tym samym ryzyko, że trafimy w miejsce, które nam nie odpowiada.

LIDIA
@Marta 04.12.2016 21:44
Pracuję dla Euro Service od przeszło dwóch lat i do tej pory jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pieniądze zawsze przychodz...

W zupełności się zgadzam z postem pani Marty.Pracuję w tej firmie 5 lat i nigdy nie miałam problemów z wypłatą i ekwiwalentem za urlopy,zawsze były na czas.Jeśli były jakieś komplikacje z rodziną to panie z biura zaraz interweniowały.Uważam że jest to jedna z najlepszych firm na rynku polskim.

Anka

Halina pierdolnij sie w ta durna niedouczona glowe,Zreszta same tw imie ma wiele do zyczenia Swidnica to wiocha zacofane biedne miasto z glupimi ludzmi. Euro serwis to oszusci i naciagacze,siedza tam same przyglupy Panienki,z brudnymi paznokciami,idz donich i sie przyjrzyj,pewnie jestes jadna z nich,ja do dzisiaj niedostalam,pieniedzy za bilety,a na koncie bylo zamalo wyplaty,wysylaja opiekunki w niesprawdzone miejsca,do brudu i syfu,na umowie pisza ze twoje wynagrodzenie to 500eur,a reszta to diety,kazda osoba jadaca do pracy jak w delegacje mosi dostac diete,ktora wynosi 45 eur plus,wyplata.Oszuaci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga
@Anka 02.12.2016 14:03
Halina pierdolnij sie w ta durna niedouczona glowe,Zreszta same tw imie ma wiele do zyczenia Swidnica to wiocha zacofane bied...

Skoro zostałaś oszukana to powinnaś iść z tą sprawą do sądu- z pewnością odzyskasz pieniądze, no chyba, że sytuacja wyglądała nie tak jak to przedstawiasz.... Ja z nimi pracuję i nie narzekam- pieniądze 10 zawsze na koncie, a jak mam problemu u rodzin niemieckich to zawsze jet na kogo liczyć, bo dziewczyny zawsze są pod telefonem. Nie zamierzam zmieniać firmy.

małgosia
@Aga 02.12.2016 17:56
Skoro zostałaś oszukana to powinnaś iść z tą sprawą do sądu- z pewnością odzyskasz pieniądze, no chyba, że sytuacja wyglądała n...

i ja nie zamierzam zmieniac firmy,a pracuje od 2012 roku,jak dotąd współpraca układa sie pomyslnie.Jak mam problem dzwonie,panie w biurze bardzo miłe i słuza pomoca.Umowa i niemiecka i polska wiec mozna sobie wybrac.Życzyła bym sobie jak i Firmie by trwała na rynku jak najdłuzej.Pozdrawiam.!

anonim

(usunięte przez administratora)

Halina

Aga wystawia opinie wziete chyba z kosmosu.Pracuje z firma ładne pare lat,bez zarzutu, wszystko co moge o niej napisac to same supelatywy,pieniadze na czas, miła obsługa ,moze czasami problemy lezace po stronie niemieckiej, ale nikogo sie nie przeswietli, prawda Aga. Mysle ze strona jest po to aby rzetelnie przedstawiac firme . Jesli ktos ma problemy ze soba, nigdy nie przenosi ich na innych- na tym polega kultura.Mozna obrazac innych ludzi pod warunkiem, iz czyni sie to w ich obecnosci, gdyz kazdy ma prawo u stosunkowac sie do opini innych, a wypisywanie obrazliwych słow to prostactwo. Chciałam nadmienic ze Swidnica to 58-tysieczne miasto,odwiedzane prze wiele osobistosci miedzy innymi przez pare krolewska Szwecji.Swidnica to zadna wies a pracownice fachowo przeszkolone,czego miałam przyjemnosc doswiadczyc

adam

Dostalem oferte z tej firmy na 1.grudnia ale opinie scinaja mnie z nog--Czy faktycznie ta firma to oszusci? skoro wlascicielka niechce placic to trzeba ja odwiedzic w domu..

