Magic Garden Daniel Gacek

• Piechcin

3. Opinie o pracodawcach Pakość
  5. Opinie o Magic Garden Daniel Gacek

Opinie o Magic Garden Daniel Gacek Pakość

Nie przegap nowości o Magic Garden Daniel Gacek!

Były

24.12.2018 13:53

Nie polecam firmy, robisz po 12 h(usunięte przez administratora)
    Franka

29.12.2018 20:37

Czyli jakie? Najniższa krajowa?
    Łukasz

04.05.2018 16:00

jaki wywiad?
    anonymous

07.05.2018 17:37

Sraki????????????
    pracowity

30.04.2018 19:36

szukam informacji zdjęć cokolwiek na temat dawnej linii kolejowej pakość wojdal jeżeli ktoś słyszał obiło mu się o uszy proszę o odpowiedź
    Mati

18.05.2017 00:05

Pracowałem w tej firmie kilka lat, mimo iż pozwolili mi zdobyć doświadczenie nikomu nie polecam tam pracy. Zarówno w biurze jak i na produkcji (usunięte przez administratora)
    Izabela

06.01.2017 21:53

Jeśli co chwila pojawia się oferta na jedno i to samo stanowisko to znaczy, że coś jest nie tak z tą firmą np. ile razy pojawiła się oferta w ciągu ostatniego roku na stanowisko sekretarki ? Na moje to Magic Garden to drugie inowrocławskie Basketo
    baran

13.09.2016 20:51

Hej, wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
    zin

09.07.2016 12:54

nie zgodze się z tobą, nie jest lipna moim zdaniem, przecież jest normalnie widoczna w krsie, a poza tym ma swoją stronę internetowa, adres też jest podany
    Ciekawa

01.03.2016 13:47

Jak jestes taka ciekawa to zadzwon i sie dowiedz
    aziro

29.02.2016 15:08

Wotam jal wyglada praca asystentki bo jest ogłoszenie ale wydaje mi sie ze kolejny raz je widze. Wie ktos moze czemu taka rotacja?

03.01.2016 20:15

Majkel

08.02.2016 11:22

Misiek, jeśli chcesz u nich pracować to poprostu zanieś cv do biura tak będzie najlepiej
    AGGL

20.12.2015 20:08

A JAK WYGLADA PRACA W BIURZE?

Kontakt - Magic Garden Daniel Gacek

Kard. Stefana Wyszyńskiego 60 lok. A 88-170 Pakość

Branże: Sprzęt sportowy
    opinia

05.11.2015 18:45

dobra firma placi w terminie, pracowac trzeba i tyle a zawsze sie jakis sciemniacz trafi i psuje wyniki calej zalogi . polecam bo jest dobrze a jak na Pakosc i Inowroclaw to calkiem dobrze.
    sąsiad

26.10.2015 18:18

Chyba nie ma się co czepiać, na pierwszy rzut oka firma wydaje się solidna, porządna , poukładana i chyba nawet dobrze zarządzana. Wystarczy spojrzeć na zakład przy ul. wyszyńskiego i wszystko wydaje się zadbane , dobrze utrzymane, nawet trawniki na parkingu są regularnie koszone.Z resztą widać ile osób zatrudniają skoro parking codziennie pełen. A widzę bo mieszkam niedaleko
    Budziłek

16.03.2015 09:27

To jak w końcu jest z tą flotą, bo ja się spotkałem z opinią, że te samochody wcale nie są najgorsze. Poza tym, jeżeli są wzięte w leasingu to przecież co 3 lata się je wymienia. Pytanie czy firma w Pakości ma takie zasoby finansowe, aby móc sobie na to pozwolić? (usunięte przez administratora)
    cukiereczek

01.02.2015 19:22

bardzo fajna firma mili ludzie miła atmosfera w pracy szef wypłacalny bez problemowo nigdy nie było spóźnienia z wypłatami można wiele się nauczyć i dużo zwiedzić praca zima jest to najważniejsze a jesli komus sie nie chce pracować niech sie nie wypowiada
    emmet

27.12.2014 22:31

W ogóle jest szansa, że magic garden bedzie w najbliższym czasie ruszało z jakaś rekrutacją? Pytam bowiem szukam ich ogłoszeń pracy i niestety nie znalazłem niczego. Może mają jakiś przestój z robota przez okres zimowy lub coś w tym stylu. Bardzo prosiłbym o informacje w tej sprawie, bowiem jestem juz długo bez pracy.
    holy

13.12.2014 15:32

hej, ale chyba teraz nie ma sensu specjalnie myśleć , ani nawet pytać o możliwość zatrudnienia w Magic Garden prawda ? rozmawiałem ze znajomym i mówił , że gdy idzie zima to naprawdę roboty zupełnie tutaj nie ma. Czy to prawda ? czy też może Magic Garden porponuje jakieś prace które można wykonywać także w chłodnym okresie?
    witek

13.11.2014 14:04

no właśnie mnie też interesuje to czy można u nich dobrze zarobić? i chodzi mi tutaj przede wszystkim o to czy praca jest ciekaw w miarę, bo wiadomo, biuro jedno drugiemu nie równe i nie wiem do końca jak to będzie wyglądało wszystko. jak ktoś miał doświadczenie tam u nich, to jestem bardzo wdzięczny za informacje.
    kiki

14.10.2014 01:50

a wie ktos moze jak wyglada praca w tej firmie ale w biurze ??
    racja

17.09.2014 20:59

ja bym się nie oburzał (usunięte przez administratora) może nie wszędzie, ale jak się uczysz i oswajasz z miejscem pracy jestes malo wydajny to za szwendanie sie nikt Ci kasy nie musi dawać. (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Magic Garden Daniel Gacek?

13.08.2014 15:07

robert

28.08.2014 16:18

sam biznes wydaje się być całkiem przyjemny i ciekawy, ale praca już przy tym wszystkim często doprowadza do bólu głowy. Wydaje mi się , że firma powinna być nie co inaczej zarządzana, ale oczywiście nie jest moja i mogę tak tylko sobie mówić, a huśtawki i inne sprzęty sportowe czy też rekreacyjne, dalej będą produkowane w ten sam sposób
    asterix

13.08.2014 09:08

Ja slyszalem ze jak chcesz umowe to Ci daje ale nie wiem dokonca jak jest , a jakie wogole tam stawki proponuja jako spawaczowi ???

Zostaw merytoryczną opinię o Magic Garden Daniel Gacek