Wizz Air
3 37 6 1

Opinie o Wizz Air

Maja

@wera...wizz, twoja opinia jest bardzo krótka i ogólna. Może chciałabyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać dlaczego według Ciebie Wizz Air to dobra firma? Jakie aspekty najbardziej doceniasz w tej firmie i z których jesteś szczególnie zadowolona?

wera...wizz

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: dobra firma

Maja

@123, zapewne masz na myśli assessment day do Wizz Air? Czy możesz napisać coś więcej na ten temat. W jaki sposób udało Ci się otrzymać zaproszenie na rozmowę? Czy do tych linii można się dostać nie posiadając doświadczenia jako członek personelu pokładowego, czy wręcz przeciwnie, doświadczenie jest mile widziane? W internecie można przeczytać różne opinie na ten temat.

123

Czy wybiera się ktoś na rekrutacje do Warszawy 26 października ? :)

Maja

@No frequent flyer, Czy próbowałeś zwrócić się z tymi pytaniami bezpośrednio do firmy Wizz Air? Może warto zadzwonić i zapytać o interesujące Ciebie stanowisko? W ten sposób będziesz miał pełny obraz stanowiska, na które aplikujesz. Kto z Was zamierza uczestniczyć w kolejnej rekrutacji do tej firmy? Czy zasady rekrutacji zmieniły się w ostatnim czasie?

Cabin Crew Wizzair

SZCZERZE N I E POLECAM !!!! Baza w Gdańsku jest najgorsza ! ciągły nacisk na sprzedaż.. z każdej strony musisz uwazac na ,,kolegów" z pracy :) bo bardzo chętnie na siebie donoszą :) na locie niby mili... otwarci..bardzo szczerzy...a tak na prawdę wbiją nóż w plecy kiedy tylko będą mogli ! Ciągły stres związany z pracą i atmosferą w pracy wykańczają psychicznie... JEŚLI CHCESZ TAM PRACOWAĆ MILION RAZY SIĘ ZASTANÓW BO ŻADNE PIENIĄDZE NIE SĄ TEGO WARTE !

Future stewardessa
@Cabin Crew Wizzair 19.11.2016 15:20

Cabin Crew Wizz Air, a jakie są zarobki? Masz opinie o innych bazach?

No frequent flyer
@Cabin Crew Wizzair 19.11.2016 15:20

Mam pytanie odnośnie umów. Czy są na czas nieokreślony? I jeśli się zaczyna od czasowej to czy jest szansa na przedłużenie czy raczej się czepiają i wurzucają. Pzdr

Maja

@Sonia11 Jest to na pewno istotna informacja, za którą Ci dziękuję. Niemniej, chciałabym jeszcze spytać o to, na jakie warunki zatrudnienia może liczyć nowozatrudniony pracownik w firmie Wizz Air? Jako że wątek powoli traci aktywność, a wygląda na to, że jesteś pracownicą firmy, to pozwoliłam sobie założyć, że możesz być w posiadaniu takich informacji. Zatem będę Ci wdzięczna, jeśli się nimi z innymi użytkownikami podzielisz.

Marta

Wybiera się ktoś na rekrutację 13.04.2018? :)

Marta
@Marta 31.03.2018 14:39

do Warszawy

Evva
@Marta 31.03.2018 14:39

Ja się wybieram :D mozemy się zlapac :D

Natalia
@Evva 04.04.2018 14:10

Ja sie wybieram do warszawy

Kaja
@Marta 31.03.2018 14:39

Ja też się wybieram :)

Evva
@Kaja 04.04.2018 22:34

@Kaja skad jedziesz?:)

Aga
@Marta 31.03.2018 14:39

Ja tez będę :-)

Sonia11
@Marta 31.03.2018 14:41

Obecnie nie przyjmują do bazy w Waw, wysyłają do innych miast gdyż mają za dużo ludzi

Alex

Witam. Wiem, że to nie jest odpowiednie miejsce jednak to jedyne jaki znalazłam aktualne forum, na którym wypowiadają się stewardessy. Tak więc od razu przechodzę do rzeczy. Jestem studentką, która kończy właśnie pisać pracę licencjacką nt. życia w tym zawodzie. I tu szukam osób chętnych do pomocy przy badaniach. Oczywiście wszystko jest anonimowe. Czy ktoś z Was chciałby pomóc biednej studentce? Szczególnie, iż zostało mi naprawdę niewiele czasu. Osoby chętne proszę o kontakt na email: aleksandrak306@onet.pl Dziękuję i pozdrawiam wszystkich

M.

