SHL Production

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o SHL Production Sp. z o.o.

Opinie o SHL Production Kielce

Nie przegap nowości o SHL Production Sp. z o.o.!

Zwierz

22.06.2021 23:12

Opis b. Sytuacji: Obróbka rozsypana bo ich wodzu załatwia na nocnych zmianach swoją prywatę a na innych zmianach goni przed Dyr by się nie wydało. Spawalnia wali w h bo maja na czele 2 idiotów którzy nie wiedza jak utrzymać się na powierzchni tego szamba , nakłaniają ludzi do kłamstw by tylko ich nieudolność nie wyszła. Mistrzowie chodzą po hali z miną jakby ich ktoś przed chwilą zgwałcił.Garbatemu się wydaje ze chamstwem i krzykami i swoim socjopatycznym nie wyleczalny stylem nadrobi swoją nie wiedzę. Co ciekawe ten h jest po raz pierwszy dyrektorem i udaje panisko . Brat wyglada codziennie jakby mu ktoś restartowal codziennie memory . Wygryzł kierowniczkę z magazynu , kolejny cwell bez szkoły wykształcenia i wiedzy. Są w shl by tylko nażreć się kasy z najemników których zatrudniają przez swoje firmy zew. Szkoda gadać ! Ciekawe kiedy zgaszą światło bo chyba nikt już nie wierzy w nowo budowana hale skoro lakiernia od 4 lat powstaje. Otwórzcie oczy i nie dajcie się tym idiotom , zarząd teraz to porażka

