Coats Polska Sp. z o.o. Zakład Produkcji Suwaków
4 64 6 1

Opinie o Coats Polska Sp. z o.o. Zakład Produkcji Suwaków

Zmieszany

Czy ktos wie o co chodziło na tym spotkaniu?

anonim

(usunięte przez administratora)

Coats

A co z tym nowym jest?

Wypad z takimi
@Coats 26.11.2018 12:10

Jak ktos bedzie chcial loda to moze do niego smialo walic

Julia
@Wypad z takimi 30.11.2018 11:11

Twój komentarz nie ma nic wspólnego z głównym tematem obecnego wątku. Jeśli jednak masz coś merytorycznego do dodania na temat pracodawcy, jakim jest Coats Polska Sp. z o.o. Zakład Produkcji Suwaków, to serdecznie Cię do tego zachęcam. Może wiesz, czy w najbliższym czasie planują przyjęcie nowych osób do pracy?

Robie loda
@Julia 07.12.2018 12:13

Podobno planują zwolnienia.

Agent

A co z naszym kierownikiem jest,taki jakiś przygnebiony chodzi

Julia
@Agent 27.11.2018 10:38

To raczej nie jest dobre miejsce na zdawanie takich pytań. Tutaj wyrażamy opinie o szeroko pojętych warunkach pracy, jakie są oferowane pracownikom firmy Coats Polska. Za co jesteś odpowiedzialny w tym przedsiębiorstwie?

Michu

Podobno maja zwalniać prawda??

Kierownictwo.
@Michu 16.10.2018 17:01

Nie ma żadnych planów redukcji personelu w żadnym z działów. Planujemy wzrost produkcji w przyszłym roku. Poszukujemy jeszcze kandydatów na stanowisko Elektromechanika.

Michu
@Michu 16.10.2018 17:01

A mi się wydaje że jest to zwykłe mydlenie oczu.Tak jak to miało miejsce w zeszłym roku.Tez były zebrania i huczne plany A na koniec wiemy jak to się skończyło.Cos mi się wydaje że trzeba szukać roboty.

Zmartwiony pracownik

To kiedy te zwolnienia?

Pracownik
@Kierownictwo. 17.10.2018 08:08

A są jakieś etaty na opierdalacza? Na kierownika na przykład.

Coatsmen
@Pracownik 30.10.2018 19:08

Ta zatrudniaja jakichs ludzi bez wyksztalcenia chociazby technicznego w danym kierunku gdzie produkcja ma wyzsze porazka... Zgadnijcie kogo spotkalem nowego na A2 E30. Swiezaka na zwolnieniu i nie mowie o produkcji

Produkcyjny
@Coatsmen 11.11.2018 00:12

Tego chlopaszka co ostatnio przyszedl i zaraz zniknal?

Pracownik
@Coatsmen 11.11.2018 00:12

Przeciez on jest pod produkcje ludziska

Pracownim
@Pracownik 13.11.2018 09:54

Chyba był Jak większość nowych przychodzą i zaraz uciekają. To o czymś swiadczy.

michu

Gościu co przyszedł 3 lata temu tak zawładnął zakładem, że niedługo zostanie dyrektorem.

Chce sie zatrudnic

Witam Czy moglby ktos napisac jakie sa zarobki na produkcji dla kobiet? Czy mozna dowiedziec sie dzwoniac?

michu

a co robimy z tym kierowniczkiem hali ? ciagle sciemni i nic nie robi czy dyro jest slepy ?

Zawiedzony pracownik

No to chyba czas na zmiany. Trzeba sie rozwijać a w tej firmie nie ma takiej możliwośći.

Arrow

Witam ktos sie orientuj jakie sa zarobki.Jako operator.

Kasa
@Arrow 03.10.2018 15:51

Jak maszyny idą to i z 50 PLN zarobisz.

RB
@Arrow 03.10.2018 15:51

Proszę o kontakt z kadrami. Poniżej są wszystkie dane - email i telefon komórkowy.

Arrow
@Kasa 05.10.2018 00:00

A jak nie idą?

Bystrzak
@Arrow 07.10.2018 14:59

A jak nie idą to siedzisz i udajesz. Bo w tej firmie jest tak że jeden udaje ze planuje drugi udaje że zarządza A trzecibidaje że naprawia.

nowy

a jak szefowie w firmie ? sa spoko czy jak ?

Stary
@nowy 08.10.2018 14:16

Są spoko.

Dział Kadr Zakładu Coats PL.

Szanowni Państwo. Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Aktualnie poszukujemy pracowników na stanowiska: Elektromechanik, Mechanik Utrzymania Ruchu oraz Technik Procesu, a także operatorów maszyn (wtryskarki i maszyny montażowe) na produkcję. Zainteresowanych naszymi produktami zapraszamy na naszą oficjalną stronę http://languages.coatsindustrial.com/pl/products-applications/zips Wszelkie dokumenty oraz CV prosimy przesyłać na nasz adres: kadry.zps@coats.com W przypadku pytań można dzwonić do nas do Działu Kadr na numer: 601-272-613 Dziękujemy! Kadry ZPS

Mloda

Witam Gdzie moge wyslac CV na produkcje? Czy tylko osobiscie?

