ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O

Adres: Kościuszki 66, 33-100 Tarnów

NIP: 9930273412 KRS: 0000048111

ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O
2 35 6 1

Opinie o ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O

Dn1107

Bułek ciągle brakuje, dobrze wiedzą jakie jest zapotrzebowanie a nic nie potrafią z tym zrobić. Drozdzowka z tofii daleka jest od drozdzowki - kawałek bułki napompowany powietrzem - pusta dziura w środku, nadzienia tofii brak, któryś raz z kolei tak już jest.

Fi
@Dn1107 25.09.2018 10:45

To prawda

Paulina
@Fi 02.11.2018 16:57

Twój komentarz jest napisany z perspektywy klienta, czy pracownika? Zachęcam Ciebie do dłuższego komentarza na temat warunków pracy i umowy w firmie STRUSINIANKA. Możesz powiedzieć, na jaki rodzaj umowy można liczyć zatrudniając się u tego pracodawcy oraz jak wygląda kwestia wynagrodzeń oraz premii?

Rillaxy
@Paulina 08.11.2018 23:58

Premie dostaje ten kto umie ładnie (usunięte przez administratora) lizać Łukaszkowi! !!!!

Paulina
@Rillaxy 13.11.2018 19:57

Powinieneś raczej darować sobie tego typu komentarze, bo w żaden sposób nie odnoszą się do głównego tematu forum, a ponadto naruszają regulamin serwisu Gowork. Odsyłam Cię do niego: https://www.gowork.pl/regulamin Proszę Cię, żebyś spróbował wyrazić swoją opinię o pracy w ZAKŁADZIE PRODUKCYJNO HANDLOWYM STRUSINIANKA w sposób kulturalny. Długo już tam pracujesz?

Rillaxy
@Paulina 04.12.2018 12:39

Stanowczo za długo dlatego coś wiem

Paulina
@Rillaxy 15.12.2018 12:38

Rozumiem i bardzo serdecznie dziękuję Ci za odpowiedź. Jednak w dalszym ciągu Twoje wypowiedzi są zdawkowe i praktycznie w żaden sposób nie pomagają osobom, które pilnie szukają tu informacji o warunkach pracy w ZAKŁADZIE PRODUKCYJNO HANDLOWYM STRUSINIANKA. Czy wysokość wynagrodzenia podstawowego jest tam adekwatna do wykonywanej pracy?

Klientka2018

Witam. Często kupuję w Strusiniance przy Kauflandzie i postanowiłam, że to napiszę, bo jestem zażenowana zachowaniem niektórych klientów, gdyż ekspedientki na życzenie nie są w stanie wyprodukować chleba, kiedy brakuje go na stanie, a niektórzy wymagają takich rzeczy, że aż głupio tego słuchać. Same ekspedientki są bardzo w porządku, jednak nie podobało mi się, jak usłyszałam, że jedna z Pan, starsza od pozostałych i w okularach, zapewne ich "koleżanka",ciągle obgaduje swoje współpracownice, czułam się zażenowana słuchając tego, bo takie rzeczy nie powinny się dziać przy klientach. Ale prócz tego doceniam pracę dziewczyn i często jest mi głupio słuchać bezpodstawnych narzekań klientów. Piszę to jako były pracownik (nie piekarni, ale sklepu z odzieżą) i wiem, jak powyższe sytuacje psują samopoczucie w pracy. Pewnie ten wpis niczego nie zmieni ,ale może kogoś ruszy sumienie. Pozdrawiam ????

Ms nikt
@Klientka2018 02.12.2018 20:59

Niestety, chleba brakuje bo jak sie konczy to nie domawiaja, zeby nie musialy sprzedawac. Info mam z pierwszej reki od jednej mlodej pracownicy. A starsza pani nie dziwie sie ze obgaduje bo mlode sa... Nie bede pisala jakie bo juz to bylo poruszane na forum...

Tediia
@Ms nikt 04.12.2018 06:36

Nigdy nie zamawiajcie ciast na Święta dziś się dowiedziałem że wypiekaja dużo wcześniej mrożą a później przed samymi świętami rozmrażyją i sprzedają ludzią naprawde ochyda co się nie robi dla kasy !!!! Ludzie i tak kupią i zjedzą bo nie są świadomi co kupują a wstyd żeby taka firma jak Strusinianka takie rzeczy robiła!!!!!!!!!!!!

Paulina

@Monia, dziękuję za Twoją wypowiedź, rozumiem, że piszesz z perspektywy pracownika a nie klienta? Twój komentarz bardziej dotyczy pracy współpracowników, myślę, że to powinno się zgłosić bezpośrednio swojemu przełożonemu. A możesz powiedzieć jak wyglądają warunki zatrudnienia u tego pracodawcy? Umowa jest stała, czy może zlecenie? Można liczyć na dodatki do wynagrodzeń, premie? Jak wygląda system czasu pracy? Widzę, że dużo opinii jest od strony klientów, jednak dobrze by było gdyby ktoś również zechciał się podzielić jak wygląda sytuacja, jeśli chodzi o pracę w STRUSINIANKA. Zachęcam do dzielenia się informacjami.

