PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.

Rzeszów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 118 ocen.

Opinie o PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.

lok

Polecam tą agencję

typ

To jest forum pracowników agencji pws z nudów nie mają co robić to sobie piszą komentarze.

PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.
pracodawca
@typ 20.10.2017 11:19
To jest forum pracowników agencji pws z nudów nie mają co robić to sobie piszą komentarze.

Rozumiem, że Pan/Pani najlepiej wie, jak wygląda praca w Agencji? :)

typ
@PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O. 23.10.2017 08:53
Rozumiem, że Pan/Pani najlepiej wie, jak wygląda praca w Agencji? :)

Mówi coś pani ;audyt firmy "

Pracuś

Forum takie jak to jest dostępne dla wszystkich, również dla osób piszących pozytywne komentarze ze swoich kontaktów z firmą PROFESSIONAL WORK SERVICE. Nikt nie ma zarezerwowanego forum tylko na swoje bzdurne wpisy.

Iwona

@Pracuś a co słyszałeś o agencji PROFESSIONAL WORK SERVICE? Podzieliłbyś się z nami tymi opiniami? Aktualnie firma w Wielkiej Brytanii poszukuje osoby do pracy w fabryce słodyczy http://www.gowork.pl/praca/inzynieria-technologie;b/rzeszow;l?oferta_opinie=nuzle.pl28380458 Jesteś chętny?

Pracuś

Musi agencja się dobrze starać skoro nie mają problemów z pozyskaniem ludzi do pracy! Wprawdzie słyszałem sporo dobrego o nich ale potwierdza się. Może ktoś słyszał o jakiej robocie w Anglii i mógłby podpowiedzieć, interesuje mnie wyjazd tylko na wyspy.

Kanandra

Ciężko oczekiwać, że pracodawca powie całą prawdę o ofercie, jeśli jest z nią coś nie tak. @rita co chciałabyś wiedzieć?

Iwona

@rita może najlepiej jakbyś się skontaktowała z pracodawcą PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.? Tam uzyskasz najwięcej i najpewniejsze informacje. Chyba, że ktoś tez jedzie i już się dowiadywał i może Ci coś na ten temat powiedzieć.

rita

Ma ktoś info na temat wyjazdu do Anglii na 29 wrzesień ?

Iwona

@Peter a wybrałeś coś dla siebie? Masz jakieś konkretne wymagania? Może skontaktuj się z agencją PROFESSIONAL WORK SERVICE to doradzą Ci w jakim kierunku najlepiej się kierować?

Peter

Z tego co już słyszałem, to PROFESSIONAL WORK SERVICE na opinię bardzo dobrego pracodawcy. Dobrze, że mają dużo nowych ofert pracy za granicą bo jest z czego wybierać.

san

może ktoś powiedzieć jak wygląda system zmian w tej fabryce słodyczy w UK ? z tego co dowiedziałem się telefonicznie nie ma dodatku za noce . czy zmiany są na różne godziny czy pracuje się tydzień na noce a tydzień w dzień np. ? trochę nie wyobrażam też sobie pracy codziennie przez miesiąc również na noce bez dnia wolnego. czy można wziąć dzień wolny przykładowo raz na tydzień? Bo jeśli nie to jak wygląda nawet kwestia zakupów choćby wody do picia ?

Kandydat

Generalnie jest bardzo mało wpisów od osób które już korzystały z pośrednictwa tej agencji. Tak sobie myślę, że pewnie było dobrze i nikomu nie chce się pisać?

Pola

Witam, wybieram sie na słodycze do Anglii w terminie 9.10.2017, mam troche obaw bo to mój pierwszy wyjazd, jest ktos kto jedzie w tym terminie albo ktos kto wyjezdzal w tamtych latach i mogłby napisac cos wiecej np. jak konkretnie wygląda ta praca i czy jest bardzo ciężko?

Pola

Witam, wybieram sie na słodycze do Anglii w terminie 9.10.2017, mam troche obaw bo to mój pierwszy wyjazd, jest ktos kto jedzie w tym terminie albo ktos kto wyjezdzal w tamtych latach i mogłby napisac cos wiecej np. jak konkretnie wygląda ta praca i czy jest bardzo ciężko?