12.12.2021 17:32

Już przez ten kròtki okres zajmowania stanowiska przez nowego dyrektora zmiany w firmie widać wewnątrz i na zewnątrz na pozytywne i jest porządek oraz ròwne traktowanie... a ty Zwierzu poczytaj sobie jakie są ròżnice między menadżerem a dyrektorem -W wielu organizacjach sami dyrektorzy odgrywają rolę menedżera, ale nie oznacza to, że rola dwóch ważnych rang firmy jest taka sama. Dyrektorem może być pracownik, członek lub każda inna osoba, wybrana jednogłośnie przez akcjonariusza spółki na walnym zgromadzeniu. Natomiast menedżer jest płatnym pracownikiem firmy, który posiada znaczną wiedzę, doświadczenie i umiejętności w zakresie zarządzania organizacją. Najważniejsza różnica między reżyserem a menedżerem polega na tym, że dyrektor jest kierownikiem wszystkich menedżerów pracujących w organizacji, tj. Kierownik produkcji, kierownik ds. sprzedaży, kierownik ds. Zasobów ludzkich, kierownik ds. Kont, kierownik ds. Relacji z klientami i tak dalej. Z drugiej strony menedżer zarządza pracą i działem danego działu lub działu, który jest mu przekazywany. Przeczytaj przeczytany artykuł, aby poznać inne ròżnuice. Menedżer jest osobą, która jest odpowiedzialna za daną jednostkę lub dział i jest odpowiedzialna za jej wykonanie. Dyrektor to osoba wyznaczona przez akcjonariuszy do monitorowania i regulowania działalności firmy, zgodnie z wizją firmy. Przywództwo Menedżer zapewnia przywództwo swoim podwładnym, kierując tym, co robić, kiedy i przez kogo ma to robić. Reżyser zapewnia wewnętrzne przywództwo i kierunek. Menedżerowie uchwalają etykę i wartości w organizacji, sformułowane przez dyrektorów. Dyrektorzy określają etykę i wartości organizacji. Przepisy dotyczące niewypłacalności W czasie niewypłacalności spółki nakłada się na dyrektorów szereg obowiązków i obowiązków. Takie przepisy ustawowe nie są nakładane na dyrektorów, gdy firma staje się niewypłacalna. Definicja menedżera W rzeczywistości termin "menedżer" można zdefiniować jako osobę, która jest odpowiedzialna za zarządzanie i kontrolowanie organizacji. Jest to osoba, która zawsze ma w umyśle swoją ogólną perspektywę, a wszystko, co on / ona robi, jest dostosowane do celów firmy. Menedżer jest praktykiem zarządzania, który polega na optymalnym wykorzystaniu zasobów, takich jak ludzie, maszyna, materiał, pieniądze i metody, w celu osiągnięcia celów organizacji. Jest on pracownikiem organizacji, który jest powoływany i składa sprawozdania do zarządu. Menedżer nadzoruje określoną grupę osób lub jednostkę organizacji i ponosi odpowiedzialność za jej działanie. On / ona jest tym, który: Zatrudnia lub odpala personel Zapewnij szkolenie nowym pracownikom Zajmuje się codzienną działalnością organizacji. Planuje i organizuje zadania i obowiązki. Konwertuj cele korporacyjne na cele pracowników. Podejmuje okresową ocenę wydajności. Monitoruje i kontroluje wydatki. Sprawdza, czy zadania są wykonywane zgodnie z planem. Definicja dyrektora Dyrektora można określić jako wybranego i mianowanego członka organizacji, którego główną funkcją jest dbanie o działalność organizacji. Są one wspólnie znane jako zarząd lub zarząd. Rada Dyrektorów tworzy ramy planów i polityk, tworzy strategie, wyznacza cele i cele organizacji. To oni decydują o sukcesie lub porażce, wraz z kulturą i praktykami firmy. Dyrektor jest wybierany przez akcjonariusza spółki na dorocznym walnym zgromadzeniu spółki, który nie musi być członkiem ani pracownikiem spółki. On / Ona czerpie swoją władzę i władzę z prawa, które ją rządzi, a także z umowy spółki. Dyrektorzy są agentem firmy i zajmują najwyższą pozycję w hierarchii korporacyjnej. Mogą zawrzeć umowę w imieniu firmy z osobą trzecią i tym samym związać spółkę. Kluczowe różnice między menedżerem i dyrektorem Różnicę między kierownikiem a dyrektorem można wyciągnąć wyraźnie na następujących podstawach: Osoba, która jest szefem danej jednostki lub działu organizacji i jest odpowiedzialna za jej wykonanie, nazywana jest menedżerem. Natomiast osoba wybrana przez akcjonariuszy do monitorowania i regulowania działalności firmy, zgodnie z wizją firmy. Jedną z głównych funkcji kierownika jest kierowanie podwładnymi przez nadzorowanie lub instruowanie ich, co mają robić, kiedy i kto ma to zrobić. Wręcz przeciwnie, dyrektorzy zapewniają wewnętrzne przywództwo i kierownictwo menedżerom i innym pracownikom wyższego szczebla firmy. Podczas gdy menedżer należy do kierownictwa średniego szczebla, dyrektor należy do kierownictwa najwyższego szczebla. Kierownik odpowiada za ogólne zarządzanie firmą, tj. Za pracę i wyniki całego działu lub jednostki, która jest przez nie monitorowana. W związku z tym reżyser opiekuje się administracją całej firmy. Rola menedżera ma charakter wykonawczy i zarządzający. W przeciwieństwie do tego rola reżysera jest czysto decydująca i legislacyjna. Podstawową funkcją reżysera jest tworzenie planów i polityk dla organizacji.
    old

22.12.2021 11:02

Jako szeregowy pracownik za dużo nie zarobisz.
    Gość 11

27.11.2021 15:30

Proszę o opinię na temat atmosfery w pracy. Jak jest w rzeczywistości. Skąd tyle negatywnych opinii dotyczych zarządu? Jakie są warunki pracy?
    Welder

08.12.2021 08:12

Warunki pracy okropne teraz w okresie zimowym to siekierę w powietrzu można zawieszać. Jeszcze jak trafisz na durnego majstra typu płaczek to szkoda dnia tam przepracować. Nie polecam

10.06.2021 12:00

Wiecie, czy SHL Production Sp. z o.o. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
    Nikt