brydge

nie możesz iśc do sądy pracy z umową zleceniem to umowa cywilno-prawna i pozostaje sąd cywilny

tessa

Witam Panie Opiekunki i Panów Opiekunów:) Poczytałam sobie opinie o Euro Service i postanowiłam dorzucić swoje " trzygrosze".Otóż współpracuję z tą firmą od kilku miesięcy i oceniam tę współpracę dobrze. Firma wywiązuje się w terminie z płatności swoich zobowiązań. Jeżeli zdarza sie jakiś problem ,to bardziej jest on związany z rodziną podopiecznego...... ale nikt nam nie mówił ,że będzie łatwo.....Większość opiekunów ma też problem z komunikacją w j.niemieckim...... ale te osoby powinny być raczej wdzięczne firmie ,że mimo braków w edukacji,otrzymują pracę....dodam ,ze nieźle płatną. Nasza praca jest niezwykle trudna pod wieloma względami,nie każdy ma do niej predyspozycje......może ci którzy maja taka roszczeniową postawę powinni przemysleć to czy nadają się do tego zawodu.Przecież zawsze można dokonać zmian w swoim życiu....po co się męczyć i zatruwać swoim jadem innych.?

Magda
@tessa 09.11.2016 12:00
Witam Panie Opiekunki i Panów Opiekunów:) Poczytałam sobie opinie o Euro Service i postanowiłam dorzucić swoje " trzygr...

A dzięki takiej postawie jak twoja będziemy orać za 500euro i całować w rączkę za to że mamy taką możliwość. A tym tekstem o ..... brakach w edukacji to mnie rozpieprzyłaś. Z główką to u ciebie wszystko w porządku? Nie cierpię pracować po takich osobach jak ty, co chodzą zgięte w pół a jak trzeba to i na kolanach, zmienniczka po takiej osobie ma przerąbane. Pozdrawiam wszystkie panie z "brakami w edukacji" i radzę uważać na firmy bo to od nich zależy, jak wygląda nasza praca. Jak firma powie np. że do kosztów trzeba doliczyć koszty wyżywienia np. 50euro tyg. albo przerwa musi być min. 2-3godz. dziennie, to dla Niemca pozostanie to oczywiste. A jak nie powie, to potem opiekunka musi walczyć o wszystko i o dobrych relacjach czy przyjemnej atmosferze można zapomnieć. A jak jeszcze trafi na taką poprzedniczkę jak "tessa" to w ogóle ma pozamiatane.

Ruda

Dziekuje,juz mi sie odechcialo aplikacjii....

xxx

Witam czy ktoś może wie czy należy nam się ekwiwalent za urlop.

Kama

Firma Euro Service to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oszuści kanciarze i wyzyskiwacze.Pieniedzy nigdy nie ma na czas i kwota nie zawsze sie zgadza.Cwane lalunie maja w nosie pracownikow.

Bogusia1965
@Kama 10.08.2015 09:48
Firma Euro Service to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oszuści kanciarze i wyzyskiwacze.Pieniedzy nigd...

Ciekawa jestem kto to takie głupoty wypisuje na tej stronie bo na pewno nie ludzie, którzy pracowali dla EURO SERVICE, chyba że osoby, które nadużywają alkoholu lub sądzą się ze wszystkimi firmami dla których pracowały. Ja współpracuje z nimi już od ponad dwóch lat i zawsze miałam wypłatę na czas. Poleciłam tą firmę wielu znajomym i żadna nie ma z nimi problemu, są zadowoleni. A te lalunie, o których ktoś tu wspomniał, to są dobre dziewczyny które pomagają zawsze gdy coś jest nie tak. Gorąco polecam tą firmę!!!

ona48

co prawda nie pracowalam przez ta firme ale bylam zmienniczka-nastepczynia opiekunki z tej firmmy.ja przyjechalam przez inna firme na ta sama stelle) i rodzina babci dostala dokumenty rozliczeniowe do zaplaty,naliczone podwojnie od tej firmy za prace opiekunki.rodzina narzekala na ta firme. spotkalam sie z koordynatorem firmy euroservice i mojej firmy przyszedl do mnie zobaczyc jak mi idzie na tej stelli i tez stwierdzil sam ze nie jest z ta firma tak jak byc powinno.ocencie reszte sami

Ola P.

