georges11.09.2012 22:09
witam,ja też pracowałem kilkanascie miesięcy w HRM a puzniej Union Europeenne De Construction,i gdybym mógł cofnac czas to nigdy bym sie nieprzyjoł do takie firmy tylko bym poszedł na zasiłek-skosiło mnie wysokie zarobki i waronki mieszkaniowe.po przepracowaniu kilku miesiecy w tej firmie człowiek sie przekonał kto jest kim,panowie [usunięte przez administratora].(napisałem pan bo niebede uzywał wolgarnych słów TAKICH JA Kór....y) cała dyrekcja tej firmy to zwykli oszusci i naciagacze ,obiecywali wiele a wzamian wykozystywali ciebie na maksa człowiek wkładał duzo serca do tej pracy ,a puzniej kopa wtyłek niedostawałes swiadectwa pracy ,ani wypłaty.pan.[usunięte przez administratora],z ZĄBKOWIC ŚLĄSKICH jest najgorszym draniem-moge napisac bardziej dosadne słowa.ale one zostana usuniete przez administratora,udawał przyjaciela ludzie mu sie zwiezali a on to donosił do dyrekcji myslał ze tym podniesie swoje ja.ale takie działanie jest nazywane donosicielstwem i frajer..m on sie uwaza za dobrego człowieka .tulko zapomniał ze jak sie urodzisz hu..m to kanarkiem niezdechnie.ciekaw jestem czy wszystko powiedział w domu o poznanej dziewczynie w lyonie,jak przyprawiał rogi.itd,a spodziewam sie ze jak on ten list przeczyta to bedzie uzywał słów wólgarnych itd na moj temat.ale to bedzie swiatczyło o jego ułomnosci bo wyglada jak nadmuchany strach na wroble,a w głowie siano.siano.albo nic ,proponuje panu zmienic nazwisko z polaka na kapo,bo z polakiem i z dosłownym tego znaczeniu niemasz nic spólnego.