Iwona

Każdy słyszał dobre opinie o PROFESSIONAL WORK SERVICE, ale czy ktoś był w pracy za granicą z tą agencją i może te pozytywne opinie potwierdzić. Jest teraz wiele ofert pracy za granicą (http://www.gowork.pl/praca/professional-work-service-sp.-z-o.o.;pr), więc potwierdzenie tych opinii byłoby stosowne.

Ewelina

Nie byłam jeszcze na wyjeździe ale jak widzę tak dużo ofert różnych to myślę sobie, że musi to być opłacalne dla agencji ale i dla ludzi. Jak jest źle nikt nie wyjeżdża a agencja nie ma kasy bo nie zarabia.

PNowaczek

Słyszałem o PROFESSIONAL WORK SERVICE sporo dobrych opinii, ludzie chwalili ich za dobra opiekę za granicą. Słyszałem, że agencja nie pobiera w ramach współpracy żadnych opłat od kandydatów. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie się najlepiej pracuje?

Kanandra

Z tego co słyszałem, ten coroczny wyjazd do fabryki słodyczy finansowo wychodzi bardzo korzystnie. Czy może ktoś to potwierdzić?

Piotrek

Co ciekawego słychać w agencji? Widziałem, że mają długa listę ofert. Może ktoś podpowie jaką robotę warto brać żeby dobrze zarobić? Będę wdzięczny za pomoc.

Spinka

Tak mało piszecie o agencji a widzę, że bardzo starają się .

Iwona

Odwiedzacie profil na fb firmy PROFESSIONAL WORK SERVICE? Znajdziecie tam informacje o aktualnych ofertach pracy jak i również ciekawe artykuły na temat rynku pracy. https://www.facebook.com/ProfessionalWorkService/

Praczka

Jaka pracę oferują w Anglii dla kobiet? Słyszałam, że kobiety były bardzo zadowolone i zarobiły dobre pieniądze. Może ktoś ma wiedzę i mógłby się tym podzielić? Ludzi chwalą sobie firmę za dobrą organizację pracy oraz warunków bytowych na miejscu, super.

looe

Asja czy możesz napisać ile tygodni pracowalas ? Dzieki.

Tala

Witam. Chciałabym wraz z chlopakiem wyjechać do pracy za granicę. Praca typu przy produkcji. Czy moglibyście polecić jakąś dobrą agencje pracy? Lub ktoś może potrzebuje 2-3 osób? Okres od połowy maja, czerwca do nawet kilku lat. Rzeszów. Z góry dziękuję.

asja

Wyjazdy do Angli sa bardzo oplacalne, byłam w grupie z przedłuzeniem i zarobiłam ponad 2000F jest to wyjazd sezonowy ale warto poczekac, nie mam innej pracy i to wystarcza mi na prawie cały rok, praca lekka ale monotonna mimo wszystko jest prosta, zakwaterowanie w karawanach lecz w dobrym standardzie, organizacja na miejsu dobra, kordynator pomocny, no nie ma na co narzekac polecam

looe
@asja 12.01.2017 09:04
Wyjazdy do Angli sa bardzo oplacalne, byłam w grupie z przedłuzeniem i zarobiłam ponad 2000F jest to wyjazd sezonowy ale warto...

Asja czy mozesz nspisac ile tygodni pracowalas ? Dzieki .

ANGLIK

Witam, wyjezdzal ktos w tym roku do Uk na slodycze? jak praca.jakie wynagrodzenie,warunki mieszkaniowe itp. warto wyjezdzac,prosze o info. pozdrawiam

swoja
@ANGLIK 08.11.2016 12:18
Witam, wyjezdzal ktos w tym roku do Uk na slodycze? jak praca.jakie wynagrodzenie,warunki mieszkaniowe itp. warto wyjezdzac,pro...

