Coats Polska Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 61 ocen.

Coats Polska Sp. z o.o.
4 61

Opinie o Coats Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coats Polska Sp. z o.o.

Julia

@Michał.c lider, nie rozumiem, co miał wnieść Twój komentarz do dyskusji na temat pracodawcy, jakim jest Coats Polska z Łodzi. Upominam Cię także, że komentarze w obraźliwym tonie nie będą tolerowane na forum. Co możecie jeszcze napisać o pracy w Coats Polska? Polecacie tego pracodawcę?

   
Michał.c lider

Arek jesteś jeszcze pajacem.Gadasz jeszcze po 2h przez tel.

   
Julia

@panisko, rozumiem, że chcesz podzielić się swoją opinią, ale przestrzegaj proszę naszego regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin . Inne osoby biorące dział w poniższej dyskusji również upominam - komentarze w obraźliwym i wulgarnym tonie nie będą akceptowane. Jeśli możecie powiedzieć coś merytorycznego na temat pracy w Coats Polska Sp. z o.o., to zachęcam. @Nowy w pracy, a możesz napisać, w jakim trybie się pracuje? 8- czy 12-godzinnym? Na jaką umowę można liczyć w tym miejscu?

   
Szukam roboty

Som jakie przyjecia? Słyszałem ze można w palnik dawać to bym chetnie porobil

   
bada bum

kacperek (szef produkcji) to omija produkcje szeroko żeby tylko nikt nic nie chciał , bo kacper to tylko fajki jara i tyle wie o tym co sie dzieje , wiedza techniczna zero.

   
coats
@bada bum 04.03.2018 09:09

Arek wstydź się wytykać potrafisz kilka godzin przez telefon gadać

   
michał.c lider

jeszcze jak pracowałem to było widać te fajeczki i zwalanie na mnie zakupów ,ciągle tylko na miasto i zakup śrubek i niestety taka jest prawda w coats droga rozwoju to zakupy w castoramie. chyba ze sprawa jest grubsza to wiadomo kto zleci komu .

   
Koleg

Coats jest ok , tylko co z pseudo szefem produkcji który nie ma pojęcia co się dzieje na produkcji i co z dyrektorem który udaje głupa ???? wszyscy wiedzą że kacprowi to możne wcisnąć każdą bajkę bo on nic nie wie.

   
Wienio

Pozdro dla szefa Mirasa, ku****, niech ci bezrobocie letkim bedzie ;-)

   
Bystrzak
@Wienio 24.02.2018 23:47

Arek ku***** byłeś,jesteś i będziesz hahaha

   
A.C.

ja tu robię po znajomości to nie muszę dużo robić, a w wy musicie.

   
Kolega
@A.C. 17.02.2018 12:51

Arek cwaniaczku mi przynajmniej nikt pracy po znajomości nie musi załatwiać.

   
Kolega

kiedys tu był taki lider , Michał. C. dobry chłopok był i lubił wypić pokazał jak można na drugiej zmianie dobrze pracować po kielichu i robotny był i malował podłogi i zdięcia jakieś ciągle robił . i też go zwolnili a dobry chłopok był ciągle pracował tylko głowa w komputer nawet na chwile nie wychodził z pakamery .nie tak jak Mirosław lub Arkadiusz tylko rampa i telefon po 2 godziny.

   
Nowy w pracy

Praca ogolnie fajna kierownicy mili i sie nie czepiają (podobno nic nie wiedzą) , kasa też jest dobra atmosfera jest miła są przerwy na kawe czy inne picie nikt sie nie czepia o takie rzeczy i jak sie wie gdzie to mozna zaplic robic nie trzeba bo zasada jest taka ze na maszyny sie zwala.

   
stary pracownik

Zaczynamy przychodzić ze swoim papierem toaletowym bo firma szczędzą.

   
Kolega
@Stary pracownik 16.02.2018 09:53

Mirek do pługa ci nie będzie potrzebna.

   
Auschwitz-Birkenau

Firma zwana wśród pracowników (usunięte przez administratora). Żaden z kierowników nie ma pojęcia co z czym się je i jak nie umiesz się podporządkować to Cię zwalnia. Straszna wymiana ludzi, jedni przychodzą drudzy odchodzą i tak w kółko. Nie polecam tego bajzlu.

   
Coats

@ARKADIUSZ C. Arek wszystko robisz dobrze , czyli nic w Coats sie raczej dużo nie robi. A ty chociaż dużo gadasz przez telefon.

   
ARKADIUSZ C.

szukam spokojnej roboty,czy jako kierownik zmiany bardzo się na tyram?

   
Coats
@kolega 10.02.2018 17:30

Mirek jak przyjdziesz to ci poleje.

   
Tomasz

Słyszałem, że Coats Polska to dobra firma. Podpowiedzcie jak się pracuje i czy potrzebni są nowi pracownicy?

   
Pracownik 3
@Tomasz 22.01.2018 09:21

A i jeszcze kierownik produkcji,planista,dyrektor i Pani Ania sprzątaczka

   
Schweinsteiger

Ciekawie jest.

   
Kolega
@Schweinsteiger 08.01.2018 12:48

No ciekawie tym bardziej że się do pracy nie przychodzi.

   
Schweinsteiger

Witam Coats, Czyli wezmę kanapki do pracy . Myślałem że już w poniedziałek dostane kwit.

   
Schweinsteiger

Muszę w poniedziałek zabrać reklamówkę na Swoje rzeczy heheh.

   
Coats
@Schweinsteiger 31.12.2017 16:32

Jeszcze masz czas

   
Coats

Ale ta rekrutacja na zmianowego to była tajemnica i miało sie nie wydać znowu nam sie nie udało w Coats.

   
Schweinsteiger

Ale ruszyła rekrutacja w firmie do Narzędziowni i nawet jedna rekrutacja ukryta(KZ) hehehehe.

   
miłosnik

Jedyny + że w pracy można se łyknąć.

   
Antek

Jeszcze trochę i odejdę z tej roboty.

   
Coats
@Antek 08.12.2017 11:19

Antek droga wolna

   
Schweinsteiger

Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.

   
Schweinsteiger

Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.

   
Szef

Lider gratuluję Ci myślenia,pokazałeś na co Cię stać.

   
Zdziwiony

Do Pracownik W zakładzie pracownicy fizyczni to w większości fachowcy i nie ludzie z nizin . Coats to jest nizina heheh

   
Wesoły
@anonymous 27.10.2017 17:40

Zdziwiony ruszył byś (usunięte przez administratora) za tego biurka.

   
Wesoły Maniek

Do Sprawiedliwy, Po tym jak formułujesz zdania domyślam się że pochodzisz z nizin społecznych , lub masz niskie wykształcenie. Zapracował na to kto inny ,brak twojej wiedzy o tym świadczy kim jesteś w zakładzie.

   
Pracownik
@Wesoły Maniek 29.09.2017 17:09

Gratuluję Ci jeżeli tak szufladkujesz ludzi.Pracuje tutaj od poczatku jako fizyczny i sie tego nie wstydze. Nie zapominaj że to dzięki nam ludzią nizin społecznych jest twoja wypłata.A Ty zastanów się nad swoimi kompetencjami.

   
Sprawiedliwy

Jak zapracował to dostał,trzeba robić a nie tylko narzekać.Dla mnie nic w tym dziwnego.

   
Wesoły Maniek

ha ha ha jak zobaczyłem miny ludzi jak była wręczana nagroda to myślałem ze jebnę ze śmiechu. a ludzie jebną ze zdziwienia hehe.

   

Zostaw opinię o Coats Polska Sp. z o.o. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coats Polska Sp. z o.o.