Dziwię się Amelio...Ja pracuję w tej firmie już 5 lat. Najpierw na umowę o pracę a teraz - po zmianach od 01.01.2015 - na umowę zlecenie. Firma jak najbardziej rzetelna! Nawet jak moja rodzina nie zapłaciła firmie (r-k zaginął) za przepracowany przeze mnie miesiąc wypłatę dostałam. W terminie i w prawidłowej wysokości. Zdarzają się jednodniowe poślizgi ale tylko wtedy gdy 10-ty wypada w sobotę lub niedzielę. Wypłatę tę można sobie samemu wyliczyć ponieważ wiesz w jakiej wysokości masz dietę a kurs euro na ostatni dzień miesiąca nie jest trudno znaleźć. Ofert mają naprawdę dużo. Zawsze dostaję na meila Fragebogen i wiem dokładnie co do mnie należy. Za niespodzianki wynikłe na miejsce też nie należy winić firmy tylko trzeba mieć pretensje do rodziny, która aby uniknąć większych opłat bardzo często nie podaje wszystkich szczegółów. Pracuję obecnie 25 godzin w tygodniu. Nie wstaję w nocy i nikt mnie źle nie traktuje. A wręcz przeciwnie:) Oczywiście - to jaka jest atmosfera w pracy - zależy od obu stron. I nawet na ciężkie fizycznie stelle się z chęcią wraca. Ocenę ogólną daję bdb ponieważ o zapłatę za urlop rzeczywiście musiałam się przypominać :)

Maksia

Pracowałam w tej firmie 2 lata. Nie polecam!!! Miałam umowę o pracę i właścicielka do tej pory nie wywiązała się z obowiązku zapłaty za urlop (czekam już 2 lata). Telefonując do Omegi Centrum nie ma możliwości przeprowadzenia rozmowy telefonicznej z kadrową, koordynatorką, księgowością. Przy podaniu nazwiska nie ma możliwości rozmowy, albo nie ma. albo telefonuje, albo chora itp. Z uzyskanyh informacji wiem, że właścicielka zabrania rozmowy z opiekunkami. Podczas pobytu w Niemczech przez 2 lata nikt z pracowników nie interesował się moją pracą, ew. problemami.

Krysia
@Maksia 04.06.2015 18:07
Pracowałam w tej firmie 2 lata. Nie polecam!!! Miałam umowę o pracę i właścicielka do tej pory nie wywiązała się z obowiązku z...

Idź do sadu pracy i PIP.

Henryk2724

Ciekaw jestem kto się kryje pod tymi bredniami w zacytowanym poniżej fragmencie (owery - 2014-10-01 23:19:16 )? W listopadzie 2014 podpisałem z nimi umowę. Zapewniano mnie między innymi, że jest na miejscu Internet, co potwierdził również w rozmowie telefonicznej przebywający tam aktualnie od pół roku opiekun. Na miejscu okazało się jednak, że nie ma Internetu. Na dodatek nie poinformowano mnie, że podopieczny jest niewidomy i głuchy. Nie to jest jednak najistotniejsze. Dopiero na miejscu dowiedziałem się, że ma grzybicę, a wkrótce potem, że żona która nie trzyma moczu i znaczy drogę od łózka do toalety, jest nosicielką bakterii. Wymaga również opieki (dodatkowo problemy z chodzeniem), ale nie była brana pod uwagę jako podopieczna. Dałem pracownicy firmy tydzień na ustosunkowanie się do zatajonych problemów. Wobec braku nawet chęci podjęcia tematu, wypowiedziałem umowę ze skutkiem natychmiastowym i zażądałem podmiany. W odpowiedzi zostałem postraszony policją, komornikiem i karą pieniężną. Jednak nadal nie informowano potencjalnych kandydatów o sytuacji zdrowotnej w domu podopiecznego. Kandydat, który już podpisał zlecenie, wycofał się z niego po otrzymaniu informacji od mojego poprzednika o faktycznej sytuacji. W związku ztym poproszono mnie o pozostanie do końca umowy, na co zgodziłem się. Poza tym firma zarabia w EUR, a pracownikom wypłaca w PLN. Miałem kontynuować zlecenie, ale wprowadzono zmiany wymuszone przez stronę niemiecką, które zostały mi przedstawione w umowie sześć dni przed wyjazdem, dlatego stawiłem się osobiście w siedzibie firmy (w Świdnicy). Niestety okazało się, że nie ma z kim rozmawiać, nie było nawet chęci, a umowa nie podlega żadnej dyskusji, wobec czego oświadczyłem, że nie podpiszę umowy. Dodam jeszcze, że owe EuroService zostało polecone rodzinie przez SenioCare24, które informowałem o zaistniałej sytuacji, ale czego się nie robi dla kasy? W końcu współpraca między firmami jest istotniejsza od najętych pracowników. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że panie opiekunki swoją postawą wyeliminują z rynku podobne firmy. Służę szczegółami pod adresem: henryk2724@hotmail.com owery - 2014-10-01 23:19:16 CYTAT: "Firma Omega Centrum Doskonalenia Kadr Euro Service jest polską firmą która od 2007 systematycznie poszerza rodzaj i zakres swojej działalności. Na rynku usług opiekuńczo - pielęgnacyjnych przez ostatnie lata, wraz z zespołem wyjątkowych i doskonale przeszkolonych osób zgromadzili ogromną wiedzę i doświadczenie. Dzisiaj współpracują z najlepszymi niemieckimi partnerami oraz posiadają sprawdzone i rzetelne oferty pracy na terenie całych Niemiec"