Igor

Niestety nawet bardzo dobre firmy mają swoich hejterów i nie mają na to wpływu.

Pracownik 3
@Igor 09.08.2018 19:03

Firma.........Bardzo dobra..........

Marta

Witam Czy sa w firmie jakieś przyjęcia na produkcję?

miachał
@Marta 11.08.2018 14:09

tak ,bardzo dobry park maszyn ,dobra rodzinna atmosfera, zarobki bardzo przyzwojte wysyłaj CV

Julia

@Michał.c lider, nie rozumiem, co miał wnieść Twój komentarz do dyskusji na temat pracodawcy, jakim jest Coats Polska z Łodzi. Upominam Cię także, że komentarze w obraźliwym tonie nie będą tolerowane na forum. Co możecie jeszcze napisać o pracy w Coats Polska? Polecacie tego pracodawcę?

Julia

@panisko, rozumiem, że chcesz podzielić się swoją opinią, ale przestrzegaj proszę naszego regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin . Inne osoby biorące dział w poniższej dyskusji również upominam - komentarze w obraźliwym i wulgarnym tonie nie będą akceptowane. Jeśli możecie powiedzieć coś merytorycznego na temat pracy w Coats Polska Sp. z o.o., to zachęcam. @Nowy w pracy, a możesz napisać, w jakim trybie się pracuje? 8- czy 12-godzinnym? Na jaką umowę można liczyć w tym miejscu?

michał.c lider

jeszcze jak pracowałem to było widać te fajeczki i zwalanie na mnie zakupów ,ciągle tylko na miasto i zakup śrubek i niestety taka jest prawda w coats droga rozwoju to zakupy w castoramie. chyba ze sprawa jest grubsza to wiadomo kto zleci komu .

anonim

(usunięte przez administratora)

michał.c lider

kacperek innym palenia zabraniasz a sam palisz co 35minut

Koleg

Coats jest ok , tylko co z pseudo szefem produkcji który nie ma pojęcia co się dzieje na produkcji i co z dyrektorem który udaje głupa ???? wszyscy wiedzą że kacprowi to możne wcisnąć każdą bajkę bo on nic nie wie.

Nowy w pracy

Praca ogolnie fajna kierownicy mili i sie nie czepiają (podobno nic nie wiedzą) , kasa też jest dobra atmosfera jest miła są przerwy na kawe czy inne picie nikt sie nie czepia o takie rzeczy i jak sie wie gdzie to mozna zaplic robic nie trzeba bo zasada jest taka ze na maszyny sie zwala.

Auschwitz-Birkenau

Firma zwana wśród pracowników (usunięte przez administratora). Żaden z kierowników nie ma pojęcia co z czym się je i jak nie umiesz się podporządkować to Cię zwalnia. Straszna wymiana ludzi, jedni przychodzą drudzy odchodzą i tak w kółko. Nie polecam tego bajzlu.

stary pracownik

Zaczynamy przychodzić ze swoim papierem toaletowym bo firma szczędzą.

arkadiusz
@stary pracownik 03.02.2018 13:02

szukam roboty na kierownika zmiany,mocno trzeba się na tyrać?

Stary pracownik
@stary pracownik 03.02.2018 13:02

Słyszałem ze trzeba mineralną brać , bo wodę mają zakręcić?

ARKADIUSZ C.

szukam spokojnej roboty,czy jako kierownik zmiany bardzo się na tyram?

Tomasz

Słyszałem, że Coats Polska to dobra firma. Podpowiedzcie jak się pracuje i czy potrzebni są nowi pracownicy?

Pracownik
@Tomasz 22.01.2018 09:21

Bardzo dobra firma co prawda nie pracuje w niej tak długo jak większość pracowników (10-20 lat A to o czymś swiadczy)ale nie jest najgirzej.Aktualnie z tego co wiem prowadzona jest rekrutacja na kierownika zmiany.

Pracownik 2
@Tomasz 22.01.2018 09:21

@Tomasz to bardzo dobra firma ,, aż łzy szczęścia same płyną z radości pracy w tej firmie. W firmie są potrzebni nowi pracownicy , kierownik zmiany, cały dział utrzymania ruchu, pracownicy produkcji, kontroli jakości. Jak widać jest tak fajnie że potrzeba bardzo dużo ludzi.

Schweinsteiger

Ciekawie jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

Coats

Jeszcze masz czas

Coats

Ale ta rekrutacja na zmianowego to była tajemnica i miało sie nie wydać znowu nam sie nie udało w Coats.

Schweinsteiger

Ale ruszyła rekrutacja w firmie do Narzędziowni i nawet jedna rekrutacja ukryta(KZ) hehehehe.

Antek

Jeszcze trochę i odejdę z tej roboty.

Coats
@Antek 08.12.2017 11:19

Antek droga wolna

Schweinsteiger

Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.

Zostaw opinię o Coats Polska Sp. z o.o. Zakład Produkcji Suwaków - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coats Polska Sp. z o.o. Zakład Produkcji Suwaków