Lola

Najlepsze pizze pod Kauflandem i prze miłe Panie zawsze uśmiechniete.

Monia

Nie polecam. Każda z pań robi wszystko pod siebie i obgaduje inne żeby tamte gorzej wypadły, szef flirtuje z młodymi pracownicami, a one oprócz niego z całym innym personelem w galerii. Młode zamiast pracować gadają z ochroniarzami i siedzą z telefonem w ręku, a jak się prosi o pokrojenie chleba to robią to z taką łaską, jakby ktoś je zmuszał do tego.

Była
@Monia 31.07.2018 18:26

Potwierdzam. Najgorsze jest to ze szefowa o tym wie i nic z tym nie robi. Ja na jej miejscu wyciagnelabym konsekwencje takiego zachowania.

Okejka
@Była 10.08.2018 20:41

Jednak szefowa chyba cos widzi. Ostatnio jedna przeniesli z galerii co robila maslane oczy do wszystkich pracownikow, albo pogaduszki przez telefon z magazynierem. Panom skonczylo sie "uzywanie".

krzaku
@Monia 31.07.2018 18:26

a Ty siedzisz widze 8 godzin i patrzysz co dziewczyny robią:D

Monia
@krzaku 26.08.2018 20:19

Siedziałam 12 godzin

nikola

jestem w pełni zadowolona z obsługi Pań na stoisku pod Kauflandem uśmiechnięte, miłe oczywiście zawsze wszystko świeże, torty i placki ciastka pyszna pizza, na zamówienie na czas, polecam! tylko ta maszyna do krojenia wprowadza w drganie podłogę co jest wyczuwalne i hałaśliwe.

Jasiek

Może wiecie czy firma potrzebuje ludzi? W jakich godzinach zakład pracuje?

mamba.

W Gemini obsługa miła ,panie posiadają wiedzę ,pizza pyszna ,polecam . Szefostwo w porządku

Gość
@mamba. 14.08.2018 19:09

w gemini teraz troche inna kadra i pizze robi pizzer

Ulka

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?

Paulina

@Franc, pracujesz w firmie STRUSINIANKA, na jakim stanowisku bądź dziale? Możesz napisać coś więcej pracy w tej firmie? Jak przedstawia się kwestia wynagrodzeń oraz benefitów pozapłacowych? Jaka jest atmosfera? Jak wygląda system czasu pracy? Aktualnie nie znalazłam ofert pracy, czy można aplikować mimo to? To informacje, które pewnie ciekawią użytkowników, którzy wchodzą na wątek firmy i myślą o zaaplikowaniu?

Monia
@Paulina 01.07.2018 00:30

Nie polecam. Każda z pań robi wszystko pod siebie i obgaduje inne żeby tamte gorzej wypadły, szef flirtuje z młodymi pracownicami, a one oprócz niego z całym innym personelem w galerii. Młode zamiast pracować gadają z ochroniarzami i siedzą z telefonem w ręku, a jak się prosi o pokrojenie chleba to robią to z taką łaską, jakby ktoś je zmuszał do tego.

Szukajacy

Podpowiedzcie jak się pracuje? Warto starać się o pracę?

Missness

NIE POLECAM ! praca w tym zakładzie to jakaś zmora. Zwłaszcza baby z którymi "ma się przyjemność pracować " bo do kobiet bardzo wiele im brakuje ... najgorsza praca w moim całym życiu . Omijajcie jak najdalej !!!!!!!

Franc
@Missness 14.06.2018 22:26

Co za panie tak nastraszyły ??

Wiktor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Franek

Czy tak dobrze się pracuje , że tak rzadko piszecie?

Jan

W sklepie przy ul. Pułaskiego panie obsługujące bardzo miłe, zawsze uśmiechnięte chętnie służą radą klientom

anonymous

obsługa przy dworcu autobusowym nie profesjonalna lekcewarzy klijentów

Paulina

@Marek, widzę, że jesteś zainteresowany pracą w ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA. Aplikowałeś już? @A, rozumiem, że pracujesz w tej firmie. Na podstawie jakiej umowy podejmuje się zatrudnienie w ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA? Czy w firmie jest jakiś socjal? Zachęcam do dodawania swoich opinii na tematy tego pracodawcy! Każda z nich będzie bardzo cenna dla osób zainteresowanych pracą w tym miejscu.

Marek

Ile można zarobić jako pomocnik cukiernika wykwalifikowany,i ile godzin miesięcznie się pracuje ,ile godzin dziennie 8 czy więcej ?