13.10.2021 19:40

Chyba coś ci nie zwiera , coś gratis w Shl ?
    Karol

24.11.2021 15:57

Handlowcy ma ja firmowe auta
    Nikt

13.10.2021 19:37

Polecam każdemu pracę w Shl . Jesteś ambitny i chcesz zarabiać - zapomnij to nie ten adres. Jeżeli chcesz mieć swoje zdanie - zapomnij!! garbaty zabije Cię ignorancją i brakiem wiedzy. Będziesz chciał wprowadzić swoją inwencję twórcza ha ha pewnie tego zwrotu nawet nie zrozumie garbaty w bluzie z kapturem i jego odnoga brat, bo ich wzrok po nocnych melanżach mówi jedno !?!? Tak więc drogi or tani potencjalny pracowniku SHl kwalifikujesz się tylko wówczas gdy masz iloraz inteligencji w pobliżu P&M D.umiesz przytakiwać , uśmiechasz się jak ???????? i przytakujesz Jak wielu bez j a j to aplikuj najlepiej przez W ww w E r t E x
    Dwornikowski Przemyslaw

26.08.2021 19:19

Kryteria jakie stawia się potencjalnym pracownikom Shl Production 1. Nie musi dużo myśleć 2. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem 3. Nie mysi znać się na rysunku technicznym 4. Chęć chodzenia do pracy raz na jakiś czas mile widziane 5. Nie pijacy w dużych ilościach warunek konieczny 6. Pożądane dupo włazstwo 7. Cecha pożądana (usunięte przez administratora) 8. Umiejetność ślizgania się najlepiej udokumentowana latami pracy 9. Miłe widziana dobra zawodowa ksywa 10. Rozdarta gęba i brak kultury osobistej będzie dodatkowym bonusem Wszyscy najemnicy spełniający powyższa warunki walcie jak w dym „ to mówi wam wasz Jarząbek Dyrektor”
    Maly

19.11.2019 17:57

Nie polecam nikomu tej firmy jeszcze teraz ten nowy (usunięte przez administratora) czepia sie ludzi o jedzenie palenie na hali o to ze ludzie nie maja uprawnien na suwnice a jak przyjmowali ich to im to nie przeszkadzalo. Zadymienia zapylenia przekraczajacego wszelkie normy nie widzi.(usunięte przez administratora)
    Orso

20.05.2021 15:27

Tam jest takie zapylenie że smarka się smołą a oni ci powiedzą na szkoleniu bhp że normy spełnia,przecież jak tam się wchodzi na drugą zmianę to można siekierę zawiesić w tym obłoku dymu,za Antosia tak nie było był kawał drania dla ludzi, większość go z pogardą wspomina dzisiaj, ale łąd i porządek był,tego mu zarzucić nie można
    Dziabany

05.08.2021 22:19

To co tu się w shl ce odpierdala to jedna wielka (usunięte przez administratora). Pozorowane oszczędzanie na pracownikach shl tj brak podwyżek, brak możliwości dorobienia do dziadowskiej pensji brak nadgodzin zarobki w granicy ok 3 tys. na spawalni, natomiast ryscy to mogą zarobić ipowyżej 7tys, tu już niema żadnego limitu gdyż im większą fakturę wystawi się pośrednikowi to większy hajs do podziału nawet głupi mistrz ma z tego obryw, bo to on i tak ustawiają nadgodziny by pośrednik mógł maksymalnie wycisnąć ile się da natomiast głupi robol z shl robi za 3 tysie, a jedem mistrz przygłup to nabrał kredytu którego do koń a życia niespłaci, te pak myślał że ciągle będzie się wspinał po szczeblach kariery, tylko że się przeliczył bo garbaty odszedł aPrzemcio zaraz si~ na nim poznał
    Michał

23.07.2021 08:24

Szukam pracy dla mojego kolegi. Prosze o kontakt.
    Dfrt

05.01.2019 20:30

Dlaczego nikt nie pisze co się teraz dzieje w shl , i co na to związki.
    Były Pracownik