Witaj,...Jedz jak masz zamiar pracowac. Z pelna odpowiedzialnoscia polecam. Poznalam ta agencje z b.dobrej strony.Gdyby nie moj wypadek przed samym wyjazdem,bylabym czwarty raz pracownikiem ,czego bardzo zaluje...Nawet dostalam popozycje dolaczenia w pozniejszym terminie,pomimo braku informacji z mojej strony,-ze nie wyjade,bylam miesiac w szpitalu.I gdybym miala taka mozliwosc,pojechalabym do pracy.Warunki mieszkaniowe sa dobre.Zarobki tez.Tylko to praca sezonowa.

krycho

No dobrze, ale wiadomo jakich warunków pracy można się teraz spodziewać, bo oprócz dobrej podstawy jest szansa u nch na stabilne zatrudnienie, co jest dobrym znakiem.

bairiti

Jedzie ktoś w czwartek 13go do Anglii??

anonim

(usunięte przez administratora)

swoja

Tak,na godzine 7,20,nie jestem pewna,ale taka stawka jest w UK-najmniejsza,chyba ,ze masz mniej niz 21..Za mieszkanie placisz jak wszedzie.Bylo to 50 funtow tygodniowo.Ja bylam wraz z moimi wspollokatorami zadowolona.Pokoiki nie duze,ale wszystko na miejscu..Kochnia-wyposazona,salonik z kominkiem na gaz...Urokliwe miejsce...Polecam.No,chyba ,ze jestes nastawiona na apartamenty z wyzszej polki-to daj sobie spokoj.Bo zawsze bedzie cos ,co nie bedzie pasowalo.Ta praca jest sezonowka,i wez to pod uwage.

anonim

(usunięte przez administratora)

Arkam

Z tego, co pamiętam (a było to 2 lata temu) w Anglii zmiana trwała 12 godzin — oczywiście z przerwami. Praca nie jest łatwa, ale zarobki całkiem przyzwoite. Dobre dla ludzi, którzy nie chcą wyjeżdżać z kraju na dłużej. Jedziesz, spinasz poślady przez kilka dni i przywozisz trochę funtów.

PAti@

Witam, wybiera sie ktos 13.go do Anglii na 14 dni produkcja itp. Byl kto moze cos wie, praca wyplata ,nocne zmiany oki, warto jechac ???

swoja..
@PAti@ 04.10.2016 08:47
Witam, wybiera sie ktos 13.go do Anglii na 14 dni produkcja itp. Byl kto moze cos wie, praca wyplata ,nocne zmiany oki, warto j...

Witam,ja bylam z PWS dwa razy,teraz tez sie wybieram.Mozna zarobic,praca jest.Sa czasami male awirowania,ale to nie jest wina agencji,tylko wlasciciela. Generalnie,zawsze wychodzi sie na swoje .Pracowalam na nocki jak i ranne zmiany,pracowalismy po 16 godzin-kto chcial sobie dorobic-nic przymusowego...Bylo spoko....Polecam.....

Pechowa13
@PAti@ 04.10.2016 08:47
Witam, wybiera sie ktos 13.go do Anglii na 14 dni produkcja itp. Byl kto moze cos wie, praca wyplata ,nocne zmiany oki, warto j...

Witaj, ja dostałam tam propozycję, mam być w piątek w Rzeszowie podpisać umowę, wyjazd 13-go. Będę jechała pierwszy raz i oczywiście mam mnóstwo pytań no i obaw. Myślę że jutro jeszcze zadzwonię do Agencji, może rozwieją chociaż trochę moje wątpliwości ;)

Hajlajt

No moim zdaniem jedna z lepszych agencji pracy, co chyba nikogo specjalnie nie dziwi, bo obsługują naprawdę wielkie firmy

ciekawy

Ta firma ma jeszcze jedną nazwę Hoga Fachquelle poczytajcie sobie o nich na tamtej stronie. Myślę, że powyższe opinie są w dużej mierze pisane przez pracowników tej firmy, sami siebie chwalą, mało konkretów, gdy popatrzy się na opinie innych firm na gowork to widać, że pisały to inne osoby a tutaj jakby pisali je w kółko ci sami ludzie.

Damian

Witam czy ktoś był w miejscowości Worms (Niemcy) z agencji work service jako magazynier?

