ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O

Tarnów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 33 ocen.

Opinie o ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O

M

Mam wrażenie, że większość ludzi po prostu chciałaby zarobić, a się nie urobić. Ok, jeśli potraficie znaleźć taką robotę to działajcie w tym kierunku, ale nie nadawajcie na szefostwo firmy, że każe Wam pracować. To jest praca w piekarni, a nie dodatkowa fucha jako stróż nocny.. no ludzie! Nie rozumiem też tych komentarzy o Panu Łukaszu, który rzekomo wrzeszczy i razem z szefem wyzyskuje ludzi.. Z tego co wiem, wszystko idzie z nim załatwić, znajdzie czas żeby porozmawiać jeżeli jest problem. Komentarze typu "wracaj na wieś" świadczą o Waszym prostactwie. Tak, o Waszym ! Nikogo innego...

1500_100_900
@M 11.01.2018 11:08

Odpowiem Ci krótko, w tym czymś pracuję większość ludzi z wiosek nie mająca pojecia o kodeksie pracy i reszcie. Takiego syfu jak tam nie ma nigdzie i nie piszcie Błaszkiewicze pod nickami bo śmiech mnie ogarnia jak czytam te wypociny. Przywoziłem tam coś niecoś i znam ten "Raj" Chamstwo bo tarnówek to nie miasto, zryte berety tam siedzą i próby robią - smieszne. To taka popierdółka, a nie piekarnia, jak i miasto niby...

Lolek

Jak komuś nie jest po drodze z dobrą pracą w firmie to gdzieś musi swoją frustrację wyrzucić!!

anonim

(usunięte przez administratora)

wacek

Proste rob tak zeby Zosia nie miala co kablowac cha,cha

adversarius

Albo jesteś podstawiony w zamian za jakieś korzyści albo kimś z rodziny. Twoje słowa brzmią tak jakoś absurdalnie i dziwnie... No ale firma musi w jakiś sposób dbać o swoje imię i reklamę dla przyszłych niewolnikow- pracowników

anonymous
@adversarius 16.12.2016 12:42

Nie niejestem podstawiony,ani z rodziny ,mieszkam w stanach od 26 lat chcacy powspominac o polskich piekarniach przypadkiem wszedlem na ten post i czytajac go stwierdzilem ze pisza zle o tej firmie osoby ktore z pewnoscia przychdza do pracy aby odbebnic szychte ichca bog wie co zapewniam cie pokaz serce do pieczywa a wlasciciel bedzie czekal na ciebie w drzwiach,Rodzina Blaszkiewiczow zawsze pomagala pracownika,owszem jak zepsulismy towar lub i pokryjomu sie wypilo po (usunięte przez administratora) to normalne,ze nie zostalo sluchej nitki.Bylem mlody teraz przyznaje racje .pozdrawiam wszystkich.Wacek

Ala

Dziwna sprawa ze ktoś pisze że trzeba robić za free! i owszem, trzeba się zaangażować ale płaca to wynagradza. Pracuje już dłuższą chwile i widzę że jest coraz lepiej. A najważniejsze jest to że prawie w każdej sprawie da się dogadać.

ona

Pracowałam w tej firmie i byłam bardzo zadowolona. Jeśli ktoś chce pracować i potrafi się zaangażować to polecam tą firme.

Jola

Widać że słynny pan od tortów wrócił ;) pewnie z urlopu. Torty wspaniałe.... pierwsza klasa!!!!! pełen podziw dla tego pana. Aż miło sprzedawać i widzieć zadowolenie klientów ;)

monia

Na samym początku się zarabia minimalną, ale jak się jest zaangażowanym to szybko można liczyć na premie.

monia

Jak dla mnie praca w tej firmie jest super!

Paulina

A jakie firma oferuje benefity swoim pracownikom?

edek
@Paulina 03.04.2017 14:19

Benefity masz zaje..ste - robić, robić i jeszcze raz robić za free ale zawsze mało i mało ! żenada

edek
@Paulina 03.04.2017 14:19

Benefity masz ( usunięte przez administratora ) robić, robić i jeszcze raz robić za free ale zawsze i tak mało i mało ! żenada

Klient

Witam, robiłem dziś z żoną zakupy W piekarni Strusinianka koło sklepu yusk, hebe, bardzo miła obsługa,pełen profesjonalizm w szczególności taka niska brunetka, szkoda że u nas w Mielcu nie ma takiego wysmienitego pieczywa,i takiej obslugi.