13.06.2020 11:45

Jesteś rzeczywiście Mega ( tu sobie dopisz co chcesz). Ja bym użył słowa niecenzuralnego. Jeśli ktoś wyraża opinię bez obrażania kogoś to myślisz że Policja będzie tym zajmować?
    Byly pracownik

05.04.2021 00:04

@Mega a co moze nie leawcji czasy sie skończyly juz dawno a pewnie niektórych gacie zafajdane sa juz ze ich ponamierzaja i odbiora co swoje za zle niepochlebne opinie tyk których pozwalniali bo w 90% takie wlasnie osoby je wystawiaja. Ja tam jestem za tym aby was opiniowicze gnoic i upokażać na kazdym kroku.
    DrackQuine

13.01.2021 21:48

Kto mi coś powie o S Z U J I słychać że latami pracował na swoją reputację Co Wy o tym sądzicie ?
    Chopok z Jędrzejowa

07.02.2021 21:29

Pracował żem tam 14 lat. Kierownik dusza człowiek. Złego słowa nie powiem. Pszyjdzie, pogado a i jak człowiek łyknie to i oko pszymknie. Byli robota zrobiona beła.
    DrackQuin

14.12.2020 20:22

Zastanawiam się jakim trzeba być człowiekiem i do czego się jeszcze posunie w swojej podłości by się przypodobać Dyrektorowi? Codziennie kłamie, wyzywywa , przeklina na każdym kroku dogaduje i ciągle bez konsekwencji. Jakby mógł to by zamiatał pasaż by najwyższy stąpał godnie. Czy to strach o własną posadę? Czy po prostu brak kręgosłupa moralnego? To upadek godności o tyle RS
    Kolysanka

01.12.2020 18:01

Czy na hali jest 14 stopni? Czy pracownicy dostają ciepłe posiłki w okresie zimowym? Czy bedzie waloryzacja plac od stycznia? Gdzie w tym wszystkim są zwiazki? Czy pracownicy są nagradzani premiami indywidualnymi? Czy pracownicy są doszkalani?
    AnonimSpawacz

10.11.2018 15:37

Ja tam mam sentyment SHL fajnie sie robilo, tak nie za ciezko :) przy stawce 19zl brutto czasem i 4700 na reke mozna bylo wyciagnac. Ale to zalezy od wydzialu, atmosfera pracy tez na plus chociaz na poczatku beda wszyscy patrzez jak spodełba wkoncu to sa kielce
    Blade_shl

27.09.2020 03:30

No generalnie tak było lapalo się 3 soboty jakąś niedzielę po drodze i parę dwunastek i bez mała piątka była, jak ktoś miał cel i był nawal roboty to się dało bez dużego trudu dobre pieniądze zarobić A teraz to jest porażka po 8 h bez sobót jeszcze w dobie covid 19 co pensje były obciete to była bieda z nędza...ale miło się wspomina kumpli z hali i ten czas spędzony tam.
    szefunio spawalni

04.10.2020 01:19

19= to ja miałem na poczatku Przycisniesz ich to i 26 netto wyciagniesz płaca ok stawki ok. soboty extra i wyrabiasz norkę x2 to masz PLUS bo takie czasy to spokojnie mozna wykręcać ale majstry nie dopuszczają bo by ich pozwalniali za niekompetencje ja wywalałem dwa detale a póxniej spanie do do rana bo taka norma
    Mkar

21.02.2020 22:08

Jak to . Przecież jak pracuję w SHL to firma płaci i robi mi uprawnienia na suwnicę i żurawie. Ja za nic nie płacę i dodatkowo mam kurs w godzinach pracy.
    Szef

10.07.2020 22:59

Żurawie ??? Te to chyba widziałeś na NAT geo WILD
    Mkar

30.09.2020 11:51

Kursy na suwnice i żurawie były i są robione . Zarobki nie są takie złe. Nikt w firmie nie trzyma nikogo na siłę.Co do dozoru to różnie bywa. Ogólnie nie jest źle .
    Skywalker

22.08.2020 20:05

Szukam roboty dla pewnego gostka. Czy obecnie są przyjęcia na produkcję chodzi mi np. o wykończenia lub szczepienie ?

