Mirek22.12.2021 21:14
Wystawię ocenę neutralną tylko i wyłącznie ze względu na to, ze doświadczenie zdobyte w tej Firmie pozwoliło mi znaleźć zatrudnienie w bardziej dochodowej i spokojniejszej Firmie.
Pracownicy w tej firmie byli bardzo w porządku. Będąc częścią GPSDATA współpracowało mi sie z nimi naprawdę dobrze. Tyle dobrego - znacznie gorszą ocenę wystawiam za współpracę z szefem.
Rozliczanie z każdej minuty pracy, montowanie kamer w każdym zakątku pracy (co jest normalne ze wzgledow bezpieczeństwa) juz niekoniecznie jest normalne kiedy jestes kontrolowany z kazdej minuty swojej pracy.
Utrudniony kontakt z szefem prowadzący do dużej ilosci niedomówień, za które później zbiera się burę, ze cos jest nie po jego myśli.
Zakres obowiązków jest ustalany na tyle elastycznie, że właściwie każdy obowiązek do zrobienia w firmie można podpiąć pod pracownika z czego szef chętnie korzysta. Kazdy jest od wszystkiego, z czym nie idzie niestety wyższa pensja. To charakterystyczne dla mniejszych firm - co zrozumiałe, ciężkie czasy - jednakże szacunek do pracownika to podstawa podstaw na relacji szef-pracownik.
Podsumowując - osoby które wybiorą sie na rozmowę - zastanowcie sie dwa razy.