Alina

Jestem obecnie w Bochum z Euro Service i jestem zadowolona ale każdy może wyrazic swoja opinie wiec ja też . Smutno czytac posty w ktorych opiekunki sa nabijane w "butelke " z wlasnego doswiadczenia moge napisac , ze GO WORK W-wa to dopiero skandal

poszkodowany

nigdy wiecej euro omegi niezle kroja chyba po kursie krawcowych nie polecam

kama

Ta firma to jakaś pomyłka cwaniactwo nic więcej,wiecznie z czymś problem a zwłaszcza z kasą!!!!!

mik

Ja także poszukiwałam pracy i po tych opiniach z jednej strony sie przeraziłam. Osobiscie znalazlam prace poprzez strone Rekrutacyjnej Rewolucji ;) po rejestracj masz duzo ofert i na pewno jest cos dla kazdego ;) poolecam wam ;)

niezadowolona

Zgadzam się z opiniami Pań które są niezadowolone , ta firma jest nierzetelna i nieuczciwa , pieniądze zawsze z opóźnieniem raz nawet zapomniały przez 3 mce wypłacić mi moje pieniądze , o karcie EKUZ nie wspomnę zawsze nie miały czasu jej załatwić a jak się odmówiło jechania na Sztelę to te przemiłe Panie mściły się lub pracy nie ma. Najgorsza Firma z jaką współpracowałam.NIE polecam!!!!!!!!!!!

Zadowolone...

Polecamy w stu procentach,bardzo rzetelna firma,razem ze znajomą korzystałyśmy kilka razy z wyjazdów do Niemiec.Płaca zawsze na czas,kaska za urlop też na czas,opieka koordynatora o każdej porze i w weekendy.Jak dla Nas rewelacja.

Dusia

Prawda !!! Brakuje pieniedzy na koncie !!! Dziewczyny sprawdzajcie !!! Jak nie chce sie wam tego dla siebie to zróbcie to dla swoich dzieci lub wnuczek... Zawsze cos wiecej zostanie na ,,niespodzianki" ;)

zuza

Dobrze że cie nie ma już w tej firmie bo psujesz nam opinie.Pewnie byłaś tak dobra że nigdzie nie zagrzałaś miejsca na dłużej.Gdybym ja potrzebowała opiekunki dla swojej babci nie chciałabym z tobą mię nic wspólnego.Plujesz jadem

anonim

(usunięte przez administratora)

BB

Najlepiej do urzędu pracy idź

Alina

pracuje z Euro Service ponad dwa lata i jeszcze nie mialam problemow , tak jak piszecie to solidna firma - spokojnie moge polecic . Milo jest czytac posty z ktorych wynika ze nie tylko ja jestem zadowolona

anonim

(usunięte przez administratora)

aneczka64

Ja jestem bardzo zadowolona , wyjeżdżam z nimi już kolejny raz. Zwrot kosztów dojazdu , to chyba chodziło zwrot za dojazd do biura a nie do rodziny. Zdarza się nie raz że to rodziny niemieckie mają bardzo długiego węża w kieszeni i nie mają ochoty oddać za podróż . Po interwencji agencji zawsze ją otrzymuję . Nie narzekajcie , bo jest to jedna z niewielu firm ,które zatrudniają na umowę o pracę. Pozdrawiam tych niezadowolonych :)

R64
@aneczka64 28.10.2014 09:01
Ja jestem bardzo zadowolona , wyjeżdżam z nimi już kolejny raz. Zwrot kosztów dojazdu , to chyba chodziło zwrot za dojazd do bi...