11.08.2020 10:14

Co wchodzi w socjal SHL Production Sp. z o.o.?
    K

16.08.2020 16:13

Zimna i ciepła woda haha

11.07.2020 10:44

(usunięte przez administratora) , oby ten wrak jak najszybciej poszedł na (usunięte przez administratora) wraz z kapitanatem a załoga niech się trzyma lustra wody .
    Siergi

11.07.2020 10:32

Witam towarzysze czy nadal w shl produkcja jest na 3 zmiany czy tylko 2 ?? Jak z nadgodzinami??? Zatrudniaja ludzi z Ukrainy i czy pracują tam podobno dużo było ostatnio zwolnień podobno mają zatrudniać ludzi z Ukrainy spowrtorem a prcodawcy zyskają na tym finansowo :)
    Krzychu

07.07.2020 13:23

Czy pracuje tam jeszcze świnka Peppa ?? :-) Ukraińców pozwalniali ciongle zwolnienia ciekawe kiedy to wszystko upadnie w tych kielcach

03.03.2018 19:50

Czesc wszystkim.Jak tam w Shlce?Jak zarobki?Normy i ogolnie sytuacja ?
    mistrz

12.06.2020 00:18

i to jest śmiech co to za mistrz kiedy nie potrafi pokazac co i jak sie robi jak składac jak wykonać złacza szczepne gdzie przegiąc i podciagnąć any było zlozone OK. Smiechu warte co to za mistrzowie/adepci sztuki
    Adept sztuki

12.06.2020 22:08

i to jest dobrze powiedziane ciekawe co to za mistrz i czy jest taki tam co cokolwiek potrafi poskładac na przyrządzie hahaha
    maniek

01.02.2017 13:05

1.18.00 zeta brutto na godzinę 2.na hali 10-13 stopni C i smród i zadymienie. 3.od majstra po kierownika chamstwo 4.w tym roku były dwie podwyżki po 27 groszy na /h 5.w 2017 brak jakichkolwiek premii 6.doświadczeni pracownicy z większym stażem porzucają pracę bo nie chcą im iść na rękę jak jadą za granicę 7.dobrze to było w latach 2002-2007 8 .jak cie wyczują że jesteś kumaty to żłobiara -spawara i szlifiera nie wychodzi z ręki za 2500.neto na rękę 9.to że najlepsze zarobki w Kielcach to tylko dla tego bo główna księgowa wyliczyła średnią pracownicy produkcyjni+umysłowi+nadgodziny.
    szef

12.06.2020 00:14

a kto to jest teraz tym koordynatorem tam ??? Nie gość z gervasi
    gośc

12.06.2020 00:26

trzeba było nosic książki do szkoły i czytac uczyc sie "jak mama mowiła" to nie musiałbyś tych komentarzy wypisywać wszystko wam by dac a i tak bedzie malo co za narod dlatego mam wloskie obywatelstwo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SHL Production?

Kontakt - SHL Production Sp. z o.o.

Ul. K. Olszewskiego 6 25-663 Kielce

Branża główna: Konstrukcje metalowe
    Nieznajomy

19.05.2020 22:45

Czy wiadomo co się dzieje w ShL, ilu ludzi zamierzają zwolnić, czy będą przedłużać umowy, czy w końcu to wszystko upadnie po tym 15 lipca.
    Mik