Witam, czy ktoś jest może po programie kadeckim na pilota i mógłby się wypowiedzieć jak wyglada praca po ukończeniu programu i sam program?

Kaja

Cześć. Mam pytanie do osób, które są po szkoleniu, a były na waiting list. Czy informacja o szkoleniu zostaje wysłana wcześniej? Jeżeli tak to ile wcześniej?

Elen

Rekrutacja składa się z pięciu etapów: 1. Prezentacja siebie - jakieś dwie minuty, ale nie stoją z zegarkiem. Potem wyczytują osoby, które przeszły dalej. Na tym etapie odpada połowa. 2. Scenki 3. Praca w grupie w stylu: jesteś na bezludnej wyspie i musisz przeprowadzić operację przeszczepu nerki. Kto powinien oddać nerkę? 4. Prezentacja zarobków, warunków pracy, bla bla bla. 5. Rozmowa jeden na jeden. Co ważne- cała rekrutacja (łącznie nawet z wyczytywaniem osób, które przeszły) odbywa sie WYŁĄCZNIE po angielsku. Ja dotrwałam do końca.

Piotr
@Elen 17.02.2017 09:06

Ciekawe, na rekrutacji wymaga się języka Angielsko w stopniu komunikatywnym i cała rekrutacja jest po angielsku?

Flightnight

Hej. Czy ktoś wie jak to jest z osobami które już mają jakieś doświadczenie w innych liniach lotniczych? Jak jest ze szkoleniem itd? Kto wybiera się na rekrutacje 27.03 do Warszawy?

Pink
@Flightnight 19.03.2018 19:06

Szkolenie przechodzisz całe ale nie zdajesz wszystkich egzaminów jeżeli masz CCA. Szkolenie jest czasochłonne, trwa 5-6 tygodni od pon do soboty 8-16 i nigdy nie wiadomo w jakim europejskim mieście będzie się odbywało. Wszystkie koszty związane ze swoim utrzymaniem podczas szkolenia sam pokrywasz i nie dostajesz w tym czasie pensji. Natomiast samo szkolenie jest bezpłatne chyba że zrezygnujesz - podpisujesz stosowną umowę. Egzaminy są w Budapeszcie, przelot i zakwaterowanie zapewnia Wizz.

Marcin

Pytanie do osób pracujących w Wizz Air. Z jakiego kraju i w jakiej walucie jest wypłata? :-)

Puu
@Marcin 16.01.2018 19:58

Podatki rozliczane poza Polska. A wyplata w polskich zlotowkach. Urlop na prawie wegierskim

Marcin
@Marcin 16.01.2018 19:58

Czyli wszystko na prawie Węgierskim się odbywa? Można poprosić o wypłatę w Euro czy nie ma szans bo to wypłaca Polski oddział Wizz?

Ulala
@Marcin 22.03.2018 20:06

Tak obowiązuje całkowicie prawo węgierskie, niestety urlop też się do tego zalicza. Wypłata jest tylko w złotówkach i nie ma możliwości zmiany waluty

Ania

Ktoś się wybiera na rozmowę 16 marca do Wawy? Ile trwa całość i jak wygląda? Będę wdzięczna za odpowiedź :)

julia
@Ania 12.03.2018 15:07

czesc, ja sie wybieram,moze zgadamy sie na facebooku? :)

julia
@Ania 12.03.2018 15:07

rekrutacja moze trwac nawet do popoludnia/wieczora. tak jak pisala tutaj Elen - "Rekrutacja składa się z pięciu etapów: 1. Prezentacja siebie - jakieś dwie minuty, ale nie stoją z zegarkiem. Potem wyczytują osoby, które przeszły dalej. Na tym etapie odpada połowa. 2. Scenki 3. Praca w grupie w stylu: jesteś na bezludnej wyspie i musisz przeprowadzić operację przeszczepu nerki. Kto powinien oddać nerkę? 4. Prezentacja zarobków, warunków pracy, bla bla bla. 5. Rozmowa jeden na jeden."

Piwonia

Witajcie, moim marzeniem jest powrót do latania, a Wizz Air to jest to czego szukam. Czy uważacie, że mając 37 lat mam szansę przejść rekrutację? Znacie może kogoś kto operuje na rejsach w tym wieku? Będę wdzieczna za wszelkie info :)

Puu
@Piwonia 30.10.2017 15:20

Moze byc trudno sie dostac. Przyjmuja w wiekszosci osoby w wieku 25lat lub calkowicie po liceum... bo w sumie zwykle takie przychodza na rekrutacje. Mamy kilka osob w wieku okolo 36lat, ale sa to osoby ktore juz pracuja w firmie 10lat.