To jest nas więcej aneczka bo ja teź naleze do tych zadowolonych.Mam dobre pieniadze i placa punktualnie no i umowa o prace jest dla mnie najwazniejsza.Panie w biurze bardzo mile zawsze sluza pomoca.Od dawna szukałam uczciwej firmy no i ja znalazlam;) D

rozczarowana

zdecydowanie nie polecam tej agencji miałam przyjemność u nich pracować nie płacą za urlop załatwiłam lekarz medycyny pracy nie dość że musiałam dojechać na swój koszt i zapłacić za zaświadczenie lekarskie to nic nie zwrócili szefowa jest niedostępna panie w biurze czują się bezkarne robią co chcą na e-maile nie odpisują a przecież to opiekunki na nich pracują zapominają chyba o tym któtko mówiąc nic dobrego nie mogę powiedzieć o tej arencji

zawiedziona

nie polecam tej firmy utrudniają kontakt z szefową nie można się doprosić szczegółowego wyliczenia wynagrodzenia panie w biurze robią co chcą

ZDIK
@zawiedziona 13.10.2014 15:36
nie polecam tej firmy utrudniają kontakt z szefową nie można się doprosić szczegółowego wyliczenia wynagrodzenia panie w biurz...

Trele morele Proszę Państwa od ilu lat na Rynku Pracy w opiece? . Doskonale przeszkolonych ludzi? Najlepsze Agencje w Niemczech a kto to sprawdził Bzdury piszecie aby ludziom oczy zamydlić

Maksia
@zawiedziona 13.10.2014 15:36
nie polecam tej firmy utrudniają kontakt z szefową nie można się doprosić szczegółowego wyliczenia wynagrodzenia panie w biurz...

A ja wiem, że z niemiecką agencją zerwano umowę i opiekunki musiały namawiać rodziny na podpisywanie bezpośrednich umów z Euro Service.

fela

Chyba się czegoś najarałaś, Ja dopiero drugi raz z nimi na wyjeźddzie i lepiej być nie moźe jeźeli chodzi o punktualność wypłat.Moja koleźanka pracuje z nimi od 4lat i nigdy nie miała źadnych poślizgów z wypłatą.Zawsze moźesz zmienić pracodawcę.

Amelia

Zdecydowanie nie polecam tej firmy, są niesłoni,trzeba się prosić o własne pieniądze, które nigdy nie są przesyłane na czas a przecież to są nasze pieniądze można założyć 1 dniową lokatę i zarobić dodatkową sumę a ktoś kto przetrzymuje nasza wypłatę chociaż jeden dzień może właśnie zarabiać w ten sposób inwestując nasze pieniądze.....

agnieszka
@Amelia 23.09.2014 09:48
Zdecydowanie nie polecam tej firmy, są niesłoni,trzeba się prosić o własne pieniądze, które nigdy nie są przesyłane na czas a p...

Cos wam powiem opiekunki,wieksza polowa z was niepowinna byc opiekunkami,siedzicie,i jaracie fajki tylko.wasz jezyk niemiecki,prosi sie o politowanie do Boga dziwie sie ze firmy zatrudniaja takich,nieukow,z wioch zabitych dechami,ale jut to sie niedlugo skonczy,przepisay niemieckie,beda wymagaly ukonczenia Ausbildungu glomby a jak ktos pisze ze jest z pensji zadowolony,to 1300 eur,bez jezyka,to i tak za duzo bierzcie sie za nauke-Co do tej firmy to fakt,ze sa problemy z ta firma i ztymi gowniarami co tam pracuja szefowa,ma was w dupie siedzi i liczy kase.Kompletna patologia

Katia
@agnieszka 08.06.2017 16:13
Cos wam powiem opiekunki,wieksza polowa z was niepowinna byc opiekunkami,siedzicie,i jaracie fajki tylko.wasz jezyk niemiecki,p...

Ty się naucz pisać najpierw poprawnie po polsku baranico głupia!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

R64
@maryś 28.11.2014 11:31
Każda jedną rzecz trzeba sobie załatwić samemu.Telefon na Polske,internet,rower,tv w pokoju,ZWROT ZA BILET.Firma ma to w [usuni...

Nie rozumiem! Jak firma be to trzeba zmienić pracodawcę.Ja mam inne zdanie o firmie bardzo pozytywne.Jak coś się dzieje to mogę na nich liczyć.Widać, że nie współpracowałaś z firmami gdzie się czeka na wypłatę kilka miesięcy, a co do karty ekuz ja ją mam.U mnie zadowolenie

maryś
@R64 28.11.2014 16:01
Nie rozumiem! Jak firma be to trzeba zmienić pracodawcę.Ja mam inne zdanie o firmie bardzo pozytywne.Jak coś się dzieje to mogę...