21.05.2020 21:14

Grobowa cisza jak narazie
    Hubi

01.06.2020 22:35

Aktualna do sytuacji

29.04.2020 10:38

Jakie są mocne strony pracodawcy SHL Production Sp. z o.o.?
    robol

15.05.2020 22:02

Obecnie, żadne.
    Abc

06.04.2020 10:20

Wiadomo ile firma zapłaci za postojowe?
    Xxx

23.04.2020 18:44

W shl zawsze czeski film nie wiadomo ile i kiedy do roboty a dowiedzieć się nie ma od kogo

19.03.2020 12:21

Czy załoga zakładu jest za zamknięciem firmy na krótki okres czasu w związku z koronawirusem czy nie? Sporo większych zakładów w trosce o pracowników robi lub planuje taki postój.
    mis

19.03.2020 13:31

Nie jedyna szansa to L4

21.03.2020 23:17

W sumie nie jest jeszcze tak źle ale wystarczy jeden zarażony i przymusowa kwarantanna dla wszystkich...liczba zarażonych wciąż rośnie więc myjcie rączki a na pewno wam to pomoże tak jak i te maseczki...mógłbym jeszcze zalecić mowę szeptem co by za dużo zarazków z buzi nie wyleciało.

12.03.2020 15:38

Czy detale z Chin będą poddane kwarantannie? Jakaś dezynfekcja?

01.03.2020 12:35

Te opinie to jak najbardziej są trafne. (usunięte przez administratora) totalne pracują same pociotki jak wyrazisz swoją opinię i masz swoje zdanie to jest źle zwolnią cię tak jak ze mną zrobili dyrektor porażka zakłada ze żaden nie umie nic robić pracownicy to same (usunięte przez administratora) sam to słyszałem jak mówił tarcz czerwonych nie pobierzesz bo są niby drogie smród brud kible masakra szafki tak brudne ze ciuchy śmierdzą. A pracownicy poloczki masakra a o majstrach się nie mówi (usunięte przez administratora) i idioci. A najgorszy p. Przememyslaw zwany świnka pepa. Uciekac z daleka od tej pożal się Boże firmy

19.01.2020 09:07

Jak jest z pakietem medycznym w SHL Production Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
    eshael

22.01.2020 09:48

W SHL nie ma pakietu medycznego dla pracowników
    Radar

18.01.2020 09:24

Odkąd sie pojawił nowy dyrektor to nawet sie kawy nie napijesz niech sam stanie 8 h tydzien max wytrzyma czepia się o wszystko strzela Nagany niczym Lewandowski w bayernie bramki zapylenie nie polecam pracy tam odejdziesz tak szybko jak przyszedles jak stali pracownicy dobrego pracownika docenia wszedzie ale nie tutaj pozdrawiam
    ja123

03.06.2016 11:57

Jeżeli chodzi o zarobki są mało adekwatne do wykonywanej pracy aczkolwiek jak na Kielce nie są złe. Kadra kierownicza na czele z kierownikiem Snochowskim (nazywanym SZUJĄ, sami domyślcie się dlaczego)mają ludzi za nic i starają się to pokazać że jak nie ty to są inni na twoje miejsce. Jak chcesz urlop to niestety ale nie dostaniesz bo najważniejsza jest robota, dlatego ludzie cały czas chorują bo nie da się wykorzystać własnego urlopu. Ogólne wytwarzanie sztucznej presji jeżeli chodzi o normy,zawsze jest za mało. Zdarzają się przypadki mobingu ze strony SZUJI bądź GRUBEGO. Szczerze mówiąc nie polecam. Nigdy więcej tam nie wrócę :)
    Weld

25.04.2018 12:36

To ciekawe i zaskakująco negatywne co piszesz

07.07.2019 13:36

Jestem tego samego zdania,jest pewna firma pośrednicza która próbowała mnie zwerbować do shl ale powiedziałem otwarcie że nawet jak by mi dali 40zł na godzinę to bym tam nie poszedł(pracowałem tam 2 lata) bo nie chcę być obrażony przez majstrów i czuć mobingu na plecach cały czas, Pan z firmy rekrutującej odparł że jestem 24 spawacza który mu to mówi(prowadzi jakiś sondaż czy co?hehe)I że nikogo jeszcze nie udało mu się tam zwerbować, prawda zawsze jest na wieżchu ,nikt o zdrowych zmysłach nie pójdzie pracować do tego Kołchozu
    Zainteresowany

