bylapracownica16.03.2012 16:28
HR to jest jeden wielki SZIT!!!!! Najpierw obiecują złote góry, super pracę, grafiki bez żadnych przestojów a później przychodzi co do czego to wszystko wcale nie jest tak kolorowo jak panie koordynatorki się zarzekały na początku, że będzie... [usunięte przez moderatora]w Millano 2 tygodnie tylko, mimo ,że pracę miałam OBIECANĄ na miesiąc, kupiłam sobie bilet miesięczny [usunięte przez moderatora]wie po co (50 zł na strefę do przeźmierowa kosztuje). Później telefon ,że NAGLE oo niestety przykro nam, ale zwalniamy wszystkich pracowników HR, zostają tylko ci zatrudnieni na stałe przez Milano. [usunięte przez moderatora]prawda!!!!!!!! Bo są w Millano [usunięte przez moderatora]lizo (usunięte przez administratora) y pracujące tam już od półotra roku BEZ ŻADNYCH PRZESTOJÓW!!!!!!!!!! zatrudnione własnie przez HR, więc można tam pracowac bez przerwy, mozna??? Tylko oczywiscie nie kazdy zwykly szary czlowiek może.. TYLKO wybrane.. Jest takich bodajże 10-15 typiar, w wieku 20-26 lat, które pracują tam wlasnie poltora roku, kablują na wszystkich, brygadzistka Kacha to już w ogóle porażka, myśli sobie, że ma zielony czepek na swoim pustym łbie to może wszystko!!!!!!!! [usunięte przez moderatora] z tekstami \\\'\\\' Twoj róż z policzków widac na 200 metrow\\\'\\\' ; \\\'\\\' Tusz do rzęs jest całkowicie zakazanęy\\\'\\\' , Okej dobrze rozumiem, moge sie nie malować do pracy, nie mam z tym najmniejszego problemu , ale[usunięte przez moderatora] albo wszyscy albo nikt a nie że tylko sie doczepi suka kilku dziewczyn i je tępi a reszta łązi wymalowana!!!!!!!!!!!