Wizz Air

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 25 ocen.

Opinie o Wizz Air

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wizz Air

airwolf

Leciałem 6.10.17 z Charleroi do Warszawy numer lotu W61382 i teraz nie mogę zapomnieć o pani stewadessie ;) Dziewczyna średniego wzrostu,zgrabna,ciemne włosy spięte w kok,niebieskie oczy jako nieliczna z personelu była w spódnicy jeżeli czyta to ktoś kto ją zna lub ona sama uprzejma prośba o informację ;)

Monika L.

Hej. Czy wybiera się ktoś może na rekrutację Cabin Crew Wizz Air 24 września do Wrocławia?

Dawid
@Monika L. 2 tygodnie temu
Hej. Czy wybiera się ktoś może na rekrutację Cabin Crew Wizz Air 24 września do Wrocławia?

Chyba 24 pazdziernika droga Moniko ;). Ja sie wybieram, otrzymalem emaila od nich. Tak czytajac to wszystko jestem lekko podniecony pozytywnie, ale tak naprawde nie wiem czego dokladnie sie spodziewac :P. Moze zgadamy sie Monia na fb? ;>

. . .

Siemka, wybiera się ktoś na szkolenie do Gdańska 9 października? Można się zgadac ;)

Marcia
@. . . 15.09.2017, 07:27
Siemka, wybiera się ktoś na szkolenie do Gdańska 9 października? Można się zgadac ;)

Witam, ja się wybieram na szkolenie do Gdańska. Znasz może adres, gdzie będzie się ono odbywało?

ziąbel

Czy ktoś z Was już pracuje w Wizzairze i mógłby mi powiedzieć czy w okresie uczestnictwa w szkoleniu (ponad miesiąc) otrzymuje się jakieś wynagrodzenie?

Tita
@ziąbel 05.09.2017, 13:00
Czy ktoś z Was już pracuje w Wizzairze i mógłby mi powiedzieć czy w okresie uczestnictwa w szkoleniu (ponad miesiąc) otrzymuje...

O zasadach dotyczących szkolenia informacje są przekazywane na rozmowie kwalifikacyjnej. Po szkoleniu czeka się miesiąc na wydanie licencji i dopiero z licencją możesz zacząć latać.

Sky95

Ktoś dostał zaproszenie na 8 września do Warszawy? Pytam się, bo do mnie w końcu napisali po miesiącu oczekiwania :)

Kati
@Sky95 29.08.2017, 17:22
Możemy się zgadać na fejsie :)

jest tu opcja jakichś wiadomości prywatnych, żeby ten kontakt przesłać? :D

Kati

Dzięki, super, wysłałam prośbę o dołączenie :)

Agnieszka

Czy dostał się ktoś z rekrutacji w poznaniu 06.07. jest na SBY i czeka na szkolenie? A może ktoś już rozpoczął szkolenie?

kakakaka

Czy ktoś może wybiera się na szkolenie 11 wrzesnia w katowicach?

Kk
@kakakaka 09.08.2017, 18:45
Czy ktoś może wybiera się na szkolenie 11 wrzesnia w katowicach?

Ja idę! :)

Weraaaa

Hej :) przeszłam rekrutacje jestem na SBY. Wiecie moze ile sie czeka na szkolenie ?

kandydatka
@Weraaaa 18.07.2017, 21:19
Hej :) przeszłam rekrutacje jestem na SBY. Wiecie moze ile sie czeka na szkolenie ?

Weraaaa, gratulacje ! :) Opiszesz jak wygladala rekrutacja?

Kamis

Witam, Mam pytanko . Ile miesięcznie mają na rękę konsultanci wizzair z jezykiem angielkiim. Za odpowiedz z gory bardzo dziekuje.

Alexandra

Czy ktos wybiera sie 18.07.2017 do Hiltona Waw na rozmowe ? Jak wygladaja scenki do odegrania ? Ktos jakies szczegoly moglby zdradzic ?

Alex
@Alexandra 04.07.2017, 19:34
Czy ktos wybiera sie 18.07.2017 do Hiltona Waw na rozmowe ? Jak wygladaja scenki do odegrania ? Ktos jakies szczegoly moglby zd...

Ja się wybieram :) może się zgadamy na fb?

Morela132
@Alexandra 04.07.2017, 19:34
Czy ktos wybiera sie 18.07.2017 do Hiltona Waw na rozmowe ? Jak wygladaja scenki do odegrania ? Ktos jakies szczegoly moglby zd...

Tez sie wybieram ????

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Cloud rozumiem, że udało Ci się pomyślnie przejść rekrutacje do Wizz Air. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądał proces rekrutacji. Mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat Twoich doświadczeń?