11.06.2019 19:09

Interesuje mnie praca w firmie. Podpowiedzcie jaką umowę i jakie zarobki proponują na starcie?
    Czo

12.06.2019 13:11

Zależy na jakim stanowisku

23.06.2019 12:26

Ja na start dostałem 18.50 brutto i teraz już wiem, że co wywalczysz na początku tyle będziesz miał, bo niestety podwyżek nie ma. :)
    esakael

01.04.2019 10:28

W SHL sytuacja wygląda następująco maja bardzo duzo zlecen az nie sa w stanie przerobic, zamieszanie jak bylo tak dalej jest i pewnie bedzie,duzy plus ze wyplaty na czas i duzo pracy , minusow tez jest pare ale ogolnie firma do polecenia

28.10.2018 15:03

Witam chciałbym się dowiedzieć jak z premiami np na święta czy należą się nowym pracownika i WGL czy idzie zarobić proponują na początek 21 brutto plus jakieś tam dodatki ?? Prosiłbym o jakaś radę Z góry dzięki!!!
    Miro

04.07.2018 10:39

Jaka macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?
    anonymous

10.07.2018 16:28

Niewarto! Piszę całkiem poważnie.
    noname

04.07.2018 10:37

Panowie! Poszukujemy spawaczy do pracy od zaraz. Praca w powiecie koneckim. Podbijemy Waszą obecną stawkę!!Dodatkowo premie oraz nadgodziny. Więcej informacji pod telefonem 885-852-788.
    Spawaczoo

24.01.2018 09:14

Witam jak sie teraz przzedstawia sytuacja e Shk production ?
    dziabąg

19.11.2017 00:04

Panowie słyszałem że ci z Ukrainy tosie (usunięte przez administratora) z przydupasami ,PEPA WARCHLAK już zarobił w ryja SASZA JESTEŚ GIEROJ.Dobrze żetam już nie pracuje bo nie jednemu bym tak zrobił.Wiec CHWAŁA GIERJOM
    a.m

27.04.2017 13:22

Czy cos wiecie o transporcie zaladunki i praca na wozku?
    Kominiarz

04.03.2017 22:42

Jeszcze jak by nie było tego frajerstwa w śród pracowników to by było ok normy do wyrobienia czasami czasu zostaje.Tam 70% pracowników podpierda.a swoich kolegów żeby tylko premię dostać większą sam byłem świadkiem kilka razy.Dobrze ktoś napisał w kiblu że" na każdego frajera przyjdzie kiedyś kolej"(for every loser will ever turn).Także uważajcie podpierdalacze bo nie znacie dnia ani godziny jak sami zostaniecie podjebani. Ha Ha Ha.Kasa w miarę lecz bez nadgodzin dno.Szkoda tylko ze nowi dostają więcej niż starzy pracownicy.
    Norma musi być he he

16.03.2017 22:27

Święta prawda he he
    Weldingo

26.02.2017 12:03

Tranzystorowy praca jeśli chodzi o spawanie to spoko tylko te normy i normy to przesada bardzo duże zapylenie jak spawa się latem brak klimatyzatorów tylko w biurach to muszą mieć bo im wielce gorąco a dla spawaczy i monterów takich dobrodziejstw niema złe podejście do pracowników od kierownictwa i ogólnie jeśli chodzi o sprzęt do pracy i szacunek dla pracowników+motywacje do pracy to jesteśmy bardzo w tyle jak na owe czasy przystało.
    dziabąg

05.01.2017 22:50

no a teraz to ruscy napierdalają mają godzin ile chcą a polacy po 8 ,pewnie z nich ktośma obrywy

Zostaw merytoryczną opinię o SHL Production Sp. z o.o.