Praca na szczęście zmieniona, karte Ekuz też posiadam ,ale nie od nich.A jak na nich liczysz he he? Nie ośmieszaj się.Pewnie pani szefowa się za pracę wzięła,żeby się z lekka oczyścić i wypisujesz te brednie-żenada.Dlatego najlepiej podjąć pracę u Niemca na warunkach z góry ustalonych a kasa do ręki /1400 e za 1 os. /a nie jakieś wajchy i olewactwo droga pani zadowolona.Teraz ja to jestem dopiero zadowolona.

kot

Witam! Czy ktos moze sie podzielic informacjami na temt tego biura? Czy zapewniaja godziny?Jakie sa warunki mieszkaniowe i czy jest to tzm praca na telefon? Dzwonia albo pisza czy idziesz do pracy? Bardzo bylabym wdziecna za informacje?:)

mariusz

a czy ktoś jechał już z tej firmy na platformę wiertniczą jako spawacz i na te próbki w holandi może ktoś coś wie na temat tej pracy ????

anonim

(usunięte przez administratora)

małgosia

jestem już 8 raz na wyjeździe z tą firmą.Babeczki są przemiłe,nigdy długo nie czekam na zlecenie,pieniążki dobre,oby tak dalej,umowa o pracę co też jest ważne.Nic dodać nic ująć.JEST OK.

była poszkodowana

Ta firma to w sądzie ma już swoją ławeczkę podpisaną bo zawsze ją mają zajętą przez adwokata. Ale jak ma się dobrze ustawioną rodzinkę ( część rodzinki w prokuraturze druga część w US) to się ludzi kręci jak chce. Mam nadzieję że: Nosił wilk razy kilka , poniosą i wilka.

robaczek

firma naprawdę do niczego pracowała 7 dni i nie chcą mi wypłacić pieniędzy bo jakiś rusek ma ale za darmo nie robiłam co to ma być ale jak mi nie wypłacą pójdę do sądu pracy na bezrobociu mnie po informowali że mam prawo a po drugie jeszcze się będą tłumaczyć czemu umowy nie dali a formularz mieli mój wiec jeszcze mogą kare zapłacić to się oczy otworzą

opiekunka

Widzę, że osoba bardzo doinformowana. Proszę mi wskazać firmę, która nie ma żadnych spraw i kontroli. Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. A wiem, że to inne firmy oczerniają Euro Service, bo same do mnie dzwonią i wygadują bzdury, a sami nie wypłacają, np. firma pro work, która nie wypłaca wynagrodzenia, jeśli rodzina nie opłaci rachunku. Napewno większość negatywnych opinii jest wystawiana przez konkurencje.

?

basia - 2013-09-08 13:55:14 Zgadzam sie pesja na czas ,wspolpracuje dwa lata z ta firma i jestem zadowolona, gdyz inne firmy nieplaca na czas lecz po ,jak najbardziej polecam ta firme pozdrawiampracuje z ta firma od roku, nie ma problemow z wyplata,mam fajne miejsca pracy,jak narazie jestem zadowolona.umowa o prace,pieniadze za urlop,mam doswiadczenie z innymi firmami w polsce,i w kazdej jest inaczej,dla mnie jest najwazniejsze ze miejsca pracy sa fajne i spokojne, a jezeli chodz o te sprawy w sadzie to nie moja sprawa,ludzie zawsze i wszedzie szukaja sensacji,pozdrawiam seuoservis i pania [usunięte przez moderatora] anna

basia

Zgadzam sie pesja na czas ,wspolpracuje dwa lata z ta firma i jestem zadowolona, gdyz inne firmy nieplaca na czas lecz po ,jak najbardziej polecam ta firme pozdrawiam

Opiekunka

Tak , wiarygodna .Wokandy są jawne i ogólnodostępne , żadna tajemnica , że ta Pani miała i ma problemy z urzędami polskimi a także niemieckimi. Wszyscy słyszeli o tym w Świdnicy , to małe miasto i jak ktoś nie płaci to zaraz się o tym wie a dodatkowo inne grube sprawy np. brak A1 dla rzeźników czy fikcyjna firma w innej części kraju ... u takich lepiej nie pracować.

anonim

(usunięte przez administratora)

inkognito

Tak zgadzam się, też pracuje w tej firmie, i co do wynagrodzeń to trzeba bacznie pilnować i dokładnie liczyć, bo często brakuje pieniążków na moim koncie

opiekunka

TAK .... SZKODA ,ZE O WYPŁATY TRZEBA SIĘ PROSIĆ A PANI WŁAŚCICIELKA MA JEDNĄ SPRAWĘ W SĄDZIE ZA DRUGĄ ....

brrr..

a jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna?

Zostaw opinię o Euro Service - Świdnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Service