Pracuś

Myślę, że skoro już podpisałeś umowę i masz pracować to najpierw to sprawdź. Ja myślę, że fajnie jest z takimi firmami. Człowiek jedzie za granicę i na wstępie ma zagwarantowaną pracę. Dalej to już zależy od nas.

ka

dokładnie, tutaj do pracy to potrzeba na pewno niewiele, bo głównie chęci. Poza tym można u nich też zarobić troche jako Pakowacz odzieży/pracownik na magazynie, bo nie trzeba mieć wykształcenia żadnego.

ewa

ofert jest dużo ,można wybierać jednak zatsanwiam sie czy warto, oplaca sie wogole wyjazd? czy zainwestowane pienaidze sie zwroca?

swoja..
@ewa 15.06.2016 19:13
ofert jest dużo ,można wybierać jednak zatsanwiam sie czy warto, oplaca sie wogole wyjazd? czy zainwestowane pienaidze sie zwro...

Jak masz takie nastawienie -to nie jedz...Zawsze bedziesz niezadowolona,zawsze bedzie cos nie tak.I bedzie na kogo zwalic-agencja,bo miala propozycje,bo pomogla wyjechac,a Ty skorzystalas-zarobilas,moze nie tyle co bys chciala od razu,i juz zaczynaja sie schody.Ja wyjezdzam,nigdy nie zaluje-sa pieniadze,poznajesz miejsca,ludzi,nabierasz doswiadczenia,chocby zyciowego....Nic nie ma za darmo....

berna

Jest ogłoszenie do Niemiec na kucharza, pensja 1800-2000 euro, dają zakwaterowanie i do tego wyżywienie, pomagają też w organizacji wyjazdu. Powiedzcie czy to się opłaca? Pierwszy raz w życiu chce wyjechać i akurat trafiłam na nich, pomóżcie, doradźcie coś

swoja
@berna 08.05.2016 09:59
Jest ogłoszenie do Niemiec na kucharza, pensja 1800-2000 euro, dają zakwaterowanie i do tego wyżywienie, pomagają też w organiz...

Jedz,jak tylko czujesz sie na silach...Oferta super-mowie o zarobkach...Nad zym sie zastanawiac???Ja bylam z tej firmy 2 razy,polecam z pelna odpowiedzialnoscia.Biorac pod uwage,ze chcesz pracowac...

koch
@berna 08.05.2016 09:59
Jest ogłoszenie do Niemiec na kucharza, pensja 1800-2000 euro, dają zakwaterowanie i do tego wyżywienie, pomagają też w organiz...

Powiedz mi gdzie to sam pojadę.. hehe A tak na poważnie, większość pracodawców płaci 1540 euro brutto Z tym, że czasami lepiej pracować za to w spokoju niż zapier,,lać za 200 euro więcej. Wszystko zależy od pracodawcy i atmosfery w kuchni. Ja jestem już 3 lata i jestem w 3 zakładzie. Najgorzej było po stronie wschodniej tam wytrzymałem 1 miesiąc. Pamiętaj jednak najważniejsze jest podpisanie umowy o pracę, bo w 90% obiecują co innego , a jak już pracujesz to masz co innego i nie możesz się doprosić o nic, zwłaszcza o obiecane pieniądze./ hey

swoja

W tym sezonie nie pojechalam na czekoladki,czego bardzo zaluje-sila wyzsza.Ale moglam,mialam oferte.I choc ten wyjazd byl krotki mozna bylo zarobic,tak jak w zawsze.Polecam firme PWS

Anglia 2015

Wczoraj odebrałam wypłate za wyjazd do angli, za 12 dni zarobiłam tyle co w polsce bym 2 miesciace musiala pracowac,sympatyczni ludzie wyjazd uznaje za udany, POLECAM !

anonim

(usunięte przez administratora)

Łobuziak

Gamoń jesteś. Takich zarobków Ci nie zaoferują nigdzie. Chyba, że jesteś wybitnym fachowcem z językiem perfekt.

anonim

(usunięte przez administratora)

321

uper drążysz w złą stronę. 123 jednak pojechał ;)

123

byłem, podpisałem umowe, zapłaciłem za transport i w piatek miałem jechać do Anglii na czekoladki i co... agencja mi dzis dzwoni ze wyjazdu nie bedzie ...DNO !