Administrator

Czy ktoś wie, jak aktualnie przedstawia się sytuacja Wizz Air na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób zamieszkałych Warszawa i okolice oraz poszukujących zatrudnienia.

Martyna

Podpowiedzcie czy bardzo trudno jest na rozmowie? Na co kładą nacisk?

Despiteof

Hej. Czy ktoś jedzie 4 stycznia na rekrutacje do Warszawy?

Pau
@Despiteof 21.12.2017 19:41

Cześć. Ja się wybieram na ta rekrutacje 4 stycznia do Warszawy :)

Taka jedna;)

Szukam osoby która niedawno przechodZiła rekrutacje najlepiej w gd;)

Noemi

Hej czy ktos jedzie na rekrutacje wizzair z Poznania do Gdanska 10tego listopada 2017?

Karo
@Noemi 07.11.2017 19:54

I jak byłaś?

airwolf

Leciałem 6.10.17 z Charleroi do Warszawy numer lotu W61382 i teraz nie mogę zapomnieć o pani stewadessie ;) Dziewczyna średniego wzrostu,zgrabna,ciemne włosy spięte w kok,niebieskie oczy jako nieliczna z personelu była w spódnicy jeżeli czyta to ktoś kto ją zna lub ona sama uprzejma prośba o informację ;)

Monika L.

Hej. Czy wybiera się ktoś może na rekrutację Cabin Crew Wizz Air 24 września do Wrocławia?

Dawid
@Monika L. 03.10.2017 14:23

Chyba 24 pazdziernika droga Moniko ;). Ja sie wybieram, otrzymalem emaila od nich. Tak czytajac to wszystko jestem lekko podniecony pozytywnie, ale tak naprawde nie wiem czego dokladnie sie spodziewac :P. Moze zgadamy sie Monia na fb? ;>

. . .

Siemka, wybiera się ktoś na szkolenie do Gdańska 9 października? Można się zgadac ;)

Marcia
@. . . 15.09.2017 07:27

Witam, ja się wybieram na szkolenie do Gdańska. Znasz może adres, gdzie będzie się ono odbywało?

ziąbel

Czy ktoś z Was już pracuje w Wizzairze i mógłby mi powiedzieć czy w okresie uczestnictwa w szkoleniu (ponad miesiąc) otrzymuje się jakieś wynagrodzenie?

Tita
@ziąbel 05.09.2017 13:00

O zasadach dotyczących szkolenia informacje są przekazywane na rozmowie kwalifikacyjnej. Po szkoleniu czeka się miesiąc na wydanie licencji i dopiero z licencją możesz zacząć latać.

Sky95

Ktoś dostał zaproszenie na 8 września do Warszawy? Pytam się, bo do mnie w końcu napisali po miesiącu oczekiwania :)

Magda.d
@Sky95 28.08.2017 18:48

Tak, Ja dostałam i się wybieram :)

Sky95
@Magda.d 28.08.2017 19:24

To może spiszemy się na Facebooku?

Kati
@Sky95 28.08.2017 22:19

Hej, też się wybieram na to spotkanie, więc może, możemy się jakoś zgadać?

Sky95
@Kati 29.08.2017 15:54

Możemy się zgadać na fejsie :)

Kati
@Sky95 29.08.2017 17:22

jest tu opcja jakichś wiadomości prywatnych, żeby ten kontakt przesłać? :D

Kati

Dzięki, super, wysłałam prośbę o dołączenie :)

Agnieszka

Czy dostał się ktoś z rekrutacji w poznaniu 06.07. jest na SBY i czeka na szkolenie? A może ktoś już rozpoczął szkolenie?

kakakaka

Czy ktoś może wybiera się na szkolenie 11 wrzesnia w katowicach?

Kk
@kakakaka 09.08.2017 18:45

Ja idę! :)

Weraaaa

Hej :) przeszłam rekrutacje jestem na SBY. Wiecie moze ile sie czeka na szkolenie ?

kandydatka
@Weraaaa 18.07.2017 21:19

Weraaaa, gratulacje ! :) Opiszesz jak wygladala rekrutacja?

Kamis

Witam, Mam pytanko . Ile miesięcznie mają na rękę konsultanci wizzair z jezykiem angielkiim. Za odpowiedz z gory bardzo dziekuje.

Zostaw opinię o Wizz Air - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wizz Air