1500_100_900
@Klient 22.01.2017 14:50

Bo Mielec to dziura !

mamba

Przemiła obsługa w gemini na czerwonym parkingu panie solidne ,posiadające rzetelną wiedzę

mimi

Jak dla mnie praca jest ok. Zarobki jak wszędzie, przynajmniej dla początkujących jak ja. Z tego co widzę starsi pracownicy są zaangażowani ale sporo też zarabiają. W Strusiniance sporo można się nauczyć.

wacek
@mimi 03.01.2017 09:50

Witam ,wiesz pracowalem tam 30 lat temu i uwiez mi tam jest praca tylko dlatych osob kture maja serce do pieczywa ,a wlasciciele zawsze byli pomocni te osoby ktore tak opisuja ,ze jest zle itp: to nieroby ,bo jezeli za moich czasow potrafili piekarze pracowac po kilkanascie lat i mieli organizowane ogniska co roczne z imprezami i beczka piwa to sa dlamnie najmilsze wspomnienia pozdrawiam wszystkich Wacek

Pracownik

Witam, pracuje w Strusiniance ok 10 lat. Czytając powyższe wpisy jestem nieco zdumiony. W mojej opinii firma Strusinianka jest najrzetelniejszym producentem pieczywa w regionie. Rzetelność dotyczy wszystkich aspektów działalności, począwszy od podejścia do produkowanych wyrobów, poprzez wysoki standard sklepów, skończywszy na konkretnym i sprawiedliwym traktowaniu pracowników. Z tego co obserwuję, najcenniejsze w firmie jest zaangażowanie w pracy. A życie pokazuje mi że to zaangażowanie bardzo popłaca. W pewnym sensie nie dziwie się niektórym piszącym negatywne wpisy, mam jednak wrażenie że najczęściej są to ludzie którzy nie są jeszcze przygotowani do podjęcia pracy. A tacy w Strusiniance na pewno się rozczarują.

Sevin

W Gemini w Tarnowie proponuje wymienic załoge no moze z wyjatkiem jednej dziewczyny na niebieskiej strefie ( mloda brunetka ) . Lekceważa klientów czlowiek musi czekac piec minut az ktoras z łaska podejdzie a tak to układają sobie bulki i patrza w faktury... az sie odniechciewa cokolwiek kupowac. Nieuprzejme ani prosze ani dziekuje zero kultury. .

Klient

W Gemini widzę że dziewczyny pracują tam po 12 godz. Jakaś porażka żeby tego było mało to ich kierowniczka to ma coś nie tak drze się na dziewczyny jak by były coś winne, czasem zdarza się że robią tam po dwa dni z rzędu i im współczuję. Nie polecam tam nawet nic kupować,

dggg

ile ?! 5 złotych ? jesteś pewna że nic ci sie nie pomyliło? przecież to warunki bardzo słabe ehh....

Marysia

Kogo lepiej nie spotkać?

Marysia

Fajnie ze są nowe osoby na stoisku w kauflandzie, od razu milej robić zakupy. Mam nadzieje ze tej małej juz nie spotkam bo dawno jej nie widziałam i niech tak zostanie

@
@Marysia 12.06.2016 23:18

Ciebie tez juz lepiej nie spotkać,w portfelu dziurawym 10 zł a dama ,że .....Zal

Bartek
@@ 17.06.2016 22:52

Ale o kogo Ci chodzi?,

Majka

Ona chyba tam więcej zamieszania robi

mała
@Majka 19.05.2016 22:25

Ty też tam nie przychodź!, masz 5 zeta w portfelu i torta byś chciała kupić, ze swoich dołoże i Ci na twarzy masę rozsmaruje...

majka

Byłam dzisiaj koło 17 w Kauflandzie i szlak mnie trafia jak jest ta mała pani, zamiast obsługiwać dość długą kolejkę to ona sprząta w najlepsze, zamiata z półek mimo że chleby dalej tam leżą.I tak jest zawsze a z tego co widzę inne panie potrafią sobie zorganizować pracę normalnie

anonim

(usunięte przez administratora)

oko

tak, nadal w "raju" jest stoisko

Maria

Kaufland dzisiaj godzina 16, 2 niedorajdy a ta mala w szczególności. Tragedia jakas

Idol_strusinianki

Dzień św. Klemensa - święto piekarzy i cukierników ! 15 marca to wielki dzień dla każdego piekarza i cukiernika. Wszystkim piekarzom i cukiernikom składamy serdeczne życzenia pomyślności, wytrwałości w trudnych dla rzemiosła czasach, a przede wszystkim pomysłów na ciągły rozwój. Pewno wszyscy dziś mają wolne i dostaną niesamowitą premię ha ha ha !

asfgshg

Czyli co? zakład piekarniczo-cukierniczy zamienił się w zakład fryzjerski,strzygą gości,brawo jeszcze raz gratulacje,nic dodać,nic ująć.

Kamil

* Na dodatek wykłóca się że przecież ona dobrze wbiła i i co Ci człowieku w ogóle chodzi.