@cloud

hej :) jestem na stand-by z rekrutacji w Katowicach, ale nie dostalismy jeszcze zadnej info o szkoleniu. @Sara jesli moge zapytac, gdzie sie rekrutowałaś? :) czy szkolenie jest na 100% w wawie 8 maja?

@cloud

hej :) jestem na stand-by z rekrutacji w Katowicach, ale nie dostalismy jeszcze zadnej info o szkoleniu. @Sara jesli moge zapytac, gdzie sie rekrutowałaś? :) czy szkolenie jest na 100% w wawie 8 maja? i kiedy byla Twoja rekrutacja?

Sara

Hej czy wybiera się ktoś na szkolenie Wizzair do Warszawy 8 maja?

Cloud
@Sara 16.04.2017, 20:04
Hej czy wybiera się ktoś na szkolenie Wizzair do Warszawy 8 maja?

Ja się wybieram!:)

Maja
użytkownik zarejestrowany

@P. dlaczego uważasz, że kierownicy są w firmie niekompetentni? Masz na myśli jakieś konkretne sytuacje?

P.

W firmie panuje taki sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki panowal kiedy z niej odchodzilem! management niekompetentny, nie potrafia pomoc pracownikowi w rozwiazaniu najmniejszego problemu - generalnie panuje wszechobecna spychologia... nie polecam!

A

Może tutaj znajdę dobrą duszę :) Leciałem rejsem 30.03 wczoraj z Wawy do Charleroi o 18.30 Pewna osoba zawróciła mi w głowie, że do teraz nie mogę zebrać myśli. Piękna, wysoka blondynka, z cudownym uśmiechem i zjawiskowymi oczami. Stewardessa. Proszę o pomoc.

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Alicjad29 rozumiem, że dostałaś się do pracy w firmie. Gratulacje! A możesz powiedzieć jak wyglądał Twój proces rekrutacyjny do Wizz Air?

iwona

od grudnia nie moge doczekac sie na zwrot kasy za nie kupione bilety bo kase przelalam na konto a biletow nie potwierdzilam i co tydzien wysylam e0maile i zadnej odpowiedzi a ponat 534zl poszlo mi z kont a nikt mi nie umie z nimi pomoc wale taka firme

Alicjad29

Czy ktoś rozpoczyna szkolenie 3 lub 4.04?

Paula
@Alicjad29 09.03.2017, 16:29
Czy ktoś rozpoczyna szkolenie 3 lub 4.04?

Tak!;)

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Elen czy oprócz konieczności przedstawienia referencji było coś jeszcze co Cię zaskoczyło podczas rozmowy?

Isia

Jakie sa zarobki ??

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Elengratulacje! Co sprawiło Ci największą trudność podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Masz jakieś rady dla kandydatów do pracy?

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Elen dostałaś już informacje czy przeszłaś proces rekrutacji pomyślnie? Jak oceniasz jej poziom trudności?

sav
@Elen 02.03.2017, 08:56
@Maja dostałam się, czekam teraz na informacje, kiedy, co i jak. :) Uważam, że rekrutacja była trudna, do teraz nie jestem w s...

ale podczas rekrutacji przy sobie mieć referencje od byłego pracodawcy? serio? :O

Elen
@sav 07.03.2017, 02:05
ale podczas rekrutacji przy sobie mieć referencje od byłego pracodawcy? serio? :O

Można dosłać dzień/dwa później, ale takie są wymogi. :)

Elen

Rekrutacja składa się z pięciu etapów: 1. Prezentacja siebie - jakieś dwie minuty, ale nie stoją z zegarkiem. Potem wyczytują osoby, które przeszły dalej. Na tym etapie odpada połowa. 2. Scenki 3. Praca w grupie w stylu: jesteś na bezludnej wyspie i musisz przeprowadzić operację przeszczepu nerki. Kto powinien oddać nerkę? 4. Prezentacja zarobków, warunków pracy, bla bla bla. 5. Rozmowa jeden na jeden. Co ważne- cała rekrutacja (łącznie nawet z wyczytywaniem osób, które przeszły) odbywa sie WYŁĄCZNIE po angielsku. Ja dotrwałam do końca.

Cabin Crew Wizzair

SZCZERZE N I E POLECAM !!!! Baza w Gdańsku jest najgorsza ! ciągły nacisk na sprzedaż.. z każdej strony musisz uwazac na ,,kolegów" z pracy :) bo bardzo chętnie na siebie donoszą :) na locie niby mili... otwarci..bardzo szczerzy...a tak na prawdę wbiją nóż w plecy kiedy tylko będą mogli ! Ciągły stres związany z pracą i atmosferą w pracy wykańczają psychicznie... JEŚLI CHCESZ TAM PRACOWAĆ MILION RAZY SIĘ ZASTANÓW BO ŻADNE PIENIĄDZE NIE SĄ TEGO WARTE !