A
@Marek 24.04.2018 20:53

8godzinny wymiar godzin i czasem 6 dni w tygodniu, z tym że za soboty przysługuje Ci dzień wolny lub stówka do wypłaty

Tomasz

Czyli warto aplikować? Czy jakieś dodatki do podstawy dostajecie?

E

Oby więcej takich firm.. Zdecydowanie polecam pracę w Strusiniance !

Administrator

Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach pracy w ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O . Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają złożenie CV do tej firmy.

Klient

Pierwszy raz bylem przejazdem w Strusiniance w Tuchowie, w sklepie czyściutko i pachnąco. Obsługa bardzo miła. Poprosiłem panią sprzedawczynię o zaoferowanie mi czegoś pysznego. Pani Joanna (chyba tak miała na imię) zaproponowała mi rogaliki z różą. Były świeżutki i przepyszne. Pozdrawiam Panią Joannę, która pięknie się uśmiecha za miłą obsługę i uśmiech. Na pewno nie raz odwiedzę ten sklep.

M

Mam wrażenie, że większość ludzi po prostu chciałaby zarobić, a się nie urobić. Ok, jeśli potraficie znaleźć taką robotę to działajcie w tym kierunku, ale nie nadawajcie na szefostwo firmy, że każe Wam pracować. To jest praca w piekarni, a nie dodatkowa fucha jako stróż nocny.. no ludzie! Nie rozumiem też tych komentarzy o Panu Łukaszu, który rzekomo wrzeszczy i razem z szefem wyzyskuje ludzi.. Z tego co wiem, wszystko idzie z nim załatwić, znajdzie czas żeby porozmawiać jeżeli jest problem. Komentarze typu "wracaj na wieś" świadczą o Waszym prostactwie. Tak, o Waszym ! Nikogo innego...

1500_100_900
@M 11.01.2018 11:08

Odpowiem Ci krótko, w tym czymś pracuję większość ludzi z wiosek nie mająca pojecia o kodeksie pracy i reszcie. Takiego syfu jak tam nie ma nigdzie i nie piszcie Błaszkiewicze pod nickami bo śmiech mnie ogarnia jak czytam te wypociny. Przywoziłem tam coś niecoś i znam ten "Raj" Chamstwo bo tarnówek to nie miasto, zryte berety tam siedzą i próby robią - smieszne. To taka popierdółka, a nie piekarnia, jak i miasto niby...

Lolek

Jak komuś nie jest po drodze z dobrą pracą w firmie to gdzieś musi swoją frustrację wyrzucić!!

anonim

(usunięte przez administratora)

wacek

Proste rob tak zeby Zosia nie miala co kablowac cha,cha

adversarius

Albo jesteś podstawiony w zamian za jakieś korzyści albo kimś z rodziny. Twoje słowa brzmią tak jakoś absurdalnie i dziwnie... No ale firma musi w jakiś sposób dbać o swoje imię i reklamę dla przyszłych niewolnikow- pracowników

anonymous
@adversarius 16.12.2016 12:42

Nie niejestem podstawiony,ani z rodziny ,mieszkam w stanach od 26 lat chcacy powspominac o polskich piekarniach przypadkiem wszedlem na ten post i czytajac go stwierdzilem ze pisza zle o tej firmie osoby ktore z pewnoscia przychdza do pracy aby odbebnic szychte ichca bog wie co zapewniam cie pokaz serce do pieczywa a wlasciciel bedzie czekal na ciebie w drzwiach,Rodzina Blaszkiewiczow zawsze pomagala pracownika,owszem jak zepsulismy towar lub i pokryjomu sie wypilo po (usunięte przez administratora) to normalne,ze nie zostalo sluchej nitki.Bylem mlody teraz przyznaje racje .pozdrawiam wszystkich.Wacek

Ala

Dziwna sprawa ze ktoś pisze że trzeba robić za free! i owszem, trzeba się zaangażować ale płaca to wynagradza. Pracuje już dłuższą chwile i widzę że jest coraz lepiej. A najważniejsze jest to że prawie w każdej sprawie da się dogadać.

ona

Pracowałam w tej firmie i byłam bardzo zadowolona. Jeśli ktoś chce pracować i potrafi się zaangażować to polecam tą firme.

Jola

Widać że słynny pan od tortów wrócił ;) pewnie z urlopu. Torty wspaniałe.... pierwsza klasa!!!!! pełen podziw dla tego pana. Aż miło sprzedawać i widzieć zadowolenie klientów ;)

monia

Na samym początku się zarabia minimalną, ale jak się jest zaangażowanym to szybko można liczyć na premie.

Zostaw opinię o ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O - Tarnów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY STRUSINIANKA SP Z O O