Kamil

Zróbcie coś wreszcie z tą kobietą kurduplem z kauflandu, to w jaki sposób ona obsługuje to jakaś masakra, na jednej rece potargana rękawiczka, drugą Ci podaje i w ogóle nie słucha co klient chce tylko podaje co jej w ręce wpadnie.

dfg

Mamy tutaj piękny obraz tarnowskiego przedsiębiorcy,oraz uczciwego pracodawcy.Jak się nie wstydzą,honoru nie mają za grosz.

mały

jak by ten młody z brodom był szefem to było super. a nie ten matoł łukaszek

kaktus 74

ten szef to taki z broda?

pati

chyba że sie jest gumowe ucho jak stajeny lub gruba z magazynu

Piotrek kierowca

to zoo piwinni zamknąć a szefa i jego głópawgo zięcia wywieści na syberie za nękanie pracowników

mikuś

tak to prawda doświadczyłem to na własnej skórze

kriksos

masz racje taka jest prawda a p Łukasz jek idzie spowrotem pod brzesko na wieś krowy paś

oko

jest tam dopiska do której wypowiedzi ten komentarz cyt. : "na stoiskach strusinianki pracuje sie w stresie niewiadomo co sztrzeli p.Lukaszowi do glowy zacznie krzyczec i przeklinac czy bez slowa wejdzie i wyjdzie ze slkepu ale za to jak przyjezdza p.Marcin jest kultura mozna porozmawiac o atmosferze w pracy utargu zapyta co slychac interesuje sie pracownikiem i go szanuje dlatego chcemy z kolezankami zeby na kontrole przyjezdzal P Marcin" Zgadzam się z Twoją wypowiedzią, jak ktoś sam nie pójdzie na rozmowę i do pracy to nigdy się nie przekona, jak do końca jest i co jest prawdą.

klientka

Dzis robilam zakupy w kauflandzie i znow obsługiwała mnie ta malutka pani, w okropnie wymiętolonym fartuchu, az miałam jej zwrócić uwage ze tak brzydko sie prezentuje ale odpuściłam. Gdzie sie podziala ta blądyneczka ?

milena

A z kad taka opinia o pani kierownik Z kauf.? A tak poza tym jeżeli pracownicy sie zwalniają to nie od razu musi to byc spowodowane zla atmosfera byc moze ze wyjeżdżają jak większość, za lepszym zyciem

zyczliwy

zle się dziejena na stoisku Strusinianki w Kauflandzie uciekajcie z tego punktu jeśli nie chcecie żeby wam kierowniczka tego stoiska zrujnowala opinie klamie łżea a szefostwo jest slepe i nie widzi ze to ona jest winna zlej atmosferze OTWORZCIE OCZY BO NAJLEPSZE PRACOWNICE WAM ODCHODZA

anonim

(usunięte przez administratora)

zdfh

Wreszcie może ktoś właściwie zareaguje na te sytuacje z tymi listami. Tak to prawda że dwie listy są przygotowywane ale i ta lista do ZUS-u czy dla innej kontroli też zawiera błedy tak że może wreszcie ktoś zrobi z tym porządek,ale zobaczymy wytrzymałość ludzka jest ograniczona.

pracownice

na stoiskach strusinianki pracuje sie w stresie niewiadomo co sztrzeli p.Lukaszowi do glowy zacznie krzyczec i przeklinac czy bez slowa wejdzie i wyjdzie ze slkepu ale za to jak przyjezdza p.Marcin jest kultura mozna porozmawiac o atmosferze w pracy utargu zapyta co slychac interesuje sie pracownikiem i go szanuje dlatego chcemy z kolezankami zeby na kontrole przyjezdzal P Marcin

pracownicy
@pracownice 31.10.2015 14:17

W tym zakładzie jeżeli w ogóle można go nazwać zakładem pracy, żeby nie użyć innego określenia panują zasady z 19 wieku i na razie nikt nie umie sie temu przeciwstawić no bo jest jak jest na tarnowskim rynku pracy i ludzie sie boją i nie łatwo jest dzisiaj przeciwstawiac się panującym dość długo patologiom.

oko
@pracownice 31.10.2015 14:17

zgadzam się z wypowiedzią w 100%

ja

to znaczy żeniewiele wies o tej firmie.Smacznego

bella

Wykorzystywanie człowieka w biały dzień, szefostwo tak jak napisane powyżej aroganckie, do tego na stoiskach kamery, Panie ekspedientki chodzą jak w zegarku, ani usiąść, ani zjeść, nie mówię nawet o toalecie. Kamery nie dla złodziei ale żeby kontrolować co robi pracownik. Umowa zlecenie, jak masz szczęście dostaniesz umowę o pracę sale to u nich rarytas. Panie zmieniają się co chwile, żadny człowiek tam nie wytrzyma bo psychika pada. Nie polecam tam pracy w ogóle no chyba, że zaczną traktować człowieka jak człowieka a nie woła roboczego.

anonim

Pracowałam w strusiniance zarobki bardzo małe,bardzo duzo godzin w miesiacu, szef arogancki,wulgarny.Nikomu nie polecam pracy w tym zakladzie

Zostaw opinię o ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O