Laura

Witam, Czy ktoś coś wie o tegorocznym wyjeździe do Anglii do fabryki czekoladek ? Jedzie ktoś ... ?

mia
@Laura 25.08.2015 21:29
Witam, Czy ktoś coś wie o tegorocznym wyjeździe do Anglii do fabryki czekoladek ? Jedzie ktoś ... ?

Byłam dzisiaj w agencji i dowiedziałam się że rekrutacja na toffe apples w tym roku jest już zamknięta. Podobno mieli tylu chętnych z poprzednich wyjazdów że nie dawali nawet nigdzie ogłoszeń na ten rok :(

anonim

(usunięte przez administratora)

jurek

W wyniku pomyłki zamieszczony komentarz nie dotyczy agencji Professional Work Services.Nie mam doświadczeń z firmą PWS za naruszenie dobrego imienia agencji serdecznie przepraszam.

Kasiaaak

Witam, wyjechałam do pracy w lutym przez agencję , przed wyjazdem wszystko fajnie , a gdy dojechałam na miejsce musiałam radzić sobie sama ( chodz dla mnie to nie problem bo rozmawiam dobrze po niemiecku) pracodawca wyznaczył mi nowe warunki pracy , spisaliśmy umowę, agencja nie odzywała się do mnie od czasu mojego przyjazdu. W umowie z pracodawcą mam określony okres próbny na 3 miesiące w krórych 3 dni wcześniej mogę zrezygnować z pracy bez konsekwencji. Jednak mam też umowę z agencją i nie wiem czy jest ona ważna i czy gdy zrezygnuję z pracy będę musiała placić 200 euro kary???? Miał moze ktoś taką sytuacje ? Proszę o pomoc

wodzu

witam wszystkich mam takie pytanie czy ktoś może był przez tą agencje w Niemczech przy pomidorach ? i jak tam jest?

swoja

Witaj,Do pracy za granice wyjezdzam od 12 lat.W grecji pracuje jako pokojowa,ale tez pracowalam w restauracjach.Uwierz,wszedzie jest wyzysk,ale nie przez agencje ,ktora Cie wysyla ,tylko przez pracodawcow.Ja zawsze moglam sie skontaktowac ,poskarzyc,i nastepowala poprawa,a jak nie to zmiana pracy.Masz opiekuna ,wiec nie sluchaj ,tylko sama sprawdz.Wszyscy duzo mowia,ale kazdy inaczej postepuje.

swoja

Witam,nie wiem o jakim wyzysku piszesz..To co Ci sie nalezy-wiesz to z umowy-,dostajesz.O ile sa jakies nadplanowe koszta ,to tez bedziesz o tym wiedziec.Ja bylam dwa sezony,zadnego wyzysku nie zauwazylam.W wiekszej grupie ,zawsze chodza sluchy,ze slyszeli,ze widzieli,ze ktos wie na pewno,ale to tylko teoria i wielkie szukanie dziury w calym.Polecam agencje,z pelna odpowiedzialnoscia.Pozdrawiam,powodzenia

wow
@swoja 15.03.2015 15:17
Witam,nie wiem o jakim wyzysku piszesz..To co Ci sie nalezy-wiesz to z umowy-,dostajesz.O ile sa jakies nadplanowe koszta ,to t...

Ludzie mówili,że w Niemczech wyzysk jest jak się jedzie jako pomoc kuchenna . Więc się zastanawiam ile w tym prawdy..

wow

hej. Mam pytanie warto jechać do pracy przez tą agencje? Słyszałam, że jest wyzysk itd. Tylko ile w tym prawdy?

lolo

Witam wszystkich ;-)! Mam takie pytanie czy zaraz po ukończonej szkole można się zapisywać w tej agencji? Aktualnie jestem osobą kończącą szkołę w kwietniu i nie posiadam praktycznie żadnego doświadczenia..?

Zostaw opinię o PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O. - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.