Future stewardessa
@Cabin Crew Wizzair 19.11.2016, 15:20
SZCZERZE N I E POLECAM !!!! Baza w Gdańsku jest najgorsza ! ciągły nacisk na sprzedaż.. z każdej strony musisz uwazac n...

Cabin Crew Wizz Air, a jakie są zarobki? Masz opinie o innych bazach?

romeek
użytkownik zarejestrowany

aha, czyli tak naparawdę to to wygląda bardzo różnie.. wydaje mi się, ze spokojnie można zarobic tutaj do 3000 zł z tego co wiem jako Flight Attendant - Cabin Crew, bo dużo osób mówi, ze raczje startuje się od tej stawki, a że pote to już bardzo łatwo o większe wynagrodzenie.

zaria

Ja ostatnio byłam na rekrutacji w Wizzie i jestem bardzo mile zaskoczona. Znalazłam tyle negatywnych opinii na ten temat, a atmosfera była bardzo przyjemna, bez stresu na luzie... Bardzo mi się podobało. Dotarłam do końca,teraz czekam na kontakt ze strony Wizzaira, ale polecam kazdemu taką rekrutację, ponieważ poznałam super ludzi oraz zobaczyłam jak to wygląda. :) Pozdrawiam

Rekrutacja
@zaria 13.06.2016, 19:57
Ja ostatnio byłam na rekrutacji w Wizzie i jestem bardzo mile zaskoczona. Znalazłam tyle negatywnych opinii na ten temat, a atm...

Jak wyglądała rekrutacja?

kicia1818

Ja wizz arem leciała z 10 razy a teraz chce zanieść pracę w nim i ogólnie zajefajnie jest leczenie samolotem

kicia1818

Ja wizz arem leciała z 10 razy a teraz chce zanieść pracę w nim i ogólnie zajefajnie jest leczenie samolotem

kajtek
użytkownik zarejestrowany

no raczje muszą być stewardessy z tego co wiem w każdym samolocie musza być @michalina. To dobrze, że znasz tyle języków, ale będziesz musiała jeszcze przejśc sporo testów niestety, mój kolega teraz lata no i naprawde jakiś czas na to poświęcić musisz.A ciekaw jestem jeszcze ile konkretnie mozna u nich zarobić.

michalina
użytkownik zarejestrowany

Cześć, ja to z takim może trochę dziwnym pytaniem, czy w Wizz Air są może stewardessy ? bo ja bardzo bym chciała nią zostać ale doświadczenie mam zerowe więc chciałabym zacząć raczej od tanich lini lotniczych. Czy ktoś wie coś na ten temat? Z języków znam angielski, niemiecki, francuski, hiszpański i rosyjski, więc z dogadaniem się nie miałabym problemu :)

Anna

Czy wie ktoś kiedy odbędzie się najblizsza rozmowa kwalifikacyjna w Warszawie?

ester
użytkownik zarejestrowany

Wizz Air nadal poszukuje Konsultantów do obsługi firmy Wizz Air w Warszawie, może jednak ktoś cos wie o pracy, czy to praca typu czekam na telefon, czy jednak dzwonię po klientach?

ester
użytkownik zarejestrowany

Tylko, że Wizz air to tak zwane tnaie linie lotnicze, to pytanie teraz, czy aby tak samo tanio nie zatrudniaja pracowników?

mariokey

super praca

słoneczko

Z Panią z Węgier też po angielsku rozmawiałam :) Co do zarobków to będę wiedziała na pewno jak zacznę latać. Póki co na podstawie firmowej prezentacji mogę stwierdzić, że zarobki są większe od tych podanych tu wcześniej.

DIVA

Czytałam że od marca mają powstać nowe połączenia z Gd więc może bedzie jakaś rekrutacja..sama czekam na nią:) a wiecie czy matura jest potrzebna?bo ja skończylam szkołę średnią, ale nie udało mi się zdać matematyki i mam poprawke w maju;/

mm

hey, słuchajcie, orientujecie się kiedy zaczynają się nabory do wizzair'a jakos w niedługim czasie?

kkk
użytkownik zarejestrowany

Ogólne to ok...może ktoś coś więcej powie? Np. o zarobkach...?

wizzi

Ogólnie ok.

Zostaw opinię o Wizz Air - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wizz Air